2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12816142 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İnşallah Onurum inşallah , cok ihtiyacimiz var buna , bunla yatıp bunla kalkiyoruz, bu sene o sene .

Bu arada yönetime bende sitemkar sözler yazmıştım Boyko alınmadan önce , ben yanlış yazmışım , Özür dilemesinide biliriz , sezarin hakkı her zaman sezara , bu transfer dönemi harika işler yaptılar , kadro derinliği alternatifligi oluşturdular ve BİZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ , dediler . Bu reaksiyonu verdiler . 

İşte görmek istediğimiz hareketler .   :claps: :claps:

Şimdi lobi zamanı , Azize nin lobisini saltanatı kırıp , hep birlikte tüm Besiktaslilar kenetlenip Şampiyon olma zamanı .
:nerd:

Çevrimdışı Scout

Biri Açıkalayabilir mi Ben Bir Şey Anlamadım Herkesin mi İtalyancası Var Yahu  :kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 01:06:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Akılsız adam. Kaldı ki istersen 1 euroya anlaşırsın kimse müdahale edemez.

Beşiktaş'ı büyütmeye değil, Beşiktaş üzerinden büyümeye çalışan adamlardan bıktık artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Nelerle uğraşıyoruz..

iste bu tipleri atacaksin kongreden, bu kadar basit..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Karabay

arkadaşlar özür dilerim. biraz acil olduğu için yazıyorum.
telefon al/sat işiyle uğraşan bi arkadaş varsa bana ulaşabilir mi?

Çevrimdışı atalay

atalay marcelo hakkında değerlendirmeni merak ediyoruz ?

Özelikle takip ettiğim bir oyuncu değil ama yüzeysel birkaç şey yazacağım.

Çevrimdışı Ersoy

Ozan pepper dmleri atıyor ama levent bey tanımıyorum konuşmadık diyor. İkisi de birbirinden salak.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alper1903

Her seyi gectim o twitter duyumcusuna guvenilir mi? Iki kelam bile etmeye tenezzul edilmez :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Gözün niye açıldı @Necmi abi  :) Doğruya doğru demeyelim mi :)

Çevrimdışı Ersoy

Bu adama güvenmis birde ozan pepper.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Gözün niye açıldı @Necmi abi  :) Doğruya doğru demeyelim mi :)
alışkın olmayınca @Kemal  insan hafif bir şok geçiriyor.

Çevrimdışı alimm

bu denisov neden transfer yapmadı acaba..!. şu özbekistanlı olan....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kemal

alışkın olmayınca @Kemal  insan hafif bir şok geçiriyor.

Sezarin hakkı sezara abi , 2 tane pert adam yollayın 2 tane taze kan aldılar defansa , la Liga / Bundesliga tozu yutmus.  Boyko ilede asıl kanayan yaramizi onardilar , aras da geleceğe yatırım oldu . Tebrik etmeyip napılir , bu dakkadan sonra konuşan da ben art niyet ararım .

Çevrimdışı ekrembaser

Raskolnikov'a Levent bey diye hitap etmiş Levent Erdoğan mı o hesap?
Zannetmiyorum kardeşim levent Erdoğan'ın Twitter kullandığını düşününce gülme geldi mümkün değil o değildir

Çevrimdışı tangaz

Bilic efendinin feneri nasıl ihya ettiğini FFP'den kurtaracak bir şey yaptığını görünce bildiğim bütün güzel sözleri kendisine yolluyorum... bitik adama 12 milyon euro verdi  resmen şeref noksanı kesin komisyon almıştır!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kadirakca

İnler duyumları var. Doğru mudur ?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Sezarin hakkı sezara abi , 2 tane pert adam yollayın 2 tane taze kan aldılar defansa , la Liga / Bundesliga tozu yutmus.  Boyko ilede asıl kanayan yaramizi onardilar , aras da geleceğe yatırım oldu . Tebrik etmeyip napılir , bu dakkadan sonra konuşan da ben art niyet ararım .
birde sol bek olaydı zayıf noktamız kalmayacaktı eksik var işin gerçeği
ama gerçekten iki yıldır oldukça iyi transfer performansı yaşıyoruz

Çevrimdışı Mehmet K

başkanın instası mı var ?

benim bildiğim bizim başkan facebook,twitter,ingstram hiçbirşey kullanmıyor.

Varmış. Haber Kartalı adlı Twitter hesabı ifşa etmişti. Yine de çok güvenmiyorum etraflıca kontrol edeceğim.

Çevrimdışı Deniz

Yönetim ve hocanın frekanslarının tutması bunun için önemli işte.

Yönetim geldiğinden beri en iyi ara transfer dönemini geçirdi ,stoper bölgesinde 2 tane gerçekten yetersiz ötesi oyuncuyu gönderip 2 tane (1 i direk 11 oyuncusu ) transfer gerçekleştirdi.

Bu gerçekten başarıdır.Sol bek transferi de olsa tadından yenmezdi ,güzel yoldayız inşallah aşı tutacak sene sonunda kupayı kazanacaz!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu dilekçeyi yazdım ama göndermedim diyor twitter'da.

Bu dilekçenin hazırlanma amacı nedir o zaman? Nasıl bir saçmalık bu?
Bilgilendirme talep etmişmiş.Madem kongre üyesisin ilk kongrede yazılı ve sözlü olarak Beşiktaş yönetiminden bu bilgilendirmeyi talep edersin.
Gidip italyanca yazıp ondan bundan birşeyler talep etmezsin.

Suyu bulandırmaya çalışmış yarın birgün bu olaydan başımız ağrırsa vicdanı rahat edebilecek mi acaba.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fatihbjk

Bu transferleri gorunce ah diyorum. Avrupa liginden elenmeseydik gercekten inaniyorum kupa gelebilirdi.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İnler duyumları var. Doğru mudur ?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla doğruysa çok iyi olur, işimize yarar :icool:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

İstatistiklere baktığımız zaman Marcelo'nun formayı rahatlıkla kapabileceğini görüyorum. Tabi oynamadan bilemeyiz..

Çok kızıştı stoper bölgesi rekabet olucak baya :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Valencia, Atletico'dan sol bek Siqueira'yı 1,5 yıllık kiralamış. Ellerinde Gaya, Cancelo filan var, gözünüz doysun. Bizim takıma çok iyi olurdu.

Çevrimiçi Necmi

Valencia, Atletico'dan sol bek Siqueira'yı 1,5 yıllık kiralamış. Ellerinde Gaya, Cancelo filan var, gözünüz doysun. Bizim takıma çok iyi olurdu.
ellerindekilerden birine çöksek :naughty: