2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823308 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Biz hakediyoruz başarısızlığı bazen. Tolgaya tezahürat yapıldı yahu. Karşımızdaki takım Buca be. Hadi renkliler algı yapıyordu ama bizim taraftarimiz da bunu yaparsa başarı yakalayamayiz. Bu adamın seviyesi Buca işte süper ligde yapsa ya bunları. Ya da Avrupa'da ? Sonuçta Boyko'dan iyi yapması lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Samet_

Takımın fizik olarak en hazır 3 oyuncusunu Töre Sosa ve Beck olarak gördüm.Ozzy ve Atibanın henüz hazır olmadıklarını düşünüyorum.Ama

hem bu maç hem de hafta içindeki idmanlar fizik güçlerini yukarıya çekecektir.Antep maçında daha diri halde göreceğiz onları.Ayrıca zemin

iyi değildi ve hızlı pas trafiğini engelledi.Lig maçında bu maçtan daha iyi oluruz.

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Tolga'ya şimdi daha çok kızıyorum.  Rekabet ortamında motive olabiliyorsan daha önceleri nerelerdeydin diye sorulur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Tolga'ya şimdi daha çok kızıyorum.  Rekabet ortamında motive olabiliyorsan daha önceleri nerelerdeydin diye sorulur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı atalay

Maçı çıplak gözle izledim. Bucaspor oyuncularını ve oyun yapısını iyi bildiğim için beklediğim gibi bir maç oldu. İlk yarı savunmayı orta sahanın ilk metrelerine kadar çıkardık. Sekenleri topladık. İkinci yarının ilk 10 ve son 10 dakikası dışında oyunu kontrol ettik ve pozisyon vermedik. 11 tane net pozisyon saydım. Özellikle savunma arkasına attığımız toplar ile fırsatlar yakaladık.

Alan oyunu ve forecheckingi doğru uyguladık. Takımın oyun iştahını da beğendim. Rhodolfo ve Ersan bütün hava toplarını kazandı, gerçi Deniz'den hava topu almaları normal...

Zemin kötü olduğu için hücum organizasyonlarında sıkıntı yaşattı; bilindik işleri pek yapamadık. Daha çok yüksek ve uzun toplar ile hücum ettik, yerden, kısa toplarda top çok fazla sekti. Zemini çok iyi tanıyorum, normal bir oyun tercihi. Takımı genel anlamda beğendim. Özellikle Sosa ve Töre'yi...

Hocanın kadro tercihi de doğruydu. As oyuncuları ve hamle oyuncularını kullandı. Böylelikle hafta içindeki yüklemelerin karşılığını uzun zaman sonra almış oldu.

Çevrimdışı Zafer55

bu mesajı okuyunca yaptığım ilk iş bugüne kadar kaç mesajiniz olduğuna bakmak oldu , tahmin edileceği gibi 1

Ne demek istiyorsun? Açıklasana biraz.
(Tolgayı bende beğendim)

Çevrimdışı denilanz

Beşiktaşlının Beşiktaş'ın futbolcusunu övmesine tepki gösteren var. İyice oynattık.

Çevrimdışı LuceGel

Ne demek istiyorsun? Açıklasana biraz.
(Tolgayı bende beğendim)
Attığı ilk mesaj ''Tolgayı beğendim ''olan kişi  trol havası veriyor demek istiyor bencede haklı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

bu mesajı okuyunca yaptığım ilk iş bugüne kadar kaç mesajiniz olduğuna bakmak oldu , tahmin edileceği gibi 1
İster 1 olsun ister 1 milyon görüşünü belirtmiş bugün tolgayı beğenmeyende sorun vardır ön yargılıdır objektif olun lütfen siyaha siyah beyaza beyaz demeyi bilin kaleye geçsin demiyo bu maç beğendim diyo o kadar bende bu maç beğendim. İlk 11 de olduğunu görünce üzüldüm boykoyu bekliyodum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Kendi takımımın oyuncusunu beğenmek neden trollük olsun? Kötü oynayınca nasıl yeriliyorsa , iyi oynayınca da beğenilir.

Boyko da o kadar iyi kaleciyse (ki iyi olduğuna inanıyorum) Tolga'dan her türlü o formayı alır. Tolga da eğer iyi kaleciyse o formayı vermez.

Bu rekabet ortamından hangi kendini bilen Beşiktaşlı rahatsız olabilir ki?

İlk mesajımın bu olması ise, Tolga 11 diye Şenol Hoca'yı itin bi yerlerine sokan arkadaşlara hiç katılmadığımdan dolayıdır. Uzundur forumu cümle cümle takip ediyorum.

Şenol Güneş'in hocalığı bir tarafa Tr'deki (aklınıza gelecek her türlü kurumun başındakiler dahil) en iyi lider en iyi yöneticilerden biridir. Kıymetini bilelim.

Herkese merhabalar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Marcelo'nun saat 22:00'da İstanbul'da olması bekleniyormuş..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Boyko'yu bu sezon en fazla 5 maçta seyrederiz. Onlar da geriye kalan Türkiye kupası maçları. Teknik direktör ve taraftar Tolgadan son derece memnun. Sırf yeni transfer diye Boykonun oynayacak hali de yok ya...

Tolga muhteşem hatalarını piyasaya sürmeden önce Tolga'dan şikayet ederken ne diyorduk hatırlıyor musunuz arkadaşlar? "Tamam çok fazla hata yapmıyor ama 1 tane bile maç kurtarmıyor. 1 tane bile ekstra kurtarış yapmıyor" diyorduk. Hah şimdi Tolga hata yapmadığı sürece yedeğe düşmez. Ama sezon sonuna kadar 1 tane bile maç da kurtarmaz. Böylece belkide sessiz sessiz, gizli gizli şampiyonluğun elden gitmesine sebep olur. Biz de bööööööyyle seyrederiz olan biteni. Aha buraya yazdım...
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 21:09:08 38life ]

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Boyko'nun oynadığı son maçın tarihi 5 Aralık 2015
Ve Beşiktaş'la sadece 6 gündür antrenmana çıkıyor.

İzin verin de ülkenin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden ve en deneyimli teknik direktörlerinden Şenol Güneş kalede kimin oynayacağına karar verebilsin!

"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş: "Yeni transferleri zeminin kötü olmasından dolayı oynatmadım"

:alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko'yu bu sezon en fazla 5 maçta seyrederiz. Onlar da geriye kalan Türkiye kupası maçları. Teknik direktör ve taraftar Tolgadan son derece memnun. Sırf yeni transfer diye Boykonun oynayacak hali de yok ya...

Tolga muhteşem hatalarını piyasaya sürmeden önce Tolga'dan şikayet ederken ne diyorduk hatırlıyor musunuz arkadaşlar? "Tamam çok fazla hata yapmıyor ama 1 tane bile maç kurtarmıyor. 1 tane bile ekstra kurtarış yapmıyor" diyorduk. Hah şimdi Tolga hata yapmadığı sürece yedeğe düşmez. Ama sezon sonuna kadar 1 tane bile maç da kurtarmaz. Böylece belkide sessiz sessiz, gizli gizli şampiyonluğun elden gitmesine sebep olur. Biz de bööööööyyle seyrederiz olan biteni. Aha buraya yazdım...

arkadaş cevap vermiş ?

Bugün boyko'yu oynattı diyelim hatalı gol yedi kupadan elendik nolucaktı o zaman ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa inanılmaz etkili oynadı çok beğendim törede hızlanmış zayıflamış iyidi bugün iyi başlarsa 2.yarıya olağanüstü katkı sağlar 5 gol 10 asist gibi bir katkı bekliyorum töreden

Çevrimdışı atalay

Devre arası savunmaya tecrübe satın almalıyız demiştim. Alexis ve Marcelo bu açıdan önemli takviyeler.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

vay arkadaş durduk yerde transfer oldu hazırlıksız yakalandık :kop:

:kop: :kop: :kop:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 21:20:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Öyle abartıyorsunuz ki olayı üstüne dramatize etmeye başladınız.

Şurada ya bu hafta ya bundan sonraki maçta kaleye geçecek ve muhtemelen kalan lig maçlarında kalede olacak Boyko.

Kupa maçlarında da muhtemelen Tolga oynayacak hepsi bu ama istiyorsunuz ki hemen olsun hocanın ne düşündüğü hiç önemli değil.

Bugün tamamen Boyko'yu ön plana çıkarsa Boyko'yu şımartsa ya da adam sakatlansa yine Tolga'ya kalacağız ama hiç önemli değil şu anı yaşayalım diyorsunuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

arkadaş cevap vermiş ?

Bugün boyko'yu oynattı diyelim hatalı gol yedi kupadan elendik nolucaktı o zaman ?

Yaptığım yorumun Bugün Boyko'nun oynayıp oynamamasıyla uzaktan yakından bir alakası yok.

Çevrimdışı 38life

Öyle abartıyorsunuz ki olayı üstüne dramatize etmeye başladınız.

Şurada ya bu hafta ya bundan sonraki maçta kaleye geçecek ve muhtemelen kalan lig maçlarında kalede olacak Boyko.

Kupa maçlarında da muhtemelen Tolga oynayacak hepsi bu ama istiyorsunuz ki hemen olsun hocanın ne düşündüğü hiç önemli değil.

Bugün tamamen Boyko'yu ön plana çıkarsa Boyko'yu şımartsa ya da adam sakatlansa yine Tolga'ya kalacağız ama hiç önemli değil şu anı yaşayalım diyorsunuz.

İnşallah.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yaptığım yorumun Bugün Boyko'nun oynayıp oynamamasıyla uzaktan yakından bir alakası yok.

boyko'yu bu sezon en fazla 5 maçta seyrederiz demek nedemek ? Onlarda geriye kalan kupa maçları ?

Çevrimdışı atalay

Gomez çıkarken genç Adil'in elini sıkıp, tebrik etti. Adil uçuyordur şu anda.  :D Fakat iyi marke etti.

Bu arada Beck Türkçeyi baya ilerletmiş.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 21:32:54 atalay ]