2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823267 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Milo gitti Marcelo geldi. Marcelo' yu hiç bilmiyorum bi inceleme alalım lütfen :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

KAP geldi bu arada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alparslan

Hatırladığım 3 averaj farkı vardı. cavcav efendi yanılmıyorsam 4 - 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. ankaragücü de iyice bilenmiş sinan ı oynatmadı. zalad ise Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en şikeci kalecisidir. Bir başka sene de Eskişehir kalecisiyken frikik atan prekazi ye kendi dilinde " kardeş bu köşeye " diyerek yol göstermiştir. Ama yine Eskişehir'de olan Fuat Çapa isimli oyuncumuzda göçmen olup aynı dili bildiğinden bu sözlerini açığa çıkarmıştır. zalad şikecisi kendini " ben baraja söyledim " dese de gs nin defansında başka yugoslav oyuncu yoktu. Necmi'nin de dediği gibi yıllar sonra şikeyi itiraf etmiştir. Tıpkı malatyaspor lu oyuncuların doğan marka araba aldıklarını itiraf etmeleri gibi.Dikkat ederseniz birden fazla maç yazıyorum şikeyle ilgili ve gs tarafından. Bunun bir de fb tarafı var ki keşke o günlerin maçlarını videoya alıp genç nesillere izletseler
Ben o maçı radyoda dinlemiştim çok iyi hatırlıyorum. Daha o zamanlar yaşım çok gençti ve radyo başında ağladığımı hatırlıyorum. Hayatım boyunca unutmayacağım maçlardan birisidir. Türk futbolunda şikenin alenen göstere göstere yapıldığı maçlardan birisidir. Türk futboluna kara bir leke olarak geçmiştir. O günden beridir Gsaraya olan nefretim bitmez bitmeyecekte.

Çevrimiçi murat

yönetimden korkulur neredeyse tüm transferlerde ters köşe yaptılar.umarım doğru hamleler yapılmıştır.

Çevrimdışı denilanz

1-0 maç sonuçlarına bakarak konuşuyorsun yetiyordu ama o maç haftası var adamlar korkularından kendi yapacakları şikeyi biz yapacakmışız gibi Beşiktaş Gençlere 10 tane atacak moduna girdiler 20 dk da 5 tane yedi Ankaragücü.Ortamlarda küçük düşecek durum yok o haftayı yaşayamazsın tabiki ama maçları izle daha fazla bilgi edin o haftayla ilgili,dediğim gibi korkularından şikeyi yüzlerine bulaştırdılar.Bunun utancıyla yaşıyorlar hala türk futbolunun çok net bir şikesidir.
Ben sadece yok gs'nin fark atması gerekiyordu, yok 8-0 gerekiyordu deyip de faka basmalarını, haksız çıkmalarını istemiyorum arkadaşların. Yoksa Seba başkanın ortada bir şey yokken o sözleri söyleyeceğini düşündüğümden değil. Kesinlikle o sezon her daim olduğu gibi dalavereler dönmüş, bunu görmek için tekrar okumam gerekmiyor. Zaten biliyorum. Beşiktaşlı kardeşlerim skor üzerinden değil yapılan tüm algılar, itiraflar üzerinden yürüsünler diyorum yani. Yanlış anlaşılmayayım.

Çevrimdışı TURKahvesi

vay bee anında kap geldi bunu da mı görecektik arkadaş :D
Marcelo hayırlı olsun Beşiktaşımıza (Alexis için hayırlı olsun demediysem ona da hayırlı olsun)
yani şu son 2 hafta kim geldiyse hayırlı olsun tekrar tekrar.

Çevrimdışı MUTE

Beşiktaş, Hannover 96'nın Brezilyalı stoperi Marcelo Guedes konusunda KAP'a açıklama yaptı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Marcelo Antonio Guedes Filho'nun transferi ile ilgili olarak kulübü Hannover 96 ile görüşmelere başlanmıştır."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok iyi oldu be .. Rhodolfo , Ersan , Alexis , Marcelo ... sene sonu ersan gider taş gibi birisi daha gelir ilk kez bu kadar alternatifli ve aynı seviyede adamlar var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan yine bir son gün bombası patlattı :D

Çevrimdışı onder23

Kap gelmiş hohoo ☺

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Stoper kalitemiz artiyor,hayirli olsun.
Milosevic gibi saatli bomba kadroda olacagina marcelo gibi 11 oyuncusu faydali olacaktir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alparslan

Marcelo transferi hayırlı olur umarım. Stoper rotasyonu konusunda bir sıkıntımız kalmadı. Çok üst düzey bir oyuncu değil ama zaten devre arasında üst düzey oyuncu almak çok zor. Siz olsanız mario gomezi verirmiydiniz devre arası.

Çevrimdışı mehmetthedum

Miloyu da hannovere kiralıyoruz, sene sonu satış opsiyonlu..
 :busted_cop:

Birileri bizimle FM oynuyor...

Çağları da alıp sene sonuna kadar altınorduya kiralar bu zihniyet.. ersan gidince de onu takıma monte eder.. ben söylıyeyim..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Alparslan

Bence bizim asıl eksiğimiz orta sahada şu anda. Hem hücum hemde savunması iyi olan ve set oynayabilecek bir oyuncu şart bence. Sosa, Oğuzhan ve Atibayla oynamak güzel ama bu stoperlerininde rakip forvetlerle karşı karşıya gelmesi demek. Takım savunması konusunda sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence bizim asıl eksiğimiz orta sahada şu anda. Hem hücum hemde savunması iyi olan ve set oynayabilecek bir oyuncu şart bence. Sosa, Oğuzhan ve Atibayla oynamak güzel ama bu stoperlerininde rakip forvetlerle karşı karşıya gelmesi demek. Takım savunması konusunda sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden.

hangi sıkıntı ?

Fener'i gs'yi atiba,oğuzhan,sosa 3 lüsü ile yendik :)

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş, U-12 Takımı, 13 takımdan oluşan U-12 Minikler Ligi’nde çıktığı oynadığı 12 maçın hepsini kazanarak ligi namağlup şampiyon tamamladı.

12 maçta rakip fileleri 166 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde yalnızca üç gol gördü. U-12 Takımı, ligin son maçında Bahçeşehirspor’u 22-0 yendi.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Defansa Atiba almışız diyolar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alparslan

hangi sıkıntı ?

Fener'i gs'yi atiba,oğuzhan,sosa 3 lüsü ile yendik :)
Yenmiş olmamız sıkıntı olmadığı anlamına gelmez. Verdiğimiz pozisyon sayısı hiç de az değil. Bu da oğuzhan ve sosanın savunma özelliklerinin zayıf oluşundan kaynaklanıyor. Ayrıca set oynama konusunda sıkıntımız var. Bazı maçlarda rakibe fazlasıyla kontrolü veriyoruz. Tolgay var ama o bu sene yetişmez bence. 

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Marcelo KAP'ı da geldi.

Hayirli olsun.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

vay arkadaş durduk yerde transfer oldu hazırlıksız yakalandık :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yenmiş olmamız sıkıntı olmadığı anlamına gelmez. Verdiğimiz pozisyon sayısı hiç de az değil. Bu da oğuzhan ve sosanın savunma özelliklerinin zayıf oluşundan kaynaklanıyor. Ayrıca set oynama konusunda sıkıntımız var. Bazı maçlarda rakibe fazlasıyla kontrolü veriyoruz. Tolgay var ama o bu sene yetişmez bence. 

O zaman niye kaleci aldık madem öyle tolga çok iş çıkarmış bahsettiğinize göre.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir başkan düşünün adım fikret dese inanmayın :)kayyum sözleri edilen Beşiktaşı buraya getirdiği için ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum.ersan gitsin o gitsin bu gitsin diyen arkadaşlara son kez yerli güzel bir rotasyonumuz var onun ekmeğini yiyoruz bu rotasyon devam edecekse gitsin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi