Maçı çıplak gözle izledim. Bucaspor oyuncularını ve oyun yapısını iyi bildiğim için beklediğim gibi bir maç oldu. İlk yarı savunmayı orta sahanın ilk metrelerine kadar çıkardık. Sekenleri topladık. İkinci yarının ilk 10 ve son 10 dakikası dışında oyunu kontrol ettik ve pozisyon vermedik. 11 tane net pozisyon saydım. Özellikle savunma arkasına attığımız toplar ile fırsatlar yakaladık.
Alan oyunu ve forecheckingi doğru uyguladık. Takımın oyun iştahını da beğendim. Rhodolfo ve Ersan bütün hava toplarını kazandı, gerçi Deniz'den hava topu almaları normal...
Zemin kötü olduğu için hücum organizasyonlarında sıkıntı yaşattı; bilindik işleri pek yapamadık. Daha çok yüksek ve uzun toplar ile hücum ettik, yerden, kısa toplarda top çok fazla sekti. Zemini çok iyi tanıyorum, normal bir oyun tercihi. Takımı genel anlamda beğendim. Özellikle Sosa ve Töre'yi...
Hocanın kadro tercihi de doğruydu. As oyuncuları ve hamle oyuncularını kullandı. Böylelikle hafta içindeki yüklemelerin karşılığını uzun zaman sonra almış oldu.