2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834348 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Oynana futbol ve tempo sıfır motivasyon içeren maça rağmen iyiydi.

Maç 9-4 filan bitebilirdi. Oyunda sıkıntı yok ama şu son vuruşlar artık ciddi anlamda can sıkıyor.
aslında yüzlerine baktığında mahale arasında oynanan gazozuna maç gibiydi
eğlenmek için çıkmışlar ve eğlendiler. Güle oynaya maç yaptılar hırs yoktu kazanma amacı yoktu
tamamen keyif alma amaçlı maçtı. Son zamanlarda lig maçlarıda bu formatta olmaya başladı
bu kötü tamam iyi arkadaşsınız da habire ikram etmeyin kaleyi gördüğünüzde vurun zevk alın
ama maçıda kazanın artık kaybın hoş görünmeyeceği bir döneme girdiğimizi birilerinin bunlara
söylemesi lazım.
Bu günün iyi olan bir yanıda Oğuzhan ve olcayın olmadığı oyunda pas alışverişlerinin gene devam etmesi oldu
bu artık Beşiktaşın alışkanlığı ve oyun stili oldu. Bu geliştikçe gol yollarındaki beceri düzeyide artacak

Çevrimdışı Ensar

evet önemsiz hatta buca karşısınada yedek kadroyla çıkmalıyız
kupanın tek artısı avrupaya gitmektir biz zaten o bileti cebimize koyduk
hiç düşünmediğiniz bir şey var takım iyi ama yedeği yok as kadrodan vereceğimiz
her sakat bizi şampiyonluktan uzaklaştırır. Hiç farkında değilmisiniz renkli basın sürekli Beşiktaşın kupaya
önem vermesini istiyor yok as kadroyla çıkmalıymışız yok asılmalıymışız. Ne sanıyorsunuz bunları bizim
iyiliğimiz için istediklerinimi hiç bir getirisi olmayan maç paraları yüzünden maddi olarakta içeri atan bir
kupayı alsan ne olur almasan ne olur. Yedek kadro çıkar götürdüğü kadarda götürür Neden demiyorlar fener as kadroyla çıksın
diye onlarda yedeklerle çıkıyor. Geçen sene ne çabuk unuttuk Biliçin kupaya as kadro çıkardığı için başımıza gelenleri
takımda istemiyor o nedenle motive olamıyor. Sadece yedekler kendilerini göstermek için çabalıyorlar.
yedekler derken kerim ve cenk başkada çabalayan yok. Önemli olan lige ve şampiyonluğa odaklanmak
daha şurda ne kadar oldu burda herkes avrupadan elenelim lige odaklanalım diyordu Şimdi ne oldu
renkli basının oyununa geliyorsunuz. O başlığın arkasında Beşiktaşın kupaya asılmamasının getirdiği
hayal kırıklığı var yoksa kupa peşinde koşsalar tam tersi Beşiktaş yedek kadroyla çıksında elensin diye uğraşırlardı.
Basının algı oyununa gelmeyin Taraftarın kupaya asılın diye baskı oluşturmasını istiyorlar Beşiktaşı iki cephede savaşmaya zorluyorlar
Şenol hoca doğruyu yapıyor maç eksiği form düşüklüğü olan oyuncuları oynatıyor Eksilmesi risk yaratacak oyuncularıda
kadroya almıyor gomez oğuzhan olcay atiba ersan gibi şampiyonlukta ciddi katkı verecek oyuncular dışarda tutuluyor
Töre formda olsaydı onuda oynatmazdı.
benim algıyla ve as kadroyla isim yok abi  , dünkü o oyuncular 10 dk tempo yaptı bi kişi eksik 3 tane attık, bizim yedeklerimiz bizim için yetersiz olabilir ama sivas belediye takımını yenemeyecek rezillikte de değil , gazozuna mazozuna adam gibi oynayacaklar kazanacaklar bu kadar basit , asıl sizin yaptığınız gibi yapan taraftar ve kenar yönetim yüzünden bu laubalilik.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gunaydin herkese onumuzde Buca maci var o macta Senol hocanin kulagini cektigi bir oyuncu kadrosu fark yapar, inaniyorum.
Dunku kizdigim nokta sampiyonluk yolunda gazozuna mac da olsa sahanda 4 gol yemeyeceksin oldu da yedin 10 tane atmalisin, insan faktorunu unutmayalim dunku mac savunmacilar ve kaleci icin rezil bir tecrubeydi.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kendimizi kandırmayalım sivas bel dün fb ile oynasaydı bırak 4 gol atmayı 4 kere orta sahayı geçemezdi :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dün sadece necip uysal top oynadı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

aslında yüzlerine baktığında mahale arasında oynanan gazozuna maç gibiydi
eğlenmek için çıkmışlar ve eğlendiler. Güle oynaya maç yaptılar hırs yoktu kazanma amacı yoktu
tamamen keyif alma amaçlı maçtı. Son zamanlarda lig maçlarıda bu formatta olmaya başladı
bu kötü tamam iyi arkadaşsınız da habire ikram etmeyin kaleyi gördüğünüzde vurun zevk alın
ama maçıda kazanın artık kaybın hoş görünmeyeceği bir döneme girdiğimizi birilerinin bunlara
söylemesi lazım.
Bu günün iyi olan bir yanıda Oğuzhan ve olcayın olmadığı oyunda pas alışverişlerinin gene devam etmesi oldu
bu artık Beşiktaşın alışkanlığı ve oyun stili oldu. Bu geliştikçe gol yollarındaki beceri düzeyide artacak

Tam anlatmak istediğimşeyi yazmışsın @Necmi abi , ilk 11 dışı topçulara kalırsak sıkıntı yaşayacaz, özellikle sol bek bölgesinde. Buca maçında kısa süre de olsa (oyun içi stoperden solbeke geçme)  Alexisi deneseler orda da görsek ne yapar sol bekte ihtiyac anında.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2016, 08:55:44 Kemal ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün sadece necip uysal top oynadı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Törede istekliydi fena değildi bence hımbıllığı atmış üstünden

Çevrimdışı tangaz

evet önemsiz hatta buca karşısınada yedek kadroyla çıkmalıyız
kupanın tek artısı avrupaya gitmektir biz zaten o bileti cebimize koyduk
hiç düşünmediğiniz bir şey var takım iyi ama yedeği yok as kadrodan vereceğimiz
her sakat bizi şampiyonluktan uzaklaştırır. Hiç farkında değilmisiniz renkli basın sürekli Beşiktaşın kupaya
önem vermesini istiyor yok as kadroyla çıkmalıymışız yok asılmalıymışız. Ne sanıyorsunuz bunları bizim
iyiliğimiz için istediklerinimi hiç bir getirisi olmayan maç paraları yüzünden maddi olarakta içeri atan bir
kupayı alsan ne olur almasan ne olur. Yedek kadro çıkar götürdüğü kadarda götürür Neden demiyorlar fener as kadroyla çıksın
diye onlarda yedeklerle çıkıyor. Geçen sene ne çabuk unuttuk Biliçin kupaya as kadro çıkardığı için başımıza gelenleri
takımda istemiyor o nedenle motive olamıyor. Sadece yedekler kendilerini göstermek için çabalıyorlar.
yedekler derken kerim ve cenk başkada çabalayan yok. Önemli olan lige ve şampiyonluğa odaklanmak
daha şurda ne kadar oldu burda herkes avrupadan elenelim lige odaklanalım diyordu Şimdi ne oldu
renkli basının oyununa geliyorsunuz. O başlığın arkasında Beşiktaşın kupaya asılmamasının getirdiği
hayal kırıklığı var yoksa kupa peşinde koşsalar tam tersi Beşiktaş yedek kadroyla çıksında elensin diye uğraşırlardı.
Basının algı oyununa gelmeyin Taraftarın kupaya asılın diye baskı oluşturmasını istiyorlar Beşiktaşı iki cephede savaşmaya zorluyorlar
Şenol hoca doğruyu yapıyor maç eksiği form düşüklüğü olan oyuncuları oynatıyor Eksilmesi risk yaratacak oyuncularıda
kadroya almıyor gomez oğuzhan olcay atiba ersan gibi şampiyonlukta ciddi katkı verecek oyuncular dışarda tutuluyor
Töre formda olsaydı onuda oynatmazdı.

getirisi götürüsü muhasebesi yapıp ödeyeceğimiz maç başıları bile çıkarmadığı varsayımın + avrupa kupalarına katılımın zaten garantilenmiş olması mantığın tümüyle doğru. sadece bu maça özel olarak takımın uzun süredir maç yapmaması, maç ritmini yakalaması anlamında as takımla çıkmalıydık die düşünüyorum. Lucescu en ufak bir ara olduğunda (milli maç arası vb) özel maç ayarlatırdı, takım maç ritmini korusun die ve bu formül denenmiş başarılı olmuş bir formül.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lisanslar çıkmış sonunda pazar günü boykoyu göreceğiz artık  :icool:

Çevrimdışı panic13

Önümüzdeki yıl kadrosunda Günay, Miloseviç, Tosiç,Mustafa,Serdar olmamalı.Beşiktaşta bırakın yedek olmayı yedeğin yedeği olmazlar.Yetenek yok, istek yok, kendini geliştirme yok.O zaman Beşiktaşta işin yok.

Yalnız şu adamları görünce istemsizce Bilic'e saygım artıyor. Yaptığı bütün hatalar ve dangozluklar dışında adam bildiğin pektemekle, tolga ile, serdar'la, pedro ile falan iyi kötü şampiyonluğa oynatmış takımı. hatta west ham satışı olmasa belki şampiyon bile yapardı. Şimdi son cümleyi yazdım da tekrar tiksimdim, gitti iyi oldu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Ali Gültiken ertelenen maçlarla ilgili soru yöneltilince şöyle bir yorum yaptı:
Takım arka arkaya maçlar oynayıp o tempoya ve konsantrasyona ulaşınca oyuncuların aklı sürekli maçta olur ve bu bir avantajdır. seri galibiyetler genellikle böyle takvimlerden ortaya çıkar. şeklinde bir cümle kurdu. bu cümleyi düşününce aklıma geçen sene geldi. takım, aşırı yoğun bir takvim+ankara'da maçları oynaması+avrupa kupası nedenleri ile sürekli seyahat halinde ve yollardan arta kalan zamanlarda maç antrenmanı ve maçlarla geçirdiği günlerde liderdi. ne zamanki avrupadan elendik düşüş başladı herkes bu durumu takım yoruldu herkesin pili bitti şeklinde yorumladı. zamanında profesyonel futbol oynamış, konuştuğunda detayları iyi yakaladığını gördüğüm biraz da komplo teorisleri üretmeyi seven hasta ruhlu Beşiktaşlı :) bir arkadaşım bu eleniş iyi olmadı şampiyonluğu etkileyebilir herkes takım daha az maç yapacak bu bir avantaj diyor ama bence değil demişti. nedeni ise şuydu: takım son dönemde NBA takımları gibi sürekli seyahat ve maçla günlerini geçiriyor oyuncuların kafasındaki tek şey maç yorgunluk olabilir ama konsantrasyon tavan yapmış durumda. özel hayat sıfır, farklı yorgunluklar sıfır, aile yorgunlukları sıfır. bu çocukların çoğu genç adamlar İstanbul'da daha uzun süre vakit geçirecekler bahar da geldi istim üzerindeki takımı negatif etkileyecek bu tempo düşüşü, die açıklamıştı. maalesef söylediklerinin tümü çıktı.

konuyu bağlayacak olursak Ali Gültiken'in ve eski bir profesyonel futbolcu olan arkadaşımın söyledikleri içinde paralellikler barındırıyor. aslında yoğun maç trafiği bir artı olabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Törede istekliydi fena değildi bence hımbıllığı atmış üstünden
Top ezmeye son Gaz devam ediyor yalniz

2.lig takimina karsi bile Cok fazla top ezip cok pas hatasi yapti

Boyle oldugu sürece ilk 11 yuzu goremez hamle ve rotasyon oyuncusu olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

lisanslar çıkmış sonunda pazar günü boykoyu göreceğiz artık  :icool:
Bu arada Boyko ve Alexisin forma numaraları da belli olmuş :icool:

Boyko tahmin ettigimiz gibi yine 71 numarayi almış :tabe:

Çevrimdışı Koa_lAA

q17 nin 11 oynadığı takımda töre takım kaptanı bile olur bırak 11 çıkmayı... diyip uzaklaşayım.. q17 fanı kardeşimizin yanından :)

q17 nin 11 oynadığı takımda töre takım kaptanı bile olur bırak 11 çıkmayı... diyip uzaklaşayım.. q17 fanı kardeşimizin yanından :)
Sorun burada zaten

24 yasinda Delikanli , Guclu ve hizli bir oyuncu Formasini 32 yasinda Fiziksel olarak eski gücünden uzak Quaresmaya kaptiriyorsa sapkasini onune koyup düşünmeli

@Çağrı dahil herkes Quaresma geldiginde Yedek kulübesinden cikamaz rotasyon ve hamle oyuncusu olur takimin huzurunu bozar diyordu

Lakin Quaresma hirsi ve caliskanligiyla Formayi aldi bakin aldi diyorum kimse vermedi ona formayi O aldi !

Tore ise bildiğin hamle ve rotasyon oyuncusu oldu :bandit:

Tore Bu vurdumduymazlik ve laubalilige devam ettigi surecede Yedek kulübesinden izlemeye devam eder takimi @Koa_lAA

Çevrimdışı tangaz

ama biraz form tutmuş ve kilo vermiş buldum kendisini.
bizimkilerde mental sorunlar var. pozisyon finallerinde daha net+duygusallıktan uzak+acımasız olmayı beceremiyoruz...

ama biraz form tutmuş ve kilo vermiş buldum kendisini.
bizimkilerde mental sorunlar var. pozisyon finallerinde daha net+duygusallıktan uzak+acımasız olmayı beceremiyoruz...
Ben @Necmi abiye ciddi anlamda hak vermeye basladim Tore konusunda
Gecen sezon takimi tek basina ayakta tutan Tore ile bu sezon ki Tore arasinda elma ile Armut kadar fark var

Gecen sezon kosan basan Serdarin kademesine giren defansa bile yardim eden Tore den eser yok

Tam tersi cok fazla top ezen kaptirdigi topu geri almak icin ugrasmayan , Ayagina top bekleyen ve kademeye bile gelmeyen bir Tore var bu sezon Buyuk hayal kirikligi yaşıyorum Tore ile alakalı :by2:

Çevrimdışı Koa_lAA

töre nin tek sıkıntısı maç seçmesi...

mesela fener veya gs maçında daha agrasif ve disiplinli oynamakta...

yine öyle olacak...

zorluk derecesi yüksek maçta gereğini yapar rahat olun...

Çevrimdışı Ensar

Ali Gültiken ertelenen maçlarla ilgili soru yöneltilince şöyle bir yorum yaptı:
Takım arka arkaya maçlar oynayıp o tempoya ve konsantrasyona ulaşınca oyuncuların aklı sürekli maçta olur ve bu bir avantajdır. seri galibiyetler genellikle böyle takvimlerden ortaya çıkar. şeklinde bir cümle kurdu. bu cümleyi düşününce aklıma geçen sene geldi. takım, aşırı yoğun bir takvim+ankara'da maçları oynaması+avrupa kupası nedenleri ile sürekli seyahat halinde ve yollardan arta kalan zamanlarda maç antrenmanı ve maçlarla geçirdiği günlerde liderdi. ne zamanki avrupadan elendik düşüş başladı herkes bu durumu takım yoruldu herkesin pili bitti şeklinde yorumladı. zamanında profesyonel futbol oynamış, konuştuğunda detayları iyi yakaladığını gördüğüm biraz da komplo teorisleri üretmeyi seven hasta ruhlu Beşiktaşlı :) bir arkadaşım bu eleniş iyi olmadı şampiyonluğu etkileyebilir herkes takım daha az maç yapacak bu bir avantaj diyor ama bence değil demişti. nedeni ise şuydu: takım son dönemde NBA takımları gibi sürekli seyahat ve maçla günlerini geçiriyor oyuncuların kafasındaki tek şey maç yorgunluk olabilir ama konsantrasyon tavan yapmış durumda. özel hayat sıfır, farklı yorgunluklar sıfır, aile yorgunlukları sıfır. bu çocukların çoğu genç adamlar İstanbul'da daha uzun süre vakit geçirecekler bahar da geldi istim üzerindeki takımı negatif etkileyecek bu tempo düşüşü, die açıklamıştı. maalesef söylediklerinin tümü çıktı.

konuyu bağlayacak olursak Ali Gültiken'in ve eski bir profesyonel futbolcu olan arkadaşımın söyledikleri içinde paralellikler barındırıyor. aslında yoğun maç trafiği bir artı olabilir...
çok mantıklı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Olmasi gereken zaten bu

Formda bir Toreyi Quaresma dahil kimse kesemez diyen zaten benim ama Tore bu vurdumduymazlik ve laubaliligiyle ilk 11 i hak etmiyor ki hocada ayni gorusteki ilk 11 de Gokhan degil Quaresma oynuyor :tabe:

Çevrimdışı Koa_lAA

Olmasi gereken zaten bu

Formda bir Toreyi Quaresma dahil kimse kesemez diyen zaten benim ama Tore bu vurdumduymazlik ve laubaliligiyle ilk 11 i hak etmiyor ki hocada ayni gorusteki ilk 11 de Gokhan degil Quaresma oynuyor :tabe:

quaresma yı 11 çıkarmasının en büyük nedeni kart sorunu.. yoksa ondada var dediğin sıkıntılar.. top ezmeler fln..

sonradan oyuna girip kart görse canlı bomba olur.. ama 11 başlayıp kart görünce 5 dakkaya oyundan alıyo zaten.. en azından öyle bir şansı var..

yoksa q17 nin disiplinle, takım oyunuyla falan pek alakası olmaz.. can çıkar huy çıkmaz.. ama allah var ilk geldiği zamana göre daha düzgün oynamakta..ama takım oyunu falan demeyin.. takım oyunu oynuyan topculara yazık..

Çevrimdışı panic13

ilk gönderi ben olayım istedim :)

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı cursedofdragon

Denys Boyko'nun doğum günüydü bugün.