Tamam işte bende onu diyorum bu rotasyon için saydıgınız oyunculara çok ihtiyaç duymadık , parasızlıktan lisans çıkartamıyor kulup sağa sola ortaya takviye yazıyoruz hayal edip kendimizi yormaya gerek yok ..
febe 3 golcüyü aramıyor golcü arıyorlar takımlarındaki 2 adamı toplasan 1 golcü yapmıyor mustafa pektemek onlarda kadroyu zorlar. .
O zaman aynı şeyi söylüyoruz , ihtiyaç duymamamiz duymayacagimiz anlamına gelmez .
Duyarsak sagbek bizi taşır , ayrıca atiba var oraya çekebilir veli ozi Necip on liberoda kullanabilir çeşitli kombinasyonlarla gecistiririz ihtiyaç anını ; ama solbekin inanin bizde telafisi yok bu ismail Allah korusun bir sakatlikta çok ah vah deriz Tosicle, Motta için bile bu kadar ağır konuşmazdim . Hadi Rhodolfo ve Ersan aynı anda olmaması çok ufak ihtimal onuda saymiyorum ama solbek solbek ihtiyaç yahu bağırıyor .
İşte buraya kadar getirmişiz bir kaç dokunuşla kötü ihtimalleri ortadan kaldırıp ipi gohusleyelim hem maddi hem manevi nefes alalım diye yazıyorum bende , amacımız Beşiktaşın menfaati .