2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834760 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu maç, bu kadro, bu maçın sonucu aslında önemsiz.
esas hata takım as kadronun maç ritmine sokulmaması. Lucescu zamanında hatırlayın en ufak bir boşlukta hazırlık maçı ayarlatırdı. neden? takım maç ritmini kaybetmesin diye.
Şenol hocanın büyük hoca, winner bir karaktere evrilememesinin nedenlerinden biri de bu ayrıntıları planlayamaması...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Bizi İsmail ' e muhtaç edenler utansın ne diyelim fişek gibi bi sol bekimiz olmadı gitti.

Haklısın bedava paraya gitti Holebas

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İşte şu lisans olayı hallolsaydi , şu 2 maç delgado oyun içi hamlelerle bi oynayabilseydi sol bek belli ederdi napacagi,  bu bir seçenek bak , bizi rahatlatabilecek.

Yani ben Olcayı bile orda %10000 oranla Tosic yerine görmek isterim herhangi ismail kaybında.

Buca maçında oynar diye düşünüyorum 2 oyuncuda  2 - 3 maç daha tolgaya sabretmek zorundayız İnşallah hoca inat edip tolga yı oynatmaz çok korkuyorum bu ihtimalden.

Çevrimdışı atalay

Hocanın bugün düşündüğünü Salvador Dali bile hayal edemezdi.

Günay, Serdar, Beck, Necip, Kerim, Sosa, Gökhan, Quaresma, Mustafa, Cenk

Maçı bu kadro ile tamamladık.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Haklısın bedava paraya gitti Holebas

Holebası hala kovalasalar olur 2 - 3 sene işimizi görür diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kemal

Trabzonlular niye bu Tolga'yı cigerlerine basmiyolar sonuçta biz hakir görüyoruz sahiplensinler. TS forumlarına 5 er li gruplar halinde sızma yapıp , Tolga bizim öz evladimiz İstanbul zuppelerine yedirmeyiz, Başkan bize Tolga mızı geri getir ! Diye algı operasyonu yaratıp domino etkisi mi yaratmaya calissak.

Nasılsa uzatır bizimkilere kaldı mı bu sözleşme işi .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sene sonu sol bek , sağ bek(alternatif) , ortasaha(alternatif) lazım bize .

Çevrimdışı kyiv

Önümüzdeki yıl kadrosunda Günay, Miloseviç, Tosiç,Mustafa,Serdar olmamalı.Beşiktaşta bırakın yedek olmayı yedeğin yedeği olmazlar.Yetenek yok, istek yok, kendini geliştirme yok.O zaman Beşiktaşta işin yok.

Çevrimdışı tangaz

Holebası hala kovalasalar olur 2 - 3 sene işimizi görür diye düşünüyorum.

benim sol bek adayım Christian Fuchs, bu adam Schalke'den elini kolunu sallayarak bedawaya Leicester'a gitti sezon başında, biz gittik Tosic'i aldık. bizim takımda neler yapardı neler bildiğin sol bekteki Gökhan Gönül'ümüz olurdu.

ikinci adayım Wolfsburg'tan Marcel Schafer
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

benim sol bek adayım Christian Fuchs, bu adam Schalke'den elini kolunu sallayarak bedawaya Leicester'a gitti sezon başında, biz gittik Tosic'i aldık. bizim takımda neler yapardı neler bildiğin sol bekteki Gökhan Gönül'ümüz olurdu.

Fuchs adı geçti bi ara çok istedim dediğin gibi çok büyük fark yaratırdı burada abi.

Çevrimdışı onurturan

+1903

Çevrimdışı tangaz

Fuchs adı geçti bi ara çok istedim dediğin gibi çok büyük fark yaratırdı burada abi.

mesela bizim Beck'in sağ bek performansını yeterli görüyorsan Schafer solda onun bir tık üzerine çıkabilir (hücuma çıkışlarda 2 tık üzerine çıkabilir) iyi sol bekti 2 senedir Ricardo Rodriguez çıktı da formayı kaptırdı. Rodriguez zaten şuan dünyanın en iyi sol beklerinden biri kesemeyeceği sol bek yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gençlerbirliği'nden gelmese sevinirdiniz :(
Ben kullanmıştım bu sözleri.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Ben kullanmıştım bu sözleri.

Hadi ya!  :D

Üzdü :(

Çevrimdışı Viviano

Slovenya Ligi gol kralı Andraz Sporar 2.8 milyon Euro'ya FC Basel'e gitmiş. İyi futbolcu olacak  gibi bu çocuk. Sırf meraktan 2-3 maçını 90 dakika izledim ve potansiyelli bir oyuncu gibime geldi. İlerde adını sıkça duyabiliriz. Keşke ilgilenseydik.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hadi ya!  :D

Üzdü :(
:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mesela bizim Beck'in sağ bek performansını yeterli görüyorsan Schafer solda onun bir tık üzerine çıkabilir (hücuma çıkışlarda 2 tık üzerine çıkabilir) iyi sol bekti 2 senedir Ricardo Rodriguez çıktı da formayı kaptırdı. Rodriguez zaten şuan dünyanın en iyi sol beklerinden biri kesemeyeceği sol bek yok.
Doğrudur abi schafer benim dikkatimi çekmedi yada wolfsburg maçlarına fazla denk gelmemisimdir ama fuchsu izledim çok kez.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Slovenya Ligi gol kralı Andraz Sporar 2.8 milyon Euro'ya FC Basel'e gitmiş. İyi futbolcu olacak  gibi bu çocuk. Sırf meraktan 2-3 maçını 90 dakika izledim ve potansiyelli bir oyuncu gibime geldi. İlerde adını sıkça duyabiliriz. Keşke ilgilenseydik.
yok kardesim, onlar kendi liglerinden biraz güclü lige gittikleri an sönüyorlar. Genelde avusturya birinci, yada almanya ikinci lig takimlari oralarda genc yetenekleri kaparlar, ama bu liglerde bile zorlaniyorlar. Birtane yildizlari var iste, kevin kampl, ama oda almanya dogumlu.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2016, 00:52:42 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Ensar

bu başlık yeter herhalde neden isyan ettiğimizi açıklamaya , koskoca Beşiktaşı böyle ağızlara düşürüyorlar taraftarımızdan bazıları da bu maç önemsiz yenildik de ne oldu hazırlık maçı gibi laflar sarfediyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Viviano

yok kardesim, onlar kendi liglerinden biraz güclü lige gittikleri an sönüyorlar. Genelde avusturya birinci, yada almanya ikinci lig takimlari oralarda genc yetenekleri kaparlar, ama bu liglerde bile zorlaniyorlar. Birtane yildizlari var iste, kevin kampl, ama oda almanya dogumlu.

Ya oyuncu bana umut verdi. Oynadığı takımın kaptanıydı ve attığı goller de tamamen kişisel becerileriyle attığı gollerdi. Youtube'dan bir iki videosunu izledim yine aynı şekil. Öyle beleş gollerle istatistik kasan bir eleman da değil gibi. Belli olmaz yani böyle oyuncular. Unutmamak lazım Lewandowski de Polonya'dan Dortmund'a geldiğinde kimse böyle bir canavarın ortaya çıkacağı düşünmüyordu. Böyle futbolcular ilginç olabiliyor. Sürpriz yumurta misali yani bence.

Çevrimdışı Deniz

transfer dönemi bitmeden milosevic bir takıma kiralanmalı hemen bugün bu iş bitirlmeli bizim takımda yedek bile olacak kapasitede değil anadolunun tozunu yutma zamanı çoktan gelmiş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

bu başlık yeter herhalde neden isyan ettiğimizi açıklamaya , koskoca Beşiktaşı böyle ağızlara düşürüyorlar taraftarımızdan bazıları da bu maç önemsiz yenildik de ne oldu hazırlık maçı gibi laflar sarfediyor
evet önemsiz hatta buca karşısınada yedek kadroyla çıkmalıyız
kupanın tek artısı avrupaya gitmektir biz zaten o bileti cebimize koyduk
hiç düşünmediğiniz bir şey var takım iyi ama yedeği yok as kadrodan vereceğimiz
her sakat bizi şampiyonluktan uzaklaştırır. Hiç farkında değilmisiniz renkli basın sürekli Beşiktaşın kupaya
önem vermesini istiyor yok as kadroyla çıkmalıymışız yok asılmalıymışız. Ne sanıyorsunuz bunları bizim
iyiliğimiz için istediklerinimi hiç bir getirisi olmayan maç paraları yüzünden maddi olarakta içeri atan bir
kupayı alsan ne olur almasan ne olur. Yedek kadro çıkar götürdüğü kadarda götürür Neden demiyorlar fener as kadroyla çıksın
diye onlarda yedeklerle çıkıyor. Geçen sene ne çabuk unuttuk Biliçin kupaya as kadro çıkardığı için başımıza gelenleri
takımda istemiyor o nedenle motive olamıyor. Sadece yedekler kendilerini göstermek için çabalıyorlar.
yedekler derken kerim ve cenk başkada çabalayan yok. Önemli olan lige ve şampiyonluğa odaklanmak
daha şurda ne kadar oldu burda herkes avrupadan elenelim lige odaklanalım diyordu Şimdi ne oldu
renkli basının oyununa geliyorsunuz. O başlığın arkasında Beşiktaşın kupaya asılmamasının getirdiği
hayal kırıklığı var yoksa kupa peşinde koşsalar tam tersi Beşiktaş yedek kadroyla çıksında elensin diye uğraşırlardı.
Basının algı oyununa gelmeyin Taraftarın kupaya asılın diye baskı oluşturmasını istiyorlar Beşiktaşı iki cephede savaşmaya zorluyorlar
Şenol hoca doğruyu yapıyor maç eksiği form düşüklüğü olan oyuncuları oynatıyor Eksilmesi risk yaratacak oyuncularıda
kadroya almıyor gomez oğuzhan olcay atiba ersan gibi şampiyonlukta ciddi katkı verecek oyuncular dışarda tutuluyor
Töre formda olsaydı onuda oynatmazdı.

Çevrimdışı Türkay

evet önemsiz hatta buca karşısınada yedek kadroyla çıkmalıyız
kupanın tek artısı avrupaya gitmektir biz zaten o bileti cebimize koyduk
hiç düşünmediğiniz bir şey var takım iyi ama yedeği yok as kadrodan vereceğimiz
her sakat bizi şampiyonluktan uzaklaştırır. Hiç farkında değilmisiniz renkli basın sürekli Beşiktaşın kupaya
önem vermesini istiyor yok as kadroyla çıkmalıymışız yok asılmalıymışız. Ne sanıyorsunuz bunları bizim
iyiliğimiz için istediklerinimi hiç bir getirisi olmayan maç paraları yüzünden maddi olarakta içeri atan bir
kupayı alsan ne olur almasan ne olur. Yedek kadro çıkar götürdüğü kadarda götürür Neden demiyorlar fener as kadroyla çıksın
diye onlarda yedeklerle çıkıyor. Geçen sene ne çabuk unuttuk Biliçin kupaya as kadro çıkardığı için başımıza gelenleri
takımda istemiyor o nedenle motive olamıyor. Sadece yedekler kendilerini göstermek için çabalıyorlar.
yedekler derken kerim ve cenk başkada çabalayan yok. Önemli olan lige ve şampiyonluğa odaklanmak
daha şurda ne kadar oldu burda herkes avrupadan elenelim lige odaklanalım diyordu Şimdi ne oldu
renkli basının oyununa geliyorsunuz. O başlığın arkasında Beşiktaşın kupaya asılmamasının getirdiği
hayal kırıklığı var yoksa kupa peşinde koşsalar tam tersi Beşiktaş yedek kadroyla çıksında elensin diye uğraşırlardı.
Basının algı oyununa gelmeyin Taraftarın kupaya asılın diye baskı oluşturmasını istiyorlar Beşiktaşı iki cephede savaşmaya zorluyorlar
Şenol hoca doğruyu yapıyor maç eksiği form düşüklüğü olan oyuncuları oynatıyor Eksilmesi risk yaratacak oyuncularıda
kadroya almıyor gomez oğuzhan olcay atiba ersan gibi şampiyonlukta ciddi katkı verecek oyuncular dışarda tutuluyor
Töre formda olsaydı onuda oynatmazdı.

Abi iyi de 4 yıldır kupadan eleniyoruz daha lige bi yararını görmedik elenmenin :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakalım lige dönüşümüz çok mu sancılı olacak..

Hayırlı geceler. :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2016, 03:15:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oynana futbol ve tempo sıfır motivasyon içeren maça rağmen iyiydi.

Maç 9-4 filan bitebilirdi. Oyunda sıkıntı yok ama şu son vuruşlar artık ciddi anlamda can sıkıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli