2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835203 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bir as takım düşün cok kaliteli akışkan bir oyun ama yedek kulebesinde hucum futbolcuları haric ptt 1. lig formu.gönder gitsin ya bu paraları bizim hak helal paramızı yedirmeyin bunlara ya
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı tangaz

bu Miloseviç kamera şakası olabilir mi?
kendisini öneren de öneriyi dinleyip alanda sorumludur.

işin ilginç olan tarafı da bu adam koca İsveç milli takımın geniş kadrosunda yer buluyor. vah İsveç futbolu vah, Zlatan'ı çıkar bildiğin çöp!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BelekKartaLı

Al abi al 2-0 oldu miloseviç nedir ya tosic günay serdar necip falan filan yemin ederim o penaltıyı ben yaptırmazdım hiç değilse kırmızı kart görmedim

Çevrimdışı Çağatay

Scoutlarimiz ile yaptigimiz transferler
Pedro ve milosevic
Pedro kiralik gitti opsiyonlu
Milonun durumu ortada
Mumkunse scout arkadaslar bundan sonra adam tavsiyesinde bulunmasin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

bu takımın sezon başından beri en büyük sıkıntısı pozisyon finallerindeki ciddiyetsizlik+beceri noksanlığı. maç şuan 7-2 falan olalıydı 3-3 oldu derken 4-3 oldu :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu maç Şenol hocanın eseridir futbol mu oynuyoruz, fantezi mi yapıyoruz? karşındaki amatör küme takımı dahi olsa ciddiyeti bırakmayacaksın! sahada stoper yok sol bek yok neyin kafası bu?

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı BelekKartaLı

Admin , site yöneticileri arkadaslar ve renkdaşlarımız küfür hala yasakmı yada 2 dakika yasak kalksa mümkünmü ?

Çevrimdışı atalay

Hocanın bugün düşündüğünü Salvador Dali bile hayal edemezdi.

Çevrimdışı ers_an

komedi gibi maçtı valla... bizimkiler birbirlerine ikram ederek resmen biz deplasmana gidelim dediler!  :)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş evime geliyor. Soyunma odasında oyuncular ile tanışayım. Vip'den maçımı izleyeyim.  :D

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca maçı tekrar izlese herhalde o bile ne yaptığını anlayamaz.

Bugün çok gol kaçırdık doğrudur ama 10 kişi kaldıktan sonra Necip'in stopere geçmesi mantıklıydı fakat Veli'yi çıkarıp Quaresma'yı oyuna almanın mantığı nedir.

Bunun yanında 4 yedekle neden maça çıkılır gerçekten merak ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Beşiktaş evime geliyor. Soyunma odasında oyuncular ile tanışayım. Vip'den maçımı izleyeyim.  :D
Abi bizede ayar ceksene :D :D :D

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bence bugun miloseviç neyse gökhanda odur.Zamanı geldiğine inanıyorum eğer gercekten iyi bir para teklif edilmişse töre satılmalı yerine daha iyi ciddiyetli şımarmayan oyunda garantiyi amaclayan
karşı tarafı kücümsemeyen ve mahalle maclarında gibi en iyi arkadaslarına gol attırmaya calısan birini satmalıyız.Lig maclarında devamlı topa basarak vites düşüren akışkanlığı kesen ama iyide para
eden bir futbolcuyu değeri geldiği icin satmalıyız.Kafasında bence gitmek ve vitrin yapmak isteyen biri var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gokhan Tore bu laubalilik ve vurdum duymazlikla biraz zor forma yuzu görür
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Bu işte önemli şey saygıdır. Oyuna, rakibe... Hoca dahil bugün birkaç isim dışında kimse "saygı" göstermedi.

Bu arada Günay, Milosevic, Tosic, Serdar konusunda yanılmadığıma mı sevinsem; yoksa halen izlediğime mi üzülsem bilemiyorum.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 22:28:45 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Hoca maçı tekrar izlese herhalde o bile ne yaptığını anlayamaz.

Bugün çok gol kaçırdık doğrudur ama 10 kişi kaldıktan sonra Necip'in stopere geçmesi mantıklıydı fakat Veli'yi çıkarıp Quaresma'yı oyuna almanın mantığı nedir.

Bunun yanında 4 yedekle neden maça çıkılır gerçekten merak ediyorum.
neden ilk 18'de 14 kişi var oda garip :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu işte önemli şey saygıdır. Oyuna, rakibe... Hoca dahil bugün birkaç isim dışında kimse "saygı" göstermedi.

Bu arada Günay, Milosevic, Tosic, Serdar konusunda yanılmadığma mı sevinsem; yoksa halen izlediğime mi üzülsem bilemiyorum.
serdarın o göbek nedir ya adam iyice salmış kabus gibi inş. sözleşme uzatılmaz.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bence hemen önlem alınmalı ligin bizim icin yeni baslıyacağı bu haftada yönetim ve teknik heyet ağırlığını koymalıdır.
Böyle olmaz.
Gecen seneden farkı olmaz.
Bizim icin değişen hiçbir şey olmaz.
Aynı tablo tekrarlanır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya kardes sen soyle sacımda bir tane beyaz yoktu daha gencecik adamım yasım daha 29

Ben de 20 yaşındayım saçlarım döküle döküle seyreldi ben napıyım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

ziraat maçı için passo gerekiyor mu arkadaşlar

Çevrimdışı Gastro

Gelmedi mi lisans daha  :s20:
İyi ki gelmemiş. Şenol hoca'nın defanssız bıraktığı bir maçta, kalede 4 gol görüp daha birinci maçtan hem kendisinin hemde tüm taraftarın moralini alt üst edebilirdi. Her işte bir hayır vardır.

Çevrimdışı can1903

Gokhan Tore bu laubalilik ve vurdum duymazlikla biraz zor forma yuzu görür
Quaresma'nın yaptıkları kadar değildi  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Biraz oksimoron bir ifade olacak lakin bugün rakibe saygı duymamız dışında abartılacak bir şey yok.