2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835525 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

ziraat maçı için passo gerekiyor mu arkadaşlar
Hayır kağıt bilet satarsa Buca izlersin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Biraz oksimoron bir ifade olacak lakin bugün rakibe saygı duymamız dışında abartılacak bir şey yok.
aynen öyle yerindibine soktu bazı arkadaşlar takımı hocayı sakin biraz kendinize gelin daha 2.yarı başlamadı bizm için biraz sakin düşüp yazın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Boyko yu iyiki almisiz buna sukrediyorum .

Bunun dışında defansta ki kronik sorunlar devam ediyor bugün serdar la sagbekte eklendi solbek sıkıntısına,  44 numara çıkana kadardan bahsediyorum.

Ersan olmadığı maçlarda bu yıl bakın 9 dogurduk inşallah delgadoyu iyi analizle almışlardır çünkü Rhodolfo çok adam kaçırıyor yavaş .

Bunun dışında ben yönetim yerinde olsam yemem içmem kirar sarar kiralar bişey yapar sol bek alırım çünkü ismail cirtlarsa ve biz Tosice kalirsak inanin orda Olcay oynasın daha iyi bugün dikkat ettim kafasını kaldirmadan boş yere top kaldırıyor . Bu adamla sakın kimse şampiyonluk falan demesin .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biraz oksimoron bir ifade olacak lakin bugün rakibe saygı duymamız dışında abartılacak bir şey yok.

Ben en çok Şenol Güneş gibi bir hocanın rakibe saygı duymadığını hissettim ve beni üzdü.

Zaten 1 buçuk aydır maç yapmıyor takım daha ne adam dinleriyoruz onada anlam veremedim.

Çevrimdışı mmeteris

Oh yaşasın Beşiktaş'ım izmir'e geliyor

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Kemal

Biri bana Beşiktaşın defans rotasyonunu ihtiyaç halinde mecbur durumda kullanacagimiz kişileri yazsın hatta ben yazayım ;

Rhodolfo / Ersan  yedekleri  Milo / Delgado

Beck / Serdar

İsmail / Tosic

---------------

Bunu ingilterede de madagaskarda da mantıklı birine sorsanız ;

bu takıma gerektiginde stoperde oynayabilen solbek lazım der ki , Milosevic - Tosic ve İsmail in değişen performansıyla açıkta sona kalmayalim.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben en çok Şenol Güneş gibi bir hocanın rakibe saygı duymadığını hissettim ve beni üzdü.

Zaten 1 buçuk aydır maç yapmıyor takım daha ne adam dinleriyoruz onada anlam veremedim.
Turu geçince rizeye karşı oynatacaktı ideal 11 i bence ama evdeki hesap çarşıya uymadı şimdi bucanın zemininde yine bu 11 ile oynasın ayrıca Beck kart sınırında Allah korusun serdara kalmayalım adam kafasında futbolu bitirmiş

Çevrimdışı OrhanAker

atiba ozi ersan gomezin olası sakatlığı çok şey götürürdü bizden.yerlerine adam yok bir cenk idare eder.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Turu geçince rizeye karşı oynatacaktı ideal 11 i bence ama evdeki hesap çarşıya uymadı şimdi bucanın zemininde yine bu 11 ile oynasın ayrıca Beck kart sınırında Allah korusun serdara kalmayalım adam kafasında futbolu bitirmiş

Sarı kart ZTK da sıkıntı olmuyor , göreceği kartla cezalı duruma düşmez .

Çevrimdışı Kalyoncu

Sarı kart ZTK da sıkıntı olmuyor , göreceği kartla cezalı duruma düşmez .
Ligde kart sınırında antep maçında görse başakşehire karşı yok onu diyorum

Çevrimdışı Kemal

Biri bana Beşiktaşın defans rotasyonunu ihtiyaç halinde mecbur durumda kullanacagimiz kişileri yazsın hatta ben yazayım ;

Beck / Serdar

İsmail / Tosic

---------------

bu takıma gerektiginde stoperde oynayabilen solbek lazım der ki , Milosevic - Tosic ve İsmail in değişen performansıyla açıkta sona kalmayalim.

Adamlar yani şampiyonlukta ki en büyük rakibimiz 3. Forvet peşindeler o bölgede kısır sonuçlar aldıklarından , bizde şampiyonluk için yukarda yazdığım sebepten gerektiğinde stoper oynayan solbek kiralamaliyiz , bence takımın buna ihtiyacı var şampiyonluk yolunda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beck / Serdar

İsmail / Tosic

---------------

Bu takım bu kadroyla getirdi bu ligi ayrıca rotasyonluk bi durum yok toplasak 20 maç var önümüzde ki ismail sakat veya cezalı durumda tosic oynar delgado oynar serdar da gayet güzel oynar. beraber oynayan kadroda 8 9 kişinin yanına sokulacak 1 veya 2 yedek oyuncusu takımın oyununu o kadar etkilemez ayrıca serdar bu takımda 2 sene yetersiz olsada sag bek oynadı 1 maç 2 maç ihtiyaç halindede çıkar oynar. Her şeyi ne kadar abartıp büyütmeyi seviyoruz şu sivas maçı umrumda dahi değil böylesine saçma bi kupa sisteminde hiç birr önem arz etmeyen bi maç hiç bir futbolcuya bu saçma maç için şöyle oynadı böyle oynadı onu yapsaydı bunu yapsaydı demem bile.

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum. hoca ayıp etti önce bizlere sonra rakibe, rakip de cezayı kesti.
ben özellikle klasik geri dörtlü ve Gomez'in oynamamasını hatalı bir tercih olarak görüyorum. Gomez'in maç temposu kazanması lazım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

katılıyorum. hoca ayıp etti önce bizlere sonra rakibe, rakip de cezayı kesti.
ben özellikle klasik geri dörtlü ve Gomez'in oynamamasını hatalı bir tercih olarak görüyorum. Gomez'in maç temposu kazanması lazım...

İnşallah Önümüzdeki haftasonu Gaziantep maçında bi kaza yaşamayız tek korkum o maç eğer onu kazanırsak sıkıntı olmaz o maç çok önemli abi.

Çevrimdışı Kemal

Bu takım bu kadroyla getirdi bu ligi ayrıca rotasyonluk bi durum yok toplasak 20 maç var önümüzde ki ismail sakat veya cezalı durumda tosic oynar delgado oynar serdar da gayet güzel oynar. beraber oynayan kadroda 8 9 kişinin yanına sokulacak 1 veya 2 yedek oyuncusu takımın oyununu o kadar etkilemez ayrıca serdar bu takımda 2 sene yetersiz olsada sag bek oynadı 1 maç 2 maç ihtiyaç halindede çıkar oynar. Her şeyi ne kadar abartıp büyütmeyi seviyoruz şu sivas maçı umrumda dahi değil böylesine saçma bi kupa sisteminde hiç birr önem arz etmeyen bi maç hiç bir futbolcuya bu saçma maç için şöyle oynadı böyle oynadı onu yapsaydı bunu yapsaydı demem bile.

Bu takımı bu kadro getirmedi , sagbek Beck oynadi , solbek İsmail oynadi , Tosicin oynadığı maçları izledik ilkide başardı Bjk kafa golü yememis onu saolsun ativerdi kalesine . Sagbek 1 türlü çözülür yazdigim gibi ama ismail in ilk devre oynaması demek süreklilik anlamına gelmez ismail sakatlığı cebinde topçudur. Allah korusun sakatliginda kimi koyacaksin solbeke?  Ne kadar bişeyleri poh pohlamayi seviyorsunuz , hata varsa bi aksaklık varsa soleyeceksinki birileri önlem alsın sonunda sıkıntı cekmeyelim .

Tek maçlık mi yorum yapıyoruz bu Tosice Milosevice

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu takımı bu kadro getirmedi , sagbek Beck oynadi , solbek İsmail oynadi , Tosicin oynadığı maçları izledik ilkide başardı Bjk kafa golü yememis onu saolsun ativerdi kalesine . Sagbek 1 türlü çözülür yazdigim gibi ama ismail in ilk devre oynaması demek süreklilik anlamına gelmez ismail sakatlığı cebinde topçudur. Allah korusun sakatliginda kimi koyacaksin solbeke?  Ne kadar bişeyleri poh pohlamayi seviyorsunuz , hata varsa bi aksaklık varsa soleyeceksinki birileri önlem alsın sonunda sıkıntı cekmeyelim .

Tamam işte bende onu diyorum bu rotasyon için saydıgınız oyunculara çok ihtiyaç duymadık , parasızlıktan lisans çıkartamıyor kulup sağa sola ortaya takviye yazıyoruz hayal edip kendimizi yormaya gerek yok ..

febe 3 golcüyü aramıyor  golcü arıyorlar takımlarındaki 2 adamı toplasan 1 golcü yapmıyor mustafa pektemek onlarda kadroyu zorlar. .

Çevrimdışı atalay

Sağ bekin atletik değil. Hücumlarda çıkışları problemli. Çizgiye inemez; öyle Caner gibi çizgiye inmeden adamın kafasına ortalarda açamaz.

Sol bekin aynı şekilde (Motta) savunma arkasına sarkmaz, müthiş ortalar açamaz. Arada sürpriz şutları ve gününde olursa da savunmada ki agresifliği dışında ön plana çıkan bir özelliği yok.

Şimdi sen hangi akla hizmet atletik olmayan, hücum çıkışları sıkıntılı, ağır bir Tosic'i transfer ediyorsun?

Geriden top çıkarırlar mı? Ancak 3.bölgeye top atarlar. Peki, bunu Caner kadar yaparlar mı?

E o zaman ne halt yemeye aldınız bunu? 

Sol stoper oynayacaksa kontratını uzattığınız bir Ersan var.(1)

Millonarios kariyerinin yarısından fazlasını sol stoper oynamış bir Pedro var.(2)

Atınç Nukan var.

Ben size söyleyeyim Tosic'in stoper performansı bunlardan iyi filan değil. En azından Beşiktaş seviyesinde değil. Ki gerekli olan bu.

Aldıktan sonra satamayacağın; piyasası olmayan bir oyuncu olduğunu söylemem bile gerek yok.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Tamam işte bende onu diyorum bu rotasyon için saydıgınız oyunculara çok ihtiyaç duymadık , parasızlıktan lisans çıkartamıyor kulup sağa sola ortaya takviye yazıyoruz hayal edip kendimizi yormaya gerek yok ..

febe 3 golcüyü aramıyor  golcü arıyorlar takımlarındaki 2 adamı toplasan 1 golcü yapmıyor mustafa pektemek onlarda kadroyu zorlar. .

O zaman aynı şeyi söylüyoruz , ihtiyaç duymamamiz duymayacagimiz anlamına gelmez .

Duyarsak sagbek bizi taşır , ayrıca atiba var oraya çekebilir veli ozi Necip on liberoda kullanabilir çeşitli kombinasyonlarla gecistiririz ihtiyaç anını ; ama solbekin inanin bizde telafisi yok bu ismail Allah korusun bir sakatlikta çok ah vah deriz Tosicle,  Motta için bile bu kadar ağır konuşmazdim . Hadi Rhodolfo ve Ersan aynı anda olmaması çok ufak ihtimal onuda saymiyorum ama solbek solbek ihtiyaç yahu bağırıyor .

İşte buraya kadar getirmişiz bir kaç dokunuşla kötü ihtimalleri ortadan kaldırıp ipi gohusleyelim hem maddi hem manevi nefes alalım diye yazıyorum bende , amacımız Beşiktaşın menfaati .

Çevrimdışı sallapati

kupa çeyrek final ve yarı final tarihleri belli mi?

final 25 mayıs antalyadaymış..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O zaman aynı şeyi söylüyoruz , ihtiyaç duymamamiz duymayacagimiz anlamına gelmez .

Duyarsak sagbek bizi taşır , ayrıca atiba var oraya çekebilir veli ozi Necip on liberoda kullanabilir çeşitli kombinasyonlarla gecistiririz ihtiyaç anını ; ama solbekin inanin bizde telafisi yok bu ismail Allah korusun bir sakatlikta çok ah vah deriz Tosicle,  Motta için bile bu kadar ağır konuşmazdim . Hadi Rhodolfo ve Ersan aynı anda olmaması çok ufak ihtimal onuda saymiyorum ama solbek solbek ihtiyaç yahu bağırıyor .

İşte buraya kadar getirmişiz bir kaç dokunuşla kötü ihtimalleri ortadan kaldırıp ipi gohusleyelim hem maddi hem manevi nefes alalım diye yazıyorum bende , amacımız Beşiktaşın menfaati .

Delgadoyu koyarız abi dert etme yarım sezon herkes dişini bi tarafını sıksın şu takımı şampiyon yapsınlar :)

Çevrimdışı atalay

Algıda kaybediyor algıda  :kop:

Gençlerbirliği'nden gelmese sevinirdiniz :(

Çevrimdışı Kemal

İşte bunu yazıyorum @atalay , tamam yapıldı bir hata Tosic alındı ama bu işi buraya getirmisken sakatlığı cebinde gezen ismail le Bu riski alırsak ve Allah korusun bişey olursa bu anlattigin Tosice kalacaz. Yav adam 3 metre önünde adama orta acamiyor bugün ilk devre Töre ; sen napiyosun ya, dedi aleni

Çevrimdışı Kemal

Delgadoyu koyarız abi dert etme yarım sezon herkes dişini bi tarafını sıksın şu takımı şampiyon yapsınlar :)

İşte şu lisans olayı hallolsaydi , şu 2 maç delgado oyun içi hamlelerle bi oynayabilseydi sol bek belli ederdi napacagi,  bu bir seçenek bak , bizi rahatlatabilecek.

Yani ben Olcayı bile orda %10000 oranla Tosic yerine görmek isterim herhangi ismail kaybında.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 23:28:17 Kemal ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İşte şu lisans olayı hallolsaydi , şu 2 maç delgado oyun içi hamlelerle bi oynayabilseydi sol bek belli ederdi napacagi,  bu bir seçenek bak , bizi rahatlatabilecek. Yani ben Olcayı orda %10000 oranla Tosic yerine görmek isterim herhangi ismail kaybında.

Bizi İsmail ' e muhtaç edenler utansın ne diyelim fişek gibi bi sol bekimiz olmadı gitti.