2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844744 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Çok iddialı konuşmayı sevmem ama Ben Arfa, Sosa'nın tırnagı etmez. Kanat olarak düşünülüyorsa tartışılır ama Sosa'nın yerine düşünülüyorsa tartışması bile abes benim açımdan.

ben arfa sosa dan daha iyi topcudur...

Çevrimdışı aykut.celenk

kadıköyde ezikleri yenerek maç eksiği ile yine lider oluruz.  :tabe: :lol:

Çevrimdışı Koa_lAA

bence geriden gelmek daha iyi...

baskı daha az olur..

Çevrimdışı Hasan Akten

Çok iddialı konuşmayı sevmem ama Ben Arfa, Sosa'nın tırnagı etmez. Kanat olarak düşünülüyorsa tartışılır ama Sosa'nın yerine düşünülüyorsa tartışması bile abes benim açımdan.

Sosa'yı ben de beğeniyorum ama şu anda hücum oyuncuları arasında yerini en rahat doldurabileceğimiz oyuncu Sosa. Ligde 28-30 maç oynayıp toplam 13-14 gol+asist yapacak oyuncuyu 4-5 milyon euro versek gözümüz kapalı buluruz. Ben Arfa da her türlü doldurur bence Sosa'nın boşluğunu.

Çevrimdışı Çağatay

tff tam çakal  :akuma: Y.D nin Beşiktaşlı olduğuna inanan var mı ?

Y.D Beşiktaş'ın başarılı olmasını hiç ister mi ?
Kendi zamanında yaptıklarından sonra hele...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

amma abarttınız arkadaş amma korktunuz ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

amma abarttınız arkadaş amma korktunuz ya
Bak kardeşim mesele korkmak falan değil.

Art niyetle yapılan bazı şeyler olunca doğal olarak tepki koyuyor insanlar. Yoksa takıma olan güven hala devam ediyor.

Yine söylüyorum Fb bizi yenmeden lider oldum diyemez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi sözümde @Çağrı ve @atalay  beylere: siz 11 ay maç izlersiniz, kritik yaparsınız... Yunus Emre "boyko geliyor" der ve gelir :D Ben böyle adamdan korkarım arkadaş :D
Ben bu sene Quaresma ve Boyko dan saglam komisyon aldim :biggrinking:

@Çağrı ve @atalay hic komisyon alamadi :kop: :kop:

@Çağrı oyuzden surekli salliyor Quaresmaya :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BelekKartaLı

Kardan Adamların Rüyası

Bir çocuk düşünün, okula giden.
Ya da durun bi' saniye....
Önce 1987'nin soğuk, karlı, gökyüzünü soba dumanlarının esir aldığı kış aylarını düşünün.
Şimdi çocuğu düşünebilirsiniz; 1987 kışında yaşayan ve okula giden çocuğu.
Henüz ilkokul üçüncü sınıfa giden ve derslerinde iyi olan çocuk.
Adı Kartal.
En sevdiği dersler Hayat Bilgisi ve Türkçe. 18 kişilik sınıfın en çalışkanı. Hatta o kadar iyi ki öğretmenleri onun Avrupa'nın en iyi okullarında okumasını istiyor. Ama ailesi kararsız. Nedeni ise geride kalan 2 yılda Kartal'ın okula iyi başlaması ama sene sonunu getirememesi. Bu yüzden Türkiye'deki okulunu birincilikle bitirmeden Avrupa'ya gitmesine sıcak bakmıyorlar. Son umutları ise 1987 senesi. Çünkü okul açılmadan doğan Güneş, Kartal'ın ebeveynlerine umut olmuş. Hem okul kapanmadan taşınacakları yeni evin Kartal'a moral kazandıracağını da düşünüyorlar. İki senedir okulun iyi başlayıp, kötü bitmesinin en büyük nedenini kirada yaşamaya bağlıyorlar. Bu yüzden yeni eve önem veriyorlar. Kartal da yeni eve taşınmanın hayallerini, kafasının bir köşesine atıp derslerine yoğunlaşıyor.
Derken 1987'nin o soğuk, karlı, gökyüzünü soba dumanlarının esir aldığı kışı başlıyor. Yollar kapanıyor.
Okula giden hiç bir yol Kartal'a geçit vermiyor. Kartal okula gitmek istiyor ama nafile. Devreye babası giriyor, okul müdürünü arıyor. Okul müdürü Şimşek Bey, Kartal'ın okula gelmesine gerek olmadığını söylüyor babasına. Babası da olayı Kartal'a aktarınca Kartal rahatlıyor. Aradan 2 hafta geçiyor. Kartal evde düzenli bir şekilde derslerine çalışıyor, hedefine ulaşmak için başka da çaresi yok. Ama o da ne? Bir sabah, 2 katlı evlerinin balkonundan bakan Kartal, sınıf birinciliği için yarıştığı Ferman'ı okula giderken görüyor. Okul müdürü Şimşek Bey, babasını kandırmıştı. Ferman şimdi Kartal'ın önüne geçmişti. Artık sınıfın birincisi Ferman'dı.
Ama Kartal bu. Adından anlaşılacağı gibi inatçı, yırtıcı bir çocuk. Pes etmeye niyeti yoktu. Hemen aklına o siyah önlüğünü giyip, beyaz yakasını takarak okula koşmak geldi. Aklına geleni de hemen yaptı. Okulun kapısında Kartal'ı okulun hademelerinden olan Deniz ve Alper efendiler karşıladı. Kartal'ı okula almak istemediler. Çünkü Deniz ve Alper hademeler, Ferman'ın babasının arkadaşıydılar ve Ferman'ın okul birincisi olması için yapmamaları gereken işler yapıyorlardı. Kartal biraz çevikliğini kullanarak hademelerin arasından sıyrıldı ve sınıfa doğru koşmaya başladı. Birinci katı çıkar çıkmaz hemen merdivenin yanıbaşında olan sınıfının kapısını açtı. Müdür Şimşek Bey'in dersiydi: Hayat Bilgisi.
Şimşek Bey'in Ferman'a kopya verdiğini gördü. Buna inanamıyordu. Nasıl olur da bir müdür, bir öğrenciye kopya verirdi. Ama kendisini çabuk toparladı. Hemen geçip yerine oturdu. 1987 senesinde Ferman'ın okul birincisi olacağını düşünen Şimşek Bey, şaşkınlığı üzerinden atamadan sordu.
- Baban sana okulun tatil olduğunu söylemedi mi Kartal?
Kartal ise akıllıydı. Üstelik müdürden de akıllıydı. Bu soruya cevap vermek yerine, Müdür Şimşek Bey'in ve sözde sınıf birincisi Ferman'ın gözlerinin içine bakarak verdi kendi cevabını :

- KARDAN ADAMLARIN RÜYASI ''GÜNEŞ'' ÇIKANA KADAR SÜRER.

Ersoy Özdem
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı tangaz

Art niyetle yapılan bazı şeyler olunca doğal olarak tepki koyuyor insanlar. Yoksa takıma olan güven hala devam ediyor.

:claps: :claps: :claps:
kaldıki biz feneri yenip maç eksiği ile lider olacağız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Bunlar acikca test ediyor Besiktas'i, nereye kadar kabul edecekler onu gorecegiz diyorlar. Bugun bu kararlari alanlar yarin hakemleri de ona gore yonlendirir.

Sesiniz ciksin arkadas bu kadar pasif kalmayin yahu.   
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Alper1903

Bu artik acikca "ben iflah olmaz bir ahlaksiz, hirsiz, arsizim ve senin elinden kupayi calmak icin her yola basvururum" demek. Ve yonetimin her zamanki gibi sesi cikmiyor.

Çevrimdışı Blacking

Torres'i atleticodan ayrılıyormuş pektemek'i satsak onu kiralasak 3. santrafor için fazla mı ütopik olurum :D
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı BelekKartaLı

Torres'i atleticodan ayrılıyormuş pektemek'i satsak onu kiralasak 3. santrafor için fazla mı ütopik olurum :D

Neymarda ayrılmak istiyormuş  :ishock:

Çevrimdışı Blacking

Neymarda ayrılmak istiyormuş  :ishock:

Aga cin başka peri başka belki seneye antalyaspor bile alabilir önce bi çin'de yapabilir :D  :biggrinking:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı brkntcnr

Bence fikstür çok kötü değil. 7 hafta İstanbul' da oynayacağız. Yani bugünden 12 Mart' taki Rize deplasmanına kadar İstanbul' dayız. Yol yorgunluğu çekmeyeceğiz. Yani bence çok kötü değil 25 Şubat a koymayın dedik koymadılar derbiye 7 gün dinlenip çıkacağız. İnşallah İstanbul' daki tüm maçlarımızı kazanıp liderliğimizi bir eksik maça rağmen geriye alacağız.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Mersin macımızı hakem 5. dk da durdurmustu ve 12. dk da macı tatil etmisti. Yani oyun durduktan sonra 7 dk gecti , oyun bu sıra oynanmadı ve hakem macı erteledi.

Ve TFF nin kararı "Besiktas - Mersin macı tatil edildigi dk dan itibaren yani 12. dk dan itibaren oynanacaktır."

Gercekten diyecek hicbirsey bulamıyorum.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Aga cin başka peri başka belki seneye antalyaspor bile alabilir önce bi çin'de yapabilir :D  :biggrinking:

Valla antalya baskanı reklam için sponsorluk icin yine yaparmı yapar van persie yi alsın yaşlı vasat ama adı var :D

Çevrimdışı Scout

Mersin macımızı hakem 5. dk da durdurmustu ve 12. dk da macı tatil etmisti. Yani oyun durduktan sonra 7 dk gecti , oyun bu sıra oynanmadı ve hakem macı erteledi.

Ve TFF nin kararı "Besiktas - Mersin macı tatil edildigi dk dan itibaren yani 12. dk dan itibaren oynanacaktır."

Gercekten diyecek hicbirsey bulamıyorum.
Hakem İlk Yarının Sonuna +7 Ekleyecek
Pika Pika

Çevrimdışı Ensar

abicim bence tarihler çok kötü değil o konuya katılmıyorum avantaja bile cevirebiliriz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Blacking

Valla antalya baskanı reklam için sponsorluk icin yine yaparmı yapar van persie yi alsın yaşlı vasat ama adı var :D

Torres'i gs almasında kim alırsa alsın biraz sürünsün onlar burak,umut falan  :kop: :kop:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı BelekKartaLı

BEŞİKTAŞ                                                                                     

7 ŞUBAT                                                                 
Beşiktaş – Gaziantepspor                             
9-10-11 ŞUBAT
Türkiye Kupası çeyrek final maçı
14 ŞUBAT
Başakşehir – Beşiktaş
17 ŞUBAT
Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu (Erteleme maçı)
22 ŞUBAT
Beşiktaş – Gençlerbirliği
29 ŞUBAT
Fenerbahçe – BEŞİKTAŞIMIZ
7 MART
Beşiktaş – Eskişehirspor
12 MART
Çaykur Rİzespor – Beşiktaş
15 MART
Trabzonspor - Beşiktaş (Erteleme maçı)
19 MART
Beşiktaş – Antalyaspor

Febe

5 ŞUBAT
Antalya – Febe

9-10-11 Şubat

12-Şubat
Febe – Kasımpaşa

16 –Şubat
Febe – Moskova

20 Şubat
Bursa – Febe

25 Şubat
Moskova Febe

29 Şubat
Febe - BEŞİKTAŞIMIZ

6 Mart
Akhishar – Febe

13Mart
Febe – Kayseri

20 Mart
Gese - Febe

Çevrimdışı cursedofdragon

BEŞİKTAŞ                                                                                     

7 ŞUBAT                                                                 
Beşiktaş – Gaziantepspor                             
9-10-11 ŞUBAT
14 ŞUBAT
Başakşehir – Beşiktaş
17 ŞUBAT
Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu (Erteleme maçı)
22 ŞUBAT
Beşiktaş – Gençlerbirliği
29 ŞUBAT
Fenerbahçe – BEŞİKTAŞIMIZ
7 MART
Beşiktaş – Eskişehirspor
12 MART
Çaykur Rİzespor – Beşiktaş
15 MART
Trabzonspor - Beşiktaş (Erteleme maçı)
19 MART
Beşiktaş – Antalyaspor

Febe

5 ŞUBAT
Antalya – Febe

9-10-11 Şubat

12-Şubat
Febe – Kasımpaşa

16 –Şubat
Febe – Moskova

20 Şubat
Bursa – Febe

25 Şubat
Moskova Febe

29 Şubat
Febe - BEŞİKTAŞIMIZ

6 Mart
Akhishar – Febe

13Mart
Febe – Kayseri

20 Mart
Gese - Febe

20 mart gs-fb derbisi var herhade bizide o yüzden oraya koydular Beşiktaş'ta puan kaybetsin dediler.

ts-rize 2 side zorlu maçlar olucak.

Çevrimdışı brkntcnr

İstanbul'daki 7 maçta 7/7 kazanırsak, fenerinde bizim maç hariç tüm maçları kazansa bile bir maç eksiğimiz olmasına rağmen 1 puan önde oluyoruz. Üstüne bir de gs - fb derbisini kaybederse fener büyük olasılıkla bu iş biter.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BelekKartaLı

20 mart gs-fb derbisi var herhade bizide o yüzden oraya koydular Beşiktaş'ta puan kaybetsin dediler.

ts-rize 2 side zorlu maçlar olucak.

Bence bu işte kaybeden febe olur.
Bizim gibi genç ve gecen seneden alıskın haftada 3 mac yapmaya bir takım değil.
ve senelerdir deplasman deplasman yolculuk yapan bir takım değil biz alıskınız ama sanmıyorum onlar tükenecek.
bence gs-fb macından sonra eğlenen taraf biz oluruz.