2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844501 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sosa sezon sonu gidecek yerine Ben Arfa gelecek zaten  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı halvetifarazi

Burda konuşanlara demedim kardeşim , basın için dedim her yerde İsmail ve Sosa var .

İsmail ve sosa haberlerinin tümü yalan. Hepsi menajer uyudurması. Hepsi imza parası peşinde. İsmaili psg falan istmiyormuş. Güldürmesinler. Kim ne yapacak ismaili. Sosa da aynı şekilde yaşı olmuş 30 alsın öpsün başına koysun  1,5 milyonu. Bu yaştan sonra kim verir o kadar para?

İsmail de sosa da vurgun peşindeler. Hayatlarının son sözleşmesini güzel paralara yapmak istiyorlar. Düşmemek lazım. Herkesin yeri dolar, bırakın gitsinler hatta ismail'in kesinlikte gitmesi lazım. oyun görüşü sıfır. Önümüz açılır.

Çevrimdışı BlueTix

Gökhan Töre eski formunu yakalasa takım için en iyi transfer kendisi olur :money:
Geçen sene takım koşmuyorken Gökhan takımı sırtlar maç kazandırırdı şimdi takım koşuyor Gökhan çabalamıyor  :s20: Nerde hayran olduğum Gökhan Töre  :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sosa'nın da sözleşmesi filan uzatılmamalı klasik Latin çakallıkları başlamış al parayı yat aşağı.

En ufak bir iyileştirme dahi de yapılmamalı aksine maaşlar hala yüksek biraz daha aşağı inmeli.

Bugün Sosa'ya 2 verirsen gelen herkes 2 istemeye başlar ilmik ilmik yaptığını bir anda yıkmış olursun.

Sosa'nin Besiktastaki misyonu yil sonu itibariyle biter. Sampiyon da yapsa asist krali da olsa bu durum degismez benim acimdan. Arfa gelir Sosa yerine sene sonunda kontrat yapmazlar bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2016, 14:37:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa'nin Besiktastaki misyonu yil sonu itibariyle biter. Sampiyon da yapsa asist krali da olsa bu durum degismez benim acimdan. Arfa gelir Sosa yerine sene sonunda kontrat yapmazlar bence.

Arfa gevşeklik konusunda Sosa'dan da kötü yalnız.

Bu sene toparladı sadece ben oraya Arfa'yı istemem  açıkçası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cok tanimam siz daha yakindan takip etmissinizdir ama Baskanin cok istedigi konusuluyordu sosyal medyada bir kac resik de vardi canli izlemeye gitmis galiba

Çevrimdışı Doğukan E.

E.T mi ziyech le uğraşıyordu abi ?

Çevrimdışı Çağatay

ilaç ziyech ama biz o treni kaçırdık malesef...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Hatem Ben Arfa yerel bir oyuncu ülkesi dışında başarılı olacağına inanmıyorum. Takımımıza artı değer katmak şöyle dursun geriye bile götürebilir. Gelmesin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

ben arfa yı özellikle ingiltere de oynarken çok takip ederdim...

ziyadesiyle sevdiğim bir topcudur... ama eski tarz fazla kendini yıpratmayan bir topcudur... oyunun her iki yönü yok yani.. günümüz futbolunda kollektif uyum... ne oldu bana ömer oldum :D

geçen yazda alınabilirdi.. bu yazda alınabilir.. severim kendisini... bize yeter..

Çevrimdışı Tolga

Ben Arfa, Töre giderse diye düşünülüyordur yani normal olanı bu fakat ben yine de oyun içi ve sezon içi sorumluluk duygusu daha iyi olan yani kısacası profesyonelliği çok daha iyi olan bir kanat oyuncusu tercih ederim.

Ben Arfa'nın profesyonellik anlamında sıkıntıları var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Ben Arfa gelsin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aek

Benim bildiğim oyuncunun yaşı ilerledikçe sözleşmesinde ki para düşer sosa ne hakla zam istiyormuş çok kalmak istiyorsa maaşını indirsinler birazcık sözleşme uzatsın yok kabul etmiyosa biton talibi var satın gitsin daha genç daha yetenekli bi adam alalım

Çevrimdışı EMİR EMRE

Guney Amerikadan en takim oyununa yatkin ve kulube aidiyet konusunda en iyiler Arjantinliler oluyor genelde... Sosa giderse yerine yine Arjantinli gelsin ;)

Çevrimdışı Çağatay

Ben arfa'yı y.emre isterse gelir...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelmemeli. Zaten Quaresma'ya yapıldı en büyük hata.

Adam hem kendi gelmek istedi hem de dışarıdan gelen adama en yüksek maaşı verdiler üstüne Porto'dakinin 2 katı.

O sözleşme bile hataydı ben olsam ne oluyoruz derdim yerli oyuncuların yerinde.
Bunu bile donup dolasip Quaresmaya bagladin ya vay arkadas :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

E.T mi ziyech le uğraşıyordu abi ?
E.Toeunogullari Zieyhi , Baskan Ben arfayi istiyor

Gecenlerde Canli izlemeye gitti Baskan Ben arfayi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Bunu bile donup dolasip Quaresmaya bagladin ya vay arkadas :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Bu konuda haklı ama çok istedi bize gelmeyi böyle bir risk aldık daha düşük maaş beklerdim bende ama beni yanılttı güzeldi ilk yarı performansı son maçtaki hareketleri ve Trabzon maçı haricinde güzeldi yani oyuncumuza sahip çıkalım sosanın haberide masa başı çok belli bu arada gidip gelir maaş düzeyimiz bencede normali bu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu konuda haklı ama çok istedi bize gelmeyi böyle bir risk aldık daha düşük maaş beklerdim bende ama beni yanılttı güzeldi ilk yarı performansı son maçtaki hareketleri ve Trabzon maçı haricinde güzeldi yani oyuncumuza sahip çıkalım sosanın haberide masa başı çok belli bu arada gidip gelir maaş düzeyimiz bencede normali bu

Çevrimdışı panic13

Valla ben @Yunus Emre Dökmeci 'nin, forumumuzun fuatavni'si olduğunu düşünüyorum :D Kimi söylerse onu transfer ediyoruz. Yunus Emre Ben Arfa diyorsa rahat olun arkadaşlar, Ben Arfa camiamıza hayırlıs olsun :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Bi sözümde @Çağrı ve @atalay  beylere: siz 11 ay maç izlersiniz, kritik yaparsınız... Yunus Emre "boyko geliyor" der ve gelir :D Ben böyle adamdan korkarım arkadaş :D

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

E.Toeunogullari Zieyhi , Baskan Ben arfayi istiyor

Gecenlerde Canli izlemeye gitti Baskan Ben arfayi

başkan Ben Arfa'yı izlemiş beğenmemiş Necip bundan iyi demiş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

başkan Ben Arfa'yı izlemiş beğenmemiş Necip bundan iyi demiş  :evillol:
Benarfayı nedense bende çok beğenmiyorum bireysel bir oyuncu gibi duruyo çok takım oyuncusu değilmiş gibi bize orası için mesut tarzı bir adam lazım ben birde hayal kurmuştum mesut sakatlansa şöyle formsuz olsa sakatlıktan çıktığı gibi biz çöksek felan diye düşündüm ve adam rekora gidiyo aklımdan geçirmeseymişim iyiymiş :)

Çevrimdışı tangaz

Benarfayı nedense bende çok beğenmiyorum bireysel bir oyuncu gibi duruyo çok takım oyuncusu değilmiş gibi bize orası için mesut tarzı bir adam lazım ben birde hayal kurmuştum mesut sakatlansa şöyle formsuz olsa sakatlıktan çıktığı gibi biz çöksek felan diye düşündüm ve adam rekora gidiyo aklımdan geçirmeseymişim iyiymiş :)

Bizler Beşiktaşlıyız böyle şanssızlıklar normal. şanssızlık her daim bizimle kol koladır :)

Çevrimdışı can1903

Beyler geçen günlerde Başkan Ben Arfa'yı izlemeye gitti diyosunuzda o fotoraflar eski :))))
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..