2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844820 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Mersin maçı 17 Şubat, Trabzon maçı 15 Mart'ta oynanacakmış yazıklar olsun.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben Arfa, Töre giderse diye düşünülüyordur yani normal olanı bu fakat ben yine de oyun içi ve sezon içi sorumluluk duygusu daha iyi olan yani kısacası profesyonelliği çok daha iyi olan bir kanat oyuncusu tercih ederim.

Ben Arfa'nın profesyonellik anlamında sıkıntıları var.
ziyech gelse keşke :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben arfa'nın vücut ve kol dövmeleri var mı :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

SON DAKİKA! Mersin Maçı 17 Şubat'ta Trabzonspor maçı 15 Mart'ta oynanacak

Çevrimdışı TURKahvesi

benim anlamadığım şey başkan Ben Arfa'yı E.T'de Ziyech'i istiyor iyi güzel de neden Andrija Zivkovic üzerine düşmüyorlar  :alala:
bir görüşme gerçekleştirseler fena mı olur bir randevu alın görüşün şu oyuncuyla
bakın en son bir haber çıktı kendisiyle R.Madrid'in 15 m.euro teklifini reddetmiş babası bunu bizzat dile getirmiş
o haberi okuyun mutlaka
bu çocuk tam aradığımız özellikler de.

Çevrimdışı Tolga

3 Şubat'ta Mersin maçını oynatmayan zihniyete söyleyecek söz bulamıyorum.

Bu art niyet değildir de nedir.

Çevrimdışı can1903

Beyler geçen günlerde Başkan Ben Arfa'yı izlemeye gitti diyosunuzda o fotoraflar eski :))))
Ziyech'i de almamız çok zor, sezon sonu Ben Arfa zorlanır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

15 Mart ts macindan oncr 12 mart Rize maci var orda konaklayip kamp yapsalar daha mantikli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı genki1914

15 Mart ts macindan oncr 12 mart Rize maci var orda konaklayip kamp yapsalar daha mantikli

Guti14

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 Şubat'ta Mersin maçını oynatmayan zihniyete söyleyecek söz bulamıyorum.

Bu art niyet değildir de nedir.
hadi 1 hafta geç neyse de 15 mart nedir arkadaş 50 gün sonraya erteleme maçı mı konur küfür yasak olmasaydı iyidi  :D rahatlardık azıcık

Çevrimdışı cursedofdragon

rize maçında kamp yapıp ts macınıda oynayıp gelicez anlaşılan :)

Çevrimdışı Kalyoncu

15 Mart olmasının sebebide fener turu geçerse oraya geliyo tam oyle hatırlıyorum ama tam net bilenler varsa söylerse iyi olur istediklerini yapsınlar şampiyon olacaz burada Trabzonada laf söylemek istiyorum bu hamsilerin bizimle derdi ne o gün başladılardı yok o tarih olmaz yok bu tarih olmaz biz ev sahibiyiz felan yeter.ama bu oyunları ayaklarına dolanacak fenerle puan farkını kapatıp bide öne geçersek görün curcunayı kahkahalarla izleyecez

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

Seyehat yorgunluğü açısından İyi olmuş.. rize maçı bizi çok yıpratmaz umarım... sonrasında da antalya maçı var..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Cuma akşamı Fb kazanırsa Gaziantep maçına çıkarken 8 puan fark olacağı için akılları sıra bizi psikolojik olarak baskı altına almaya çalışıyorlar bunun başka bir açıklaması olamaz.

Sivas Belediye maçından başlayarak önümüze gelene acımadan tokatlayıp göndermek lazım.

Çevrimdışı genki1914

Geriden takip etmek daha guzel bosverin takildilar mi daha büyük telas yaparlar birde orda onlari yenersek bak sen cümbüşe

Guti14

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cuma akşamı Fb kazanırsa Gaziantep maçına çıkarken 8 puan fark olacağı için akılları sıra bizi psikolojik olarak baskı altına almaya çalışıyorlar bunun başka bir açıklaması olamaz.

Sivas Belediye maçından başlayarak önümüze gelene acımadan tokatlayıp göndermek lazım.
sen genelde duruma sakin yaklaşırdın buraya yazıyorum fener takılacak sonra yöneticileri ağlayacak hakem de hakem diye :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

sen genelde duruma sakin yaklaşırdın buraya yazıyorum fener takılacak sonra yöneticileri ağlayacak hakem de hakem diye :evillol: :evillol:
Bazı şeyler böyle alenen yapılınca sinirleniyorum. Tabi şaşırdın mı diye sorarsan şaşırmadım zaten bekliyordum ama yine de insan kendine hakim olamıyor bu yapılanları görünce.

Hadi Trabzon maçı neyse de Mersin maçını 3 Şubat'ta oynatmamanın izahı olamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bazı şeyler böyle alenen yapılınca sinirleniyorum. Tabi şaşırdın mı diye sorarsan şaşırmadım zaten bekliyordum ama yine de insan kendine hakim olamıyor bu yapılanları görünce.

Hadi Trabzon maçı neyse de Mersin maçını 3 Şubat'ta oynatmamanın izahı olamaz.
aynen haklısın ama bizden çok korktuklarını gösterir bu yaptıkları azizde anladı bizi sahada yenemeyeceğini takımından da bir cacık olmayacağını biliyor  mahmut uslu ve aziz hakemlere giydiriyor her puan kaybından sonra

Çevrimdışı Ensar

çok celallenecek bi durum görmüyorum , derbi  arasına sıkıştırmadılar bu yeterli benim için , çıkıp alayını tokatlayacağız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

As kadroyu cikarmasinlar yarın , takim iyice bileylendi birine patlayacak bu kupa maçı olmasın :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı celiker1

Kaza bela eksik fikstürle şunları bir yakalasak puan olarak :claps:
Hayatta Beşiktaş