2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859196 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Erdal torunogullari kime benziyor arkadaşlar:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı horizon75

Dostlar kusura bakmayin ama ben bunu bjk taraftari olarak kabullenemiyorum ve kabullenmemde imkansiz. Takima inanmak ve guvenmek sampiyonlugun 50% si demektir! herkese iyi aksamlar!
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı Kemal

İnler diolarda ben 4. Transfere inanmıyorum .

Çevrimdışı Tolga

İnler diolarda ben 4. Transfere inanmıyorum .
Bundan sonra başka transfer olacağını sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Bu sene sampiyon fener , derbide zaten bos doneriz ! Adamlar iyi defans yapiyor !

Bu sene fenerin şampiyon olma ihtimali var ama tek ihtimalleri hakem ve tff yardımları... başka herhangi bir şekilde şampiyon olacak kaliteye sahip değiller...

Çevrimdışı Kemal

Leverkusen Scoutu Jakops ve Köln Sportif Direktörü Fahner, Altınordulu Çağlar Söyüncü'yü izliyor.

Bunu es gecmissiniz de bence çok önemli bir haber , Beşiktaş ile söz kesmedi mi Çağlar ve kulübü ?

Çevrimdışı Scout

Bunu es gecmissiniz de bence çok önemli bir haber , Beşiktaş ile söz kesmedi mi Çağlar ve kulübü ?
İlk Bizimle Konuşacaklar Diye Biliyorum
Pika Pika

Çevrimdışı Kemal

İlk Bizimle Konuşacaklar Diye Biliyorum

İnşallah parayi görünce cozulmezler

Çevrimdışı AigleBordeaux

Osmanlıspor-G.S. maçında olduğu gibi totem yaptığını belirt de sonra lince uğramayasın :)
:evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu sene sampiyon fener , derbide zaten bos doneriz ! Adamlar iyi defans yapiyor !
Kadiköyde neye ugradiklarina sasiracaklar bu sene, bu sene o sene. Hakemler adil olsa suan 2 mac fazlasiyla bile puan farkiyla germizdeydi fener.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı firewater

O enerin deansı sağlam lafının balon olduğunu avrupa ve bizle oynadıklar maçlarda hep beraber göreceğiz.

Çevrimdışı murat

onların defansı sağlamsa bizimde hücum hattımız sağlam.maç fenerin kale cizgisi ile ortasaha çizgisi arasında oynanır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaşlar bugün bir yerde fener rize maçı hakkında yaptığım yorum :ahahaha fenerinde pozisyonu yok üretkenlik 0 az kaldı basakşehir, kasımpaşa ve beşiktaş maçlarında kendinizi kandırdığınızı görürsünüz  ayrıca es es ve bu maçta 2 tane yüzde yüz hatalı penaltı 1 tanede kırmızıyla es es maçında pozisyonunuz bile yoktu doğru düzgün

altına fenerli elemanın yorumu : bu ne ya? başka bir maçı mı izledin naptın bilader?  üretkenlik yok demiş, pas yüzdesi %73, 15te 3 şut çekmişiz 24te 8 orta yapmışız, 12 korner kullanmışız, %58 topla oynama yüzdesi var, "üretkenlik" yok dediğin takım maçta 12 korner kullanıp 24 orta açıyor ceza sahasına, kaleyi abluka altına almışız adamların ise 4te 2 ortası 1 korneri ve 5te 2 şutu var, 2 net penaltıyla galip geldik, maçtaki 3 penaltı da net penaltıdır... böyle saçma sapan holiganca yorumlar yapçaksan yapma bilader.
  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onların defansı sağlamsa bizimde hücum hattımız sağlam.maç fenerin kale cizgisi ile ortasaha çizgisi arasında oynanır.
belki maça çok var ama kadıköyde yeneceğiz  :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir transfer dahamı geliyo ne dersiniz birtürlü açamamıştık transfer dönemini şimdide kapatamıyoruz evren birşeyler söylüyo ama bilemedim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

arkadaşlar bugün bir yerde fener rize maçı hakkında yaptığım yorum :ahahaha fenerinde pozisyonu yok üretkenlik 0 az kaldı basakşehir, kasımpaşa ve beşiktaş maçlarında kendinizi kandırdığınızı görürsünüz  ayrıca es es ve bu maçta 2 tane yüzde yüz hatalı penaltı 1 tanede kırmızıyla es es maçında pozisyonunuz bile yoktu doğru düzgün

altına fenerli elemanın yorumu : bu ne ya? başka bir maçı mı izledin naptın bilader?  üretkenlik yok demiş, pas yüzdesi %73, 15te 3 şut çekmişiz 24te 8 orta yapmışız, 12 korner kullanmışız, %58 topla oynama yüzdesi var, "üretkenlik" yok dediğin takım maçta 12 korner kullanıp 24 orta açıyor ceza sahasına, kaleyi abluka altına almışız adamların ise 4te 2 ortası 1 korneri ve 5te 2 şutu var, 2 net penaltıyla galip geldik, maçtaki 3 penaltı da net penaltıdır... böyle saçma sapan holiganca yorumlar yapçaksan yapma bilader.
  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir transfer dahamı geliyo ne dersiniz birtürlü açamamıştık transfer dönemini şimdide kapatamıyoruz evren birşeyler söylüyo ama bilemedim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O hep soyluyo zaten ama sonuç yok :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 00:45:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/SporGundemi35/status/691749430295400448

Hazırlayın beyler, 41 kere seveceğiz fenerbahçeyi!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tüvitırda bişiler oluyo Başkan ve E.T. Londra'da imiş.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Inler gelirse kadroya bak  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

ÖZEL HABER: Fikret Orman, Alliance Riviera Stadında gelecek sezon planlamamızda yer alan Hatem Ben Arfa'yı takip etti..

Çevrimdışı AigleBordeaux

ÖZEL HABER: Fikret Orman, Alliance Riviera Stadında gelecek sezon planlamamızda yer alan Hatem Ben Arfa'yı takip etti..

Ben arfa cok ama cok yetenekli oyuncu ama cok sorunlu bu sezon Nice ayakta tutan adam

Çevrimdışı can1903

:evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko.

İmgur'a yükleyimde @Yunus Emre Dökmeci göremesin :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko.

İmgur'a yükleyimde @Yunus Emre Dökmeci göremesin :kop:

bende göremiyorum merak ediyorum ne paylaştın :D  :evillol: