2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862081 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Erdal Torunoğulları face de yayınlamış. Londraya seyahat ediyormuş
Hooaayydaaaaa

Ufukta bir transfer daha mi var yoksa? Gece yarisi vurgunu falan

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

Erdal Torunoğulları face de yayınlamış. Londraya seyahat ediyormuş

Hayirdir Insallah  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

yapılan transferlerin lisanslarının çıkartılması için ne bekleniyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

Torunoğulları, bjktv'de ara transferlerimizi bitirdik , camiamıza hayırlı olsun dedi.. gezmeye gidiyordur..

Bu arada Aras özbiliz bjktv'de konuştu.. laf aramızda kerim ve tolgay'dan iyi Türkçe konuşuyor. Hatta oğuzhan ve  olcay'ın ilk zamanlarından da iyi..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Torunoğulları, bjktv'de ara transferlerimizi bitirdik , camiamıza hayırlı olsun dedi.. gezmeye gidiyordur..

Bu arada Aras özbiliz bjktv'de konuştu.. laf aramızda kerim ve tolgay'dan iyi Türkçe konuşuyor. Hatta oğuzhan ve  olcay'ın ilk zamanlarından da iyi..

Aynen ben de farkettim :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Türkiye Ermenilerinin Çoğu Ermenice'den iyi Türkçe bilir hatta tarihsel olarak çoğu sadece Türkçe / Osmanlıca konuşurlar. Gayet normal yani adam İstanbullu üstelik.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ersan birakin gideyim demis gibi bir iki haber vardi bugun ama sanmiyorum hazirandan once gitmek istesin

Çevrimdışı goktasoktay

Son 2 haftadır böyleyim yemin ederim..

"Dalga mı geçiyosunuz be !"

+1903 toprağam (ben de kırıkkaleliyim)

iphone 6 plustan fırlatıldı :P

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayırlı akşamlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Hayırlı akşamlar.

hayırlı akşamlar başkan hoş geldin   :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hayırlı akşamlar başkan hoş geldin   :D
Hoşbulduk kardeşim.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluk oranları Fener: 1,45 Beşiktaş: 1,95

Böyle bi saçmalık var mı ya...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 maç eksik ondandir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu iddaada şaşırmış bizi baya yüksek oranla başlatmışlardı fener yine bu orandaydı 1.95 e gelmişiz üç hafta sonra 1.10 olacak kafamıza takmayalım ben hertürlü savaşacaklar yeterki sakin kalalım onlara uymayalım hertürlü öndeyiz fener 5 puan önde felan derken bir Antalya maçında puan kaybetse iki puan kalacak aramızda ve iki maç eksiği var Beşiktaşın dicekler ve gülerek biz onlara bakacaz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

+1903 toprağam (ben de kırıkkaleliyim)

iphone 6 plustan fırlatıldı :P

:kop:

:hosgeldin abi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada takımın toplam piyasa değeri 122,55 milyon € oldu :)

gs'den şuan 12.5 m euro yüksek takım değeri fenerden 30 m euro civarı az

Çevrimdışı ilhan mansız

hımm ama onlar zamanında esas hesap sormaları gerektiği anda yeter demirören yeter,
çıldırt bizi başkan demiyorlarmiydı :alala: benmi yanlış hatırlıyorum senin elindeyken hesap sormayıp tersine alkışlayıp
sonra dönüpte hesap sor diyemezsin kimseye madem hesap sorulması gerekiyordu zamanında tribünde çıldıracağına hesap soracaktın.
yani şimdi Demirörene hesap sor demek hükümsüzdür geçmiş ola. unutmayın bu kulübe parayı bağışlayacağım diyip senetleri cebine korken alkışlanıyordu.
zamanında kendn soramadın hesabı şimdi başkasındanmı bekliyorsun derler insana demin anlattığım şeye geliyor konu
kendini hiç bir şeye mecbur hissetme ama sürekli birilerinden bir şey iste sorumlu tut. Kendi bildiği yoldan yapmasınada müsade etme
illaki senin zamanında yapamadığın şeyi yapman gerektiği gibi yapsın istiyorsun.
aynen öyle, bu nasıl bir uydurma böyle, büyün stad demiröreni protesto ederken bazılarının neler yaptığının maçlara giden herkescanlı şahididir. bu güruhun derdi demirörene hesap sorulması falan değil, mevcut yönetimi akıllarınca sıkıştırmak için provokasyon yapmaktan ibarettir.

Çevrimdışı ilhan mansız

hımm ama onlar zamanında esas hesap sormaları gerektiği anda yeter demirören yeter,
çıldırt bizi başkan demiyorlarmiydı :alala: benmi yanlış hatırlıyorum senin elindeyken hesap sormayıp tersine alkışlayıp
sonra dönüpte hesap sor diyemezsin kimseye madem hesap sorulması gerekiyordu zamanında tribünde çıldıracağına hesap soracaktın.
yani şimdi Demirörene hesap sor demek hükümsüzdür geçmiş ola. unutmayın bu kulübe parayı bağışlayacağım diyip senetleri cebine korken alkışlanıyordu.
zamanında kendn soramadın hesabı şimdi başkasındanmı bekliyorsun derler insana demin anlattığım şeye geliyor konu
kendini hiç bir şeye mecbur hissetme ama sürekli birilerinden bir şey iste sorumlu tut. Kendi bildiği yoldan yapmasınada müsade etme
illaki senin zamanında yapamadığın şeyi yapman gerektiği gibi yapsın istiyorsun.
aynen öyle, bu nasıl bir uydurma böyle, büyün stad demiröreni protesto ederken bazılarının neler yaptığının maçlara giden herkescanlı şahididir. bu güruhun derdi demirörene hesap sorulması falan değil, mevcut yönetimi akıllarınca sıkıştırmak için provokasyon yapmaktan ibarettir.

Çevrimdışı talha

Bir insanın ağzından YD'den hesap soracağım diye bir laf çıarsa onu yapması beklenir ama.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Hıncal Uluç: Beşiktaş yırtınsa da bu medya ile, bu federasyon ile, bu hakemler ile şampiyonluğu Fenerbahçeden alamaz. Bu sezonun şampiyonu Fenerbahçedir.

Şuanda Aspor'da...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir insanın ağzından YD'den hesap soracağım diye bir laf çıarsa onu yapması beklenir ama.
yd bizden alacaklı durumda en azından kağıt üzerinde böyle, yanlış mı biliyorum elinde 103 milyonluk senet yok mu?buyursun senetleri tahsile koysun bakalım alabilecek mi? baı insanların görünüşteki amaçlarıyla gerçek amaçları arasında -muvazaa- inanılmaz fark var. bunu görmek hiç zor değil.

Çevrimdışı Scout

Leverkusen Scoutu Jakops ve Köln Sportif Direktörü Fahner, Altınordulu Çağlar Söyüncü'yü izliyor.
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hıncal Uluç: Beşiktaş yırtınsa da bu medya ile, bu federasyon ile, bu hakemler ile şampiyonluğu Fenerbahçeden alamaz. Bu sezonun şampiyonu Fenerbahçedir.

Şuanda Aspor'da...
çok basit aslında kadıköyde çatır çatır top oynayıp yeneceksin sonra  :) ne hakem kalır ne fenerasyon

Çevrimdışı firewater

Hıncal gs kopunca bizi destekliyor acıkca. Fenerin ikinci penaltısı net penaltı. Bu bunak değil diyor. Sizden dost istemiyoruz hıncal uluc kendi kendimize yeteriz.

Çevrimdışı talha

yd bizden alacaklı durumda en azından kağıt üzerinde böyle, yanlış mı biliyorum elinde 103 milyonluk senet yok mu?buyursun senetleri tahsile koysun bakalım alabilecek mi? baı insanların görünüşteki amaçlarıyla gerçek amaçları arasında -muvazaa- inanılmaz fark var. bunu görmek hiç zor değil.

açıkcası onu bunu ilgilendirmez Fikret başkanın kendi sözleri bunlar. demeyecekti bunları zamanındaç. eğer şimdi insanla bu lafı kendisine karçı koz olarak kullanabiliyorsa buna kimsenin ititraz ya da laf söyleme hakkı olmamalı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.