Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnler diolarda ben 4. Transfere inanmıyorum .
Bu sene sampiyon fener , derbide zaten bos doneriz ! Adamlar iyi defans yapiyor !
Leverkusen Scoutu Jakops ve Köln Sportif Direktörü Fahner, Altınordulu Çağlar Söyüncü'yü izliyor.
Bunu es gecmissiniz de bence çok önemli bir haber , Beşiktaş ile söz kesmedi mi Çağlar ve kulübü ?
İlk Bizimle Konuşacaklar Diye Biliyorum
Osmanlıspor-G.S. maçında olduğu gibi totem yaptığını belirt de sonra lince uğramayasın
onların defansı sağlamsa bizimde hücum hattımız sağlam.maç fenerin kale cizgisi ile ortasaha çizgisi arasında oynanır.
arkadaşlar bugün bir yerde fener rize maçı hakkında yaptığım yorum :ahahaha fenerinde pozisyonu yok üretkenlik 0 az kaldı basakşehir, kasımpaşa ve beşiktaş maçlarında kendinizi kandırdığınızı görürsünüz ayrıca es es ve bu maçta 2 tane yüzde yüz hatalı penaltı 1 tanede kırmızıyla es es maçında pozisyonunuz bile yoktu doğru düzgün altına fenerli elemanın yorumu : bu ne ya? başka bir maçı mı izledin naptın bilader? üretkenlik yok demiş, pas yüzdesi %73, 15te 3 şut çekmişiz 24te 8 orta yapmışız, 12 korner kullanmışız, %58 topla oynama yüzdesi var, "üretkenlik" yok dediğin takım maçta 12 korner kullanıp 24 orta açıyor ceza sahasına, kaleyi abluka altına almışız adamların ise 4te 2 ortası 1 korneri ve 5te 2 şutu var, 2 net penaltıyla galip geldik, maçtaki 3 penaltı da net penaltıdır... böyle saçma sapan holiganca yorumlar yapçaksan yapma bilader.
Bir transfer dahamı geliyo ne dersiniz birtürlü açamamıştık transfer dönemini şimdide kapatamıyoruz evren birşeyler söylüyo ama bilemedim C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÖZEL HABER: Fikret Orman, Alliance Riviera Stadında gelecek sezon planlamamızda yer alan Hatem Ben Arfa'yı takip etti..
Boyko.İmgur'a yükleyimde @Yunus Emre Dökmeci göremesin