2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858604 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Asporda Güzel Cümle Okudular Fenerbahçe Liderliğini Koruyor Cümlesini Eleştirdiler Güzel  :claps:
Pika Pika

Çevrimdışı 38life

Hıncal gs kopunca bizi destekliyor acıkca. Fenerin ikinci penaltısı net penaltı. Bu bunak değil diyor. Sizden dost istemiyoruz hıncal uluc kendi kendimize yeteriz.

Adam gerçekleri söylüyor dostlukla ne alakası var. Adam açık açık canlı yayında Hürriyet gazetesini kaldırıp "Bu gazete fenerbahçeye hizmet eden bir gazetedir" diyor. Var mı senin dostlarından bunu diyebilen? Güntekin ağzını bile açamıyor, Ali Ece Ntvspor'a geçtikten sonra suspus oldu. Nerde bu delikanlılar?

Çevrimdışı solar

Hıncal Uluç: Beşiktaş yırtınsa da bu medya ile, bu federasyon ile, bu hakemler ile şampiyonluğu Fenerbahçeden alamaz. Bu sezonun şampiyonu Fenerbahçedir.

Şuanda Aspor'da...

Hincali, Toroglusu, Cakari hep bir agizdan basladi "elestiri" görünümlü, "kimse söyleyemez ama ben acik acik derim" tandansli Besiktas taraftarinin güvenine taaruza. Bunlarin laflarina güvenmemek gerek.

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko,alexis idmanda :)

Çevrimdışı 38life

Hincali, Toroglusu, Cakari hep bir agizdan basladi "elestiri" görünümlü, "kimse söyleyemez ama ben acik acik derim" tandansli Besiktas taraftarinin güvenine taaruza. Bunlarin laflarina güvenmemek gerek.

Güven ile ne alakası var bu sığ düşünce tarzından vazgeçmek lazım artık. Doğru lafa doğru, yanlış lafa yanlış denir. Doğru insan'a doğru, yanlış insana yanlış denmez. Çünkü doğru veya yanlış insan diye birşey yoktur.

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı ilhan mansız

açıkcası onu bunu ilgilendirmez Fikret başkanın kendi sözleri bunlar. demeyecekti bunları zamanındaç. eğer şimdi insanla bu lafı kendisine karçı koz olarak kullanabiliyorsa buna kimsenin ititraz ya da laf söyleme hakkı olmamalı.
tabi kullanılabilir, bazıları için herşey mübah, divanda çıkıp Başkanın özel hayatı hakkında bile konuşan, Başkana (Hakaret Yasak)₄, yalancı fikret gibi ifadeler kullanan, Beşiktaşta uydurma bir röportaj yapılırken 10-15 kişiyi toplayıp Fikret Orman istifa diye bağırtan insanlardan herşey beklenir. Oysaki acı gerçek şudur ; yd nin bu klübe borç olarak verdiği 103 milyon tl nin yaklaşık 70-75 milyonu para klübün hesaplarına girdikten kısa süre sonra taraftara verilen bilet parası açıklamasıyla klübün kasasından çıkmış. Bu gerçek çok başka şeyleri akla getirir ki..

Çevrimdışı saricasi

Leverkusen Scoutu Jakops ve Köln Sportif Direktörü Fahner, Altınordulu Çağlar Söyüncü'yü izliyor.
Bolusporum 2 -0 yendi  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı musacn1903

Alexisin henüz imza attığı kap açıklanmadı bu durumda idmana çıkabiliyor mu ? Bir de aras idmanda mı acaba

Çevrimdışı genki1914

Aras yok idmanda ya kiralık gidici ya da özel işler vs.
Guti14

Alexisin henüz imza attığı kap açıklanmadı bu durumda idmana çıkabiliyor mu ? Bir de aras idmanda mı acaba

çıkar çıkar :)

Çevrimdışı Scout

Boykonun Antrenman Perfonması Nasıl Acaba Birkaç Video Yayınlasalar Keşke  :biggrinking:
Pika Pika

Çevrimdışı solar

Güven ile ne alakası var bu sığ düşünce tarzından vazgeçmek lazım artık. Doğru lafa doğru, yanlış lafa yanlış denir. Doğru insan'a doğru, yanlış insana yanlış denmez. Çünkü doğru veya yanlış insan diye birşey yoktur.

Katilmiyorum. Lafi söyleyenin lafin niteliginden daha önemli oldugunu düsünüyorum. Kimsenin aklina gelmeyecek, orjinal ve icten fikirlerini paylasmiyorlar, reyting icin sansasyonel olmaya calisiyorlar. Bu haftanin konusu da Besiktasin sampiyon yaptirilmayacak olmasi.

Çevrimdışı LuceGel

Hıncal gs kopunca bizi destekliyor acıkca. Fenerin ikinci penaltısı net penaltı. Bu bunak değil diyor. Sizden dost istemiyoruz hıncal uluc kendi kendimize yeteriz.
Her ele çarpma penaltımı yakın mesafeden çarpma çoğu kişi fenerlilerde dahil penaltı değil diyor,senin medyanın dili tutuluyorsa bu tür adamlar konuşsun en azından.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boykonun Antrenman Perfonması Nasıl Acaba Birkaç Video Yayınlasalar Keşke  :biggrinking:
önemi yok ilk sivas sonrada 2.tur maçında kalede olur sonrada gazianytep maçında kaleyi devralır :D

Çevrimdışı Savaş

Boyko'nun yanındakiler çocuk gibi kalmış :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi rhodolfo kafa tutar 1.93 bide fikret orman 1.89 :D

Bi rhodolfo kafa tutar 1.93 bide fikret orman 1.89 :D

Alexis & Quaresma.

Bu alexis fenere gol atıcak hissediyorum :)

[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 21:25:02 cursedofdragon ]

Çevrimdışı saricasi

Alexis & Quaresma.

Bu alexis fenere gol atıcak hissediyorum :)

Hey yavrum heyyy  :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Boyko Boluspor maçında ilk 11 çıksın görelim bakalım marifetlerini :)

Gerçi top gelmez kaleye bizim şansımıza :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Katilmiyorum. Lafi söyleyenin lafin niteliginden daha önemli oldugunu düsünüyorum. Kimsenin aklina gelmeyecek, orjinal ve icten fikirlerini paylasmiyorlar, reyting icin sansasyonel olmaya calisiyorlar. Bu haftanin konusu da Besiktasin sampiyon yaptirilmayacak olmasi.

Ben lafı söyleyen peygamber olsa lafa bakarım sadece. Aynı şekilde lafı söyleyen zihinsel engelli olsa yine lafa bakarım sadece. Tabi bu konularda herkesin farklı düşünmesi gayet doğal :)

boluspor mu ? :D

Çevrimdışı Tolga

Boluspor derken :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...