2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878574 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Biz Beşiktaşız bizim için hiç bir şampiyonluk kolay değildir.
Gereksiz tepki veriyorsunuz çıkarız yeneriz. Yeterki Beşiktaş
gibi oynayalım gerisi teferuat

Çevrimdışı acan07

fener medyası işe başaldı :D yok mersin can çekişiyomuşta zor maç , trabzon deplasmanı ülkenin en zor deplasmanı  oynanmamış maça 6 puan yazamayız  zaten falan filan yavaş yavaş işlemeye başlıyolar psikolojik algı operasyonu :D
daha aziz yıldırım felan devreye girmedi bile yani son 7-8 maçta görün siz ortalığı :D 

Çevrimiçi Necmi

fener medyası işe başaldı :D yok mersin can çekişiyomuşta zor maç , trabzon deplasmanı ülkenin en zor deplasmanı  oynanmamış maça 6 puan yazamayız  zaten falan filan yavaş yavaş işlemeye başlıyolar psikolojik algı operasyonu :D
daha aziz yıldırım felan devreye girmedi bile yani son 7-8 maçta görün siz ortalığı :D 
Bizde yemeyelim psikolojik baskıyı o zaman o baskı ters döner onları vurur.

Çevrimdışı mrred

Seba'yı herkes bir daha anmalı bence bu gece.

Bunca pisliğin döndüğü bir yerde üst üste 3 şampiyonluk kazandırdı Beşiktaş'a. Ne kadar zor olabileceğini, ne kadar mükemmel bir top oynamış olduğumuzu düşündükçe..
Seba gitsin diyen CİNER ve KALKAVAN soyadlarını da unutmayalım!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ensar

beyler önce taraftar olarak biz güveneceğiz takıma dik duracağız, nerde ne zaman oynatacaklarsa buyursunlar , alayına gider !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Denys boyko gündem özel youtube a eklenmiste tercüman abiye tercüman getirmeyi unutmuşlar.
Yazık abime rusça konuşmaktan türkçeyi unutmuş.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fatih e.

@cursedofdragon hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz haklısın. lakin ben rakibe değil bize bakıyorum. eğer rakibe bakarsak, oyuncularımız da böyle düşünürse şampiyonluk çok zor. antalya nın etoo su, fenerin persi si, trabzon un cavanda sı ....  diye diye bu liste uzar gider.

fener neden ilk haftalarda hakemlere sardı. tabi ki o kadar harcamaya şampiyon olamama ihtimali artıyordu. şu ligde her rakibin çekindiği bir takımız. kendine güvenen takım rakip seçmez.

cavanda nın bize karşı oynayıp oynamaması çok şey değiştirmeyecek, belki oynaması faydamıza olacak. mbia ise kafasında trabzon u bitirdi sene sonuna kadar trabzonda takılıp ayrılacak.

tabi bu benim görüşüm. yanılabilirim de. zaman gösterecek.

Bu arada

taraftar olarak da çoğu arkadaşımızın şampiyonluğu kalpten hissettiğini düşünmüyorum. iki maçımız ertelendi diye şampiyonluk kaçmışçasına üzülen arkadaşlarımız var.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Denys boyko gündem özel youtube a eklenmiste tercüman abiye tercüman getirmeyi unutmuşlar.
Yazık abime rusça konuşmaktan türkçeyi unutmuş.

Tercümana da bi tercüman lazımmış :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 20:37:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
nefret ediyordum bu adamdan ama sanırım bu spor medyasının içerisinde (beşiktaşlı olduğunu idda edenlerde dahil) hiç kimse Erman Toroğlu kadar delikanlı değil sanırım..

Ne dedi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Tercümana da bi tercüman lazımmış :)
Aynen öyle

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne dedi?

Bizim yöneticilerin söylemesi gerekenleri söylüyor , aziz yıldırımın sipariş hakemleri falan filan.

Çevrimiçi Necmi

nefret ediyordum bu adamdan ama sanırım bu spor medyasının içerisinde (beşiktaşlı olduğunu idda edenlerde dahil) hiç kimse Erman Toroğlu kadar delikanlı değil sanırım..
onun karın ağrısı fener düşmanlığı yoksa dürüst falan değil her zaman menfaati
nerdeyse gider onun düdüğünü çalar. Aziz ona yaptıklarından sonra aziz gidene kadar fener aleyhinde konuşur
bekle aziz gitsin ondan sonra ne kadar delikanlıymış karar verirsin.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

erman adamdır diğerlerine bakınca kimseden korkmadan dobra konuşur o yüzden sevilmez fazla ama bizim aleyhimizede konuşsa çoğu söylediği doğrudur geçen sene boyunca Beşiktaş bu kalecilerle şampiyon olamaz diyende  oydu :bandit:

Çevrimdışı f_madida

Bizim yöneticilerin söylemesi gerekenleri söylüyor , aziz yıldırımın sipariş hakemleri falan filan.

Iste bunlari bizim gundemde tutmamiz gerek, hakemler skandal! bakin bu konu ustunden gidersek sonuc alabiliriz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı acan07

Bizde yemeyelim psikolojik baskıyı o zaman o baskı ters döner onları vurur.
aynen abi .
geçen sene trabzon deplasmanı oynuyoruz takımda sakat çok , 5 yabancı oynuycak dembaba yedek çıktı sivok hastanelik oldu falan filan maç öncesinde maç içinde kesin puan kaybı bekliyo medya :D tv bi açtım program program gezdim hepsinin renk bembeyaz moraller bozuk :D
kadıköydeki derbiden sonra tüm medyada aynı ifadeyi görücem inş :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onun karın ağrısı fener düşmanlığı yoksa dürüst falan değil her zaman menfaati
nerdeyse gider onun düdüğünü çalar. Aziz ona yaptıklarından sonra aziz gidene kadar fener aleyhinde konuşur
bekle aziz gitsin ondan sonra ne kadar delikanlıymış karar verirsin.

Abi konu o değil çıksın BJK li birileride bunları söylesin , şu iki haftada fb nin kullandığı penaltıları biz kullansak ne olurdu ?

Çevrimiçi Necmi

yav @Necmi abi adamın bi antipatisi var zaten, ve bu antipati doğru düzgün adamlara karşı olmaz genelde bende, söyledikleri ona karşıda bir sempati oluşturmadı zaten, ama hakem hatası yerine şu an seçilen hakemdiyebilen tek kişi sanırım
ama işte bunu delikanlı olduğu için demiyor tam tersi delikanlı olmadığı için diyor fark olda
doğru olanı sırf doğru olduğu için söyleyebilen adama delikanlı denir. kendi çıkarlarına göre fikirleri şekillenene
sadece dansöz denir. Biri bu takımı durdursun derken ne kadar delikanlıydı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

ne varsa söylüyor ona buna bakmadan lafını esirgemiyor helal olsun..açık açık fener kollanıyor diyor adam

Ahmet Çakar'ın da kafasına dank etmiş ya bugün bedavadan penaltılar vs vs konuşuyodu. Hepsi şeref yoksunu o kadar. İşlerine nasıl gelirse..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bazi arkadaşlari gerçekten anlamakta zorlaniyorum.

Yok şike, yok psikoloji,  olumsuz hava hat saffada.

Kardeşim biz kimiz?  Biz BEŞIKTAŞIZ. Kartal 'in gözünde hiç korku gördünüz mü? Eğer maç oynanmadi diye psikolojimiz bozulacaksa dükkani kapatalim.

Mersinle yada Trabzon'la bir ay sonra da oynasak gene favori biziz.  Iki takim da 1 ay sonra tik ileriye gidemeyecekler göreceksiniz.

Herkezin teker teker, sindire sindire, korkuta korkuta, delirte delirte üzerinden geçeceğiz.

Bu ülkede Beşiktaş tecavüzü diye bir realite var ve bunu aci aci yaşayacaklar.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

erman adamdır diğerlerine bakınca kimseden korkmadan dobra konuşur o yüzden sevilmez fazla ama bizim aleyhimizede konuşsa çoğu söylediği doğrudur geçen sene boyunca Beşiktaş bu kalecilerle şampiyon olamaz diyende  oydu :bandit:
olayları maniple eden türk futbolunun en kişiliksiz insanıdır kendisi
ne hakemliğinde nede basın hayatında bir kere adam olamamıştır. Bizzat
tescilli Beşiktaş düşmanıdır.

Çevrimdışı atalay

...Bunların hepsini tokatlayacaksın. Kural bu.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 14:21:07 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

şansal değilmiydi abi o, işimizi kaybedeceğiz diyen
yok buydu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

arkadaşlar üslubunuza dikkat edin değmeyecek insanlar için kimseye ceza vermek zorunda kalmayalım
Disari cikip hava aldim. Sigarami yaktim , Tff , Mhk , Lig tv ve Fb ye aklima gelen butun kufur yasakları saydirip rahatladim ve oyle geldim

Simdi sakinim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Pereira basın toplantısında yine soru almamış. Halen Pereira'nın basın toplantısına giden gazetecilere az bile yapıyor. Omurgasızlar...

Çevrimdışı Mavi Tuna

A Spor izliyorum da Türkiye de footbolun resmen çılkı çıkmış. Adamların anlattıkları akla izana sığacak cinsten değil. 

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi