2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878579 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sanki ikinci yarı başlamadan önce bir düğmeye basılmış ve plan yürürlüğe konmuş gibi değil mi

şu yaşananları ardarda koyunca....!

bakalım biz takılmadığımız müddetçe bu ne kadar devam edecek
Az oncede yazdim abi

2003-2004 Sezonunun 2.ci versiyonu ile karsi karşıyayız

Hepsini ust uste koyup ....... Küfür yasak

Neyse ben bi hava alip geleyim , Sinirlerim yatismiyor bir turlu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Bu işten ya efsanevi bir şampiyonluk çıkar ya da o 2003-2004 sezonu gibi bir şey olur. Benim isteğim, hissiyatım daima ilkinden yana ama insanı çileden çıkartıyorlar.

Çevrimdışı Scout

Sorun hava durumu değil, ihmalkar ve kayıtsız TFF'dir. Beşiktaş'ın fikstür avantajı elinden alınıyor.
‪#‎tffBeşiktaştezgahınınfarkındayız‬
Her Platformda Yazalım Arkadaşlar Bu Mesajı
Pika Pika

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Biz Mersin'i de Trabzon'u da yeneriz, o yüzden Fenerlilerin 5 puan öndeyiz goygoyuna takılmayın.

Yönetim ne yapıp edip ertelenen maçları bizim için en az sıkıntı olacak tarihlere aldırmalı. Gerekirse Mayıs sonunda oynansın, Fenerliler ağlasın. İki maçın da oynamamama sebebi TFF'nin ihmalkârlığı, cezasını biz çekmemeliyiz.

Fenerliler şimdi gülüp eğleniyor ama bizim maça kadar puan kaybederlerse nasıl tutuşacaklar görün. Maç eksiğiyle liderliği geri alma ihtimalimiz olursa Kadıköy'de göz yaşları sel olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı worns

Bence bizim adımıza çok olumsuz bir durum yok ortada. Bununla birlikte taraftarın şimdiden tepkisini koyması ilerde kızışacak atmosfer için olumlu.

Takımda bu sene yorgunluk olmasını gerektirecek bir durum yok. Gelen takviyelerin ve sakatların adaptasyonu açısından maçların ileri tarihlerde oynanacak olması avantaja da dönüşebilir. Daha önemlisi asıl tehlike çok kötü zeminlerde şu maçların oynanması olurdu. İyi hava ve zemin koşullarında puan kaybetmeyeceğimiz rakiplere puan verebilirdik. Oyun tarzımız kötü zeminde çökebiliyor. Sezonun en kötü oyununu oynadığımız Osmanlı deplasmanını hatırlayalım. O maçı Sosa'nın karakter koymasıyla kazanmıştık ancak 1 puanı bile haketmemiştik.

2 maç fazlasıyla lider olan takımın kendini rahat filan hissedeceğini zannetmiyorum. Kendi oyunumuzu oynayalım yeter.

Çevrimdışı OrhanAker

Her türlü koyacaz bu sene rahat olun..taraftarın yapacağı en kötü şey tepki vermek şuan camiayı strese sokmaya gerek yok.
Ko ya caz...

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence bizim adımıza çok olumsuz bir durum yok ortada. Bununla birlikte taraftarın şimdiden tepkisini koyması ilerde kızışacak atmosfer için olumlu.

Takımda bu sene yorgunluk olmasını gerektirecek bir durum yok. Gelen takviyelerin ve sakatların adaptasyonu açısından maçların ileri tarihlerde oynanacak olması avantaja da dönüşebilir. Daha önemlisi asıl tehlike çok kötü zeminlerde şu maçların oynanması olurdu. İyi hava ve zemin koşullarında puan kaybetmeyeceğimiz rakiplere puan verebilirdik. Oyun tarzımız kötü zeminde çökebiliyor. Sezonun en kötü oyununu oynadığımız Osmanlı deplasmanını hatırlayalım. O maçı Sosa'nın karakter koymasıyla kazanmıştık ancak 1 puanı bile haketmemiştik.

2 maç fazlasıyla lider olan takımın kendini rahat filan hissedeceğini zannetmiyorum. Kendi oyunumuzu oynayalım yeter.
Haklisin bir de bu yonu var olayin

Biz teknik ve ayga pas yapan bir takimiz bu zeminler bizim oyunumuzu etkileyebilirdi

Neyse vardir bunda da bir Hayir..

Özellikle Miy maçına o zemine ragmen Q17 - Tore kanatlariyla baslamamiz cok buyuk bir hataydi..
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2016, 17:03:25 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı f_madida

Her türlü koyacaz bu sene rahat olun..taraftarın yapacağı en kötü şey tepki vermek şuan camiayı strese sokmaya gerek yok.
Ko ya caz...

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen, tepki vereceksiniz hakem hatalarina verin tepkiyi...Fikstur/hava durumu isinde bahaneleri olabilir hakem skandallari icin bahanesi yok kimsenin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 17:03:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya ne baskısı ne psikoloji bozulması millet ne adi olmuş be.

Ulan oynamadığın takım Mersin çıkıp 5 tane sallayacaksın zaten al sana 2 puan. Bu ne demek? Zaten biz bugün oynasaydık da Fener'den sonra olacağı için 2 puan geride başlayacaktık maça.

Bıraksınlar bu ucuz oyunları biz koydukça bunlar hoplayacak tüm pis oyunlarına rağmen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftar olarak hemen 2003 2004 senesi moduna gitmeye gerek yok bu takim bu sene seve seve şampiyon olacak ..

Ama yönetimin sessizligi beni derinden üzmekte 2 haftadır fb 'nin nasıl kazandığı ortadayken.

Ayrıca mersin ve bu maçta oynanacak zemin dezavantajimiza olmasi kuvvetle muhtemeldi.

Ayrıca bu türkiye kupası 'nin fikstürde bu kadar yer kaplamasi hatta ligin 1 hafta oynanmasindan feragat edilmesi akıl alacak gibi değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Sen rahat olsanda medya rahat bırakmaz ulan nasıl bir ülkede doğmuşuz temiz bir tane kurumu organizasyonu yok lanet gelsin be

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ocean

Aradaki puan 5 oldu. Bizim etkilenecegimizi sanmam. Ancak fenerin rehavete kapilacagini dusunuyorum. Hakem itelemesi olmazsa haftaya puan kaybederler.

LG-D405 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Sapla samanı karıştırıyorsunuz. Bu takım şampiyon olacak.

Fakat bu takım niye mağdur ediliyor? Sorulması gereken soru bu. Halen şansızlık diyen saf taraftarlar var.

Çevrimdışı Savaş

Haftaya puan kaybedecek bu sarışınlar. Antepe koyunca 2 puan geride ama 2 maç bonusu alalım elimize o zaman görücem ben bunları.

Tek korkum takımın ritminim bozulması. Gerekirse kupa maçına as kadro çıkmalı. Acilen maç yapmalı takım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

#tfffenerbahçeelele hastaginden galiz giydiriyoruz arkadaşlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Metin Albayrak: "Yarın TFF'ye yazılı olarak ertelenen maçları oynamak istediğimiz tarihleri yollayacağız."

Çevrimdışı ekesicil

haftaya neden lig yok bilmiyorum ama Mersin maci haftaya oynansin. Ezip gecelim ama öyle böyle degil rencide ederek gecelim ki mesaj yollansin rakiplere

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kör olma büyük Beşiktaş taraftarı.

Bakın! Görün! Şahit olun!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

haftaya neden lig yok bilmiyorum ama Mersin maci haftaya oynansin. Ezip gecelim ama öyle böyle degil rencide ederek gecelim ki mesaj yollansin rakiplere
Türkiye kupası 2 tur maçları oynanacak eger yanlış bilmiyorsam.

Çevrimdışı Scout

Eğer Fenerbahçe Maçı Öncesine Koyarlarsa Maça Çıkmayalım Bence  :ranting2: Fener Maçınada Paf Takımla Çıkalım
Pika Pika

Çevrimiçi 38life

Sivasa yenilip şu kupadan elensek aslında nasıl olur acaba.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Sivasa yenilip şu kupadan elensek aslında nasıl olur acaba.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olmaz.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar. 2 haftadır hakemlerle kazanıyor fb önümüzdeki hafta hakemler yanlarında olmaz eğer yine olursa tepkiyi kaldiramazlar bu yuzden cesaret de edemezler.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eğer Fenerbahçe Maçı Öncesine Koyarlarsa Maça Çıkmayalım Bence  :ranting2: Fener Maçınada Paf Takımla Çıkalım
Bu nasil bi cümle paf takımla çıkalım...

Ölmeyi bayilmak zannetmeyi ne zaman bırakacağız.

Çevrimdışı ekesicil

Türkiye kupası 2 tur maçları oynanacak eger yanlış bilmiyorsam.

öff ne sacma is bu ya.. Bikkinlik geldi artik