2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878570 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Bu nasil bi cümle paf takımla çıkalım...

Ölmeyi bayilmak zannetmeyi ne zaman bırakacağız.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıldım Bu Fenerasyonun Yaptıkları İşlerden  :s20:
Pika Pika

Çevrimdışı leylileyli

Allah elbete haktan olanlara yanadir, elbete fb, gs oldugu gibi yere duseceklerdir. Biz sabirli olalim dogru yoldan devam edelim bu ahlaksiz kumpazlar bizi daha guclu yapacakdir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Allah elbete haktan olanlara yanadir, elbete fb, gs oldugu gibi yere duseceklerdir. Biz sabirli olalim dogru yoldan devam edelim bu ahlaksiz kumpazlar bizi daha guclu yapacakdir.

öyle olmuyor o işler geçen senede gs 1 tane kırmızı kart görmeden şampiyon oldu bu senede feneri yapıcaklar penaltılarla haksızlıklarla bize oynanan oyunlarla keşke dediğiniz gibi olsa ilahi adalet işlemiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Metin Albayrak: "Yarın TFF'ye yazılı olarak ertelenen maçları oynamak istediğimiz tarihleri yollayacağız."
Guzel gelişme :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fatih e.

iki haftadır maç yapmıyor olmamız avantaj mıdır, dezavantaj mı, bence avantaj.

ağır hava şartlarında olası sakatlıklar ve puan kaybı ihtimalini düşününce ertelenmesi bizim için avantajdır.

fb defansı bugün çok acemice hatalar yaptı, aynen ligin ilk hafta hataları gibi. antalya ve kasımpaşa bu tür hataları affetmez. rehavet de eklenince ben en az bir maç puan kaybedeceklerini düşünüyorum.

bizim için dinlenme ve havaların nispeten biraz daha ısınması avantaj olacaktır. ligin son maçlarındaki gerek bireysel gerek takım oyunundaki sıkıntılar bu arada düzelecektir. fener derbisine kadar da ritmimizi buluruz.

Ridvan Dilmen :

Besiktasin Psikolojisi bozulabilir

ŞEYTAN algi operasyonuna baslamis yine :akuma:

Çevrimdışı Scout

Tatilde Olan Ligler Var mı ? Acilen Birkaç Hazırlık Maçı Düzenleyelim
Pika Pika

iki haftadır maç yapmıyor olmamız avantaj mıdır, dezavantaj mı, bence avantaj.

ağır hava şartlarında olası sakatlıklar ve puan kaybı ihtimalini düşününce ertelenmesi bizim için avantajdır.

fb defansı bugün çok acemice hatalar yaptı, aynen ligin ilk hafta hataları gibi. antalya ve kasımpaşa bu tür hataları affetmez. rehavet de eklenince ben en az bir maç puan kaybedeceklerini düşünüyorum.

bizim için dinlenme ve havaların nispeten biraz daha ısınması avantaj olacaktır. ligin son maçlarındaki gerek bireysel gerek takım oyunundaki sıkıntılar bu arada düzelecektir. fener derbisine kadar da ritmimizi buluruz.

çok yanlış bir düşünce maç oynamazsan form tutamazsın.

2 haftadır maç oynamamız bizim için dezavantaj.

Önümüzde ki ay 6 tane maç oynucaz oda handikap.

Mersin düşüşteydi yeni hocaları vs tam yenilcek moddaydı oynayamadık.Ts'de cezalı oyuncular sakat oyuncular yeni hocası vardı tam yenilcek moddaydı oynayamadık.

Çevrimdışı atalay

Bu Alexis nerede?

Çevrimdışı brkntcnr

Açıkçası ertelenmesine pek üzülmedim. MİY en kolay rakiplerimizden biri ve kar vs gibi faktörlerden gibi puan kaybı yaşansaydı asıl o zaman olay olurdu. Trabzon maçında ise Tolga bi hata yapsa ve puan kaybına neden olsa buralar yangın yerine dönerdi. En azından Boyko oynayabilecek iki maçta da. Bidahaki lig maçına 14 gün var. 4 gün sonra bir kupa maçımız var. Şu araya en azından bir maçın sıkıştırılması lazım. Diğerinin de mayıs sonuna falan artık hiç farketmez. Hatta trabzon maçını yarın öbürgün falan yapalım sivas belediye' ye a2 çıkar oynar o aradaki 1,5 haftada da mersin maçını oynayalım hiç bişey kaybetmeden yolumuza devam ederiz.

Bu Alexis nerede?

bugün gelicekti gelmedi  mi ?

22:30 diyorlar geliş saati.

Çevrimdışı denilanz

Eğer Fenerbahçe Maçı Öncesine Koyarlarsa Maça Çıkmayalım Bence  :ranting2: Fener Maçınada Paf Takımla Çıkalım

Komik olmayın. Niye savaşmadan şampiyonluğu verelim!

Sivasa yenilip şu kupadan elensek aslında nasıl olur acaba.
Sivas maçına tam kadro çıkıp lider olarak bitirmeliyiz grubu. Takım oynayarak ritmini bulmalı ve devam ettirmeli. 2 kulvarda da çok rahat gider bu kadro.

HATIRLATMA: Şampiyon olacağız!

SERHAT ULUEREN :

Bu Bedava Penaltilari görünce , Turkiye de Beşiktaş li olmak inanilmaz sabir istiyor , Taş olsa Çatlar insan :claps: :claps: :claps:

Serhat Uluereni hic sevmem ama hakkini vermek lazim cok guzel konuşmuş , Duygularımıza tercuman olmus helal olsun :claps:

Çevrimdışı Tolga

2 maçı da ne olursa olsun kazanacağız bunun başka bir yolu yok.

Evet daha zor olacak ama kazanacağız.

5 puan farkı bizim dile getirmememiz lazım gerek yok boş yere stres yapmaya.

Haftaya lig maçları yerine kupa maçları var o yüzden büyük ihtimalle 2 maçta Avrupa maçlarının olduğu dönemde oynatılacaktır maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Mersin macini hazır önümüzdeki hafta mac yokken bu hafta oynamak lazım. Çarşamba veya perşembe.

Kupa maçına zaten yedek kadro çıkıyor. En azından maç eksiğini kapatırız.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BelekKartaLı

Öncelikle herkese merhabalar arkadaslar..Uzun zamandır yazısmalarınızı , yorumlarınızı takip ediyordum  gercekten güzel bir ortam olduğundan dolayı benimde katılma isteğim doğdu ve aranıza katıldım.
Bakırköy doğumluyum fakat 10 yıldır Antalya Belekte yaşıyorum Gloria Sports Arena'da Beşiktaşımızın antremanlarını calısmalarını takip etme imkanımda oldu.Gercek doğum tarihim olan 19.03 ile babadan oğula gönülden bağlıyım.
     Konunun devamı olaraktan  gercekten artık sesimizin cıkması gerekir ve sessiz kalmayarak bu tff ye herseyin farkında olduğumuzu hissettirmemiz gerekir.Belkide başkalarınada.. En azından ortak aynı yazılmış bir metni tff resmi sitesindeki sol altta olan iletişim mail adresine yollayabiliriz yada sosyal ağlarımıza aynı seyleri yazabilir spor sitelerinin ilgili konularının altına aynı yorumu yazabiliriz.

Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

SERHAT ULUEREN :

Bu Bedava Penaltilari görünce , Turkiye de Beşiktaş li olmak inanilmaz sabir istiyor , Taş olsa Çatlar insan :claps: :claps: :claps:

Serhat Uluereni hic sevmem ama hakkini vermek lazim cok guzel konuşmuş , Duygularımıza tercuman olmus helal olsun :claps:

bırak şu adamı gerekirse bütün program gs-fb konuşurum reyting için diyen adam.

Günah'ım kadar sevmem.

Öncelikle herkese merhabalar arkadaslar..Uzun zamandır yazısmalarınızı , yorumlarınızı takip ediyordum  gercekten güzel bir ortam olduğundan dolayı benimde katılma isteğim doğdu ve aranıza katıldım.
Bakırköy doğumluyum fakat 10 yıldır Antalya Belekte yaşıyorum Gloria Sports Arena'da Beşiktaşımızın antremanlarını calısmalarını takip etme imkanımda oldu.Gercek doğum tarihim olan 19.03 ile babadan oğula gönülden bağlıyım.
     Konunun devamı olaraktan  gercekten artık sesimizin cıkması gerekir ve sessiz kalmayarak bu tff ye herseyin farkında olduğumuzu hissettirmemiz gerekir.Belkide başkalarınada.. En azından ortak aynı yazılmış bir metni tff resmi sitesindeki sol altta olan iletişim mail adresine yollayabiliriz yada sosyal ağlarımıza aynı seyleri yazabilir spor sitelerinin ilgili konularının altına aynı yorumu yazabiliriz.

:hosgeldin

Çevrimdışı atalay

bugün gelicekti gelmedi  mi ?

22:30 diyorlar geliş saati.

Eyvallah. Bir an önce gelsin. Boyko ile birlikte 2.tur maçlarında sahada olmalılar.

Çevrimdışı Savaş

Mersin macini hazır önümüzdeki hafta mac yokken bu hafta oynamak lazım. Çarşamba veya perşembe.

Kupa maçına zaten yedek kadro çıkıyor. En azından maç eksiğini kapatırız.

Yapamazmışız pardon. Perşembe maçımız varmış. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eyvallah. Bir an önce gelsin. Boyko ile birlikte 2.tur maçlarında sahada olmalılar.

Bu aksiliklerin tek olumlu yanlarından Tolga belki daha hiç oynamaz Alexis takıma monte olur bi şekilde İsmail düzeldi , Tolgay ve Veli için zaman kazandık hafta kaybetmeden. Kötü saha koşulları kötü skorlar ve sakatlık sıkıntısı çıkarabilirdi , pozitif düşünmeye çalıştım bu kadar oldu :)

Çevrimdışı Ersoy

Sinirim yeni geçiyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Bu aksiliklerin tek olumlu yanlarından Tolga belki daha hiç oynamaz Alexis takıma monte olur bi şekilde İsmail düzeldi , Tolgay ve Veli için zaman kazandık hafta kaybetmeden. Kötü saha koşulları kötü skorlar ve sakatlık sıkıntısı çıkarabilirdi , pozitif düşünmeye çalıştım bu kadar oldu :)

Tolga, Mersin maçında oynayacak.  :D

Tolgay ve Veli'den ise bu sene istediğimiz randımanı alamayız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga, Mersin maçında oynayacak.  :D

Tolgay ve Veli'den ise bu sene istediğimiz randımanı alamayız.

Boyko kadroyada giremiyor değilmi mersin maçında , eğer giriyorsa 10 dk Tolga yı çıkarıp kariyerini sonlandırmak gerek :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko Trabzon maçında sahada olur, tek olumlu yanı bu iptalin.