2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874896 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben hala saydırıyorum ama bu panik havasından kurtulmamız lazım ve heryerde ve takımında bunun duyabileceği bir şekilde bu takımın hala lider olduğu ve sadece maç eksiği olduğu vurgulanmalı, o güven sağlanmalı bir şekilde.. sistem bütün silahlarıyla saldıra dursun sonunda kazanan biz olacağız, çünkü doğru olanı sadece biz yapıyoruz!
Hodri meydan istedikleri yerde istedikleri saatte buyursun gelsinler oynayalim

Alayini tokatlayacagiz , Algi operasyonlaeina gelmeyecegiz..

Cok buyutuyor medya , Ulan biz Mersini yedeklerle ciksak yine yeneriz zaten neyin algisi bu ?

Ts de de bişey yok oynayip kazanagiz bu kadar basit
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 21:00:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hazırlıklı olun şimdi Trabzonspor maçını da Fener'in Moskova'ya gittiği güne koyacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hazırlıklı olun şimdi Trabzonspor maçını da Fener'in Moskova'ya gittiği güne koyacaklar.
Koysunlar sikinti yok @Çağrı

Onlar moskova da daha fazla efor sarfedecekler hoc sikinti degil hem Ts yi hemde Fb yi tokatlayacagiz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Bizim için en uygun tarihler 3-17 şubat tarihleri 2 maç için ,yönetim bu tarihleri kabul ettiremezse yazıklar olsun derim bu kadar olaydan sonra hatta bugün Rıdvan bile fikstüre baktım en uygun tarihler bunlar dedi.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2016, 21:07:13 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

uefa dan elenmenin hiç bir anlamı kalmadı, sıkıntı yok hepsini yeneceğiz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kutay

sivas belediye maçına ideale yakın bir 11 le çıkmalıyız takım maç temposu kazanır böylece hemde farklı kazanıp morallenmiş oluruz.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı fatih e.

sanmam.

trabzon da o tarihe karşı çıkacak, biz de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 21:11:21
  • Beşiktaş / Bodrum
25 Şubat'ı dayatmaya çalıacaklar asla kabul edilmemeli.

3-17 şubat bence de çok uygun tarihler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

17 Şubat Mersin, 24 Şubat Trabzon.

Kupadan erken elenmezsek tarihler aynen böyle olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ama Metin Albayrak demiş ya 'tff'ye maçın oynanması gereken tarihleri sunacağız' diye..

Nasıl olucak şimdi :alala:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Yine de 3 Şubat Çarşamba günü Mersin maçının oynanması için mutlaka çabalamalıyız.

Çevrimdışı LuceGel

17 Şubat Mersin, 24 Şubat Trabzon.

Kupadan erken elenmezsek tarihler aynen böyle olacaktır.
Yapma gözünü seveyim 3 şubat nereye uçtu 3-17 şubat en azından fazla mağdur olmayız.

Çevrimdışı acan07

galatasaylılar da çift koldan çalışışıcak . hakem hatalarıyla fenere giydirirken  ertelenen maçlar yüzünden fener gbi bize algı operasyonu yaparak ulan belki 2. oluruz  hayalleri kurucaklar.
ligden koptuklarında bizi destekliyo gibi gözükürler ama alttan alttan oyarlar . fnerden daha çok nefret ediyorum bu kediciklerden :D

Çokta fazla ertelemeden sıcağı sıcağına oynamalıyız maçları. Şöyle 20 gün içinde aradan çıkartabilsek güzel olurdu.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Yapma gözünü seveyim 3 şubat nereye uçtu 3-17 şubat en azından fazla mağdur olmayız.
Yukarıda yazdım abi ben de 3-17 Şubat'ta oynanması gerektiğini söylüyorum ama büyük ihtimalle söylediğim tarihlerde olacak maçlar.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Önümüzdeki hafta sonu Mersin maçının oynanma ihtimali varmı ? Birde bazen yöneticilerden birileri çıksın ağızlarına geleni söylesin diye bir istek hepimizde oluyor ama biz renkli değiliz . O seviyelere hiç bir zaman inmedik . Ama şu doğru biz sustukça tepemize çıktılar. Umarım bazı yöneticiler tffye bire birde sert çıkıyolardır Medya'nın önünde değil . Rahmetli Büyük Başkan Süleyman Seba artan hakem hatalarından sonra bir basın toplantısı düzenlemiş ''Beni bir daha buraya çıkarmayın '' diyerek basın toplantısını bitirmiştir . Biz kendi seviyemizi koruyalım onların seviyelerine inmeyelim

Çevrimdışı acan07

Önümüzdeki hafta sonu Mersin maçının oynanma ihtimali varmı ? Birde bazen yöneticilerden birileri çıksın ağızlarına geleni söylesin diye bir istek hepimizde oluyor ama biz renkli değiliz . O seviyelere hiç bir zaman inmedik . Ama şu doğru biz sustukça tepemize çıktılar. Umarım bazı yöneticiler tffye bire birde sert çıkıyolardır Medya'nın önünde değil . Rahmetli Büyük Başkan Süleyman Seba artan hakem hatalarından sonra bir basın toplantısı düzenlemiş ''Beni bir daha buraya çıkarmayın '' diyerek basın toplantısını bitirmiştir . Biz kendi seviyemizi koruyalım onların seviyelerine inmeyelim

hafta sonu değilde pazartesi oynanabilir bence.

Çevrimdışı LuceGel

Yukarıda yazdım abi ben de 3-17 Şubat'ta oynanması gerektiğini söylüyorum ama büyük ihtimalle söylediğim tarihlerde olacak maçlar.
Hayır söyleme zaten mağdur olmuşuz düşmanımız Rıdvan bile 3-17 en uygunu diyor hiç söyleme  :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

fb'nin lokomotiv maçları arasına herhangi bir maç konulursa ve yönetim de buna ses çıkarmazsa yazıklar olsun. "İsteğimizi belirttik, kabul etmediler" gibi mazeretler olamaz Beşiktaş kulübü için.

Çevrimdışı f_madida

galatasaylılar da çift koldan çalışışıcak . hakem hatalarıyla fenere giydirirken  ertelenen maçlar yüzünden fener gbi bize algı operasyonu yaparak ulan belki 2. oluruz  hayalleri kurucaklar.
ligden koptuklarında bizi destekliyo gibi gözükürler ama alttan alttan oyarlar . fnerden daha çok nefret ediyorum bu kediciklerden :D

gs bu saatten sonra yetisemeyecegini biliyor, benim gordugum kadariyla gsliler ligi biz alalim da fenerle aralarinda yildiz farki devam etsin kafasinda.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı klubnika01

burası transfer başlığı değil mi :alala: :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 21:22:21
  • Beşiktaş / Bodrum

Transfer dönemi bitene dek transfer ve takım ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşuyoruz dağılmamak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Mersin maci bu haftasonu oynanmali..Gerekirse Adana'da oynayalim maci eger hava yine kotu olacaksa, cakalim donelim..
The world is better in black and white, and red.

1-Rakipleri tek tek ez, şampiyon ol.
2-Şampiyonlar Ligine git.
3-Stadı aç.
4-Yazın çok iyi teklif gelen oyuncuları sat, yerine daha ucuza daha iyilerini monte et.
5-2016-2017 sezonuyla birlikte bütün gelirleri cebine indir, para bas, rakiplere korku sal!

Bizi kimse yolumuzdan A-LI-KO-YA-MAZ!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

1 Hafta kaldı yakında öbür başlığa geçiyoruz :D