2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897661 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Biz Aras'ı kiralamıyoruz sanırım benim anladığım bu şuana dek.
Bende onu yazmştım şimdi elimden geleni yapacagım cok gol ve asist yaparım umarım demiş.Kalacak gibi eğer programda başka birşeyler demediyse
Guti14

Çevrimdışı cursedofdragon

aynen kiralamıcaz gibi duruyor :)

Çevrimdışı Koa_lAA

ee arasın kontratını niye vermediler kap a ?

bence kirayla birlikte vercekler kap a... şukadar yıl anlaşılmıştır..şukadar alacak.. şuraya kiralandı... sezon sonuna kadar alacağını filanca kulüp ödeyecek...

hem yazdım hem oynadım :)

Çevrimdışı Alper1903

Aras'ı kiralamazsak sevinirim. Katkı yapacağına inanıyorum.

Çevrimdışı Erkan Topcu

arkadaslar ntvsporu acın bırazdan sıcak bı gelısme haberı verılecek serdar azızı almaya cok yakınız

Çevrimdışı GörkemGörkem

arkadaslar ntvsporu acın bırazdan sıcak bı gelısme haberı verılecek serdar azızı almaya cok yakınız

Hamza insallah bırakır Serdar ı

Çevrimdışı f_madida

o senin teori yanlış o zaman oğuzhanıda arsenal göremedi adamların elinden 3 kuruşa aldık şimdi dünya para vereceklermiş almak için söylenene göre töreyi de biz almadan önce göremediler demekki yoksa ucuza kapatırlardı. Mesela gomezide italyada milli takım hocası göremedi bize gelince farketti.
Biz bu takımı kurmak takım yapmak için 3 yıl uğraştık ama takıma oyuncu adapte etmek  o kadar sürmez beğenmediğiniz Necip bile
bu takım içinde mükemmel oynuyorsa bu takım artık olmuştur gömleği kaliteli olan her oyuncu kısa sürede adapte olur. Düşün
Quaresma gibi sorunlu bir oyuncu bile bu takımın içinde takım oyunu oynamaya başladı. Takım öyle bir şekle büründükü bu takımda artık
hiç bir oyuncu vaz geçilmez değil artık takım olduk  töreyi çıkart quaresmayı sok çark dönüyor olcayı çıkart kerimi sok gene çark dönüyor
oğuzhanı çıkart sosayı sok Necipi sok gene çark dönüyor. Bir ersanda döndüremiyoruz o çarkı yarım devre boyunca bir tek onun açığını kapatamadık
devre arası kaleyide kurtardık bakalım stoperde nasıl olacak bence bu takımın bir üst düzey sol beke ihtiyacı var onun dışında büyük değişiklik yapmamak koşuluyla
her oyuncu satılabilir. Yerine getireceğin oyuncunun adaptasyonu kolay olur. ama sezon ortasında değil tabiki. Töre satılabilir ama
ne olursa olsun devre arası satılması bir risktir. Diğer taraftan ederini bulursanda alınabilir bir risk ama devre arası bayağı iyi bir fiyat olması lazım

Oguzhan'in bu noktaya gelmesi 3 yil surdu, yani 3 sene onceki Oguzhan icin Arsenal'in karari dogruydu zira Arsenal'in Oguzhan'i bekleyecek 3 senesi yoktu fakat bizim o gun icin boyle bir transfer yapmamiz mali sebeplerden ve yasanan krizden oturu normaldi, hatta zorunluydu. Bugune bakarsak, bugun Besiktas'in kilit oyuncularini satip tekrar oyuncu yetistirecek 3 senesi daha yok. Mali dengeyi saglamis, stadi bitmek uzere bir klubuz, siradisi bir krizle de bas basa degiliz. Bir de rakiplerimizden biri 4 yildizli digeri de bu sene olmasa bile yakin bir zamanda o noktaya gelecek durumda, biz ise hala 2 yildiza sahibiz...Ha bana kalsa o yildizlarin hicbir anlami yok ama kamuoyunda degeri var ve biz 3 buyuk takimdan biriyiz derken diger iki rakibimiz bizim 2 katimiz kadar yildizi armalarinin ustunde tasiyorsa, statumuzu kaybediyoruz demektir, ivedelikle o statuyu korumamiz ve guclendirmemiz lazim bu da sportif basaridan geciyor. 

Son olarak, bence ideal kadroyla sahada olmadigimiz vakit carklar pek de iyi donmuyor..Yani Quaresma'nin hatali hareket yapmadan bile oyunu ne kadar bozdugunu burada Cagri gorselleriyle paylasti gecen ay, oyuncu katki veriyor olabilir ama Oguzhan-Olcay-Tore'nin akiciligi kesinlikle Quaresma oynarken yasanmiyor.
The world is better in black and white, and red.

SON DAKİKA!!
Beşiktaş Serdar Aziz İçin Bursaspor'a teklif yaptı.

Çevrimdışı ZORBEY

spor kanalları Serdar Aziz e teklif yaptığımızı acıklıyor hayırdır:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı kartalBaz

Bence aras kiralanmasa bile ortasaha rotasyonu icin bu sene 10 numara pozisyonunda sosanin yedegi olarak dusunulmesi gerektigine inaniyorum. Orada da oynadigini biliyoruz. Sosa her ciktiginda oguzhani ileri alip necibi oyuna alacagimiza aras oguzhan atiba uclusu daha iyi olabilir. Anladigim kadariyla sosa 90 dakika cikarabilecek bir oyuncu degil. Allah korusun sosaya bir aylik sureyle birsey olursa oguzhani 10 numara kullanirsak arkada ya necip yada ne verecegini bilmedigimiz veli ile oynayacagiz. Bide bu acidan bakilmali ve aras bu sezon 10 numara icin birakilmalidir. Saygilar.

Çevrimdışı onder23

Birkaç yerde serdar haberleri çıktı hayırdır  :alala:
İnşallah seneye içindir bu transfer

Çevrimdışı ZORBEY

serdar aziz kac yaşında? yada kac doğumlu:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

25 yaşında 1990 doğumlu :)

piyasa değeri 5 milyon €.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1990 doğumlu  :ok: Kesin bilgi yayalım  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı uğur07

Bence de arasa sandigimizdan daha cok ihtiyacimiz olabilir. Tore malesef hakkini vermiyor. Olcay yararli fakat hucumda teknik acidan eksik yaratiyor. Q17 ise her an kriz cikartabilecek noktada. Sadece su an takim cok iyi gittigi icin guclu bi konumu yok takimda. Kerim ise malesef bunlarin icinde en kotusu. Oyun akli sifir. Fizigi mücadeleye yatkin degil. Orta yapamiyor. Oyunu yavaslatiyor. 

Sosanin devamliligida dusunuldugunde aras bence olmali. Bana klasa kerimi direk elden cikartirim. Simdi bi kac kisi gelip savunacak tabi o da normal. Ama benim gorusum bu.

Çevrimdışı atalay

Düşük bir ihtimal lakin Serdar Aziz kovalanıyor.

Teklif yapıldı bile.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aspor da hakan gundogar serdar aziz icin resmi teklif yapildi dedikten sonra pardon bu sikinti olabilir resmi teklif icin kap gerekir, resmi degil deyince serkan korkmaz lavugu "sanane Besiktas klubunun sikinti yasamasindan" diyor. Haysiyetsiz bu adamlar. Inanilir gibi degil.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sezon sonunda Insallah fenere de fenerli medyanin alayina da saglam kapak yapacaz...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bence de arasa sandigimizdan daha cok ihtiyacimiz olabilir. Tore malesef hakkini vermiyor. Olcay yararli fakat hucumda teknik acidan eksik yaratiyor. Q17 ise her an kriz cikartabilecek noktada. Sadece su an takim cok iyi gittigi icin guclu bi konumu yok takimda. Kerim ise malesef bunlarin icinde en kotusu. Oyun akli sifir. Fizigi mücadeleye yatkin degil. Orta yapamiyor. Oyunu yavaslatiyor. 

Sosanin devamliligida dusunuldugunde aras bence olmali. Bana klasa kerimi direk elden cikartirim. Simdi bi kac kisi gelip savunacak tabi o da normal. Ama benim gorusum bu.

Yalnız Kerim çok rahat adam eksiltebiliyor, bu konuda belki ligin en iyisidir. Eksik yönü futbol zekası.

Aras yerine Kerim'i 2 yıl kiralamak daha mantıklı olabilir. Hollanda liginde rakip 11'i çalımlayıp topla kaleye girer Kerim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet57

Ozaman Ersan yolcu demek.

Çevrimdışı Erkan Topcu

serdara teklıf yapıldı yarın bır gorusme daha yapılacak olma olasılıgı yuksek gorunuyo

Çevrimdışı talha

Serdar alınırsa çok büyük kazık olur
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Blackmd1

Ersan gidici o zaman maalesef