Beşiktaşta beğendiğin iki oyuncu kimdir diye sorsanız bana kesinlikle 1.olcay ikinci ersandır. Peki neden : olcay bilirsinizki sizi yarı yolda bırakıp para peşine gitmez, elinden geleni vermeye çalışır. Takımdaşlık, takımı sahiplenme gibi hasletleri barındırır. Belki aranızdan olcayda kalite yok beşiktaşa mecbur diyenleriniz çıkabilir.
(kalitesiz olduğuna katılmıyorum hatta takımın en zeki oyuncusu olduğunu düşünüyorum) bence gökhan töre yeteneğinde olcay olsaydı ve tam terside gökhanda olsaydı durum değişmezdi. Gökhanın satılmasını isteyenlerin satma nedenleri gökhana duyulan güvensizliktir.bende normal şartlsr altında 30 milyon euro altına satılmaması gerektiğini düşünüyorum ama iş gökhan olduğu için 0 riskini görerek 17 ye hemen satılması gerek diye düşünüyorum
nasıl güveneceksin
@MURAT geçen sene son maçlar paramı alamıyorum diye takımı yanlız bırakmış
onuda geçtim al sana milli maç hani pozisyon gereği kırmızı görürsün alkışlanırsın ama hiç olmadık bir yerde orta sahada
sen kasıtlı tekme atarda takımı kader maçında on kişi bırakırsan bunun adı sorumsuzluktur. O haraketi renkli
takım oyuncularından biri yapsaydı ne düşünürdük. Şimdi Terim onu avrupa kadrosuna almasa kim haksız diyebilir.
Quaresmaya neden tepki gösterdik hep bu umursamaz takımı düşünmeyen tavırları nedeniyle değilmi şimdi neden alkışlıyoruz
çünkü takım için oynuyor. Olcayı neden alkışlıyoruz dediğin gibi Ersanıda gücünü son damlasına kadar veriyorlar
takım için savaşıyorlar kaybedilebilir maç ama kaybetmek önemli değil önemli olan nasıl kaybettiğin.
geçen sene şampiyonluk biliç ve Töre yüzünden gitmiştir töre oynamıyorum dedi gitti kanatın biri diğerinide biliç sağ bek yaptı
sonuç dembaba devre dışı kaldı bir tek ilerde sosanın çabasına kaldı buda son maçlar sosayı takımın en iyisi yaptı zaten
Şenol hocanıngelmesini eleştirdim ama bir hakkını teslim edeyim hak edene formayı veriyor. Haketmeyeninde üstünü
çiziyor.Burda tek değerli olan Beşiktaştır.Oyuncularda Beşiktaşın değerini korudukları sürece kıymetlidir. Yoksa hepsi profesyonel
parasını alıyor oynuyor çıkacaklar oynayacaklar yok duygusalmış bilmem neymiş banane parasını alırken duygusal değiller
sahaya çıkıncamı duygusal oluyorlar. nasıl para alamayınca ben çıkmam diyorsa parasını aldığındada ben ona sahada elin belinde
dolaşamazsın formsuz olamazsın aldığını çıkıp haket diyeceğim sen bu parayı formda kalmak için alıyorsun Bakın reklam panosuna dönen
tribünleri bile içimize sindiriyoruz sırf para geliyor diye