2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897952 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2016, 14:40:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sen derbilerde oynadığı oyuna bak zaten hatayı hep bu nedenle yapmıyormuyuz
gs maçında oyuna girdi ayağına gelen ilk topu vurdu gol oldu peki maç boyunca başka ne yaptı
fener maçındada iyi izle sahadaki haraketlerini ben geçen seneki fırtına gibi esen Töreyide biliyorum
rakibini defansa kadar kovalayan sürekli serdarın arkasını kapatan bu sene 20 maçta bir iki maçta biraz oda kısa süreli haraketlendi
onun dışında sahadayken yarardan çok zararı var.

@Necmi abi adam derbileri almış. Bu konu tartışmaya kapanır. Sana 6 puan kazandırmış en önemli 2 rakibine karşı.

Ne yaptı ne ettisi tartışılmaz bunun eğer sonuca bakıyorsak çünkü eleştirirken geçen sene sonuçtan bahsediyorsan bana ne 30 maç oynamasından son 5 maç önemli diyorsun öyleyse burada da eleştirme hakkı vermiyorsun kendine :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ok seni yalanlamış gibi oluyorum kusura bakma  biraz daha kurcalayalım bakalım  :)
Yok abi est. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

sen derbilerde oynadığı oyuna bak zaten hatayı hep bu nedenle yapmıyormuyuz
gs maçında oyuna girdi ayağına gelen ilk topu vurdu gol oldu peki maç boyunca başka ne yaptı
fener maçındada iyi izle sahadaki haraketlerini ben geçen seneki fırtına gibi esen Töreyide biliyorum
rakibini defansa kadar kovalayan sürekli serdarın arkasını kapatan bu sene 20 maçta bir iki maçta biraz oda kısa süreli haraketlendi
onun dışında sahadayken yarardan çok zararı var.

İhanet yapacak biri derbi de kazandırmazdı o anlamda bağlamak istedim... Kötü oynadı diyebilirsiniz ama ihanet ne demek? Bu çok ağır kaçıyor...

Ayrıca 'geçen sene fırtına gibi esen' ve 'geçen seneden beri ihanet eden' demekle de kendinle çelişiyorsun.

Biliç'in savunmaya dayalı sisteminde oynarken adam defanstan topla çıkıyordu sürekli, takım geride oynuyordu çünkü...

Bence senin Töre'ye karşı bir 'x' gerekçen var ve bu çocuk ağzınla kuş tutsa sana yaranamaz...

Töre ile yazdıkların, bunlar senin kendi fikrin ve görüşün;
ama burada bu gibi söylemlerle oyuncumuzu gömmek, belki de dolaylı olarak taraftarları etkilemek ne kadar doğrudur? Forum o zaman GT7'ciler, Q17'ler, OS10'cular gibi kutuplaşmaya gider...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Blacking

Tff maçı gündüze alsın daha ne bekliyor böyle gide gide gsyi lider yapacaklar  :bandit:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı firewater

arkadaşlar yapmayın allahaşkına geçen sene Amatöt stajer Bilic oyun planını töre üstüne kurduğu için vede başka bir planı olmadığı için şampiyonluk gitti.

Törenin formsuz olduğunu sizin bizim kadar Şenol hocamızda görüyor ve genelde yedek başlatıyor. Şenol hocanın adaletine hep güvenmişimdir.

Birde transfer mevzusu var. 17milyom verselerdi gözü kapalı satılırdı töre. Ama şu anda o rakamları kimse vermez.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi adam derbileri almış. Bu konu tartışmaya kapanır. Sana 6 puan kazandırmış en önemli 2 rakibine karşı.

Ne yaptı ne ettisi tartışılmaz bunun eğer sonuca bakıyorsak çünkü eleştirirken geçen sene sonuçtan bahsediyorsan bana ne 30 maç oynamasından son 5 maç önemli diyorsun öyleyse burada da eleştirme hakkı vermiyorsun kendine :D
ne alaka derbi kazanmak sonuçmu oluyor.
zaten bu derbilerde saçma sapan düşünceleriniz var
baksana iki derbi kazandık size göre derbi 6 puandı şimdi bizim 12 puan fark atmamız lazımdı. :D
@Çağrı demekki anadolu takımlarına kaybettiğin puanda en az derbi kadar önemli akhisar ts ve gençler maçlarını kazanaydıkta keşke fenere yenileydik
şimdi maç eksiğiyle kafa kafaya olurduk geçen sene son beş maç önemli demiyorum o beş maçı oynamadıktan sonra 30 maç oynamışsın yüz gol atmışsın
bütün maçların sonucunu etkilemişsin ne önemi var beş maçta bütün yaptıklarını sıfırlamış oluyorsun
nedense bu töre töre diyenler hep maça gelmeyen insanlar bilmiyorum valla tv den başka birinimi izliyorsunuz
ben ankarada gittiğim son maça kadar Töre hayranıydım. bir maçta soğudum kötü oynayabilir formsuz olabilir
sakatlanabilir. Hiç kimseden sürekli aynı performansı bekleyemezsin ama Törede bu durum yok Dembaba da
kötüydü bence bir tek o zaman sosa mücadele etti. takımın geneli düştü ama kimseyi bundan dolayı suçladımmı
peki neden Töreyi ayrı tutuyorum ve bu takımda olmamalı diyorum. Yapamamak başka bir şey yapmamak
başka bir şey. Neyse zaten benim ne düşündüğüm önemli değil düşünmesi gerekenler zaten doğru şekilde düşünüyor
ve bu noktada gerekli adımları atıyor altı ayda iki kanat oyuncusu alınması boşuna değil. :evillol:

Çevrimdışı can1903

Gökhan Töre bu takıma 2 tane derbi kazandırmıştır.

Varsa daha iyisi buyrun alsın :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yedirmeyeceğiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Yedirmeyeceğiz.

birtek töre,quaresma oynamıyor bu takımda oğuzhan,olcay,gomez,beck,atiba birçok isim var duygu sömürüsü yapmayın.Değerini bulan gitsin sonra fernandes gibi arkasından sövmeyelim.

Çevrimdışı can1903

birtek töre,quaresma oynamıyor bu takımda oğuzhan,olcay,gomez,beck,atiba birçok isim var duygu sömürüsü yapmayın.Değerini bulan gitsin sonra fernandes gibi arkasından sövmeyelim.
Tamam Quaresma'ya Sporting'ten teklif geldiğinde niye böyle konuşmadın?

Dediğim gibi istemiyorsan okuma.

Çevrimdışı Türkay

Tamam Töre gitsin ama Ozi Olcay Cenk Ersanla beraber şampiyonluk kupasını kaldırıp gitsin.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamam Quaresma'ya Sporting'ten teklif geldiğinde niye böyle konuşmadın?

Dediğim gibi istemiyorsan okuma.

git bak benim ne yazdığımı oku.

Ayrıca bu mesajımı okumadan geç muhabbetini yapmayın geriden gelip bütün yorumları okuyoruz mecbur arada sizin yorumlarda çıkıyor.

Çevrimiçi Necmi

İhanet yapacak biri derbi de kazandırmazdı o anlamda bağlamak istedim... Kötü oynadı diyebilirsiniz ama ihanet ne demek? Bu çok ağır kaçıyor...

Ayrıca 'geçen sene fırtına gibi esen' ve 'geçen seneden beri ihanet eden' demekle de kendinle çelişiyorsun.

Biliç'in savunmaya dayalı sisteminde oynarken adam defanstan topla çıkıyordu sürekli, takım geride oynuyordu çünkü...

Bence senin Töre'ye karşı bir 'x' gerekçen var ve bu çocuk ağzınla kuş tutsa sana yaranamaz...

Töre ile yazdıkların, bunlar senin kendi fikrin ve görüşün;
ama burada bu gibi söylemlerle oyuncumuzu gömmek, belki de dolaylı olarak taraftarları etkilemek ne kadar doğrudur? Forum o zaman GT7'ciler, Q17'ler, OS10'cular gibi kutuplaşmaya gider...

ben 29 maç fırtına gibiydi diyorum bu son beş maçdaki ihanetini geçersiz yapmaz.
ben bildiklerimi söylemiyorum duyumdur. doğruluğunu kanıtlayamam ama aspor spikeri çıkıp
takıldığı barı söyleyip sabah beşte ben işe giderken onu bardan çıkarken görüyorum diyorsa bu bir sorundur.
duyduklarımızı kanıtlayamayız ama sahada kendisi kanıtlıyor. Ben Törenin hiç bir zaman kötü oyuncu olduğunu
söylemedim geçen senede burda en çok savunan bendim resmen bek gibi mücadele ediyordu serdarın bütün açıklarını kapatıyordu
bu sene bakın hiç geri geliyormu kötü oynasa kötü oynadı derim adam sahaya çıkmadı son maçlar çıksaydı oynasaydıda
kötü oynadı deseydim keşke Biliçe sorulduğunda neden oynamadığını gidin kendisine sorun diyorsa bir sıkıntı var demektir
ben tekrar söylüyorum kötü oyuncu demiyorum oynarsa Beşiktaşı fırlatır fark yaratır. Ama sahada yaptıkları sadece beni doğruluyor.
ne sorunu varsa bunun düzelmesini ben herkesden fazla isterim. Bu sahaya çıktığında sürekli top kaybetmesi onun yüzünden sürekli kontra yememizi
sahadaki performansıyla arkadaşlarının emeğine ihanet ettiği gerçeğini değiştirmiyor adam artık koşmuyor ne fener maçında koştu ne gs maçında
gs maçında gol anı dışında oyunda hiç yoktu. golde şans golüydü sekip önüne gelen bir top vardır internette bu senenin maçları oturun izleyin.
yedeklerin bile her an oyuna girecekmiş gibi hazır olduğu şenol hoca sisteminde Törenin yarım devre formsuz olmasının nasıl bir mantığı var

Çevrimdışı murat

Beşiktaşta beğendiğin iki oyuncu kimdir diye sorsanız bana kesinlikle 1.olcay ikinci ersandır. Peki neden : olcay bilirsinizki sizi yarı yolda bırakıp para peşine gitmez, elinden geleni vermeye çalışır. Takımdaşlık, takımı sahiplenme gibi hasletleri barındırır. Belki aranızdan olcayda kalite yok beşiktaşa mecbur diyenleriniz çıkabilir.
(kalitesiz olduğuna katılmıyorum hatta takımın en zeki oyuncusu olduğunu düşünüyorum) bence gökhan töre yeteneğinde olcay olsaydı ve tam terside gökhanda olsaydı durum değişmezdi. Gökhanın satılmasını isteyenlerin satma nedenleri gökhana duyulan güvensizliktir.bende normal şartlsr altında 30 milyon euro altına satılmaması gerektiğini düşünüyorum ama iş gökhan olduğu için 0 riskini görerek 17 ye hemen satılması gerek diye düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

Gökhan Töre bu takıma 2 tane derbi kazandırmıştır.

Varsa daha iyisi buyrun alsın :)
iki derbide 3 gol atan gomez kazandırmadıda Töremi kazandırdı
peki madem böyle bir yeteneği vardı derbi kazandırıyordu Gomezden önceki derbilerde nerdeydi.
böyle konuşarak o derbileri kazandıran diğer oyuncularımızın emeğine saygısızlık ediyorsunuz.
bu güne kadar haketmeyen oyuncuları hep putlaştırdığınız için zaten kırk yılda bir derbi kazandığımız için mutlu oluruz
birde son dakika golüyle derbi kazandıran olcayı o zaman niye yerden yere vuruyorsunuz
aslında son 3 yıldır gerçek anlamda derbi kazandıran tek oyuncumuz odur.

Çevrimdışı fatih e.

töre nin ilk devre beklentimizi karşılamadığı doğru.

hangi futbolcu beklentimizi karşıladı sorusunun cevabı ise başta atiba, oğuzhan, ersan, beck beklentimizin üzerinde; ve gomez, rhodolfo

demek ki beklentiyi karşılayamayan sadece töre değil. q17, olcay, tolga, cenk, necip, ismail, tosiç, sosa ve yedekler beklentinin altında kaldılar. töre yi hedef haline getirmeyi ise anlayabilmiş değilim.

ikinci devre maçlarında töre ve olcay ın milli takım sebebiyle daha doğru işler yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

git bak benim ne yazdığımı oku.

Ayrıca bu mesajımı okumadan geç muhabbetini yapmayın geriden gelip bütün yorumları okuyoruz mecbur arada sizin yorumlarda çıkıyor.
mesajlarımı görmemek için engelleyebilirsin.

Çevrimdışı can1903

iki derbide 3 gol atan gomez kazandırmadıda Töremi kazandırdı
peki madem böyle bir yeteneği vardı derbi kazandırıyordu Gomezden önceki derbilerde nerdeydi.
böyle konuşarak o derbileri kazandıran diğer oyuncularımızın emeğine saygısızlık ediyorsunuz.
bu güne kadar haketmeyen oyuncuları hep putlaştırdığınız için zaten kırk yılda bir derbi kazandığımız için mutlu oluruz
birde son dakika golüyle derbi kazandıran olcayı o zaman niye yerden yere vuruyorsunuz
aslında son 3 yıldır gerçek anlamda derbi kazandıran tek oyuncumuz odur.
Töre'nin yaptıklarını niye gözardı ediosunuz o zaman? Neyse en güzel cevabı sahada verecektir.  :eyes

Çevrimdışı TURKahvesi

Yedirmeyeceğiz.
yeminle şu anki genç kuşak bir alem  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşta beğendiğin iki oyuncu kimdir diye sorsanız bana kesinlikle 1.olcay ikinci ersandır. Peki neden : olcay bilirsinizki sizi yarı yolda bırakıp para peşine gitmez, elinden geleni vermeye çalışır. Takımdaşlık, takımı sahiplenme gibi hasletleri barındırır. Belki aranızdan olcayda kalite yok beşiktaşa mecbur diyenleriniz çıkabilir.
(kalitesiz olduğuna katılmıyorum hatta takımın en zeki oyuncusu olduğunu düşünüyorum) bence gökhan töre yeteneğinde olcay olsaydı ve tam terside gökhanda olsaydı durum değişmezdi. Gökhanın satılmasını isteyenlerin satma nedenleri gökhana duyulan güvensizliktir.bende normal şartlsr altında 30 milyon euro altına satılmaması gerektiğini düşünüyorum ama iş gökhan olduğu için 0 riskini görerek 17 ye hemen satılması gerek diye düşünüyorum
nasıl güveneceksin @MURAT geçen sene son maçlar paramı alamıyorum diye takımı yanlız bırakmış
onuda geçtim al sana milli maç hani pozisyon gereği kırmızı görürsün alkışlanırsın ama hiç olmadık bir yerde orta sahada
sen kasıtlı tekme atarda takımı kader maçında on kişi bırakırsan bunun adı sorumsuzluktur. O haraketi renkli
takım oyuncularından biri yapsaydı ne düşünürdük. Şimdi Terim onu avrupa kadrosuna almasa kim haksız diyebilir.
Quaresmaya neden tepki gösterdik hep bu umursamaz takımı düşünmeyen tavırları nedeniyle değilmi şimdi neden alkışlıyoruz
çünkü takım için oynuyor. Olcayı neden alkışlıyoruz dediğin gibi Ersanıda gücünü son damlasına kadar veriyorlar
takım için savaşıyorlar kaybedilebilir maç ama kaybetmek önemli değil önemli olan nasıl kaybettiğin.
geçen sene şampiyonluk biliç ve Töre yüzünden gitmiştir töre oynamıyorum dedi gitti kanatın biri diğerinide biliç sağ bek yaptı
sonuç dembaba devre dışı kaldı bir tek ilerde sosanın çabasına kaldı buda son maçlar sosayı takımın en iyisi yaptı zaten
Şenol hocanıngelmesini eleştirdim ama bir hakkını teslim edeyim hak edene formayı veriyor. Haketmeyeninde üstünü
çiziyor.Burda tek değerli olan Beşiktaştır.Oyuncularda Beşiktaşın değerini korudukları sürece kıymetlidir. Yoksa hepsi profesyonel
parasını alıyor oynuyor çıkacaklar oynayacaklar yok duygusalmış bilmem neymiş banane parasını alırken duygusal değiller
sahaya çıkıncamı duygusal oluyorlar. nasıl para alamayınca ben çıkmam diyorsa parasını aldığındada ben ona sahada elin belinde
dolaşamazsın formsuz olamazsın aldığını çıkıp haket diyeceğim sen bu parayı formda kalmak için alıyorsun Bakın reklam panosuna dönen
tribünleri bile içimize sindiriyoruz sırf para geliyor diye

Çevrimiçi Necmi

Töre'nin yaptıklarını niye gözardı ediosunuz o zaman? Neyse en güzel cevabı sahada verecektir.  :eyes
evet veriyor zaten cevabıda bunu görmek önemli olan

Çevrimdışı 'TaNeR'

ben 29 maç fırtına gibiydi diyorum bu son beş maçdaki ihanetini geçersiz yapmaz.
ben bildiklerimi söylemiyorum duyumdur. doğruluğunu kanıtlayamam ama aspor spikeri çıkıp
takıldığı barı söyleyip sabah beşte ben işe giderken onu bardan çıkarken görüyorum diyorsa bu bir sorundur.
duyduklarımızı kanıtlayamayız ama sahada kendisi kanıtlıyor. Ben Törenin hiç bir zaman kötü oyuncu olduğunu
söylemedim geçen senede burda en çok savunan bendim resmen bek gibi mücadele ediyordu serdarın bütün açıklarını kapatıyordu
bu sene bakın hiç geri geliyormu kötü oynasa kötü oynadı derim adam sahaya çıkmadı son maçlar çıksaydı oynasaydıda
kötü oynadı deseydim keşke Biliçe sorulduğunda neden oynamadığını gidin kendisine sorun diyorsa bir sıkıntı var demektir
ben tekrar söylüyorum kötü oyuncu demiyorum oynarsa Beşiktaşı fırlatır fark yaratır. Ama sahada yaptıkları sadece beni doğruluyor.
ne sorunu varsa bunun düzelmesini ben herkesden fazla isterim. Bu sahaya çıktığında sürekli top kaybetmesi onun yüzünden sürekli kontra yememizi
sahadaki performansıyla arkadaşlarının emeğine ihanet ettiği gerçeğini değiştirmiyor adam artık koşmuyor ne fener maçında koştu ne gs maçında
gs maçında gol anı dışında oyunda hiç yoktu. golde şans golüydü sekip önüne gelen bir top vardır internette bu senenin maçları oturun izleyin.
yedeklerin bile her an oyuna girecekmiş gibi hazır olduğu şenol hoca sisteminde Törenin yarım devre formsuz olmasının nasıl bir mantığı var

Biz her duyuma göre oyuncumuza gönül bağlayacaksak işimiz zor.
Töre'nin bilmediğimiz nedenlerden dolayı psikolojik açıdan tam ahenkini yakalayamamış olması durumu onun beslenmesine, antrenmanına, maçta oyununa vs. dolayısla etki edebilir... Bunlar geçecektir mutlaka...
Sadece Töre mi top kaptırıyor ki performansı yetersizken? Performansı yüksek olanların kaptırdıkları topları burada dillendirecek olsak, Töre'nin -'leri devenin yanında pire kalır.

Bir, sadece Töre'ye odaklanma tek sorunumuz oymuş gibi gereksiz ortam yaratılıyor forumda benim kanımca.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

mesajlarımı görmemek için engelleyebilirsin.
burası görmek istemiyorsan engelle yeri değil
insanları rahatsız edecek üslupta yazmada insanlar yazdığını okusun
bu forumda 12 defa uyarı aldıysan insanlara laf yetiştireceğine kendini bir gözden
geçir derim. Sizin anlamadığınız bir şey var burayı başka forumlar gibi sanıyorsunuz.
burda yanlış yaptı uyarı ver diye bir çark dönmüyor bir gün gelir bu kadar çok uyarı aldığın için
başka birinde uyarıyla geçiştirilecek bir konuda ban yersin. Ben istediğimi söylerim okuma geç demek bile bu forumun ruhuna aykırı
eğer ben bu forumda bir Beşiktaşlıyı engellemek ihtiyacı duyuyorsam emin ol onu forumda tutmam.
yada forumun çoğunluğu engelleme ihtiyacı duyuyorsa bilki o kişinin forumda durma şansı yok. @can1903
burda kimse senin atarlarını çekmek zorunda değil fikrin varsa söyle ama kimseye laf yetiştirme

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2016, 16:27:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ne alaka derbi kazanmak sonuçmu oluyor.
zaten bu derbilerde saçma sapan düşünceleriniz var
baksana iki derbi kazandık size göre derbi 6 puandı şimdi bizim 12 puan fark atmamız lazımdı. :D
@Çağrı demekki anadolu takımlarına kaybettiğin puanda en az derbi kadar önemli akhisar ts ve gençler maçlarını kazanaydıkta keşke fenere yenileydik
şimdi maç eksiğiyle kafa kafaya olurduk geçen sene son beş maç önemli demiyorum o beş maçı oynamadıktan sonra 30 maç oynamışsın yüz gol atmışsın
bütün maçların sonucunu etkilemişsin ne önemi var beş maçta bütün yaptıklarını sıfırlamış oluyorsun
nedense bu töre töre diyenler hep maça gelmeyen insanlar bilmiyorum valla tv den başka birinimi izliyorsunuz
ben ankarada gittiğim son maça kadar Töre hayranıydım. bir maçta soğudum kötü oynayabilir formsuz olabilir
sakatlanabilir. Hiç kimseden sürekli aynı performansı bekleyemezsin ama Törede bu durum yok Dembaba da
kötüydü bence bir tek o zaman sosa mücadele etti. takımın geneli düştü ama kimseyi bundan dolayı suçladımmı
peki neden Töreyi ayrı tutuyorum ve bu takımda olmamalı diyorum. Yapamamak başka bir şey yapmamak
başka bir şey. Neyse zaten benim ne düşündüğüm önemli değil düşünmesi gerekenler zaten doğru şekilde düşünüyor
ve bu noktada gerekli adımları atıyor altı ayda iki kanat oyuncusu alınması boşuna değil. :evillol:

@Necmi abi ilk olarak; Akhisar Trabzon ve Gençleri yenseydik ve Fenere yenilseydik şimdiki puanımız +5 olacaktı yani 46 puan olacaktık :D

Fener de bizi yenmiş olacağı olacağı için 43 olacaktı yani 3 puan önde olacaktık ekstra aldığım 8 anadolu puanına rağmen sadece 2 puan daha fark atmış olacaktın.

8-2 = 6 Derbilerde galibiyet 6 puanlık fark yazar  :D

Devamında;

Töre kötü oynayabilir, kendini maça vermeyedebilir ancak yaptıklarını attı da ne oldu hiç oynamadı diye azımsamak yanlış olur. Sonradan girmiş 2 tane gol atmış artı 4 puan yapmış.

Bunun tartışılacak yanı yok ki. Kazandırmış sana. Düşüncende çelişiyorsun. Eğer oyuna bakacaksan ve sonuç önemli değil bak oynamadı diyeceksen geçen senede ben sana son düzlüğe baköa  oynadığı oyuna bak 30 maç oynadı sadece 4 maç kötü oynadı diyebilirim ikisini de savunmak tezat oluşturuyor :D
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 16:29:23 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

En iyi oyuncularını göndermeye bu kadar meraklı dünyada bir Beşiktaş taraftarı vardır herhalde. Herneyse...

Burak Yılmaz haberlerinden dolayı West Ham forumlarına şöyle bir göz attım da Burak'tan çok Töre'yi istiyorlar ama işin içinde ATM varsa bizi seçmesi imkansız diyorlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅