2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897065 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

kurtlar vadisi izliyodum vazcaydım... dursun özbek izliyom... daha heyecanlı :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:37:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
UEFA 5 yıllık anlaşmalara izin vermiyor diye biliyorum.

Maksimum 5 yıllık.

Oyuncu 23 yaş altı ise  maksimum 4 yıl yanlış hatırlamıyorsam ona da ayrıyetten +2 yıla kadar opsiyon koyulabiliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı rubi_tobin

Peki federasyon resmi sitesi Beşiktaş MİY maçı oynanmadığı halde neden puan olarak "1" ekledi.
Maçı öyle mi ayarlamışlardı. Kar herşeyi mi mahvetti.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Tolga

Maksimum 5 yıllık.

Oyuncu 23 yaş altı ise  maksimum 4 yıl yanlış hatırlamıyorsam ona da ayrıyetten +2 yıla kadar opsiyon koyulabiliyor.
O zaman yanlış hatırlıyormuşum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Boyko Trabzon maçında oynayabilir mi sizce?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı LuceGel

Çarşamba Perşembe kampa katılsa bu hafta oynatırmı sizce Şenol hoca?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Besiktasincocugu

yalnız düşene basın da vuruyor. bugüne kadar hiç bir başkana sorulmamış sorular soruluyor :D
Aynen oyle bizim 8 senelik yd doneminden sonra Fikret ormana yapilanlara benzettim
Besiktask!

Çevrimdışı ümer

Çarşamba Perşembe kampa katılsa bu hafta oynatırmı sizce Şenol hoca?
Şenol hoca tolga yı oynatmaya devam ederse şaşirmam

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca tolga yı oynatmaya devam ederse şaşirmam

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyice saçmalıyorsunuz artık boyko nasıl oynasın.

Oyuncuyu kap'a bildircen kontrolden geçicek takıma uyumu var bu işi herşeyide abartıyorsunuz.

Çevrimdışı atalay

Kasımpaşa, Pavelka'yı almış. Donk'u gönderip 1 haftada daha iyisini aldılar. 1 milyon € da ceplerinde kaldı.

Kasımpaşa, Pavelka'yı almış. Donk'u gönderip 1 haftada daha iyisini aldılar. 1 milyon € da ceplerinde kaldı.

nerden buluyor bunlar bunları ?

Çevrimdışı talha

nerden buluyor bunlar bunları ?

Her ne kadar devlet dairesi diye dalga geçsem de güzel bir ekipleri var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

iyi transfer 24 yasinda ve 5 kez milli olmus bi oyuncu. daha izlemedim ama ucuza almislar gercekten
Besiktask!

Çevrimdışı tayfun_bjk

dostlar herkese selamlar sevgiler ..) aklıma takılan bir durum var biz gs'nin 2m euroya bitirdiği linnesi niye alamadık zamanında bilgisi olan varmı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:53:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başkanları cezayı yumuşatmak için en çok Avrupa'da biz oynuyoruz ondan bizden başladılar sıra herkese gelecek  diye sıvamaya çalıştı  :lol:

Bizim anlaşmayı duymamış sanırım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Benim hala sinirlerim yatışmadı o kadar kaleciyle ilgilenip nasıl boykoyu alabiliriz ve buna gerçekten deliler gibi sevinen taraftar profilimiz var tolgadan kurtulalım derken 3.5 yıllık tolgadan bir nebze iyi olan başka bir belaya girdik meşaleleri yakıp karşılarlar bide iyice çıldırırım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dostlar herkese selamlar sevgiler ..) aklıma takılan bir durum var biz gs'nin 2m euroya bitirdiği linnesi niye alamadık zamanında bilgisi olan varmı?
onu bende anlamadim zamaninda gelmesini cok istemistim ama bizimkiler becki tercih ettiler.
Besiktask!

Benim hala sinirlerim yatışmadı o kadar kaleciyle ilgilenip nasıl boykoyu alabiliriz ve buna gerçekten deliler gibi sevinen taraftar profilimiz var tolgadan kurtulalım derken 3.5 yıllık tolgadan bir nebze iyi olan başka bir belaya girdik meşaleleri yakıp karşılarlar bide iyice çıldırırım

niye şaşırıyorsun baştan beri boyko ile ilgileniyorduk zaten siz yeni mi öğreniyorsunuz boyko ile ilgilendiğimizi ?

Ospina'yı,mandanda'yı klubü bırakmıyor.Sirigu lüx.Eeee yok biz kaleci almıyalım sene sonu ospina'yı alırız deme lüksümüz yok şampiyonluk kaleciden geçiyor.

Sen bize deli demişsin ancak tolga'dan kurtulacağım için ben çok seviniyorum şahsen sen deli demeye devam et :)

O en sonda Tolga'dan bir nebze iyi dedin ya işte onu demiyeydin iyiydi :)

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı worns

Boyko oldu galiba. Yine de hayırlı olsunu kap sonrasına saklayalım.

Boyko'nun geçen isimler arasında en iyisi olduğunu söyleyemeyiz. Ama takımla kimyası uyuşabilir. Kesinlikle kötü bir kaleci değil. Tolga'yla karşılaştırmalar olmuş bence Tolga'yla en büyük farkı mental özellikleri ve çevikliği. Bunlar kaleciler için önemli nitelik farkı yaratırlar. Tolga'nın refleksleri de kötü değildi ancak geçen sene yaşadığı idman eksikliğinin ardından büyük fiziksel düşüş yaşadı, hala toparlanamadı. Buna ek olarak sürekli tedirgin, özgüvensiz duruşu, konsantrasyon dalgalanmaları da büsbütün problemdi. Ben Boyko'yu fizik ve mental açıdan Tolga'nın çok ilerisinde görüyorum. Şampiyonluk yarışında her an kalede ağlama potansiyeline sahip iki kaleciye kalmamış olmaktan da memnun olacağım Boyko gelirse.

Yarın transfer bitse bile en az 2 maç kalede Tolga olacaktır. Takımın Boyko'yla oynamadan önce kalecisinin özelliklerini temel düzeyde de olsa tanıması gerekiyor.

Sinirlenme sevin tolgadan kurtuldugumuza sevin. Boyka fena kaleci degil en azindan tolgadan cok daha iyi oldugu kesin
Besiktask!

Çevrimdışı talha

🎈

Ben  de çok farklı duygular beslemiyor değilim satan iyi sattı bize bunu. Adamlar sene başından beri bir kişiyi bile araştırmamış bildiğin yazın en son kime teklif gönderdiysek onu gittik aldık. Neyse hayırlısı artık en iyisini dilemekten başka çaremiz yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Düşük bir ihtimal lakin Serdar Aziz kovalanıyor.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Önceki sayfalarda biri 'topar vurdugunda orta sahayi gecsin, kaleden acilip topa vursun, kapattigi köşeden yemesin yeter' yazmis..

Zaten butun kalecilerin yaptigi gayet normal olan şeylere bizi muhtaç ettigin icin nefretimsin tolga..

Bu taraftarin kanserisin!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

🎈
Tolga Zengin taraftarda öyle bir algı oluşturmuş ki insanlar kötünün iyisine bile sevinir olmuş.