2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898010 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Biz her duyuma göre oyuncumuza gönül bağlayacaksak işimiz zor.
Töre'nin bilmediğimiz nedenlerden dolayı psikolojik açıdan tam ahenkini yakalayamamış olması durumu onun beslenmesine, antrenmanına, maçta oyununa vs. dolayısla etki edebilir... Bunlar geçecektir mutlaka...
Sadece Töre mi top kaptırıyor ki performansı yetersizken? Performansı yüksek olanların kaptırdıkları topları burada dillendirecek olsak, Töre'nin -'leri devenin yanında pire kalır.

Bir, sadece Töre'ye odaklanma tek sorunumuz oymuş gibi gereksiz ortam yaratılıyor forumda benim kanımca.

şu anda gündem töre o konuşuluyor.
top kaptırma olayını hafife alma adam her topu kaptırıyor.
neden performansı yetersiz bir maç iki maçtan bahsetmiyoruz yarım devreden bahsediyoruz.
senden daha az kazanan atiba nerdeyse sıfır top kaybıyla oynarken
neyse ikinci yarı umarım düzelir çok ihtiyaç var iyi bir Töreye

Çevrimdışı fatihbjk

Ben gecen seneki futbol anlayismizla bu senekinin biraz farkli oldugunu dusunuyorum. Ornek verecek olursam bu sene orta sahanin gobegindeki oyuncular cok fazla on plana cikiyor. Mesela Sosa,  Oguzhan, Atiba. Ayni sekilde kanat oyuncularinda gecen seneye gore Olcay ve Gokhan'da sanki dusus varmis gibi gorunuyor. Bu acaba Senol hocanin sisteminden kaynakli bir durum olabilirmi? Cunku gecen seneki gollerimize bakarsak genelde santra cizgisine yakin yerlerde geriye kapandigimiz durumlarda yaptigimiz top kapmalarla kanatlardan cok hizli cikarak buldugumuz goller cok fazlaydi. Bu sene bunu goremiyoruz.  Fakat bu senede sunu goruyoruz. Set oyunuyla cok fazla gol bulduk.

Çevrimdışı can1903

burası görmek istemiyorsan engelle yeri değil
insanları rahatsız edecek üslupta yazmada insanlar yazdığını okusun
bu forumda 12 defa uyarı aldıysan insanlara laf yetiştireceğine kendini bir gözden
geçir derim. Sizin anlamadığınız bir şey var burayı başka forumlar gibi sanıyorsunuz.
burda yanlış yaptı uyarı ver diye bir çark dönmüyor bir gün gelir bu kadar çok uyarı aldığın için
başka birinde uyarıyla geçiştirilecek bir konuda ban yersin. Ben istediğimi söylerim okuma geç demek bile bu forumun ruhuna aykırı
eğer ben bu forumda bir Beşiktaşlıyı engellemek ihtiyacı duyuyorsam emin ol onu forumda tutmam.
yada forumun çoğunluğu engelleme ihtiyacı duyuyorsa bilki o kişinin forumda durma şansı yok. @can1903
burda kimse senin atarlarını çekmek zorunda değil fikrin varsa söyle ama kimseye laf yetiştirme
Her mesajıma cevap vermek zorunda değil.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ilk olarak; Akhisar Trabzon ve Gençleri yenseydik ve Fenere yenilseydik şimdiki puanımız +5 olacaktı yani 46 puan olacaktık :D

Fener de bizi yenmiş olacağı olacağı için 43 olacaktı yani 3 puan önde olacaktık ekstra aldığım 8 anadolu puanına rağmen sadece 2 puan daha fark atmış olacaktın.

8-2 = 6 Derbilerde galibiyet 6 puanlık fark yazar  :D

Devamında;

Töre kötü oynayabilir, kendini maça vermeyedebilir ancak yaptıklarını attı da ne oldu hiç oynamadı diye azımsamak yanlış olur. Sonradan girmiş 2 tane gol atmış artı 4 puan yapmış.

Bunun tartışılacak yanı yok ki. Kazandırmış sana. Düşüncende çelişiyorsun. Eğer oyuna bakacaksan ve sonuç önemli değil bak oynamadı diyeceksen geçen senede ben sana son düzlüğe baköa  oynadığı oyuna bak 30 maç oynadı sadece 4 maç kötü oynadı diyebilirim ikisini de savunmak tezat oluşturuyor :D
birincisi hesabını doğru yap oynamadığımız bir maç var kazanacağız  :D
derbide iki golmü attı ben bir hatırlıyorum kaldıki sence hangi gol daha değerliydi golü yedikten hemen sonra gomezin kişisel becerisiyle attığı golmü
yoksa törenin galibiyet golümü
fener maçındada seken topa kafayla attığı gol tamamen onun yeteneği yoksa o kadar yakından seken topa vurup kaleye sokmak
hiçde kolay bir şey değil gene törenin asistine o kafayı vurmakta hiç kolay bir şey değil benim üstüne bastığım gomezi orda yok sayıp Töre iki derbi kazandırdı demek oluyor
yoksa elbette katkısı asla yatsınamaz, ama o derbileri kazandıran gomezdir. haksızlık ediyorsunuz @Çağrı

Çevrimdışı src35

@Necmi abi ilk olarak; Akhisar Trabzon ve Gençleri yenseydik ve Fenere yenilseydik şimdiki puanımız +5 olacaktı yani 46 puan olacaktık :D

Fener de bizi yenmiş olacağı olacağı için 43 olacaktı yani 3 puan önde olacaktık ekstra aldığım 8 anadolu puanına rağmen sadece 2 puan daha fark atmış olacaktın.

8-2 = 6 Derbilerde galibiyet 6 puanlık fark yazar  :D

Devamında;

Töre kötü oynayabilir, kendini maça vermeyedebilir ancak yaptıklarını attı da ne oldu hiç oynamadı diye azımsamak yanlış olur. Sonradan girmiş 2 tane gol atmış artı 4 puan yapmış.

Bunun tartışılacak yanı yok ki. Kazandırmış sana. Düşüncende çelişiyorsun. Eğer oyuna bakacaksan ve sonuç önemli değil bak oynamadı diyeceksen geçen senede ben sana son düzlüğe baköa  oynadığı oyuna bak 30 maç oynadı sadece 4 maç kötü oynadı diyebilirim ikisini de savunmak tezat oluşturuyor :D
katılıyorum. direkt rakibinle aranda oynadıgın maçlar, ulaşmak istenilen hedefe giden yolda daha etkilidir.

matematiksel olarak evet oda 3 puan oda 3 puandır ancak, rakibinle oynadıgın maçta aldıgın 3 puan ve aldırmadıgın puan olarak bakılmalı.

akhisarı yendiginde de 3 puan alırsın ancak rakibin puan kaybetmezse sonuca bi etkisi olmaz. puan farkı sabit kalır.

oysa fb yi yendiginde hem 3 puan alırsın hemde rakibinin puan/puanlar almasını direk olarak kendin belirlersin. x bi takıma takılmasını beklmezsin.

işte bu yüzdendir ki; bu maçlara 6 puanlık maç denmektedir.

Çevrimiçi Necmi

Her mesajıma cevap vermek zorunda değil.
sende değilsin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bura karışmış.. :aaa:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

En iyi oyuncularını göndermeye bu kadar meraklı dünyada bir Beşiktaş taraftarı vardır herhalde. Herneyse...

Burak Yılmaz haberlerinden dolayı West Ham forumlarına şöyle bir göz attım da Burak'tan çok Töre'yi istiyorlar ama işin içinde ATM varsa bizi seçmesi imkansız diyorlar.
Aynen katılıyorum taraftar değil ekonomist olmuş herkes Ersan,oğuzhan,sosa,töre teklif geliyor satalımlar başlıyor.Yahu kardeşim bizim hedefimiz şampiyonluk kupa kazanmak  ,elbette ekonomiyi düzenleme adına reddedilmeyecek tekliflerde oyuncu satılır ama yerine oyuncu aldığında satılır.Şu an bizim scouting olayını bırak doğru düzgün izleme ekibi oyuncu havuzumuz yok 8 ayda zorla kaleci alabildik..Satıp yerine oyuncu koyabildiğimiz tek adam Demba Ba ondada nerdeyse Gomez yerine ts un aldığı N'Doye u alıyorduk herkes yaza şu oyuncuyu şu kadara satsak hesabı yapıyor hala. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Töre'yi sat, Demba'yı sat, Ozi'yi sat, Ersan'ı sat.

Her zaman şans yerinde gitmez, tutmaz bi transfer patlarız.

O zaman sıkıntı ortaya çıkar.

Çevrimiçi Necmi

Ben gecen seneki futbol anlayismizla bu senekinin biraz farkli oldugunu dusunuyorum. Ornek verecek olursam bu sene orta sahanin gobegindeki oyuncular cok fazla on plana cikiyor. Mesela Sosa,  Oguzhan, Atiba. Ayni sekilde kanat oyuncularinda gecen seneye gore Olcay ve Gokhan'da sanki dusus varmis gibi gorunuyor. Bu acaba Senol hocanin sisteminden kaynakli bir durum olabilirmi? Cunku gecen seneki gollerimize bakarsak genelde santra cizgisine yakin yerlerde geriye kapandigimiz durumlarda yaptigimiz top kapmalarla kanatlardan cok hizli cikarak buldugumuz goller cok fazlaydi. Bu sene bunu goremiyoruz.  Fakat bu senede sunu goruyoruz. Set oyunuyla cok fazla gol bulduk.
birazmı bence çok farklı siyahla beyaz gibi geçen sene defans yap gol yeme kontrayla atarsan bir tane oyunu tutarsın mantığıydı
takım defans yapmayı öğrendi bu sene saldır at bir tane attığında ikinciyi üçüncüyü at maçı rahatlat topa ilerde bas kalenden uzakta oyna mantığı var.
zaten geçen sene orta sahanın hücum kısmının ortada olmaması ve kanatların baskın görünme nedeni buydu.
bu sene o nedenle birazda içeri giren kutuda oynayan kanat istiyoruz set oyununa yatkın oyuncu lazım ama töre bu tarzda oynayabilen oyuncu
olcay zaten bu tarz oynuyor. Quaresma daha kıvıramadı çok top tutuyor set oyununu bozuyor Gomezde buna uygun forvet değil :D
zaten o nedenle set oyununa girdiğimizde gol gomezden gelmiyor oğuzhan sosa ön plana çıkıyor Tolgay sakatlanmasaydı bu sene bizim yıldızımız olurdu
hem set oyununa uygun hemde direk kaleyi düşünen özelliği var. Olcay bu sene daha çok katkı verirdi ama yedek kalmak ritmini bozdu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2016, 16:57:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
birincisi hesabını doğru yap oynamadığımız bir maç var kazanacağız  :D
derbide iki golmü attı ben bir hatırlıyorum kaldıki sence hangi gol daha değerliydi golü yedikten hemen sonra gomezin kişisel becerisiyle attığı golmü
yoksa törenin galibiyet golümü
fener maçındada seken topa kafayla attığı gol tamamen onun yeteneği yoksa o kadar yakından seken topa vurup kaleye sokmak
hiçde kolay bir şey değil gene törenin asistine o kafayı vurmakta hiç kolay bir şey değil benim üstüne bastığım gomezi orda yok sayıp Töre iki derbi kazandırdı demek oluyor
yoksa elbette katkısı asla yatsınamaz, ama o derbileri kazandıran gomezdir. haksızlık ediyorsunuz @Çağrı

Biincisi Fener'in de kazandığı 3 puanı çıkararak yaptım hesabı yani ilk yarı sonu puan tablosundan hesap :D

Hangisinin daha önemli olduğu değil önemli olan galibiyet golünü atması ben Gomez'in yaptığı işe az demiyorum ama Töre'ninki de en az onun kadar önemli diyorum çok önemli bir gol attı bir attırdı sen biraz fazla Töre'ye gömüyorsun yoksa Gomez'e tapıyoruz zaten @Necmi abi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre'nin yaptıklarını niye gözardı ediosunuz o zaman? Neyse en güzel cevabı sahada verecektir.  :eyes
Veremiyor iste sikinti orada :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı solar

Ben "x kisisi yüzünden böyle oldu" tarzi cikarimlari yanlis buluyorum. Tabi ki istisnalar bulunabilir, lakin futbol bir takim oyunu ve maclar 90 dakika. Bir sezonda toplam 34 mac yapiliyor. Üstüne bir de takimdan bagimsiz hakem hatalari ve spor basini gibi etkenler var. "Forvet gol attigi icin maci kazandirdi" demek de biraz fuzuli geliyor bana, cünkü forvet zaten gol atmasi icin sahada. Maclar takim olarak kazaniliyor veya kaybediliyor.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Töre bu sene formsuz, kabul. Ama her oyuncunun formsuz dönemleri olur. Biletini kesmeden önce nasıl formunu geri kazandırırız diye düşünmek lazım.

Her formu düşen oyuncuyu göndereceksek geçen sene Oğuzhan gitmeliydi. (kaldı ki "Gitsin, bu sezon son şansı" vs. yazanlar vardı forumda) Bu mantıkla hareket etsek bu sezonki Oğuzhan'ı hiç izleyemeyecektik belki de.

17 milyon Töre için bir daha bulunmayacak kadar büyük bir teklif değil. Formsuz haline bu kadar veriyorlar zaten. Göndermekte bu kadar aceleci olmayın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

Biincisi Fener'in de kazandığı 3 puanı çıkararak yaptım hesabı yani ilk yarı sonu puan tablosundan hesap :D

Hangisinin daha önemli olduğu değil önemli olan galibiyet golünü atması ben Gomez'in yaptığı işe az demiyorum ama Töre'ninki de en az onun kadar önemli diyorum çok önemli bir gol attı bir attırdı sen biraz fazla Töre'ye gömüyorsun yoksa Gomez'e tapıyoruz zaten @Necmi abi :D
Töreye fazla gömüyorum :bandit:
çünkü çok sinirliyim ondan beklentim çok yüksekti
beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Affetmem için bu takımı şampiyon yapması lazım.
Hep alkışlanılmazki hatalarıda söyleyeceksinki kendilerini düzeltsinler.
Yoksa Beşiktaşı başarıya taşıyan herkesi başımın üstünde taşırım.
beni biliyorsun iki trivella yaptı diye kimseyi alkışlamam gs maçında golü attığında
herkesden fazla sevinmişimdir diyemem her kes çok sevindi. ama geceleri uyuyamayan ben o gece maçtan döndüm
pamuk gibi uyudum sabah kalktığımda gülümsüyordum. İstersen on tane derbi kazan emin ol sene sonu kaldıracağın
kupanın verdiği zevki vermiyor. Nirvanaya ulaşıyorsun "ne demekse"  :alala:  @Çağrı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senin derbi tezine kesinlikle katilmiyorum @Necmi abi

Evet Derbiler kesinlikle 6 puanlik mactir iste ispati :

Devreyi Biz 41 puanda Bitirdik

Fb 40 puanda bitirdi

Biz Fb ye yenilmis olsaydik devreyi 38 puanla bitirecektik , Fb ise 43 puanla bitirecekti :bandit:

Bu durumda Biz Fb nin tam 5 puan gerisinde olacaktık :money:
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 17:12:53 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2016, 17:13:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töreye fazla gömüyorum :bandit:
çünkü çok sinirliyim ondan beklentim çok yüksekti
beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Affetmem için bu takımı şampiyon yapması lazım.
Hep alkışlanılmazki hatalarıda söyleyeceksinki kendilerini düzeltsinler.
Yoksa Beşiktaşı başarıya taşıyan herkesi başımın üstünde taşırım.
beni biliyorsun iki trivella yaptı diye kimseyi alkışlamam gs maçında golü attığında
herkesden fazla sevinmişimdir diyemem her kes çok sevindi. ama geceleri uyuyamayan ben o gece maçtan döndüm
pamuk gibi uyudum sabah kalktığımda gülümsüyordum. İstersen on tane derbi kazan emin ol sene sonu kaldıracağın
kupanın verdiği zevki vermiyor. Nirvanaya ulaşıyorsun "ne demekse"  :alala:  @Çağrı

Tabi ki vermez @Necmi abi bana kalsa 4 derbiyi de kaybedelim kalan 30'unu kazanabileceksek umrumda olmaz biz kupaları toplarız.

Töre'nin bir potansiyeli vardı ve o noktaya ulaştı bu memlekette bu şartlarda bundan ötesine geçemez artık bence zaten satılacaksa bu yüzden satılacak.

Fizik olarak, teknik olarak doyum noktası budur bu ülkede Arda seviyesine geldi bundan sonrası burada olacak iş değil gidecek dışarıda yoğrulacak mental olarak.

Ki ben büyük futbolcu olabileceğini düşünmüyorum. Töre çok duygusal aşırı. Sevilmeden başarılı olabilecek bir yapısı yok. Bir an önce satıp sonra yarısına geri almalıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Töre bu sene formsuz, kabul. Ama her oyuncunun formsuz dönemleri olur. Biletini kesmeden önce nasıl formunu geri kazandırırız diye düşünmek lazım.

Her formu düşen oyuncuyu göndereceksek geçen sene Oğuzhan gitmeliydi. (kaldı ki "Gitsin, bu sezon son şansı" vs. yazanlar vardı forumda) Bu mantıkla hareket etsek bu sezonki Oğuzhan'ı hiç izleyemeyecektik belki de.

17 milyon Töre için bir daha bulunmayacak kadar büyük bir teklif değil. Formsuz haline bu kadar veriyorlar zaten. Göndermekte bu kadar aceleci olmayın.
ozanla takas teklif edenler vardı :busted_cop:
göndermekte acele etmiyoruz 17 M € veriyorlarsa iyi para
oturur baştakiler artı eksi yaparlar karar verirler verdikleri kararada saygı
gösteririz zaten verdiler kararlarını devre arası kimseyi satmıyoruz dediler
bizde neden satmıyorsunuzmu dedik. Bu sene şampiyonluk her şeyden önemli
bunun kazanılacak parayla ilgisi yok her türlü fedakarlık yapılır yapılmalıda.
Bu sene gelecek şampiyonluk minimum 5 senemizi kazandıracak bize. şu anda
stad bitmemiş umrumda değil gerekiyorsa durdursunlar yeterki takım maddi sıkıntı içine sokulmasın
ödemeleri sağlıklı yapılsın oyuncunun kafasında şampiyon olmaktan başka bir düşünce olmasın.
Taraftarada düşen var her maç gidecekler tribünleri dolduracaklar mümkün olduğu kadar
fedakarlık yapacak imkanı olan kartal yuvalarını dolduracak araçları olanlar olmayanları stada taşıyacak
bu şampiyonluk kupası gelecek başarmak için önce istemek gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Tabi ki vermez @Necmi abi bana kalsa 4 derbiyi de kaybedelim kalan 30'unu kazanabileceksek umrumda olmaz biz kupaları toplarız.

Töre'nin bir potansiyeli vardı ve o noktaya ulaştı bu memlekette bu şartlarda bundan ötesine geçemez artık bence zaten satılacaksa bu yüzden satılacak.

Fizik olarak, teknik olarak doyum noktası budur bu ülkede Arda seviyesine geldi bundan sonrası burada olacak iş değil gidecek dışarıda yoğrulacak mental olarak.

Ki ben büyük futbolcu olabileceğini düşünmüyorum. Töre çok duygusal aşırı. Sevilmeden başarılı olabilecek bir yapısı yok. Bir an önce satıp sonra yarısına geri almalıyız.
aynı fikirdeyim tamamen duygusal bir an önce satalımki daha fazla yaşlanmadan geri alabilelim :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Senin derbi tezine kesinlikle katilmiyorum @Necmi abi

Evet Derbiler kesinlikle 6 puanlik mactir iste ispati :

Devreyi Biz 41 puanda Bitirdik

Fb 40 puanda bitirdi

Biz Fb ye yenilmis olsaydik devreyi 38 puanla bitirecektik , Fb ise 43 puanla bitirecekti :bandit:

Bu durumda Biz Fb nin tam 5 puan gerisinde olacaktık :money:
peki derbiyi kazandık neden 6 puan önünde olmadık hatta fener hiç derbi kazanmazken
biz iki tane kazandık fener 5 maçta puan kaybetmiş biz 4 maçta kaybetmişiz ama işte gider anadolu takımına
kaybedersen farkı açamazsın o nedenle derbiler anadolu takımlarıyla yaptığın maçtan daha önemli demeyin
derbi kazanarak tatmin olursun anadolu takımlarını yenince şampiyon olursun

Çevrimdışı ekrembaser

Herşey tamamda biz bu Akhisar A Nasıl yenildik adamların maçlarını izledikçe daha bi üzülüyorum inşallah o maç şampiyonluğu kaçırmamıza sebep olmaz

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu Töre muhabbeti bizi çok yordu, sürekli konuşuluyor, içimizde bölünmeyelim.

Yarın maçımız var ona odaklanalım, ts'yi yenip yolumuza bakalım! Bu yolun sonu şampiyonluk!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Savaş

Adam takımda kalacam dedi biz yine de 2 gündür Töre konuşuyoruz.

Bize de mevzu lazım. Canımız sıkılıyor heralde. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aynen katılıyorum taraftar değil ekonomist olmuş herkes Ersan,oğuzhan,sosa,töre teklif geliyor satalımlar başlıyor.Yahu kardeşim bizim hedefimiz şampiyonluk kupa kazanmak  ,elbette ekonomiyi düzenleme adına reddedilmeyecek tekliflerde oyuncu satılır ama yerine oyuncu aldığında satılır.Şu an bizim scouting olayını bırak doğru düzgün izleme ekibi oyuncu havuzumuz yok 8 ayda zorla kaleci alabildik..Satıp yerine oyuncu koyabildiğimiz tek adam Demba Ba ondada nerdeyse Gomez yerine ts un aldığı N'Doye u alıyorduk herkes yaza şu oyuncuyu şu kadara satsak hesabı yapıyor hala. :bandit:
Herkes ekonomist olmuş haricinde imzamı atarım  :D Nedeni de Demba Ba'yı 1 yılda iyi fiyata sattık ve oyuncularımıza adeta teklif yağıyor. Anlayacağınız alışmamışız böyle durumlara  :)
Tek Büyük Beşiktaş