2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903258 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sattigin oyuncunun yerini daha az maliyetle daha iyisi ile yada potansiyeli olan biriyle dolduruyorsan sikinti yok !

Iste yönetim bunu yapmaya çalışıyor

Demba ba gitti herkes olduk bittik dedi ne oldu ? Sifir Bonservisle 2 Seviye ustu Top Class Gomez geldi !

Ersan gidip Badsutuber gelirse yine cag atlamis olursun

Aras Tore kadar iyi olmasada o seviyeye ulasma potansiyeli var , 1.5 milyona muhteşem bir transfer..

Sosayi yuksek Bedele satip yerine Hakim yada Ben arfayi getirsin hemde daha az maliyetle ve yine seviye atlarsin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu kulübe zararın 30 milyon euro @Yunus Emre Dökmeci  :D
:alala:
Quaresmayi anladikta oteki kim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 17:52:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:alala:
Quaresmayi anladikta oteki kim

20 milyon sattırmadığın için 10 milyon geri aldırdığın için  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şampiyonluğa giden takımın balans ayarlarıyla fazla oynuyoruz Alacağımız parayı yaz transferinde kullanamayacağız ,Töre 6 ay fazla verim vermez Mario Gomez bu takıma gelirken Törenin satılmayacağını sordu geldi yanlış bir iş yapıyoruz üzücü açıkçası yaz döneminde gerekirse 12 M a satmak çok daha doğru olan şeydi.
Ne alaksi var abi degerini bulan gider

Atletico yine vermezdi 17 milyonu ama adamlar transfer yasagi aldigi icin saldırıyor oyuzden bu firsat bir daha gelmez ayagimiza satmak en doğrusu ve en mantiklisi

6 ay bizde kiralik olmasi neden sikinti olsun zaten suan oynuyor..

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 18:12:20 Ömer ]

Çevrimdışı f_madida

Böyle mantık olur mu? Değerlenen oyuncusunu satan takım küçük takım mı oluyor?

Bunu yıllardır yapan Porto, Ajax, Psv ne kaybettiler de biz zamanında değerlenenleri satmadan ne kazandık? Bu akışkan bir süreçtir. Gidenin yerine yenisini koyup bir de kar elde ediyorsan asıl o zaman büyüyorsun demektir.

Bu mantık ile baksaydık Ba'yı satıp ondan daha iyi olan Gomez'i alamazdık.

Birincisi bu karsilastirma dogru bir karsilastirma degil. Biz Ajax gibi bir altyapi duzenine veya Porto gibi bir scouting sistemine sahip degiliz. Ama illa ki karsilastirmak istiyorsan onu da soyleyeyim Avrupa'da sampiyonluga oynayabilecek kadroyu kurabilecekken (Porto mesela), en kaliteli oyuncularini satip ceyrek finale gelince sevinen bir klup haline gelmisse, bu bir buyukluk belirtisi degildir benim gozumde. O klup ufak olmayi secmis, Avrupa'nin devi degil 2. sinif bir klubu olmayi secmistir... Bir Real'e, Barca'ya kafa tutabilecekken, bu mac 5 yemesek iyi olur diye cikiyorlarsa Sampiyonlar Ligi'ne, ne anladim eline gecen bonservisten. Futbol klubu ticari muessese degil ki kar ettik diye sevinesin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Badstuber haberleri ntvsporada düştü.

Hadi hayırlısı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onurt

Töre'yi satıp parasını yaz döneminde kullanamamak çok önemli mi? yani 17m Euro bütçemiz açısından ilaç gibi bir bedel.
yani yazın oyuncu satılmazsa hiç mi oyuncu alamıyoruz? yoksa belli bir bütçe hakkı tanınıyor da üstüne satış yaparsak bu bedeller de mi bütçe olarak ekleniyor?
misal gelirinin 5%i kadar bonservis harcaması yapabilirsin ama ilave yapacağın satışlar da bu bütçeye eklenir gibi bir kural olması gerekmez mi?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Ulan hepsi bir kenara Atletico Madrid'e 17 milyon Euro'ya oyuncu satıyoruz var mı ötesi? Bunun bize gurur ve sevinç vermesi lazım. Artı Atletico Madridde bundan sonra Gökhanımızı seyredeceğiz bu da ayrı bir gurur.

Çevrimdışı kaanzor

Ciddi ciddi maç iptal olacak mgm hayvan gibi kar vermiş ya 1 hafta daha olmaz ama   :bawling: :bawling:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gökhan Töre de başka bir futbolcu da satılabilir. Önemli olan kadro mühendisliğini doğru yaparak gidenlerin yerini düzgün doldurmak , başarıda istikrar sağlayabilmek için altyapıyı oluşturabilmek.
Futbolcu da gitmek istiyorsa satmamak hem futbolcu hem de kulüp için dezavantaj oluşturacak. Futbolcunun performansı ister istemez düşecek kulüpte hem futbolcudan yararlanamayacak hem de futbolcunun performansının düşmesine bağlı olarak piyasasının da düşmesiyle gelecekte daha az gelir elde edecek finansal olarak gelirden zarar edecek. Hayırlısı , en doğrusu ne ise o doğrultuda ilerlenmeli.
Gökhan Töre'nin gideceği takımda başarılı olmasını da isterim çünkü başarılı olan her futbolcumuz Beşiktaş'ın imajına, marka değerine bu sayede gelecekte futbolcu alıp satarken  katkıda bulunacaktır .

Çevrimdışı f_madida

En iyisi bu konuyu kapatalım.Resmen fb medyasının istediği gibi hareket ediyoruz.Pazar günü ts maçı var biz neler konuşuyoruz.Gerçekten

yanlış yoldayız kendim de dahil buna.Niye kimse sözleşmesi bitecek olan canerden mehmet topaldan gökhan gönülden konuşmuyor da

bizim piyasası en yüksek 2 3 oyuncumuzdan konuşuyor.Yarışın tam ortasındayız bırakalım bu işleri ne olacaksa seneye olsun.Biz takımımıza

dönelim maç da oynamadığımızdan iyice yaz transfer dönemine döndü her yer.Herkes kendine gelsin yoksa bedelini ağır öderiz...

Sanirim odedik bile...Baksana taraftar dunden razi gonderilmesine, hayir bu isin sonu da belli yazin Gomez de gider. Oguzhan zaten hedefte o da gitti mi rahatlariz...Buradaki arkadaslar menejerlik oyunu kafasiyla bakiyorlar bu ise.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 18:05:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Birincisi bu karsilastirma dogru bir karsilastirma degil. Biz Ajax gibi bir altyapi duzenine veya Porto gibi bir scouting sistemine sahip degiliz. Ama illa ki karsilastirmak istiyorsan onu da soyleyeyim Avrupa'da sampiyonluga oynayabilecek kadroyu kurabilecekken (Porto mesela), en kaliteli oyuncularini satip ceyrek finale gelince sevinen bir klup haline gelmisse, bu bir buyukluk belirtisi degildir benim gozumde. O klup ufak olmayi secmis, Avrupa'nin devi degil 2. sinif bir klubu olmayi secmistir... Bir Real'e, Barca'ya kafa tutabilecekken, bu mac 5 yemesek iyi olur diye cikiyorlarsa Sampiyonlar Ligi'ne, ne anladim eline gecen bonservisten. Futbol klubu ticari muessese degil ki kar ettik diye sevinesin.

Ben de isterim kulübüm Avrupa devi olsun. Ancak 1 milyar borç ile, her sene 70 milyon borç faizi ödeyen takımın o seviyeye gelmesi en az 10 yıl alır. O da en az.

Beşiktaş önce bir düzen kurup al sat modeline alışıp, maddi imkanlarını düzelttikten sonra istersem satarım ama istediğimi alırım tarzı bir kulübe dönüşebilir.

Doğru şeyi yanlış zamanda istiyorsunuz problem bu. Doğru olanı yapmak küçük olmak ya da yeterince büyük olmak demek değil bizim için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aa1903

valla açıkça söylemek gerekirse, birkaç sebepten dolayı (futbolculuğuyla ilgili değil) gökhan töre'yi sevmiyorum. beşiktaş'ta oynamaya devam ettiği sürece destekleriz orası ayrı tabii ama 3-4 ay önce umarım devre arası töre'yi satarız demiştim. 17 milyon euro töre için şu formuna bakarsak oldukça yüksek bir rakam. adamlar bize reddemeyeceğimiz bir teklifte bulunmuş. :D

17 milyonu ne zaman bir arada gördük ki bu teklifi reddedelim?  :evillol:

Çevrimdışı 38life

17 milyon Euro'yu beğenmeyen arkadaşlar üzülmeyin zaten böyle bir teklif yokmuş. taş çatlasın 10 milyon euro verirler Biz de satmayız başımıza kalır Gökhan siz de mutlu olursunuz...

Çevrimdışı atalay

Töre ile ilgili yazılanlar balon haberdir. Noktasına, virgülüne kadar doğru olsaydı; bundan daha iyi anlaşma olmaz derdim.

edit: Kulübün transfer spekülasyonlarının önüne geçip lige odaklanması lazım.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 18:16:35 atalay ]

Çevrimdışı mellfred

Gokhan gibi futbol aklı herkesce malum, tek farka rağmen kendine oynamaya başlayan, kilo problemli ve uzun süren formsuzluklar yaşayan bir oyuncuya 17 veriliyorsa satılır. Neyseki başkanı biliyoruz akıllı adamdır.

Çevrimdışı f_madida

Ben de isterim kulübüm Avrupa devi olsun. Ancak 1 milyar borç ile, her sene 70 milyon borç faizi ödeyen takımın o seviyeye gelmesi en az 10 yıl alır. O da en az.

Beşiktaş önce bir düzen kurup al sat modeline alışıp, maddi imkanlarını düzelttikten sonra istersem satarım ama istediğimi alırım tarzı bir kulübe dönüşebilir.

Doğru şeyi yanlış zamanda istiyorsunuz problem bu. Doğru olanı yapmak küçük olmak ya da yeterince büyük olmak demek değil bizim için.

Ama Cagri ben onu bizim icin degil Porto icin yazdim. Onlar Real'e kafa tutabilecek kadrolari (eger oyuncularini elinde tutsalar) kurabilecek durumdayken hep sattiklari icin maksimum ceyrek finale bel baglamis klupler...Bence basarili degiller, belki ekonomik olarak is yapiyorlar ama Avrupa'da dev olabilecekken hep ikinci planda kalmayi kendilerine reva goruyorlar.

Bu acidan bizimle benzer ozellikleri, biz oyuncu bulup adam edip satmakla ugrasirken rakiplerimiz sampiyonluklari goturuyor. Klup sadece ekonomik basariyla buyumez, sportif basariyla da buyur. Mesela iki kere ceyrek final oynasan Tore'nin transferinden alacagin paranin 2 katini sponsorluk, odul parasi, hasilat gelirinden kasana koyarsin. 

Çevrimdışı aa1903

bizim türk takımlarını geçtim mesela bir liverpool'un şu anki barça real madrid seviyesine gelmesi bile 20 seneden aşağı zaman almaz. ayrıca biz her şeyi doğru bile yapsak, elimizde olmayan sebeplerle, hiçbir zaman o seviyeleri göremeyiz.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre devre arası giderse yazın onun parasıyla bonservisli oyuncu alamıyoruz. Ama free ye çıkacak carillo ya çok iyi bir teklif yaparsak bonservis vermeden biraz yıllık maaş bonuslarla falan filan alabiliriz böylece hem anlaşmaya sadık kalmış oluruz hemde Töre' den gelecek paranın çok az bi kısmıyla açığını doldurmuş olacağız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 18:21:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama Cagri ben onu bizim icin degil Porto icin yazdim. Onlar Real'e kafa tutabilecek kadrolari (eger oyuncularini elinde tutsalar) kurabilecek durumdayken hep sattiklari icin maksimum ceyrek finale bel baglamis klupler...Bence basarili degiller, belki ekonomik olarak is yapiyorlar ama Avrupa'da dev olabilecekken hep ikinci planda kalmayi kendilerine reva goruyorlar.

Bu acidan bizimle benzer ozellikleri, biz oyuncu bulup adam edip satmakla ugrasirken rakiplerimiz sampiyonluklari goturuyor. Klup sadece ekonomik basariyla buyumez, sportif basariyla da buyur. Mesela iki kere ceyrek final oynasan Tore'nin transferinden alacagin paranin 2 katini sponsorluk, odul parasi, hasilat gelirinden kasana koyarsin. 
bizim türk takımlarını geçtim mesela bir liverpool'un şu anki barça real madrid seviyesine gelmesi bile 20 seneden aşağı zaman almaz. ayrıca biz her şeyi doğru bile yapsak, elimizde olmayan sebeplerle, hiçbir zaman o seviyeleri göremeyiz.

Büyümek kavramını çok geniş kapsamda almak gerek ele.

Sportif başarı kazanmak ise bu durum iyi yapılanmalarla ve doğru oyuncu tercihleriyle 10 senede 3-4 çeyrek final 1 tane yarı final bile görebilir bir Türk takımı kura şansıyla.

Ama bundan ötesini düşünmek çok büyük hayal. Çok fazla tesadüf bir araya gelmeli bunlar için. Çok fazla konuda gerideyiz çünkü ve makas inanılmaz açıldı.

10 yılda 1 mucizevi başarı gelebilir ama sürekliliği sağlamak belli bir eşikten sonra o kadar zor ki. Her şey tamamen maddiyat. O çeyrek finalleri görmek için iyi kadrolar gerek.  Çeyrek finalleri gören kadrolar da ona göre maaş artışı isteyecek.

İlhan Mansız Beşiktaş'a geldiğinde 1 milyon euroya oynuyordu. Beşiktaş şampiyonlar ligine gidince 3 milyon euroya oynadı. Gibi gibi. Kulübün tüm potansiyelini görüp gerçekçi olmak gerek. Maksimum gelir skalasını tespit edip planları buna göre yapanlar başarılı oluyor. Yapmayanlar; bknz. Aysal ve Galatasaray.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Burak

Törenin parası yazın kullanılabilir niye bu kadar sorun oldu bu? 1m peşinat, 16m da Temmuzda ödenmek üzere anlaşma yapılabilir ki başkan da böyle yapar zaten. Ama böyle bir para gelse bile hepsi transfere harcamaktan ziyade biraz da inşaata taze kan olarak aktarılabilir

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 18:27:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Örnek olarak, Fener oyuncu maaşlarına maç başılar ve ekip ile 80 milyon euroya yakın para ödüyor. 250 milyon TL.

Bunun hiçbir sürekliliği olamaz Türkiye'de. Bu safi zararla başlamak demek bir şeylere. 2 sene şampiyon olamazsan topu atman demek.

Bu yüzden Gs ve Fb'yi devamlı şampiyon yaptılar. Çünkü şampiyon olamayan ertesi sene ölümüne yükleniyor transfere. Batmasın diye iteliyorlar sırayla.

Neden 2 takıma bölmek istiyorlar pastayı? Eğer 3 takım yarışırsa ve 3 senede 1 kez şampiyon olursa hepsi her 3 kişiden 2'si o sene üzülecek demek, haliyle para harcamayacak demek. Her 3 senede bu 3 takımın 2'si üzülecek.

Ancak 2 takım olursa üzülen ertesi sene sevinecek ve para harcayacak. Düzen tamamen bundan ibaret.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli