2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903889 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Benim hala sinirlerim yatışmadı o kadar kaleciyle ilgilenip nasıl boykoyu alabiliriz ve buna gerçekten deliler gibi sevinen taraftar profilimiz var tolgadan kurtulalım derken 3.5 yıllık tolgadan bir nebze iyi olan başka bir belaya girdik meşaleleri yakıp karşılarlar bide iyice çıldırırım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kalinic ne oldu neden hep Yunus Emre'nin istediği oyuncuları alıyoruz  :evillol:

Şuna kahkaha attım :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 19:10:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demirören ile 125 milyon Euro zarar etmiştik 5 yılda.

Aysal ile 132 milyon euro zarar ettiler 3 yılda.

Stadımız yoktu. Gelirimiz sadece 50 milyon dolardı. Statları vardı. Gelirleri 150 milyon dolardı.

Batışın nasıl batış olduğunu görün diye :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Beyler boykonun uçağını kim takip ediyor :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TURKahvesi

Düşük bir ihtimal lakin Serdar Aziz kovalanıyor.
:akuma:

Çevrimdışı atalay

Bir ismi "balon" diye tanımlamak için önemli bi' beklenti olması lazım. Yoksa kötüyü böyle adlandırmazsınız zaten. Boyko'da ki mesele bu.

Bu arada sakatlık filan olmaz ise en iyi ihtimalle Şubat ortası yada sonu kaleyi korumaya başlar.   

Çevrimdışı Ensar

kimse boyko tolgadan iyi oynadığında gelip burda ben ve benim gibi boyko transferinden memnun olmayan taraftara laf etmesin , tolgadan iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ama en az 3 yıl daha kalemizi vasat bi kaleciye teslim etmiş olduk ve bu sizi etmese de beni çok rahatsız ediyor , yine birşeyler yarım kaldı yine tam olmadı hep bi yerimiz açıkta kalıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 19:15:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa'yı satarsak 3 milyona filan Sneijder ile anlaşalım sene sonu  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

eskiden futbolcu uzun saçlıysa "iyi" kabul ediliyormuş. herhalde şimdi de kolu dövmelerle kaplı ve asker traşı yaptıran futbolculara öncelik veriyoruz. messi'nin son stili bizim kulübü etkiledi sanırım.

Çevrimdışı Ensar

Sosa'yı satarsak 3 milyona filan Sneijder ile anlaşalım sene sonu  :biggrinking:
musleraya sulansak ya :D

Çevrimdışı Kalyoncu

niye şaşırıyorsun baştan beri boyko ile ilgileniyorduk zaten siz yeni mi öğreniyorsunuz boyko ile ilgilendiğimizi ?

Ospina'yı,mandanda'yı klubü bırakmıyor.Sirigu lüx.Eeee yok biz kaleci almıyalım sene sonu ospina'yı alırız deme lüksümüz yok şampiyonluk kaleciden geçiyor.

Sen bize deli demişsin ancak tolga'dan kurtulacağım için ben çok seviniyorum şahsen sen deli demeye devam et :)

O en sonda Tolga'dan bir nebze iyi dedin ya işte onu demiyeydin iyiydi :)
Alıntılarım bu yazını çok sürmez o kadar emin konuşuyorum ayakları iyi değil dengesiz çıkışlar felan hepsi bu adamda ve seviniyoruz niyemi tolgadan kurtulduk diye hedef tolgadan kurtulmaksa başarıdır bu transfer verilen paranın adamın ne yaptığının hiçbir önemi yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Bir ismi "balon" diye tanımlamak için önemli bi' beklenti olması lazım. Yoksa kötüyü böyle adlandırmazsınız zaten. Boyko'da ki mesele bu.

Bu arada sakatlık filan olmaz ise en iyi ihtimalle Şubat ortası yada sonu kaleyi korumaya başlar.   

Ee daha niye aldık bunu biz
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Düşük bir ihtimal lakin Serdar Aziz kovalanıyor.

Skaut ekibimiz var bizim. :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı atalay

Ee daha niye aldık bunu biz

Boyko, antrenmansız. Alışma süreci var. Bir anda Tolga kesik yemeyecektir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina yattı keşke o geleydi son senelerde bir futbolcuyu bu kadar istememiştim boykoda iyi sayılır

Çevrimdışı talha

Zaten Mayıs'ta bitiyor lig. Bu adam Mart'ta başlayacak. Toplasan 3 ay oynayacak yani 12 maç. 5 maç daha Tolga'ya mahkumuz. Bu kadar saçma bir politika daha rastlamadım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kendi takımında oynamıyor muydu boyko fener derbisine fit olarak çıksa iyidir

Çevrimdışı Panjandrum

Eksi Sozluk'te kendisiyle ilgili olarak daha once rastlamadigim bilgilere yer verilmis;

on iki haftada boyko'nun tüm hayatını öğrenmiş biri olarak söylüyorum. bu transfer yüzde 99 bitmiş gibi görünüyor. beşiktaş yalnızca bir kaleci almış olmayacak. bu kadar hırslı, bu kadar agresif ve bu kadar takımını ateşleyici bir kaleci hatırlamıyorum. muslera da takımını şampiyon yaptı, ama boyko onun kadar sevecen değil, onun agresif hali. kaleci meziyetlerini kıyaslamıyorum karakter olarak şampiyonluğa giden yolda o kaleye konabilecek en hırslı adam kesinlikle. beşiktaş taraftarı'nın sevgilisi olacak, renkliler bizim melo'yu sevmediğimiz gibi ondan nefret edecek. benim tek endişem alkol sorunu, bu yüzden kadro dışı bırakılmışlığı var. işte hakkında ilginç bilgiler : 

- 20 yaşında genç takımındayken feci dayak yiyor. bikaç ameliyatla ancak kendine geliyor. zaten ruhundaki psikopatlık tesadüfen oluşmuş bişey değil. biz severiz böyle adamları.
- dnipro kryvbas maçında dnipro'lulara el hareketi çekmişliği var. sonradan dnipro'ya transfer olması da enteresan.
- chernomorets'e kaybettiği maç sonrası rakip takımın hocasının yanına giderek adama ana avrat sövmüşlüğü var.
- ukrayna'da ona kasap diyorlar. nisan 2014'te tek bir hamlede hem kendi takım arkadaşını hem rakip oyuncuyu feci şekilde sakatlayışı var. ben ona kasap yerine king kong diyeceğim o ayrı.

sözün özü, bu adam rakiplere korku salar. bizim de king kong'umuz olur. yalnız biraz sakinleşmesi lazım. ben yaşının da 28 olmasının verdiği etkiyle quaresma misali durulacağını düşünüyorum. en başından beri istediğim isimdi, hayırlısı olsun.

Çevrimdışı mellfred

Kesinlikle bu takımın kalecisi değil boyko. maalesef ölümü görüp vebaya razı herkes.

Çevrimdışı Panjandrum

Ayrica kendisinin golluk kurtaris sayisi mac basina 8,3 iken Muslera'nin 5,2 imis.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 19:28:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Boyko'nun piyasası var bu arada ne olacağı belli olmaz 1-2 yıl içinde. Premier ligden talep olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko'nun piyasası var bu arada ne olacağı belli olmaz 1-2 yıl içinde. Premier ligden talep olabilir.
ospinayla takas yaparız ilerde :evillol:

Çevrimdışı atalay

Ukrayna pasaportu var. Yeterince büyük bi' handikap. Yoksa daha önce ideal EPL kalecisi demiştim.

Çevrimdışı aa.aslan

Boyko hayırlı olsun. Her kaleci gol yer yemeyede devam edecek. Ancak boyko iyi olacak inşallah ben öyle düşünüyorum.  Hoşgeldin king kong.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı atalay

Velhasıl hiçbir oyuncu kağıt üzerinde değerlendirilemez.

Hayırlı olsun, utandırmasın!