Eksi Sozluk'te kendisiyle ilgili olarak daha once rastlamadigim bilgilere yer verilmis;
on iki haftada boyko'nun tüm hayatını öğrenmiş biri olarak söylüyorum. bu transfer yüzde 99 bitmiş gibi görünüyor. beşiktaş yalnızca bir kaleci almış olmayacak. bu kadar hırslı, bu kadar agresif ve bu kadar takımını ateşleyici bir kaleci hatırlamıyorum. muslera da takımını şampiyon yaptı, ama boyko onun kadar sevecen değil, onun agresif hali. kaleci meziyetlerini kıyaslamıyorum karakter olarak şampiyonluğa giden yolda o kaleye konabilecek en hırslı adam kesinlikle. beşiktaş taraftarı'nın sevgilisi olacak, renkliler bizim melo'yu sevmediğimiz gibi ondan nefret edecek. benim tek endişem alkol sorunu, bu yüzden kadro dışı bırakılmışlığı var. işte hakkında ilginç bilgiler :
- 20 yaşında genç takımındayken feci dayak yiyor. bikaç ameliyatla ancak kendine geliyor. zaten ruhundaki psikopatlık tesadüfen oluşmuş bişey değil. biz severiz böyle adamları.
- dnipro kryvbas maçında dnipro'lulara el hareketi çekmişliği var. sonradan dnipro'ya transfer olması da enteresan.
- chernomorets'e kaybettiği maç sonrası rakip takımın hocasının yanına giderek adama ana avrat sövmüşlüğü var.
- ukrayna'da ona kasap diyorlar. nisan 2014'te tek bir hamlede hem kendi takım arkadaşını hem rakip oyuncuyu feci şekilde sakatlayışı var. ben ona kasap yerine king kong diyeceğim o ayrı.
sözün özü, bu adam rakiplere korku salar. bizim de king kong'umuz olur. yalnız biraz sakinleşmesi lazım. ben yaşının da 28 olmasının verdiği etkiyle quaresma misali durulacağını düşünüyorum. en başından beri istediğim isimdi, hayırlısı olsun.