2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901354 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 20:07:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Muhtemelen Gençlerbirliği maçında sahaya çıkar ilk olarak.

Arkasından Fener maçında da sahada olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş  imiza Hosgeldin King Kong
 :halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

bi bakıyorsunuz

hani cebi diyorduya biz takıma 3.cü kaleciyi kazandırıyoruz yani tolgadan iyi yada kotu olmasındansa ordaki boslugu doldurmak bizim temel amacımız dediya

ben onu soyle cevireyimmi:)

biz aslında boykoyu alarak iyi bir yedek kaleci yaratıyoruz

donem donem tolga ve boyko değişimli oynayacaklar cnk bizim sakatlık sonrası sahaya sürecegimiz kaleci yoktu minvalinde acıklamalarıyla senol hoca beni benden almıstı

bi bakıyorsunuz aylar geciyor boyko hala yedek :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş  imiza Hosgeldin King Kong
 :halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc

Sabahtan beri seni bekliyor insanlar , balkon konuşması yapmanı bekliyor herkes .. :)

Çevrimdışı Ersoy

Sabahtan beri seni bekliyor insanlar , balkon konuşması yapmanı bekliyor herkes .. :)

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bi bakıyorsunuz

hani cebi diyorduya biz takıma 3.cü kaleciyi kazandırıyoruz yani tolgadan iyi yada kotu olmasındansa ordaki boslugu doldurmak bizim temel amacımız dediya

ben onu soyle cevireyimmi:)

biz aslında boykoyu alarak iyi bir yedek kaleci yaratıyoruz

donem donem tolga ve boyko değişimli oynayacaklar cnk bizim sakatlık sonrası sahaya sürecegimiz kaleci yoktu minvalinde acıklamalarıyla senol hoca beni benden almıstı

bi bakıyorsunuz aylar geciyor boyko hala yedek :evillol: :evillol:

Tolga dökülürken 3 küsür Milyon Euro verdiğin kaleci kulubede oturursa taraftarın tepkisi büyük olur buna kimsenin yüreği yetmez , ilk iç saha maçında büyük ihtimal kalede olur..

Rhodolfo ile Ersan bile artık Tolga ile oynamaktan rahatsız oldugunu görmemek için kör olmak gerek.

Ben boyko ya ısındım Forever Boyko ..

Çevrimdışı cisse557

:D

Çevrimdışı ozan062

Tolga dökülürken 3 küsür Milyon Euro verdiğin kaleci kulubede oturursa taraftarın tepkisi büyük olur buna kimsenin yüreği yetmez , ilk iç saha maçında büyük ihtimal kalede olur..

Rhodolfo ile Ersan bile artık Tolga ile oynamaktan rahatsız oldugunu görmemek için kör olmak gerek.

Ben boyko ya ısındım Forever Boyko ..

müthişsin yaklasımın dogru amaa senol hoca faktoru var hiç tırsmaz o taraftar baskısından da geri adım atmaz.. bunun korkusu var üstümde.. gerci Sampiyonluk süreci olmasa kesin yapar diye burda iddayada girerdim ama eminde olamıyorum fakat aklının bi ucunda tolga büyük yer tutar soyleyim:D

işte bunu oyuncuyada hissettirirse aralarındaki mesafeyi ins acmaz cnk gunayda ben bunu hissediyorum her acıklamasında onunla arasına mesafe koydu

bende boykoya ısınmaya basladım acıkcası ısınmasanda mecbursuun 5 yıl boyunca peeee
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 20:19:36 ozan062 ]

Çevrimdışı Ayberk

Sıradaki profil resmini bekliyoruz kardeş  :)  @Yunus Emre Dökmeci
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

müthişsin yaklasımın dogru amaa senol hoca faktoru var hiç tırsmaz o taraftar baskısından da geri adım atmaz.. bunun korkusu var üstümde.. gerci Sampiyonluk süreci olmasa kesin yapar diye burda iddayada girerdim ama eminde olamıyorum fakat aklının bi ucunda tolga büyük yer tutar soyleyim:D

işte bunu oyuncuyada hissettirirse aralarındaki mesafeyi ins acmaz cnk gunayda ben bunu hissediyorum her acıklamasında onunla arasına mesafe koydu

bende boykoya ısınmaya basladım acıkcası ısınmasanda mecbursuun 5 yıl boyunca peeee

İnşallah alacağı para 1 milyon civarıdır .

Çevrimdışı Koa_lAA

yani ama söylede birsey var rakiplerdede aynı seyler mevcut ama onlarda hiç bu tip bir savunma sekli gormedim duymadım biz acayip kılıflar bulmanın pesindeyiz vallahi kendimize zararımız oyle cokki:)))

bak simdide oyuncu kotuluyoruz hiç ortamız ayarımız yok vallahi :s20:

ama inan Sampiyonlukla bunların hepsi düzelecek yeterki olalım onu bu yonetim yapsın zaten arkalarında olacam 2milyar borc bile olsa

yeterki yapabilsinler o ısıgı versin, winner olmanın gerekliliklerini yerine getirsinler benden bir oy onlara

yok ama borcun tl karşılığı olarak fazla gözükmesinde kur farkının etkisi fazla...
transferdeki zararı bunların 3 yılda 20 m öro... okaa fazla değil yani...

kurulan takımda buna karşılık gayet kaliteli... yani nerdeyse bi töre satışı başa baş noktasına getirir 3-4 yıllık bonservis açığını...

bunun haricinde 500 m tl nasıl çalcaklar yada nereye harcıcaklar... ben bilemedim..

amatör branşlara gitse 100 m tl geri kalır 400... nerde bu para... bence kur farkında büyük  kısmı ;)

Çevrimdışı ümer

İyice saçmalıyorsunuz artık boyko nasıl oynasın.

Oyuncuyu kap'a bildircen kontrolden geçicek takıma uyumu var bu işi herşeyide abartıyorsunuz.
Ben sezon sonuna kadar tolga yı kastettim. tabiki Bir haftada kaleye yeni transfer geçmez ancak şenol hoca bu sezon tolgadan vazgeçmeyebilir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 20:25:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kapatmamız çok zor ama ne yapıp edip bu adamı ikna etmeliyiz.

Töre giderse yerine gelmesi gereken oyuncu Levin Öztunalı. Ucuz da kolay da olmayacaktır.

http://www.transfermarkt.com.tr/levin-oztunali/profil/spieler/168543

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

Yunus Emre hepimizi kucaklamayasın sakın   :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Kapatmamız çok zor ama ne yapıp edip bu adamı ikna etmeliyiz.

Töre giderse yerine gelmesi gereken oyuncu Levin Öztunalı. Ucuz da kolay da olmayacaktır.

http://www.transfermarkt.com.tr/levin-oztunali/profil/spieler/168543

martyada nisan ayında ava cıkacamıs sizin scoutlar  mechul haberci ötüyor simdiden

neymiş 25 yas altı avrupa samp varmıs ona salıncakmıs ekipler

bende yedim cnk ne zaman boyle birsey olsa ki onder ozendede ne listeler vardı hiçbiri ama hiçbiri bize kazandırılmadı

cnk bizden once hareket edildi yada para yoktu o sebeble benim umudum yok senin onerceğin adamlar konusunda

fakaat boykoyu kim izlemiş yada hangi menejer onermiş hiçbir bilgin varmı?? süreci nasıl ilerledi bu arkadasın

Çevrimdışı onurt

muhakkak ama gecen bir tablo paylasıldı diğer baskanlar arasındaki borc farklarında diye,,  sayın fikret orman 700milyon ile acık ara onde:)

stad 200 etse geriye kalanla zaten durum ortada... bizimde hiç asagı kalır yanımız yok...

Fikret orman borcu 700milyon arttırdı nasıl yanlış bir bilgidir? Bu nasıl bir saçmalıktır.
Bu kadar kolay mı araştırmadan, öğrenmeden gelip burda sallamak?

Beşiktaşın net borcu 926milyon lira.
yd dönemi sonu devir YDnin kendi beyanı ile 450milyon tl. Şubat 2012 dolar kuru 1.75.
Bugün kur 3.04. Güncel kurla o gün olan borcun bugün değeri 781 milyon TL.
Üstüne bir de stat yapıldı bitme aşamasına geldi.

Dediğim gibi bu YDnin beyanı. Onun döneminde borç olarak gösterilmeyen birçok kalem artık borç hanesinde gösteriliyor.
Örneğin temlik edilen gelirler borç hanesinde yazılmıyordu, yani tesislerin gelirleri, yayın gelirleri temlikli ancak bunlar borç hanesinde sayılmıyordu.

Lütfen yeter, bilmeden sallamayın. Bilin öğrenin sonra konuşun.
Şunu diyebilirsiniz sportif başarıya öncelik vermiyor, transfer yapamıyor ama fikret orman borcu en çok arttıran başkan demek saçmalıktır.

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı RQ7_351903

Yunus Emre hepimizi kucaklamayasın sakın   :evillol:
Nasıl aldırmadım Kalinic'i  :kop: :kop:

Pişman oldum ya  :bawling:

Çevrimdışı ozan062

yok ama borcun tl karşılığı olarak fazla gözükmesinde kur farkının etkisi fazla...
transferdeki zararı bunların 3 yılda 20 m öro... okaa fazla değil yani...

kurulan takımda buna karşılık gayet kaliteli... yani nerdeyse bi töre satışı başa baş noktasına getirir 3-4 yıllık bonservis açığını...

bunun haricinde 500 m tl nasıl çalcaklar yada nereye harcıcaklar... ben bilemedim..

amatör branşlara gitse 100 m tl geri kalır 400... nerde bu para... bence kur farkında büyük  kısmı ;)

evet evet zaten burda herkes ayrısıyor yani burada biton sermaye arttırımı gibi ek paralarda geldi onlar ne oldu gibilerinden işte yonetimde muhalefette kendisini savunmak yada karsı tarafta acık bulma adında birseyler soyluyor

meslegimizde baska dal oldugundan birseyde anlamıyoruz yapacak birsey yok artık:))

Çevrimdışı Sarp

Nasılda umutlanmıştım :steamed: :icool:

Çevrimdışı uğur07

Şimdi soru şu gs nin gerilemesi digitürkün stratejisini nasıl etkileyecek? Lig adalete yol verebilecek mi?

Çevrimdışı ozan062

Fikret orman borcu 700milyon arttırdı nasıl yanlış bir bilgidir? Bu nasıl bir saçmalıktır.
Bu kadar kolay mı araştırmadan, öğrenmeden gelip burda sallamak?

Beşiktaşın net borcu 926milyon lira.
yd dönemi sonu devir YDnin kendi beyanı ile 450milyon tl. Şubat 2012 dolar kuru 1.75.
Bugün kur 3.04. Güncel kurla o gün olan borcun bugün değeri 781 milyon TL.
Üstüne bir de stat yapıldı bitme aşamasına geldi.

Dediğim gibi bu YDnin beyanı. Onun döneminde borç olarak gösterilmeyen birçok kalem artık borç hanesinde gösteriliyor.
Örneğin temlik edilen gelirler borç hanesinde yazılmıyordu, yani tesislerin gelirleri, yayın gelirleri temlikli ancak bunlar borç hanesinde sayılmıyordu.

Lütfen yeter, bilmeden sallamayın. Bilin öğrenin sonra konuşun.
Şunu diyebilirsiniz sportif başarıya öncelik vermiyor, transfer yapamıyor ama fikret orman borcu en çok arttıran başkan demek saçmalıktır.

lütfen bos bos kelimeler yazmayın borc alındıgında 400küsürdü kusurdu simdiki borc 1.2 yani aradaki fark 700 beni diğer detaylar ilgilendirmiyor ama yuvarla aynen bu rakam cıkıyor

yani detayları anlatsanızda umrumda değil ben büyük resime hareketle yola cıkıyorum tamam.. artı bunu baska konuda tartısalım

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sıradaki profil resmini bekliyoruz kardeş  :)  @Yunus Emre Dökmeci
Yaklasik 10 Gundur hergun Boykonun farkli bir fotosunu Profil resmi yapiyorum zaten abi suankide Boyko zaten :bandit:

Bu arada yeni stoperimizi de acikliyorum :evillol: :evillol:

Yeni stoperimiz SANE :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Runje için yaptığımız tezahurat boyko'da gidiyor aynı ritimde boyko tezahuratı oluyor :D
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Allah'In şomağızlısı seni  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.