2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911017 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Fark yaratacak kaleci bekliyorum hala ben kendi adıma..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Buffon bir delilik yapsa farklı heyecanlara yelken açsa  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fark yaratacak kaleci bekliyorum hala ben kendi adıma..
Güney afrikalı ayağı ile topu istediği yere atan bi kaleci vardı:)

Çevrimdışı Mehmet K

Uzun fuleli kalecileri oldum olası hiç sevemedim sırf bu yüzden dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olan Courtois'i sevemiyorum..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Deniz

Hayaller hayatlar :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Böyle bir mantıkla yola çıkarsan orta yolda tekerlek patladı mı yolda kalırsın.

Bu mantığı yazmayın bari çünkü elle tutulur hiçbirşey yok bunda.
Hayirdir guzel kardesim? Bari ne yazip yazmayacagimizi bir liste halinde yaz da seni sikintiya sokmayalim bir daha. Menajer islerini cok basite aliyorsun bence. 
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı denilanz

yanlış hatırlamıyorsam birde orta sahadan sağ çaprazdan attığı bir gol vardı
sanırım milli maçtı :D severim recebi
2-1 yenildiğimiz İsviçre maçı. Büyük ihtimal doldurma amaçlı vurmuştu. Bu arada o golü tekrar izlemek isterdim. Çok aradım ama yok. Var mı bulabilecek bir babayiğit?

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 01:06:42
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
2-1 yenildiğimiz İsviçre maçı. Büyük ihtimal doldurma amaçlı vurmuştu. Bu arada o golü tekrar izlemek isterdim. Çok aradım ama yok. Var mı bulabilecek bir babayiğit?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

khune  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben Ospinadan sonra en çok şu Avustralyalıyı istiyorum.
abi ospinayı bırakmazlarsa şuan seneye için söz keselim 6 aylık bi kaleci kiralayalım sanırım en iyi bu olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

khune  :D
Aynen abi itemelung kuhne o gelsin bari:) gerçi cassio da ayağıyla diger kaleye kadar vurabiliyor bu güzel bişey ortasahaya ulaşmayan degajlardan sonra:)

Çevrimdışı ekesicil

Aklimi karistiran bisey oldu az evvel. Cassio transferinde Atakan Kurt da isik icinde diye haber cikti dogru yalnis bilemem de ama niye bir muhabir yada meslegi neyse birinin bir futbol kulübünde transferle ne isi olabilir?

Çevrimdışı denilanz

Eyvallah abim, sağolasın. Ben nedense gündüz maçı gibi hatırlıyordum. Güzel nostalji oldu.

Bu arada aman ha bu golü yiyen kaleciyi almayalım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Futbolu bırakana kadar en iyisi o.
Onur , senin yüklediğin videoda Cassio gayet başarılı. Ayrıca yukarıda genel olarak değinildi ama kaleci ne kadar önemliyse önünde oynayan defansta o kadar önemli bence. Bir kaleci kalenin tamamını kapayamaz o yüzden bir köşeyi defansa bırakır. Top defansı geçip o köşeye giderse kalecinin yapacak bir şeyi zaten yoktur. Örneğin sneijder in Buffon'a attığı gol defans oyuncusunun bacak arasından geçip diğer köşeye gitmişti ve Buffon'un yapacak bir şeyi yoktu gol oldu. Yine bizim Oğuzhan'ın sert olmayan şutları defansın ayağının yanından geçip tıngır mıngır gol oluyor. Bu anlamda Beck inanılmaz bir adam , kademesi ve pozisyon bilgisi çok iyi.
Bu arada Corinthians'ın 2 ve 3. golleri bana çok tanıdık geldi, tam bizim muhteşem 5 linin paslaşmaları vardı o goller öncesinde  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

Rudi Garcia Romadan Ayrılmış Sanırım Sezni Arsenale Dönüş Yapar Mı? :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer dönemi bize iyi gelmiyor vallahi stoperi geçtim adam gibi bi kaleci bile şampiyon yapar tam alsınlar 1 tane kaleci bile yeterli benim nazarımda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onur , senin yüklediğin videoda Cassio gayet başarılı. Ayrıca yukarıda genel olarak değinildi ama kaleci ne kadar önemliyse önünde oynayan defansta o kadar önemli bence. Bir kaleci kalenin tamamını kapayamaz o yüzden bir köşeyi defansa bırakır. Top defansı geçip o köşeye giderse kalecinin yapacak bir şeyi zaten yoktur. Örneğin sneijder in Buffon'a attığı gol defans oyuncusunun bacak arasından geçip diğer köşeye gitmişti ve Buffon'un yapacak bir şeyi yoktu gol oldu. Yine bizim Oğuzhan'ın sert olmayan şutları defansın ayağının yanından geçip tıngır mıngır gol oluyor. Bu anlamda Beck inanılmaz bir adam , kademesi ve pozisyon bilgisi çok iyi.
Bu arada Corinthians'ın 2 ve 3. golleri bana çok tanıdık geldi, tam bizim muhteşem 5 linin paslaşmaları vardı o goller öncesinde  :)
hasan abi dediklerinde haklısın bize gereken kaleci yememesi gereken golleri yemeyen kaleci yenilecek olanlara illaki yapacak bir şey yok yıllardır kalecisiz oynuyoruz resmen

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet abi kaleci kötü bi kaleci degil o videodan daha uzun 7 8 tanesini izledim tepki koyulacak bi kaleci degil ama bize daha net daha risksiz bi kaleci lazım diye düşünüyorum.

Çevrimdışı trojan

Abilerim, arkadaşlarım; çok çabuk gaza geliyorsunuz. Duyguları uçlarda yaşıyorsunuz.

Bir sayfada "ospina geliyor, oley" derken ağzınız kulaklarınıza varıyor, hemen sonraki sayfada "cassio mu? Olmaz olsun" diyerek depresyona giriyorsunuz.

Biraz soğukkanlı olmakta fayda var. Bu tavrınız uzun vadede takıma da zarar veriyor. Genel profilimiz bu yönde maalesef.

Cassio'ya gelecek olursak. Bizim yöneticilerden sızan bir şey oldu da ben mi kaçırdım? Brezilya kaynaklı haberler sanırım. Herşey çıkabilir. Kaynağa neden bu kadar güvenildi anlamadım. Kaçırdığım kaynak varsa söylerseniz sevinirim.

Cassio bence kütlesine göre çevik bir adam. Ancak videolarda neredeyse kontra yok gibi . Açıyı hemen kapatıyor bu dikkatimi çekti. Özgüveni var ve atletik bu adam. Tolga bunun yanında veremli gibi duruyor.

Videolardan izlediğim kadarıyla. Bence sempatik bir adam. Ancak tabiki de Beşiktaş kalecisi olmamalı. Tarz olarak referans alacak kariyeri yok.

Çevrimdışı Sedat_BJK

2.15'den sonrasini izleyemedim. Tansiyonum yukseldi nefes alamadim resmen  :bandit: Bayagi cok izlemissin be Tolga. Ooeeehh dedim sonunda..  :bandit:
2.25 te aatif şeyşunun goluyle yakiyorsun gemileri... Allahim beterinden sen koru bizi...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

7/24 CANLI | Real Madrid, Denis Cheryshev'i kiralama kararı aldı! #Sporxtransfer https://t.co/HtKD962O19 https://t.co/qEhOn98Nzy

Çevrimdışı talha

Abilerim, arkadaşlarım; çok çabuk gaza geliyorsunuz. Duyguları uçlarda yaşıyorsunuz.

Bir sayfada "ospina geliyor, oley" derken ağzınız kulaklarınıza varıyor, hemen sonraki sayfada "cassio mu? Olmaz olsun" diyerek depresyona giriyorsunuz.

Biraz soğukkanlı olmakta fayda var. Bu tavrınız uzun vadede takıma da zarar veriyor. Genel profilimiz bu yönde maalesef.

Cassio'ya gelecek olursak. Bizim yöneticilerden sızan bir şey oldu da ben mi kaçırdım? Brezilya kaynaklı haberler sanırım. Herşey çıkabilir. Kaynağa neden bu kadar güvenildi anlamadım. Kaçırdığım kaynak varsa söylerseniz sevinirim.

Cassio bence kütlesine göre çevik bir adam. Ancak videolarda neredeyse kontra yok gibi . Açıyı hemen kapatıyor bu dikkatimi çekti. Özgüveni var ve atletik bu adam. Tolga bunun yanında veremli gibi duruyor.

Videolardan izlediğim kadarıyla. Bence sempatik bir adam. Ancak tabiki de Beşiktaş kalecisi olmamalı. Tarz olarak referans alacak kariyeri yok.

Direk ağızdan anlaştık geliyorum haberi var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Cassio, hayırlı olsun.

Çevrimdışı Yalçın

2.25 te aatif şeyşunun goluyle yakiyorsun gemileri... Allahim beterinden sen koru bizi...

Yok zaten o mesaji yazdiktan sonra dayanamadim digerlerini de izledim. Ya bosa cikiyor ya da top takibi yapmamasindan oturu izliyor. Ama guzel izliyor. Locaya alalim kardes seni diyesi geliyor insanin..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba