2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914814 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aek

Ayrıca şöyle bişey var bu bizim alacağımız adam kontratının sonuna kadar muhtemelen son kaleci transferimiz olacak çünkü sadece 1  yabancı kaleci oynatabiliyosun

Çevrimdışı Yalçın

Benim icimden Dnipro'nun stoper ve kalecisini alacagimiz geciyor ama hayirlisi..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hayirlisi olsun ne diyelim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim icimden Dnipro'nun stoper ve kalecisini alacagimiz geciyor ama hayirlisi..
Kalecisini alalim yeterli :icool:

Stopere Djilobodji gelecek ins :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ta ogun soyledim Ozandan bir Cacik olmaz yuzyilin kazigi olur diye

Bugun hakli ciktigimi cok net bir sekilde görüyorum :bandit:

Fener'in oynadığıyla bizimkini bir mi tutuyosun?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Ta ogun soyledim Ozandan bir Cacik olmaz yuzyilin kazigi olur diye

Bugun hakli ciktigimi cok net bir sekilde görüyorum :bandit:
Ahmet Bulut öyle bi adam ki şuan Ozanı 10a filan okutur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Fener'in oynadığıyla bizimkini bir mi tutuyosun?
Oynayan adam.her yerde oynar !!

Bursada da kotuydu , Milli takimdada kotuydu , Fbde de kotu :busted_cop:

Çevrimdışı denilanz

Öyle 100 lira 200 lira seviyesinde paralar ile oynamıyoruz burada deneyelim görelim işi değil. İşin ucunda Milyonlar var 40M para var. Şampiyonluk var. Sen deneyelim ya bakarsın tutar diye kaleci alamazsın.

Yahu bu adam amatör kümeden mi gelecek (gelirse)? Deneme niye olsun? O kadar seviyoruz ki doğmamış çocuğa don biçmeği. İlla kötü olan senaryo gerçekleşsin mi istiyoruz acaba? Biz biliyoruz her şeyin en iyisini. Koca hoca bilmiyor da onay verecek kötü bir kaleciye. Yönetim de aslında parmağını şıklatsa alacak en iyi kaleciyi ama keyfinden almıyor. Ben buradaki yorumları okuyunca böyle bir hissiyata kapılıyorum.

Çevrimdışı Barış1903

Bence cassio için çok fazla tepki veriliyor.Gözlemlediğim kadarıyla bir çok kişinin kaleci hakkında teknik bilgisi yok. Bekleyip görmek lazım

Çevrimdışı RQ7_351903

:mj: :mj: :mj: :mj:
Şuan tek dileğim Boyko için yapılan teklifin kabul edilmesi.

Hadi Be baskanim bu kadar uzaklara gitme , Hazir Antalyaya kadar gelmisken KAP gel Su Boykoyu :halay: :halay:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yahu bu adam amatör kümeden mi gelecek (gelirse)? Deneme niye olsun? O kadar seviyoruz ki doğmamış çocuğa don biçmeği. İlla kötü olan senaryo gerçekleşsin mi istiyoruz acaba? Biz biliyoruz her şeyin en iyisini. Koca hoca bilmiyor da onay verecek kötü bir kaleciye. Yönetim de aslında parmağını şıklatsa alacak en iyi kaleciyi ama keyfinden almıyor. Ben buradaki yorumları okuyunca böyle bir hissiyata kapılıyorum.
Milosevic,Tosic,Opare?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oynayan adam.her yerde oynar !!

Bursada da kotuydu , Milli takimdada kotuydu , Fbde de kotu :busted_cop:

Allah Allah? :D

Quaresma İnter'de "oynasaydı" bize gelemezdi bak :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Ozan tufan gelecek yatirimiydi. Ahmet bulut 14-15 e avrupaya goturecegini garanti ediyordu. Ve su an kadromuzda olsaydi da bizde verilen paranin hakkini fazlasiyla verirdi diye dusunuyorum.

Böyle bir mantıkla yola çıkarsan orta yolda tekerlek patladı mı yolda kalırsın.

Bu mantığı yazmayın bari çünkü elle tutulur hiçbirşey yok bunda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bu iş salt para mevzusu değil. Kulübün transfer aklında/planlamasında sıkıntılar var. 6 aydır aynı isimlerin peşinden koşuyorlar.

Şu transfer dönemi bir kapansa da bitse artık şu kaos.

Bence cassio için çok fazla tepki veriliyor.Gözlemlediğim kadarıyla bir çok kişinin kaleci hakkında teknik bilgisi yok. Bekleyip görmek lazım
3 , 3.5 milyondan bahsediliyor bu parayi verene kadar cok kaleci var

En olmadi sene sonuna kadar kiralriz bi kaleci sene sonu da Ospinaya yururuz ne gerek var bu adama 3-3.5 verip 3 yillik kontrat yapmaya ??

Benim gönlümde en basindan beri Boyko var , 3.5 milyona Boyko yu cok rahat aliriz...

Çevrimdışı Savaş

Bu da cidden plansizlik. Belli bir kaleci belirleyip ona yoğunlaşmamisiz demekki.

Ne kadar kaleci varsa gorusmusuz hangisi olursa kıvamına getirmisiz.  Bi kaleci belirlenir onla ugrasilir baktin olmuyo onun alternatifini belirlersin ona yurursun. Ama ayni anda 7-8 kaleciyle görüşülmez.

Ospina-Costil-Ryan-Mandanda-Boyko-Casio-Neto....

Bu nedir abi? Boyle bi transfer politikası mı olur? Yani yönetime laf etmeyelim diyoruz ama hep aynı terane. Hiç mi ders çıkarılmaz? Hani kampa yetişecekti transferler? Kamp bitti lig başlıyor. Biz hala 7-8 kaleciyle görüşüyoruz. Şaka gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu iş salt para mevzusu değil. Kulübün transfer aklında/planlamasında sıkıntılar var. 6 aydır aynı isimlerin peşinden koşuyorlar.

Şu transfer dönemi bir kapansa da bitse artık şu kaos.

Geçen senelerde de böyle oldu. Alman gereken yerler 2-3 ay evvelden belli olan yerler ama hala adım atmak için son günleri bekliyosun.

Çevrimdışı talha

Yahu bu hataya kaç kere daha düşeceğiz biz?

Dany
Opare
Miloş
Tosic
Sinan
Niang
Jones

Hangisi tuttu hangisi oynadı hangisi yarar sağladı bize cepten giden parar haricinde. Yahu farklı birşey mi oalcak? Aynı şeyi tekrar tekrar yaşamaktan zevk mi alıyorsunuz siz?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Barış1903

Şöyle birşey de var Brezilya'lı ünlü kalecilerin bir çoğu avrupaya gelmeden önce adı sanı pek yoktu bknz Dida, Taffarel , Julio Cesar ve bu adamlar sıçramayı avrupada yaptılar.

Boyko nun bu sezonki performansi kimseyi yaniltmasin

Boyko ayrilmak.istiyor Dniprodan parasini alamiyor , Kulup baskani ortalarda yok boyle bir ortamda iyi performans göstermesi enteresan olur zaten..

Çevrimdışı 38life

Yönetim bir kumar oynuyor. Cassio tutabilir de tutmayabilir de. Bu riski almak büyük bir hata. Ama sonuca baktığımızda belki bir hata görmeye debiliriz.

Çevrimdışı ZORBEY

videoyu baştan sona izledim. müdahaleler yerinde, ve bazı arkadaşların cok top sektiriyor yada tokatliyor demesine rağmen en cok ona dikkat ettim mac boyunca 1 kere bile topu tokatlamadı sektirmedi, bu tabi 1 videoluk mac performansı ile ölcülecek bir durum değil ama şu macta tolga dan daha iyi olduğu kesin olduğunu gördüm. ama derseniz ki bumu bize yakışan kaleci bence de değil ama imkanlar el vermiyorsa ve olmuyorsa yapacak birşey yok. bu durumda yönetimide kötülemeye gerek yok. olduda gelirse destekleyecez tabi, haa ilk macında hata yapabilirmi? yapabilir, yaptı diyede yönetimi hemen asacaz kesecez yardıracaz gibi bir durumunda olacağını sanmıyorum olursada AYIP ederiz. kaldıki senelerdir kalecilerden yana yüzümüz gülmedi, bu gidişlede zor güler:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Kadir G.

Hiçbir maçını izlemediğimi baştan yazayım sonra nasıl eleştirirsiniz diyenler çıkar. Cassio için olumlu olanlara sorum şu günü düşünmeyin bu kalecinin şampiyonlar liginde güven vereceğini düşünüyor musunuz?

Edindiğim en büyük izlenim topları acaip yerlere sektiriyor oluşu. Ligde anadolu takımlarının forvetleri hadi bunların çoğunu yakalasa da atamasın avrupada ne yapacak? 2. Hakan Arıkan faciasını yaşamak istemiyorum.

Avrupada oynamamış kaleciden beklentiniz nedir? Genç olsa potansiyel deyip geçiştireceğim o da değil son transferi biz oluruz geri ülkesine döner.

En düz yorumum budur.

Çevrimdışı Kemal

Cassio = Çöp. Kimse bana gelip de yok böyle yok şöyle iyi diye anlatmasın.

https://twitter.com/alperbah/status/686544812602949633

Bu da sıvamaya başlamış. Bu adam her zaman vasat bir transferin gerçekleşmesine yakın yıkama yağlama yapar ve hepsinde de patlar. Bize hayırlı olsun demek düşer ama pek hayırlı olacağını sanmıyorum. Buraya da yazıyorum bir 17 hafta daha Tolga izlemeye hazırlanın. Tek umudum dediğim gibi iyi bir stoper ve orta saha isim önemli değil bizim sistemimize uyacak birileri olsun yeter. Buralara da vasat oyuncu alırsak şampiyonluk hayal zaten 14 kişilik rotasyonumuz var diğerleri futbol nedir onu bile bilmiyor.

Öyle doğru bir tespit yapmışsın ki sana helal olsun tam ben yazacaktım , süper tespit .

Ne zaman saçma sapan bir transfer geliyo olsa bu adam çıkar hemen taraftara capinca onu sivamaya çalışır alengirli sözlerle.

Demek gerçekten bitmiş bu olay.