Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim icimden Dnipro'nun stoper ve kalecisini alacagimiz geciyor ama hayirlisi..
Ta ogun soyledim Ozandan bir Cacik olmaz yuzyilin kazigi olur diyeBugun hakli ciktigimi cok net bir sekilde görüyorum
Fener'in oynadığıyla bizimkini bir mi tutuyosun?
Öyle 100 lira 200 lira seviyesinde paralar ile oynamıyoruz burada deneyelim görelim işi değil. İşin ucunda Milyonlar var 40M para var. Şampiyonluk var. Sen deneyelim ya bakarsın tutar diye kaleci alamazsın.
Yahu bu adam amatör kümeden mi gelecek (gelirse)? Deneme niye olsun? O kadar seviyoruz ki doğmamış çocuğa don biçmeği. İlla kötü olan senaryo gerçekleşsin mi istiyoruz acaba? Biz biliyoruz her şeyin en iyisini. Koca hoca bilmiyor da onay verecek kötü bir kaleciye. Yönetim de aslında parmağını şıklatsa alacak en iyi kaleciyi ama keyfinden almıyor. Ben buradaki yorumları okuyunca böyle bir hissiyata kapılıyorum.
Oynayan adam.her yerde oynar !!Bursada da kotuydu , Milli takimdada kotuydu , Fbde de kotu
Ozan tufan gelecek yatirimiydi. Ahmet bulut 14-15 e avrupaya goturecegini garanti ediyordu. Ve su an kadromuzda olsaydi da bizde verilen paranin hakkini fazlasiyla verirdi diye dusunuyorum.
Bence cassio için çok fazla tepki veriliyor.Gözlemlediğim kadarıyla bir çok kişinin kaleci hakkında teknik bilgisi yok. Bekleyip görmek lazım
Bu iş salt para mevzusu değil. Kulübün transfer aklında/planlamasında sıkıntılar var. 6 aydır aynı isimlerin peşinden koşuyorlar. Şu transfer dönemi bir kapansa da bitse artık şu kaos.
Cassio = Çöp. Kimse bana gelip de yok böyle yok şöyle iyi diye anlatmasın. https://twitter.com/alperbah/status/686544812602949633Bu da sıvamaya başlamış. Bu adam her zaman vasat bir transferin gerçekleşmesine yakın yıkama yağlama yapar ve hepsinde de patlar. Bize hayırlı olsun demek düşer ama pek hayırlı olacağını sanmıyorum. Buraya da yazıyorum bir 17 hafta daha Tolga izlemeye hazırlanın. Tek umudum dediğim gibi iyi bir stoper ve orta saha isim önemli değil bizim sistemimize uyacak birileri olsun yeter. Buralara da vasat oyuncu alırsak şampiyonluk hayal zaten 14 kişilik rotasyonumuz var diğerleri futbol nedir onu bile bilmiyor.