2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915128 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

cassio bence çok iyi bir kaleci fark yaratır ama hedef saptırma olarak kullanılıyor gibi geliyor.
Boykodan falan çok daha iyi bir kaleci ospina olmazsa Cossio bence doğru tercih olur tek sıkıntı uyum sağlamazsa
kötü olur yoksa kaleci olarak çok hızlı atletik izlediğim kadarıyla her şeyi yerinde yan top karşı karşıya uzaktan gelen şutlarda
hava hakimiyetinde hep seviyesi yüksek bazı özellikleri ospinanın bile önüne geçiyor. Tek soru işareti uyum bir kez geldi avrupaya
başaramadı ama şimdi daha tecrübeli ve istekli
Necmi abi bi an çağrı yazmış sandım:)

Çevrimdışı McAdnan

Roma teknik direktöru şutlanmış..
şezni donmez mi artik londraya..emdi yürek yırtulur...

Çevrimdışı TURKahvesi

Diego lopez benim cok begendigim bir kaleci keske olsa fazlasiyla isimizi gorur
benimde beğendiğim kalecilerden biri Deniz
keşke sezon sonuna kadar kiralansa dediğim oluyor
fakat kendisi sakat dizinden hasarlı ve ne zaman döneceği meçhul.

Çevrimdışı Mehmet K

Ulan adam daha transfer olmadan yok instagram hesabını siyah beyaz yapmalar , yok çarşamba perşembe istanbuldayım diye cansele demeler , yok bizdeki topculari takibe baslamalar,  veda mesajları .

İşimiz var varya yandık ki hem Marmara cirasi gibi . Kim yolladiysa Gökhan Keskini oraya ipimizi o çekti .

Corinthians'ın renkleri de siyah beyaz değil mi? Ayrıca Motta'yı, Atiba'yı ve Cansel'i takip ediyor. Motta ve Atiba eski takım arkadaşı Cansel de Brezilya pazarının reisi. Veda mesajı da fake hesaptan.

Çevrimiçi Samet Ç

linki tıklarsanız gelen kalecinin hazmı kolaylaşır  :D

:D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Canim sıkkındı ama yapan kimse guldurdu <span class="EmojiInput mj1" title="Smiling Face With Open Mouth And Smiling Eyes 😄"></span>

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

cassio bence çok iyi bir kaleci fark yaratır ama hedef saptırma olarak kullanılıyor gibi geliyor.
Boykodan falan çok daha iyi bir kaleci ospina olmazsa Cossio bence doğru tercih olur tek sıkıntı uyum sağlamazsa
kötü olur yoksa kaleci olarak çok hızlı atletik izlediğim kadarıyla her şeyi yerinde yan top karşı karşıya uzaktan gelen şutlarda
hava hakimiyetinde hep seviyesi yüksek bazı özellikleri ospinanın bile önüne geçiyor. Tek soru işareti uyum bir kez geldi avrupaya
başaramadı ama şimdi daha tecrübeli ve istekli
:o_o:

Çevrimdışı Deniz

benimde beğendiğim kalecilerden biri Deniz
keşke sezon sonuna kadar kiralansa dediğim oluyor
fakat kendisi sakat dizinden hasarlı ve ne zaman döneceği meçhul.
Alternatif olarak dusunulebilir abi ,sakatlığı uzunsa zaten olmaz ama bizim kiralik kaleci almamiz lazim.ortalama bir kaleciye tekrardan 3 senelik sözleşme yapmamaliyiz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

analar ne yiğitler doğuruyor :claps:
sen cenkin kiev karambolünü izle o zaman  :naughty:

Çevrimdışı Yalçın

Su Buffon'a hastayim be kardesim.. Takiminin rengi siyah-beyaz oldugundanmidir nedir adama toz konduramiyorum. Bildigin kedi adam.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Cassio'ya gelen tepkiler taraftarın artık daha bilinçli oldugunu gosteriyor. Aynen forvet trasnferinde oldugu gibi kimse sıradan kaleciye razı olmuyor  :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Su Buffon'a hastayim be kardesim.. Takiminin rengi siyah-beyaz oldugundanmidir nedir adama toz konduramiyorum. Bildigin kedi adam.
Futbolu bırakana kadar en iyisi o.

Çevrimdışı ahmetx

Bizimkiler netoya değilde buffona teklif yapsalar şansımız daha yüksekti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yalçın

sen cenkin kiev karambolünü izle o zaman  :naughty:

@Necmi Abi Recep'in rovasatasi derim deprestiririm anilarini  :bawling: Ne sok olmustum o gol sonrasi be..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı talha

Yanlız size çok ayrı bir dram daha söyleyeyim mi?

Kim algıda kaybeder dendiyse normalde de kaybetti. Bir tek Atiba kurtardı paçayı. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Allah büyük, umarım cassio transferi olmaz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi Recep'in rovasatasi derim deprestiririm anilarini  :bawling: Ne sok olmustum o gol sonrasi be..
yanlış hatırlamıyorsam birde orta sahadan sağ çaprazdan attığı bir gol vardı
sanırım milli maçtı :D severim recebi

Çevrimdışı talha

Cassio'ya gelen tepkiler taraftarın artık daha bilinçli oldugunu gosteriyor. Aynen forvet trasnferinde oldugu gibi kimse sıradan kaleciye razı olmuyor  :ok:

Olsa nolacak sanki bizi dinleyen var. Adam atladı geliyor.

Burada yazılanlardan da ben artık bu işin bittiğini düşünüyorum çünkü bildiin ortam yumuşatılmaya çalışılıyor.

Çevrimdışı ahmetx

Hasselbankin bize veltins arenada attığı golüne üzüldüğüm kadar hiç bir gole üzülmedim
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 00:58:31 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Allah aşkına Yalçın'ın sana katabileceği ne olabilir ne yapabilir nasıl stoper derdin olmayacaktı adam Mertesacker falan da haberimiz mi yok klasik Türk kasapvari defans oyuncusu.

Tosic'ten farklı birşey olacağını mı zannediyordunuz.

En fazla Necip oynamazdı bu oynamazdı geçen sene en fazla ama en fazla o işe yarardı.
Yorumun ayar verme maksatli olmasin genc adam. Kadronda kimlerin olduguna bakarsin sonra adami kotulersin. Milosevicin pedro franconun tosicin oldugu yerde evet yalcin benim icin mertesackerdir. Hem neden atarlaniyosun. her yoruma cevap yazma gibi bir zorunlulukta yok. Benim dusuncem bu yonde.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yalçın

yanlış hatırlamıyorsam birde orta sahadan sağ çaprazdan attığı bir gol vardı
sanırım milli maçtı :D severim recebi

@Necmi Abi, sen 10-0'lik macta varmiydin?

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Ben Ospinadan sonra en çok şu Avustralyalıyı istiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Allah büyük, umarım cassio transferi olmaz.
avatarını kaldır kardeşim bu tür şeyler yakışmıyor bu foruma tepkin varsa yazılarınla belli et
bunlar çocukça şeyler @RQ7_351903 burda avatar ve imzalar sosyal mesaj vermek için kullanılmaz

Çevrimdışı talha

Hasselbankin bize veltins arenada golüne üzüldüğüm kadar hiç bir gole üzülmedim

Beni de L'pool'dan yediğimiz. 3 4 5 6 7 8. gol üzmüştü.  :bawling:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ta ogun soyledim Ozandan bir Cacik olmaz yuzyilin kazigi olur diye

Bugun hakli ciktigimi cok net bir sekilde görüyorum :bandit:
Bizde daha farkli olurdu kanaatimce. Hem kadro yapimiz hem senol gunes faktoru ozani bir iki tik one cikarirdi. Gomme hepten adami simdi.. fener de sure alamayacagi hep caylak muamelesi gorecegi en bastan belliydi. Fenere uymadi ama bize uyardi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!