2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930445 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı halvetifarazi

sol bekimizde ismail ve tosic kaldı. bu ikisi de kötü sol bek. hele tosic! ismail sakatlanırsa takım tosicle mi sahaya çıkacak? şapmiyonluk istiyorsak bu iki sol bek yetmez.

Çevrimdışı Çağatay

Şu oguzhan daki karar verme yeteneği gökhan da olsa o zaman işte onun icin 20-25 milyon diyebiliriz. Decision kötü olunca ayaginda gereksiz top tutmaya başlıyor anlık düşünüp uygulayamiyor çoğu zaman
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Karabay

abi sinirleniyorum yeminle. milletin güya borcu olmuş bizim iki katımız. halen çatır çatır transfer yapıyor adamlar. bize gelince yok uefa kriteri yok bilmem ne kriteri bir sürü hikaye.

Çevrimdışı kartal43

Ideal 11 artı Kerim frei. Eğer stoper ve kaleci almazsak bu rotasyonla gitmez. Serdar franco tosic bitmiş bu kadar vasat olunmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko türkiyeye yolculuk başlasın demiş twitter hesabından o hesap doğrumu troll mu bilmiyoruz ?

Çevrimdışı Tolga

Ayın 13'üne kadar Ospina işi olmazsa daha fazla zaman kaybetmeden başka bir kaleciyi transfer etmeliyiz.

Tamam ben de çok istiyorum Ospina'yı ama olmuyorsa da zorlamamak lazım. Lucas transferinde neler yaşandı biliyoruz.

Kalecinin önündeki savunmayla olan uyumu çok önemlidir. Transferde ne kadar gecikirsek bu konuda daha fazla sıkıntı yaşayacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

boyko türkiyeye yolculuk başlasın demiş twitter hesabından o hesap doğrumu troll mu bilmiyoruz ?
takımının kampı varmış herhalde bi arkadaş öyle demişti
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı BJKTÜRK23

abi sinirleniyorum yeminle. milletin güya borcu olmuş bizim iki katımız. halen çatır çatır transfer yapıyor adamlar. bize gelince yok uefa kriteri yok bilmem ne kriteri bir sürü hikaye.

En yüksek net borç bizde ve son yılı saymazsan 500-400-150 di gelirler. Bizim stat açılmadı borç hala artıyor sadece çığ etkisinden kurtulduk. Maaşlar ödenemiyor.  Olumlu tablo çizmek zorundadır yönetimler her zaman siyasi ticari veya sportif fark etmez. Kolay değil işi yönetimin bu kadar yokluğa rağmen bir de bizim taraftar yapmız bu gelmezse forma almam şu gitmezse forma almam vs hep bahane sunar ve maddi katkıda "3.büyüğüz." maalesef. Fb taraftarı şike yaptıkları belli olduğu gün satış rekoru kırdı. Gs taraftarı da bizden çok katkı yapıyor ve hep onlar devlet desteği görürler yıllardır. Onların ikisi batmaz bize de ancak yalandan sahip çıkar gibi yaparlar o da yetmezse bırakırlar bizi kendi kaderimize.

Gs uefa dan ceza alırız diye yapıyor transferleri ayrıca akıllanmışlar 10 m a çöp alırken linnes donk vs alıyorlar eskiden olsa 20-30 harcarlardı bu arada bile ayrıca ffp işi bizim tercihimiz men edilmemek için bizimkiler önerdi bunu.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı RQ7_351903

Bence herkesin Beck'in ne kadar değerli olduğunu anlaması gerekiyor.

Şenol Hoca'nın acil şekilde Kerim'i kullanması lazım takımda ki en form da kanat oyuncusu onu oynatmasa kimse adalet demesin.

Olcay'ın kendini toparlaması lazım, bu kadar kötü olmaya hakkı yok bence.

Pedro'nun bizim takımda oynama ihtimali yok Necip ondan iyi stoper.

İki kalecimiz'de vasat, sol bek'de sıkıntı yaşarız, İsmail & Tosic rotasyonun'da.

Bazı arkadaşlar Serdar Beck'in yerine oynasın diyordu ilk yarıda bir pozisyon'da neden Beck'in oynadığını bence anladı.

Çevrimdışı can1903

Her akşam farklı bi kaleci ile anlaşıyoruz. Şimdi de Cassio haberleri çıkıyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 1 haftadır 10 kez söylenmiştir, büyük ihtimal FAKE bu hesap.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Bir kaleci gol yiyebilir; çok normal. Bir takım yenilebilir; bu da çok normal. Fakat takım ritmini bulmuşken bir gol yiyip takımın bütün enerjisini bozamaz. Kötü kalecinin tanımı budur. Cassio'da bana kötü kaleci izlenimi verdi. Bu yüzden istemiyorum bu adamı. İnşallah asılsızdır bu haberler eli yüzü düzgün bir kaleci alırlar.

Not: eli yüzü düzgün derken kimsenin fiziksel özelliklerini aşağılamadım.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tanrı bizi kalecisizlikte cezalandırıyor resmen

Bugünki maçtan sonrada stoper açığı çok belli oldu. Zaten belliydi de gören görmüştür umarım..

Geçen haftaya kadar kaleci gelsin stoper önemli değil diyordum ama artık stoperde gerçekten yangında kurtarılacak 1. öncelik olarak yazılmalı..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cartographer

Bu cassio işi umarım yalandır, büyük bir ihtimal menajer tuzağı. Bunu alacaklarsa hiç almasınlar Tolga oynasın, emin olun bunun yediği kadar komik goller yemez.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ospina veya Costil bitmeli artık, bitmeyecekse Neto'yu kiralayalım 6 ay idare etsin. Malesef kadrodaki iki kalecimiz de ligin ortalamasının altında.

Tamam, kupa maçı veya kamp sonrası ilk maç diye lig maçı gibi değerlendirmek yanlış ama; Franco da Serdar da bu takımda oynayamaz, maç eksiklerinden ziyade Franco rakibe lapin gibi atlıyor. En kazma adam bile bir bilek hareketiyle oyundan düşürüyor, bu adamı oynatmak intihar olur. Tosic veya Necip'ten de şampiyon takımın stoperi asla olmaz. Bir tane stoper lazım bize açık ve net.

Çevrimdışı RQ7_351903

Şuan Cassio Ramos'u alma ihtimalimizden korkuyorum gerçekten umarım yalandır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir kaleci gol yiyebilir; çok normal. Bir takım yenilebilir; bu da çok normal. Fakat takım ritmini bulmuşken bir gol yiyip takımın bütün enerjisini bozamaz. Kötü kalecinin tanımı budur. Cassio'da bana kötü kaleci izlenimi verdi. Bu yüzden istemiyorum bu adamı. İnşallah asılsızdır bu haberler eli yüzü düzgün bir kaleci alırlar.

Not: eli yüzü düzgün derken kimsenin fiziksel özelliklerini aşağılamadım.

Torunoğulları yok öyle bişey dedi. 2-3 gün evvel.

Gündemi takip pls :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina veya Costil bitmeli artık, bitmeyecekse Neto'yu kiralayalım 6 ay idare etsin. Malesef kadrodaki iki kalecimiz de ligin ortalamasının altında.

Tamam, kupa maçı veya kamp sonrası ilk maç diye lig maçı gibi değerlendirmek yanlış ama; Franco da Serdar da bu takımda oynayamaz, maç eksiklerinden ziyade Franco rakibe lapin gibi atlıyor. En kazma adam bile bir bilek hareketiyle oyundan düşürüyor, bu adamı oynatmak intihar olur. Tosic veya Necip'ten de şampiyon takımın stoperi asla olmaz. Bir tane stoper lazım bize açık ve net.

Neto hepsinden zor+aralarında en iyisi.

Çevrimdışı can1903

Ospina'ya da yok dediler?  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina'ya da yok dediler?  :sevinc

Kim dedi?

Burda adamın rezervasyonu paylaşıldı.

Çevrimdışı Alper1903

İnşallah yoktur çünkü Corinthians hesaplarında Cassio'ya veda türünde yazılar görüyorum canımı çok sıkıyor bu durum.

Çevrimdışı Kemal

Öyle de adamların taraftar hesapları taraftarları Güle güle twit leri atıyor aynı Rhodolfo transferi gibi o nasıl olacak ?

Çevrimdışı atalay

Benfica, Ivan Saponjic'i 3 milyon euroya transfer etmiş.

2,5 yıl sonra 20 milyon € bedelle EPL'de bir takıma gideceğini, şimdiden tahayyül edebiliyorum. 

Çevrimdışı can1903

Kim dedi?

Burda adamın rezervasyonu paylaşıldı.
Fikret Orman Ospina'yı vermiyolar dedi. Metin Albayrak imkanı yok anca sezon sonu dedi.

Yeterli bu bence  :kop: