2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929361 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

Lovre Kalinic haberleri çıkmış.
kalinic mi? bunun soyadı sakat :evillol: :evillol:  kalınla işimiz olmaz biliyosun onurcum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

kalinic mi? bunun soyadı sakat :evillol: :evillol:  kalınla işimiz olmaz biliyosun onurcum :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi soyadı sakat ama kendisi iyi kalecidir..

Ospina nın ismi güzel o olur mu abi :)

Çevrimdışı Oktay

Abi soyadı sakat ama kendisi iyi kalecidir..

Ospina nın ismi güzel o olur mu abi :)
ospina sanki entibiyotik ismi gibi :evillol: :evillol: eczaneye gidiyosun ; ospina 500 mg tablet rica edebilirmiyim dyosun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı enderersoy15

Konu disi olmazsa bizim sismanoglu ne olacak seneye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Yas 29.. Cepten degistirmeyi bulamadim.. Degistirecegim en kisa zamanda.. Zorunlu oldugunu bilmiyordum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ospina sanki entibiyotik ismi gibi :evillol: :evillol: eczaneye gidiyosun ; ospina 500 mg tablet rica edebilirmiyim dyosun :evillol: :evillol:

:D :D :D :D :D

Çevrimdışı Oktay

Konu disi olmazsa bizim sismanoglu ne olacak seneye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kümeye oynayan takımların kurtarıcı golcüsü olacak..oda bi ihtiyaç herzaman talebi vardır :D :D

Çevrimdışı FARUK

faruk kardesim sanirim di marzio demek istedi meshur italyan gazeteci  :D
Hiç farketmedim :)  oto düzeltmiş

Çevrimdışı Necmi

Yas 29.. Cepten degistirmeyi bulamadim.. Degistirecegim en kisa zamanda.. Zorunlu oldugunu bilmiyordum

Teoride zorunlu olmamakla birlikte pratikte zorunlu :D
insanlar kiminle konuştuğunu bilsin karşındakine hitap edemiyorsun
Beşiktaş geleneğinde abi kardeş ilişkisi vardır.

Çevrimdışı Yalçın

Hahhhahahahaha  :lol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mellfred

basın yayın organlarının özellikle demirören ve ciner grubunun beşiktaş ve başkan nezdinde karalama çabalarına prim vermeyelim arkadaşlar. koskoca seba'yı bitiren haysiyetsizler işbaşında
https://www.youtube.com/watch?v=554rVeMFM3w&feature=youtu.be&t=6m21s

Çevrimdışı Yalçın

basın yayın organlarının özellikle demirören ve ciner grubunun beşiktaş ve başkan nezdinde karalama çabalarına prim vermeyelim arkadaşlar. koskoca seba'yı bitiren haysiyetsizler işbaşında

Haber yapani hem antrenmana hem de yeni stad acildiginda almayacaksin iceriye. Bak bakalim nasil yola geliyorlar o zaman. Liderlik devam ettikce kuduz it surusu gibi nereye saldiracaklarini sasiracaklar cunku.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mrred

Bunu 30 yaş altındaki bütün kullanıcılara izletmeliyiz.
Hatta Necmi Abi bununla ilgili bir çalışma yapabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kaankartal

https://twitter.com/DenysBoyko71/status/686222686935248897 Boyko yarın Antalya'ya geliyormuş takımla kamp için napsak kaçırsak mı kamptan  :evillol: :evillol: :lol: :lol:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/DenysBoyko71/status/686222686935248897 Boyko yarın Antalya'ya geliyormuş takımla kamp için napsak kaçırsak mı kamptan  :evillol: :evillol:
%90 fake hesap bu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Eczanede reçetenizi rica edeyim diyor antibiyotikler reçetesiz satılmıyor artık  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Tosic ve Serdar ligin en hantal iki beki.

Çevrimdışı LuceGel

Tosic ve Serdar ligin en hantal iki beki.
Tosiçi bek kabul edersek öyle.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı karakartalım

Bizim başımızı hep popiliter transferler yanlış yönetim yaktı çıkarları için klübü yönetenler.Rant için uğraşanlar.Bize lazım olan kendi kendine yeten Türk milletine besiktaslilara mutluluk oluşturan bir beşiktaş.Bir kurusun kaç kuruş oldunu bilecek iktisat sahibi işini hakkıyla yapanlar olmalidir yonetici.İSTE şimdi rant çıktı neden stad yapıldı bitince her maç ahım şahım olacak reklam olacak e tabi orda görünmek için bile başkan olacaklar çıkacaktir.Süleyman sebanin dedi gibi Besiktasin bir çizgisi var.ben bir beşiktaşlı olarak talihsiz yöneticiler görmek istemiyorum planlar programlar dahilinde yürüyen spor yatırımı yapan sporun her alanında bulunan bir beşiktaş görmek istiyorum.inşallah başımıza yd gibi kişiler gelmez fikret başkan gayet güzel gidiyor böyle devam eder insallah
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı aa.aslan

Pedro, tosiç , serdar kurtuluş Beşiktaş ın kadrosunda yeri yok yedek bile olmaz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı atalay

Günay ve Tolga net vasat kaleciler. Bunu halen algılayamayanlar var.

Çevrimdışı Ersoy

Stoperde lazım öncelik kaleci tabi ama.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Pedro'nun da minumum 6 ay iyi performans gösteremeyeceği çok açık.