2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930484 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikret Orman Ospina'yı vermiyolar dedi. Metin Albayrak imkanı yok anca sezon sonu dedi.

Yeterli bu bence  :kop:

Sen nerelerden okuyosun bunları ben niye görmedim :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

bu serdardan bi yol olmayacak belli oldu

şimdiden sağ bek bulmak lazım

adayım;
http://www.transfermarkt.com.tr/mitchell-weiser/profil/spieler/119211
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Sen nerelerden okuyosun bunları ben niye görmedim :alala:
Metin Albayrak A Spor yayınında söyledi. Fikret Orman 27 Aralıkta yanlıs hatırlamıyosam Arsenal'in 2.kalecisini nasıl alalım diye bi rportaj vermıstı bi gazeteye
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Brezilyalı kalecilere çok önyargılıyım, bilmiyorum Brezilya liginin ve futbolunun mantalitesinden midir güvenemiyorum.

Şöyle yan toplara iyi çıkan, ayakları iyi oyuna topu iyi sokabilen bir kaleci bize çağ atlatır. Karşı karşıya pozisyonları es geçiyorum özellikle çünkü bence çok net bir kaleci farklılığı yarattığına inanmıyorum. Bizim en büyük sorunumuz yan toplar, oyuna topu iyi sokabilme ve duracağı yeri iyi seçme senelerdir. Yediğimiz gollere söyle bir bakalım hiç birebirlik bir gol gözüme çarpmıyor. Bilakis uzun mesafeleri şutlar, uzun toplara çıkmayan ve karşı karşıya golü yiyen kaleciler görüyorum. Elbette bunda önde oynamaya çalıştığımız oyun kurgumuzun da etkisi var ama kaleci dediğin takıma net etki yapmalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu saat markası isimli herif çıktı çıkalı ufacık inanmadım. İnananlara da hayretle bakıyorum.

Çünkü bu adamı almamız için hiçbir sebep yok bana göre.

Çevrimdışı can1903

Bu saat markası isimli herif çıktı çıkalı ufacık inanmadım. İnananlara da hayretle bakıyorum.

Çünkü bu adamı almamız için hiçbir sebep yok bana göre.
Yama transferinden korkuyoruz hocam suana kadar devre arası transferlerden canımız cok yandı.

İnsallah olmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yama transferinden korkuyoruz hocam suana kadar devre arası transferlerden canımız cok yandı.

İnsallah olmaz

Valla artık yönetimin bi farklılık yapması lazım. Milo, Opare, Dany falan..

Çevrimdışı AmaralGürses

Cassio'ya 3 milyon euro ödemek tam anlamıyla REZALET olur, doğru olduğuna inanmıyorum bu yönetimle, bu başkanla böyle bir zırvalık olamaz.

Hayatında Brezilya dışında adam gibi forma giydiği tek takım Sparta Rotterdam olan hatta orada bile tutunamayan, mazisi boyunca toplam 1 miyon euro bonservis ödenmiş adama biz gidip 28 yaşında 3m verip kaleyi toparlasın diye getireceğiz, öyle mi? Anca YD zamanında olurdu böyle transfer hiç ihtimal vermiyorum.

Görünen o ki, Ospina'da sonuca ulaşmamız düşük ihtimal.

Benim adaylarım Costil-Cabral. Erken gelsin bir an önce artık kim geliyorsa takımla idman yemesi lazım acilen. Geçen her saniye aleyhimize işliyor, trabzon deplasmanında kalede yeni kalecimiz olmalı.

Çevrimdışı F1903

Ya bu Cassio denen adam kiralik ya da bonservissiz gelse hadi bir nebze anlarim da 3 milyon Euro'dan bahsediyorlar.

3 milyon Euro verecek kadar ne ozelligini gormusler anlamadim ki.

Bu adama 3 milyon Euro verecegine git Lopez'i filan kirala 6 ay yazin 3 milyon'un uzerine 2-3 daha koyar cok daha iyilerini kovalarsin.

Sayin Orman, cok rica ediyorum, istirham ediyorum, yapmayiniz etmeyiniz...

Çevrimdışı Kemal

Su adamın detaylı analizini yapacak var mı ?

Psv sine kadar alacağı miktar düşmeye başladı nete .

Çevrimdışı AmaralGürses

Yönetime bir kaleci önerisi de benden. Adam gibi 1 kaleci bile beceremiyorsanız gidin Porto'da yedek konumunda olan 37 yaşındaki Helton'u 50,000 euro kiralama bedeli, 300,000 bin euro maaşla kiralayın. Yeter de artar bizim lige. Yeter ki bitsin bir an önce.  :ok:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cassio'nun detaylı analizini isteyen arkadaşlar şu linkten ulaşabilir;

Çevrimdışı aek

Tosic'i alan Cassio'yu da alır ben korkuyorum bizimkilerin sağı solu belli olmaz

Çevrimdışı AmaralGürses

Aynen kim servis etti bu saçmalığı :alala:

sporx olması lazım.

Öğlen haberi vardı bizim başkan gs için "monşer, beleşçi, salak salak transferler yapıyorlar" vs. gibi ifadeler kullanmış diye servis edilmişti.

Çevrimdışı ALDENYX

Yalan haber fikret orman bu kaleciyi almaz...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar yaşlarınızı girin bu kadar zor olmamalı bu.
kiminle konuştuğumuzu bilelim ona göre konuşalım
insan hitap etmekte zorlanıyor. Burası Beşiktaş forumu yaşı küçük olanada saygıyla
ve hoş görülü yaklaşılır. Hatada yapsa çok daha toleranslı olunur.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Su adamın detaylı analizini yapacak var mı ?

Psv sine kadar alacağı miktar düşmeye başladı nete .
cassio sanıldığı gibi kötü değil oldukça iyi bir kaleci reflexleri çok iyi ikinci hamlelerde çok iyi penaltılarda çok çok iyi karşı karşıyalarda cordoba gibi çok başarılı oyunu iyi takip eder gerektiğinde libero gibidir  bizim için fazlasıyla yeterli. şu aşamada ospina mandanda olmuyorsa cassio ya hayır demem açıkçası.psv de oynadı Avrupa tecrübesi de var yediği hatalı golleri gösteren bir videodan dolayı herkes adamı küçümsüyor ama öyle değil volkan demirel in yediği hatalı gollerden top 10 yapsam herkes alay eder adamla bu kaleci mi diye

Çevrimdışı Emiresg

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm   7m7 minutes ago
DAVID OSPINA VE ARSENAL ILE  BU GECE RESMI IMZALAR ATILACAK 📢📢📢

Çevrimdışı RQ7_351903

cassio sanıldığı gibi kötü değil oldukça iyi bir kaleci reflexleri çok iyi ikinci hamlelerde çok iyi penaltılarda çok çok iyi karşı karşıyalarda cordoba gibi çok başarılı oyunu iyi takip eder gerektiğinde libero gibidir  bizim için fazlasıyla yeterli. şu aşamada ospina mandanda olmuyorsa cassio ya hayır demem açıkçası.psv de oynadı Avrupa tecrübesi de var yediği hatalı golleri gösteren bir videodan dolayı herkes adamı küçümsüyor ama öyle değil volkan demirel in yediği hatalı gollerden top 10 yapsam herkes alay eder adamla bu kaleci mi diye
Arkadaşım Psv'de oynamadı kovuldu, neden costil olmuyo Rennes satmıcammı diyo hayır para istiyo 3 milyon bu kova'ya verileceğine 6 Miyon Costil'e ver.Bence sen ya menajeri yada akrabasısın.  :evillol:

Çevrimdışı FedericoGiunti

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm   7m7 minutes ago
DAVID OSPINA VE ARSENAL ILE  BU GECE RESMI IMZALAR ATILACAK 📢📢📢
İnanırım bak.....
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaşım Psv'de oynamadı kovuldu, neden costil olmuyo Rennes satmıcammı diyo hayır para istiyo 3 milyon bu kova'ya verileceğine 6 Miyon Costil'e ver.Bence sen ya menajeri yada akrabasısın.  :evillol:
Ağzın bal yesin düşüncelerime tercüman oldun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı saricasi

Sezon basi fb ile adi gectiginde yazilmis.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yönetime bir kaleci önerisi de benden. Adam gibi 1 kaleci bile beceremiyorsanız gidin Porto'da yedek konumunda olan 37 yaşındaki Helton'u 50,000 euro kiralama bedeli, 300,000 bin euro maaşla kiralayın. Yeter de artar bizim lige. Yeter ki bitsin bir an önce.  :ok:
Kesinlikle iyi kaleci yillarca korudu Porto kalesini ama dediğin gibi yasi 37 ve suan nasil performans gösterir bilemiyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık