2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930572 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm   7m7 minutes ago
DAVID OSPINA VE ARSENAL ILE  BU GECE RESMI IMZALAR ATILACAK 📢📢📢
Her ne kadar bu hesabin hicbir dedigi Cikmasa da insan umutlaniyor :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kesinlikle iyi kaleci yillarca korudu Porto kalesini ama dediğin gibi yasi 37 ve suan nasil performans gösterir bilemiyorum..
Yunus kardeş deyiver bakalım gönlündeki kaleciyi .
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

cassio sanıldığı gibi kötü değil oldukça iyi bir kaleci reflexleri çok iyi ikinci hamlelerde çok iyi penaltılarda çok çok iyi karşı karşıyalarda cordoba gibi çok başarılı oyunu iyi takip eder gerektiğinde libero gibidir  bizim için fazlasıyla yeterli. şu aşamada ospina mandanda olmuyorsa cassio ya hayır demem açıkçası.psv de oynadı Avrupa tecrübesi de var yediği hatalı golleri gösteren bir videodan dolayı herkes adamı küçümsüyor ama öyle değil volkan demirel in yediği hatalı gollerden top 10 yapsam herkes alay eder adamla bu kaleci mi diye

Yanlış anlamayın da dün yazmıştım siz neueri tarif ediyorsunuz çünkü yazdıklarınıza göre cassio komple(!) bir kaleci.

Cepheden çok çok çok iyi olan kaleci hiçbir tehdit yokken o videodaki golleri yemez.

Çevrimdışı Samet_

Ulan Raskolnikov musun nesin bu defa tutturmuş ol be  :)

Çevrimdışı F1903

Eger konusulan rakamlar dogruysa Costil icin 2 milyon Euro teklif ederken Cassio icin 3 milyon Euro teklif etmemiz ne kadar mantikli?

Cassio'yu oturup izlemisligim yok, o yuzden de atip tutmuyorum kotu kaleci, ise yaramaz kaleci vs. diye.

Ancak PSV'de 4-5 sezon icinde sadece 2 maca cikmis, herhangi bir Avrupa tecrubesi olmayan, gelecek de vadetmeyen bir adam icin nasil boyle bir rakam onerebiliriz.

Aklim almiyor.

Çevrimdışı ozan062

Her ne kadar bu hesabin hicbir dedigi Cikmasa da insan umutlaniyor :ishock: :ishock: :ishock:

aynn hiç inanasım yok o elemana ama umutlanıyoruz :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm   7m7 minutes ago
DAVID OSPINA VE ARSENAL ILE  BU GECE RESMI IMZALAR ATILACAK 📢📢📢
Yav baskan paylasmayın sunu :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

aynn hiç inanasım yok o elemana ama umutlanıyoruz :icool:
hiç sormayın ya gece gece yine heyecan yaptık :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Arkadaşım Psv'de oynamadı kovuldu, neden costil olmuyo Rennes satmıcammı diyo hayır para istiyo 3 milyon bu kova'ya verileceğine 6 Miyon Costil'e ver.Bence sen ya menajeri yada akrabasısın.  :evillol:
bu adam net iyi kaleci psv den gönderilmeside bu gerçeği değiştirmez maçlarını izleyin bir youtube videosu ile gömmeyin adamı Jefferson da Trabzon dan kovuldu ama şimdi milli takım kalecisi

Çevrimdışı OnizukaSensei

Gene heyecanlandik arkadas 😄Sonunda Ospina isi olsa da rahatlasak, bekle bekle yaslandim valla.

Çevrimdışı can1903

Amacsz adam, Balanta'nın sözleşmesini paylaşsın sonra inanıyım ben ona  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Erdal Torunoğulları saat almaya değil kaleci almaya gitti ,Ospina buraya gelecek :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Samet_

Erdal Torunoğulları demedi mi 10 Ocaktan sonra gelişmeler olabilir diye yarın ilk gün hadi hayırlısı :)

Çevrimdışı F1903

Once Linnes, sonra Cassio.

Transfer gundemi acisindan ne kadar uzucu bir haftasonu boyle..

Yunus kardeş deyiver bakalım gönlündeki kaleciyi .
Benim gönlümdeki kaleciyi Bilmeyen yokki :alala:

Yinede resmini atayim

Bu arada Ospinayida cok istiyorum ins olur :ok:

Mandandayi istemiyordum iyikide olmadi..

@FedericoGiunti
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 22:31:17 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Scout

Birazda gülelim arkadaşlar  :D tamamen mizah amaçlıdır
Pika Pika

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kaleci stoper ve sol bek şart maalesef tek rakibimiz fb nin yedek kalecisi fabiano yedek stoperleri ba ve kadlec ile yedek sol beki hasan ali bizde direk oynarlar :bandit:

Çevrimdışı FedericoGiunti

Benim gönlümdeki kaleciyi Bilmeyen yokki :alala:

Yinede resmini atayim

Bu arada Ospinayida cok istiyorum ins olur :ok:

Mandandayi istemiyordum iyikide olmadi..

@FedericoGiunti
Fena tercih değil ama bir costil de değil:)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı kaankartal

Bence herkes Ospina diyor,hatta ben de çok istiyorum ama Cassio gelecek.Kanımca iyi kalecidir.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Necmi

kaleci stoper ve sol bek şart maalesef tek rakibimiz fb nin yedek kalecisi fabiano yedek stoperleri ba ve kadlec ile yedek sol beki hasan ali bizde direk oynarlar :bandit:
Desene renklilerin yedeği olmayacak bir kadroyla onların önünde lig lideriyiz.
birde onlardan daha iyi kadromuz olsa kim bilir neler olurdu

Çevrimdışı Ensar

+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Corinthians taraftarlarının yazdıklarına şöyle bir göz attım. Cassio'nun takımdan ayrılıp, bizle anlaştıklarını düşünüyorlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Corinthians taraftarlarının yazdıklarına şöyle bir göz attım. Takımdan ayrılıp, bizle anlaştıklarını düşünüyorlar.
Yarın KAP gelir.. Çok fena ters köşe olacağız sanki :)

@Necmi abi burada daha once detayli bir Istatistik paylaşmıştim

Bu tezimin sonuna kadarda arkasındayim

Kadro DERINLIGI baska sey , Kadro KALITESI baska sey bu ikisi cok karıştırılıyor maalesef.

Fenerin kadro derinligi bizden daha iyi ama Bizim Kadromuz Kesinlikle Fb nin Kadrosundan daha KALITELI !!

Çevrimdışı aa.aslan

Kaleci şart. Stoper ersanı yedekleyecek kaliteli olmalı.
İsmail ve beck tarafı içinde durum geçerli yedeklemek şart. Yoksa kaleci hariç ilk 11 fena değil. Ama biliyoruz ki pedro serdar ve tosiç tırt. Geride ciddi sıkıntı var rotasyon anlamında.
Şampiyon BEŞİKTAŞ