2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930240 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

Ospinyi açıklamaz başkan kap olmadan
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi ben bu haberler yuzunden killandim.. Tabiki tum kolombiyalilari suclayamam..  Ama gecmisten de ders almak lazim... Biz o olaylari yasamasaydik simdi 4 yildizli tek takim biz olacaktik tr de...   http://www.aksam.com.tr/futbol/cordobadan-ospinaya-besiktas-onerisi/haber-467465

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmişten böyle ders alınmaz çirkin ithamlarla bir oyuncuya leke sürülmez @sallapati
o zaman biz şampiyon olduğumuzdada mondorogon şike yapmıştır oda kolombiyalı değilmi sonuçta
bu nasıl bir mantık

Çevrimdışı sallapati

Hayirlisi bakalim...hizli bi stoper de sart

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Di mario kim ya mençıstırdakimi :alala: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Necmi abi ben bu haberler yuzunden killandim.. Tabiki tum kolombiyalilari suclayamam..  Ama gecmisten de ders almak lazim... Biz o olaylari yasamasaydik simdi 4 yildizli tek takim biz olacaktik tr de...   http://www.aksam.com.tr/futbol/cordobadan-ospinaya-besiktas-onerisi/haber-467465

Kolombiyalı Mondragon 8-9 sene üst düzey top oynadı bu ülkede 101.yılla ilgili şüpheli diyebileceğim maçı yoktur Cordobanın.4-5 yıl üstdüzey maçlar çıkaran adamı 4-3 lük maçta penaltı H.Kabzenin golünde 94. dakika golü ile asmak haksızlıktır,birde adam milli takım kalecisi tavsiye edecek bu düşünceyle almayacağız yani bu çok  komik bir durum olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı murat_

Neto, Cassio, Mandanda ve Boyko konusuldu
ne hikmetse hic Ospina konusulmadi bu sadece bana mi tuhaf geliyor  :evillol:
yanliz deyilsin abi valla en basindan beri onca kaleci ismi ortaya atildi hic umursamadim acip bi tek videolarina bile bakmadim icimdeki hisse guvendim hep ve hala guveniyorum o ospina buraya gelecek insallah ...

Çevrimdışı karakartalım

motta kap olmadan sözleşme imzaladı yaw
olmaması lazım klüp borsaya bağlı bizim hocam illa antalya ile futbolcumuz notta görüşmelere başlamıştır diye bi not gecmislerdir

Çevrimdışı murat_

Di mario kim ya mençıstırdakimi :alala: :evillol: :evillol:
faruk kardesim sanirim di marzio demek istedi meshur italyan gazeteci  :D

Çevrimdışı sallapati

Geçmişten böyle ders alınmaz çirkin ithamlarla bir oyuncuya leke sürülmez @sallapati
o zaman biz şampiyon olduğumuzdada mondorogon şike yapmıştır oda kolombiyalı değilmi sonuçta
bu nasıl bir mantık
Abi ben kafamdan atmiyorum ki bunlari.. Celalettin cerrah ist. Emniyet muduruydu ve iyi besiktasliydi.. Maclari hic kacirmazdi... Emniyet muduru cordobayi kovun diyordu.. Kolombiyali olmasi sorun degil..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hangi internet sayfasından bahsediyor başkan

Aynen kim servis etti bu saçmalığı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı karakartalım

kap bu gün geldi daha
borsaya bağlı olduğu için cezası var diye biliyorum ben borsaya kap bildirmeden o yuzden transferler de antlaşma yapılır ama açıkça söylemez yönetici kap olur yönetici konuşur.acaba satarken farklı bi durum mu var yada mottanin bu sene sonunda sözleşmesi bitiyosa o zaman mottanin görüşme hakkı doğuyor bi bilene sormak lazım

Çevrimdışı Ensar

Aynen kim servis etti bu saçmalığı :alala:
ne dedi başkan hele bi deyiverin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

motta kap olmadan sözleşme imzaladı yaw
antalya borsaya açık değil
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Abi ben kafamdan atmiyorum ki bunlari.. Celalettin cerrah ist. Emniyet muduruydu ve iyi besiktasliydi.. Maclari hic kacirmazdi... Emniyet muduru cordobayi kovun diyordu.. Kolombiyali olmasi sorun degil..

cordobo konusu zamanında dile getirildi senin saçmalaman gelip bunu ospinayla birleştirmen
tutki cordobo kanıtlandı nasıl olurda gelip ospinaya şike yapar imasında bulunabilirsin nesini savunuyorsun bunun.
yaptığın çirkin bir şey ospina yarın Beşiktaş forması giyerse onun üzerine saçma sapan bir leke vurmuş olmuyormusun
@sallapati laf olsun torba dolsun diye konuşulmaz konuştuğunun nereye gittiğini bilmen gerekiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne dedi başkan hele bi deyiverin

Valla birileriyle dost meclisinde konuşulanlar çarpıtıldı dedi yarısında yetiştim bende

Çevrimdışı sallapati

cordobo konusu zamanında dile getirildi senin saçmalaman gelip bunu ospinayla birleştirmen
tutki cordobo kanıtlandı nasıl olurda gelip ospinaya şike yapar imasında bulunabilirsin nesini savunuyorsun bunun.
yaptığın çirkin bir şey ospina yarın Beşiktaş forması giyerse onun üzerine saçma sapan bir leke vurmuş olmuyormusun
@sallapati laf olsun torba dolsun diye konuşulmaz konuştuğunun nereye gittiğini bilmen gerekiyor.
Haklisin abi kusura bakma.. Ozur dilerim

Çevrimdışı can1903

Gs açıklamları ile ilgili konuıstu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

@sallapati yaş bölümünü gir artık burda yaşını girmeyenin artık mesaj atmasını istemiyoruz.
artık kendini gizleyerek kimsenin yazmasını istemiyoruz

Çevrimdışı cisse557

Hem daha genc hem bence daha iyi.. Cordoba dan agzimiz yandi.. Guvenemiyorum kolombiyali kalecilere.. Ihanete ugradik 101. Yil ve sonrasinda

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

başkan sözleri yalanlamamış ama kendi böyle bir röportaj vermemiş
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ntvspordaki beyaz saçlı yorumcu abimiz biz kaleci almayalım diye vatan millet sakarya direniyor resmen..

Birazdan Ali Ece saldırmazsa iyi.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Baskanin gs ile ilgili haberi tamamen uydurma gibi duruyor... Gorun bakin onumuzdeki gunlerde gs ile aramizi acmak icin bir suru bu tip haber yapacaklar... Cunku amaclari BJK yi gsye antipatik gosterip derbilerde fbye avantaj saglamak.. Bu tur oyunlara gelmeyin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lovre Kalinic haberleri çıkmış.

Çevrimdışı mehmetthedum

Tam emin değilim ama , elde kalan 11-12 milyon ero gibi bir transfer bütçesi var idi. 6 'sı ospinaya harcandıysa stoper için elde daha harcama kapasitesi olaral 6-7 kalıyor. Taksit maksit bir şeyler yapılır. Opsiyonlu Kiralamaktan daha işimize gelir çünkü şu an harcama hakkımız var. Yine seneye öderiz ama anlaşma ocakta yapıldığından var olan hakkımızdan gider.

Pedro da opsiyonlu kiralanmış ki para yazın gelsin yaz transferi hakkımıza eklensin. 3,5 gibi bir basic hakkımız vardı sanırım . Pedronun 1,8 opsiyonu ile ve ersanın 5 milyonluk pazarı ile şimdiden yaz transferi için 10 milyon ero civarında hak elde etmiş oluyoruz. İyi bir sol bek ve  stoper  için kafi gelir sanırım.

3.santrafor , kanat ve orta saha transferi ise satılması muhtemel oyunculardan gelecek paraya bakar. Bana kalsa  sosa hariç kimseyi göndermem. Ama o da yerine stada layık yıldız adam bulmaya bakar. Bulamazlarsa da sosa ile devam edilsin , hakketti..Ve tabi tolgay ile veli'ye bağlı bu rahatlığım , yoksa bir de dafansif orta saha gerekecek.

OCAK KALECİ ( tolga/günay)
YAZ SOL BEK (ismail)
OCAK STOPER (Ersan veya YAZ STOPER)
Rodolpho (Miloseviç)
Beck (Serdar)
Atiba (necip)
Tolgay ( Veli)
Oğuzhan (sosa)
Quaresma (olcay)
Töre ( kerim)
Gomez (cenk/ YAZ 3.SANTRAFOR )

24 kişilik kadro (avrupaya 22 bildirebiliyoruz galiba)

Bence şampiyonlar liginde alnımız ak kuyruğumuz dik mücadele ederiz..

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 17:46:53 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ZEKI

haberi yapan site expressspor.com mu neydi yanlis hatirlamiyorsam

Baskanin gs ile ilgili haberi tamamen uydurma gibi duruyor... Gorun bakin onumuzdeki gunlerde gs ile aramizi acmak icin bir suru bu tip haber yapacaklar... Cunku amaclari BJK yi gsye antipatik gosterip derbilerde fbye avantaj saglamak.. Bu tur oyunlara gelmeyin

Kesinlikle sana kartiliyorum.

Fakat kolombiyali kaleciler icin sikecidir yakıstırmaisna katilmiyorum (yanlis anlasilmasin)  :lol: