2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12720926 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar sadece gelen bilgiyi paylaşıyoruz sonra olmaz hayal kırıklığına uğramayın biz duyuyoruz söylüyoruz.
Bizi öyle duyumcu kimliğine sokmayın unutmayın forumda paylaşıyorum çok ta kesin olsa şimdi bunu yanar topla
haber sitesinde verirdim. Haber sitesinde paylaşmıyorsak bilinki gelen haberler dedikodu niteliğindedir.

Çevrimdışı Kadir G.

Önemli bir noktada şu oyuncu Arsenalde 1.8 milyon alıyor gelirse burada da aynı parayı alacak. Yaşı 27 oynamak istiyor ve Beşiktaşta oynamak istiyor(başkanın tranaferde en önem verdiği şey). Gelirse kazasız belasız 6-7 sene rahat ederiz. İnşallah gelir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

@Necmi abi bilgiler için çok teşekkürler bütün forum yöneticilerinin hakkı ödenmez :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Ospina ile Papy bu hafta bitse de rahat rahat maçları izlesek.

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Önemli bir noktada şu oyuncu Arsenalde 1.8 milyon alıyor gelirse burada da aynı parayı alacak. Yaşı 27 oynamak istiyor ve Beşiktaşta oynamak istiyor(başkanın tranaferde en önem verdiği şey). Gelirse kazasız belasız 6-7 sene rahat ederiz. İnşallah gelir.

Vergiler hariç mi 1.8 alıyor hocam ?

Çevrimdışı Kadir G.

Vergiler hariç mi 1.8 alıyor hocam ?

Evet o civarlarda alıyor Arsenalden. Vergiyi düşürmek için futbolcuların kullandığı yöntemler var onlara başvurduysa daha az vergi ödüyor olabilir. Bu da bizde oynayacaksa Arsenalden daha az paraya oynayacak demek.

Çevrimdışı talha

Ospina gelmeyecek

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Ospina gelmeyecek

tamam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Ospina gelmeyecek

peki

Çevrimdışı TURKahvesi

Ospina değerlendirmesini bence @Çağrı @atalay  falan yapsın benim yiyeceğim bir halt değil o
bana göre çok iyi bir kaleci ama elit katagoride değil a klas bir kaleci
doğru diyorsunuz abi
Ospina benim de beğendiğim kalecilerden biri
elit kategoride elbette değil ama Muslera gibi A klas kategorisinde
Beşiktaş'ım uzun yıllardan beri (Cordaba hariç) adam gibi bir kaleciye kavuşacak inşallah diyelim şuna
şampiyonluk yolunda hem takım arkadaşlarının üzerinde hemde rakiplerimizin üzerinde müthiş bir etkisi olacak
özellikle şampiyonlar liginde Ospina çok ama çokkk işimize yarayacak
son olarak hadi gel Ospina bu güzel taraftar seni bekliyorrrrrr.

Çevrimdışı cisse557

Ospina gelmeyecek

Geldi bile. Yarın kapa bildirilecek.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Samet_

Ospina gelirse güzel olur ama 4 4.5 a gelse daha da güzel olur :) Alıştık az bonservise 6 birden çok geldi  :D

Çevrimdışı canergiray77

69k'lık arsenal taraftar sayfası  hesabı veda mesajı gibi birşeyler paylaşmıştı hadi hayırlısı diyelim  :sevinc :halay: :ishock: :steamed: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı İrfan

Ospina gibi bir isim performans olarakta psikolojik olarakta bizi 2-3 tık ileri atar.
İnşallah olur diyorum.

Stopere de Franco yerine Papy'i kiralayabilirsek opsiyonlu tadından yenmez.  :ok:
Milosevic'le beraber güzel bir rotasyon olur. Şahsen Rodolfo-Ersan'ı bozma taraftarı değilim.

Kaleciyi direk 11'e yazacak bir adam alalım bence defansın performansı dahi artacaktır güven duygusundan dolayı.
We are Electric..!

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Evet o civarlarda alıyor Arsenalden. Vergiyi düşürmek için futbolcuların kullandığı yöntemler var onlara başvurduysa daha az vergi ödüyor olabilir. Bu da bizde oynayacaksa Arsenalden daha az paraya oynayacak demek.

Sağolun hocam bilgi için

Çevrimdışı can1903

Bildirilmezse kul hakkına girdin bak he sölim  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cisse557

Bildirilmezse kul hakkına girdin bak he sölim  :kop:
Durun abi Ospina gelmeyecek diyeni trollemek istedim :D kaynak ne diye sorarsa kaynaksiz sağladığını öğreneyim diye dedim :D

Çevrimdışı sallapati

Ospinayi alacagimiza mathew ryan i satin alma opsiyonlu kiralayabilsek daha iyi olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Ensar

Ospinayi alacagimiza mathew ryan i satin alma opsiyonlu kiralayabilsek daha iyi olur

neden
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/SporGundemi35/status/686188198846967808

Tolgadan iyi kaleci  :sevinc :sevinc

Kale direklerinin tolgadan daha çok güven verdiğini düşünürsek bende tolgadan iyi kaleciyim. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kartal Ç

KAP ları özlemişiz  :D

Çevrimdışı sallapati

neden
Hem daha genc hem bence daha iyi.. Cordoba dan agzimiz yandi.. Guvenemiyorum kolombiyali kalecilere.. Ihanete ugradik 101. Yil ve sonrasinda