2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936416 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Sirigu hayalleri kurmak güzel bir arkadaş sürekli yazıyodu top class kaleci direk ne bonservis verebiliriz ne maaşını hadi bunları verdik diyelim bizimle beraber tüm epl istiyo bize nasıl düşsün çokmu çok zor.sunderland maçına bakalım bugün kalede kim olacak ona göre bir önümüzü görürüz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sirigu yu kiralık olarak düşünebiliriz
epl den isteyenler de varsa yapsınlar tekliflerini
maaşını da psg ile fifti fifti karşılamak için teklif yaparsın
zor değil adam gelmek isterse gelir epl ye gitmek isterse de gider
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartalBaz

Şenol Güneş gereksiz uçan kaleci sevmez. Onur'u çok uyarıyordu bu konuda iyi pozisyon al uçma seyirci yer ben yemem diye.

Costil'i istiyordur eminim.
Senol hocayi bilmemde benimde ilk dikkatimi ceken ozelligi o oldu. Durusu o kadar iyiki kurtardigi toplar basit geliyor.

Çevrimdışı kartalBaz

Şenol Güneş gereksiz uçan kaleci sevmez. Onur'u çok uyarıyordu bu konuda iyi pozisyon al uçma seyirci yer ben yemem diye.

Costil'i istiyordur eminim.
Senol hocayi bilmemde benimde ilk dikkatimi ceken ozelligi o oldu. Durusu o kadar iyiki kurtardigi toplar basit geliyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

sirigu yu kiralık olarak düşünebiliriz
epl den isteyenler de varsa yapsınlar tekliflerini
maaşını da psg ile fifti fifti karşılamak için teklif yaparsın
zor değil adam gelmek isterse gelir epl ye gitmek isterse de gider
4 milyon euro verelim diyosun yani?

Çevrimdışı Mehmet K

Sirigu top 5 kaleciler listesine girer mi sizce?

Çevrimdışı RQ7_351903

Hayalim tabiki Sirigu, ama Costil gelse bile 1. sınıf kalecimiz olur. :)

Hayırlısıi içimde Sirigu olacak "hissi" var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:32:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Madem Valencia'ya bakılıyor. Ryan yerine Diego Alves neden düşünülmüyor aynı takımdan?

Adam geçen sene uzun bir sakatlık geçirdi ama baya baya bir kalecidir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

13 galibiyet bizi güle oynaya şampiyon yapar aç gözlü olmayalım
en azından namağlup olsun be abi olma mı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Jukebox

Bence girmez.
Bir sürü isim var sirigu'dan önce.

Çevrimdışı Çağatay

4 milyon euro verelim diyosun yani?

yıllık 8 M euro mu kazanıyor ?
ayrıca bunun ne kadarı vergi ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aa.aslan

Valla costili bende beğendim iyi yerlerde durmuş hep. Bir kafa topu var videoda yan top oyuncu topun geldiği tarafa vuruyor bu kalecileri bitirir genelde costil tek el hemen müdahale etmiş. Zaten adı geçen kalecilere casio hariç okey derim boyko, mandanda, ospina, costil hepsi iyiler.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:35:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Bence giremez şuan.

Neuer, Buffon, Handanovic, Courtois, Cech.

De Gea, Ter Stegen gibi kalecilerin olduğu 2. 5'e alırım ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Madem Valencia'ya bakılıyor. Ryan yerine Diego Alves neden düşünülmüyor aynı takımdan?

Adam geçen sene uzun bir sakatlık geçirdi ama baya baya bir kalecidir.
Hala birinci kaleci ordan Ryan şans bulamıyor, ama iyi kaleci.

Bu sene 8 maç oynamış üçüncü kaleci durumunda abi.

Çevrimdışı Yalçın

benim canımı sıkan diğer bir detay su,, bu kadar git gel yapıyor oteller yolculuk paraları sunlar bunlar kimin cebinden gidiyor? böyle bol keseden harcama yapılıyor birtane adam dahi zor geliyor

artı 2,3 kişinin maasında zorlanan klup bu yolculukları takır takır nasıl oduyor cnk erdal beyin yolculukları oyle bir iki günde değil günde 2 kez git geller var...

oyuncular getiriliyor goturuluyor enson hatırlıyorum

lescott mesela iki haftada 10kez git gel oldu yahu

Soyle bir hesaplama yapalim. Hep beraber. Cunku bu tip iddialar Divan'da da dile getiriliyor. Uzerinde durmak gerekir.

Transfer islerinin uzerinde duran 3 kisi var. Baskan Fikret Orman, Erdal Torunogullari ve arada sirada da olsa Ahmet Nur Cebi.

Bu adamlarin ayda ortalama olarak 10'ar defa Paris'e gittigini baz alalim. Paris dedim ozellikle, en pahali sehirlerden birisidir. Sirf transfer icin. Yani totalde gidis donus 30 defa.

THY'nin sitesinden tek kisi gidis-donus bilet fiyati vergiler dahil: 6,047 TL. Alttaki de linki:

https://online.turkishairlines.com/internet-booking/availabilityInt.tk;jsessionid=bNdyWQpGl1G0WJRlbPKGNYZlsW75nfDpDYQ1xZJTQfnMZSTp2Tp0!-2073837115

30 X 6,047 TL: Eder 181,41 Bin TL.

E bu adamlar gittilermi en az 3'er gun kalsinlar. Degil mi? Simdi bu adamlari Paris'in en lux otellerinde konaklatalim. Bir de odalarina kahvaltiyi da dahil edelim. Gunluk oda fiyati 750 Euro averaj
fiyat. Otel ise Park Hyatt Vendome. En lux otellerindendir. Linki assagida:

http://paris.vendome.hyatt.com/hyatt/reservations/roomsAndRates.jsp?language=en&xactionid=15226143d23&isFromHICBookingValidator=HIC&_requestid=22426

Hesaplayalim simdi: 750 X 3,30 TL: Eder 2,475 TL. Bunu da carpalim 90 ile: 222 Bin TL. E birde ekleyelim uzerine 181,41 Bin TL. Eder toplamda: 403 Bin kusur TL.

Tabi bu adamlar harcayacak bir de degil mi. Her gittiklerinde de 3'er bin TL harcadiklarini dusunelim. 90 X 3000 TL= Eder 270 bin TL.

Genel toplamda ettimi 673 Bin TL. Biz buna 700 BİN TL diyelim.

Hadi bunu abarttik deyip, 3 aya genelleyelim. Toplam maliyetide 1 trilyon'a cikaralim. Kaldi ki hicbir sekilde ceplerinden para harcamiyorlar diyelim.

Genel sonuc 1 trilyonluk bir masraf.

Simdi bu adamlar her transferde en az 500 bin euroluk ucuza getirmeyi hedefliyorlar ki (genelde bu rakam minimum 1 milyon euro seviyesinde oluyor), bu da 1.5 trilyona tekamul ediyor.

Neresinden bakarsak bakalim yine cepte 500 bin tl para kulupte kalmis oluyor degil mi? Ki rakamlarin hepsini de fazla fazla verdim.

Umarim aciklayici olmustur..

*Fiyatlari revize ettim.

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 13:48:40 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

yıllık 8 M euro mu kazanıyor ?
ayrıca bunun ne kadarı vergi ?
Ben 5.5 alıyo diye biliyom o orada aldığı para senden ne kadar ister orasıda var epl de kendini daha iyi göstermek varken buralara kalkıp gelmek var

Çevrimdışı RQ7_351903

Evren eyfel kulesinin simgesini paylaşıp hadi hayırlı olsun yazmış.

Çevrimdışı Tolga

Costil de en dikkatimi çeken şey topsuz oyundaki konsantrasyonu.

Dikkat edin rakip ceza sahasına hücum ederken sürekli arkadaşlarını uyarıyor, pozisyon takibi baya baya iyi gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Siriguya Fiorentina 7 M teklif etmiş Psg 10 M dan aşağı bırakmaz büyük bir takıma gideceğini düşünüyorum.Başkan ve Şenol hocanın dünkü konuşmaları esprili halleri kaleci transferi bitmek üzere hallerindeydi  :) .Costili bitirmeye gidildi gibi görünüyor 5-6 M bandında olur bu transfer.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Siriguya Fiorentina 7 M teklif etmiş Psg 10 M dan aşağı bırakmaz büyük bir takıma gideceğini düşünüyorum.Başkan ve Şenol hocanın dünkü konuşmaları esprili halleri kaleci transferi bitmek üzere hallerindeydi  :) .Costili bitirmeye gidildi gibi görünüyor 5-6 M bandında olur bu transfer.

6 milyon € cok fazla 5 milyon € ya bitirip 1 milyon € ya chelseadan pappy'i kiralamamız lazım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:42:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Costil de en dikkatimi çeken şey topsuz oyundaki konsantrasyonu.

Dikkat edin rakip ceza sahasına hücum ederken sürekli arkadaşlarını uyarıyor, pozisyon takibi baya baya iyi gibi.

İletişimi de iyi. Yalnız Djibolodji de gelsin ki Fransızca iletişim kursunlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

İletişimi de iyi. Yalnız Djibolodji de gelsin ki Fransızca iletişim kursunlar  :evillol:

rhodolfo ile nasıl iletişim kurucaklar :D

Çevrimdışı Mehmet K

Bence girmez.
Bir sürü isim var sirigu'dan önce.
Bence giremez şuan.

Neuer, Buffon, Handanovic, Courtois, Cech.

De Gea, Ter Stegen gibi kalecilerin olduğu 2. 5'e alırım ben.

Handanovic ile çok büyük fark göremiyorum ben ama o da bende antrenör gözü denilen şeyin olmamasından dolayıdır. Bence 6. sıra Sirigu için iyi bi sıra.

Tüm bunlar bir kenarı Sirigu gelirse Beşiktaş tarihinin en iyi kalecisi ve Süper Lig tarihinin en iyi 2. kalecisi (1. Taffarel) gelmiş olur. "Bence"

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence Papy kaleci transferi budgetyi bitirirse hemen kiralik olarak gelir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:44:26
  • Beşiktaş / Bodrum
rhodolfo ile nasıl iletişim kurucaklar :D

Beck ile nasıl kuruyorsa :D

Handanovic ile çok büyük fark göremiyorum ben ama o da bende antrenör gözü denilen şeyin olmamasından dolayıdır. Bence 6. sıra Sirigu için iyi bi sıra.

Tüm bunlar bir kenarı Sirigu gelirse Beşiktaş tarihinin en iyi kalecisi ve Süper Lig tarihinin en iyi 2. kalecisi (1. Taffarel) gelmiş olur. "Bence"

Kesinlikle öyle olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Derbi falan kaybetmek yok. Cikacaz yenip gelecez . Zaten gs asilmayacak fb şampiyon olmasın diye. TS ye 2 maç vermemesi olacaz . Fb yide kendi evinde sarı çarşafa yatırıp. . Neyse gerisini yazmayayim silersin :)
Yanılıyorsun @Kemal hiç öyle düşünme gs bizim şampiyonluğumuzdansa feneri on kere yeğler.
olmamamız için elinden geleni yapar. Sorun onlardan kimin şampiyon olduğu değil bunu önemsemiyorlar
alıştılar son zamanda pastanın ikiye bölünmesine ikiside üçe bölünmesini istemez biliyorlarki biz dirildiğimiz anda tutulmaz oluyoruz
o nedenle mümkün değil göreceksin it gibi oynayacaklar.