İşte buda yönetimin başarısıdir ilk zamanlar yönetim kurulunda konuşulup teklif gitmeden basına sızıyordu
Ben verilen sinyallere bakarım
Erdal Torunoğulları ingiltereye pazarlık için gittimi gitti
peki son pazarlık günü bilet rezervasyonları yapıldımı yapıldı kimse inanmasada

bu transferin belli aşamaya geldiğini gösterir
sonra Torunoğulları sessiz sedasız istanbula döndümü döndü
ospina geldimi gelmedi
peki ingiltereden arsenal kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşuluyor wet ham ın kalecisine göz dikmiş
peki istanbulda Beşiktaş kaleci arıyor haberleri konuşuluyormu konuşulmuyor ospinadan ümit olmasa şu anda nereye bakacaklarını şaşırırlardı
Torunoğulları bu gün basında çıkan cassio haberini yalanladımı yalanladı basın döndü gene boyko yu pişirdi neymiş yönetime rest çekmiş
hadi canım böyle bir şeyin bilinme ihtimali varmı heleki yönetimleri karanlık tiplerken böyle bir şey duyulsa satacakları varsada satmazlar
bütün yollar ospina işinin tamam olduğunu işaret ediyor benim için sadece arsenalin kaleci bulma konusunda elini kuvvetlendirmek için açıklanmıyor
Şenol Güneş garanti altına almasa kaleci istiyorum diye açıklama yaparmı bu gün elindekileri taça attı. Başkanda çok rahat davranıyor.
bunlar olduğuna işarettir. yada yüzde doksandokuz olacak bir garanti aldılar. imza atılmamış olsa bile
benim gözlemlerim bunlar