2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928967 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Melekcik

Burada da Corinthians'in kalecisiyla imzaya yakin oldugumuzu yaziyor.. Anlamadim birsey bu durumdan..  :alala:

http://www.sambafoot.com/en/news/78901_negotiations_advance_successfully_and_be__ikta___are_close_to_signing_cassio_from_corinthians.html
Menejerler oyuncuyu bize yamamaya çalışıyor Türkçesi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı klubnika01

adı geçen kalecilerin hepsi tolgadan en az 2 gömlek daha iyi kaleciler.tolgaya bırakın bu takımın kalesini emanet etmeyi tesislerin kapısında bekçilik bile yaptırmam

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İyi kaleci "aha yedik dediğimiz topu çıkaracak" kaleci değildir maalesef. Bu tanıma en çok uyan kaleci Cenk Gönen'dir ama iyi kaleci olduğunu söyleyemeyiz. İyi kaleci dengeli kalecidir, takımına ve seyircisine güven veren kalecidir. Mümkün olduğunca ayakta kalan, maçın her saniyesinde konsantrasyonunu koruyabilen ve maçın içinde kalabilen kalecidir. İyi bir kaleci bir takımın en az %50'sidir. Takımı ayakta tutan, motivasyonu düştüğü anda arkadaşlarını yüreklendirebilecek kalecidir. Ben takım arkadaşı ya da seyirci olarak her şutta elinden gelenin en iyisini yapacağından emin olursam işte o zaman bu iş olmuştur...

Cenk kaleci bile değildir. Poz vermekten başka da yaptığı bir şey yoktu en sevmediğim kaleci tipidir. Benim tanımımı da farklı algılamışsın da olsun eksik de olsa sana göre "iyi kaleci" tanımın için teşekkürler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yalçın

Lig TV bile yayinlamis bu haberi.. Kaleciyi merak edenler videoyu izleyebilir.. Ben de izliyorum zira:

http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktas-corinthiansin-kalecisi-cassio-ile-anlasma-sagladi
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

Mükemmel kaleci yenecek golu yemeyendir
Iyi kaleci yenecek golu yiyendir
Vasat kaleci yenmeyecek golu yemeyendir
Çok kötü kaleci yenmeyecek golu yiyendir

Tolga hangi kategoridedir ?

bu tanıma göre tolga iyi kaleci ile kötü kaleci arasında gidip geliyor.arada vasaya bağlayabilse :D

Çevrimdışı can1903

Günler geçiyor, vakit daralıyor son 23 gün. #İyiGeceler
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yalçın

Hmm bu kalecinin refleksleri ve top takibi iyi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

En hayırlısı idare edecek durumdaysa -realde iyiydi casillası kesmişti- lopezi kiralayıp sezon sonu ospinayı zorlamak. Devre arası kaleci almadan arsenal asla onu vermez vermesini de beklememek lazım. Yaz döneminde şansımız fazla olur.

Çevrimdışı Mehmet92

Ospina eyvallah iyi kaleci ama taraftarın gözünde bir Lev Yaşin havası oluştu.Çok üst düzey bir kaleci değil arkadaşlar,arsenal kariyeri zaten kulübede geçti izlemiş olanınız varsa 2014 DK'dan izledi,biliyor.Gelir gelmez orasını bilmiyorum ama abarttığımız kadar büyük bir kaleci değil,adamı Buffon yaptık Beşiktaş taraftarı olarak bi anda.

Benim gönlümden en çok Adler geçiyordu,olmadı.Şenol hocam bugün basının önünde transfer istediğini vurgulayarak topu yönetime attı.Bundan sonrası Fikret Orman Ve Erdal Torunoğulları'nın ne kadar istekli olduğuna bakıyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

bu tanıma göre tolga iyi kaleci ile kötü kaleci arasında gidip geliyor.arada vasaya bağlayabilse :D

keşke be abi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Sunderland maçına Ospina ilk 11de başlayacakmış.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En hayırlısı idare edecek durumdaysa -realde iyiydi casillası kesmişti- lopezi kiralayıp sezon sonu ospinayı zorlamak. Devre arası kaleci almadan arsenal asla onu vermez vermesini de beklememek lazım. Yaz döneminde şansımız fazla olur.
Çok iyi olur 6 aylık daha iyisini bulamayız milan 16 yaşında çocuğa verdi formayı bide abbiati var heralde orda lopez en mantıklı duruyor.

Çevrimdışı Anıl

Menejerler oyuncuyu bize yamamaya çalışıyor Türkçesi
Kombine değiştirme mevzusu ne oldu @Melekcik :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Lopez iyidir güzeldir ona razı ettiler bizi :)10 ile 16 arasını bekleyelim derim yinede bir bildikleri olmasa söylemezler ben başkanın basın toplantısını ospina ile yapacağını düşünüyorum hertürlü şov stadın açılacağını tarih felan sever böyle işleri

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ümer

Çok üst düzey bir kaleci gelmezse hoca maalesef tolgayı yine oynatacaktır

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Lopez iyidir güzeldir ona razı ettiler bizi :)10 ile 16 arasını bekleyelim derim yinede bir bildikleri olmasa söylemezler ben başkanın basın toplantısını ospina ile yapacağını düşünüyorum hertürlü şov stadın açılacağını tarih felan sever böyle işleri

Bugün hocaya sarılması espirili olması yüzü gülmesi vs. bana çok az bir umut verdi fakat çok zor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yarın 2 tane hatalı gol yerse hemen gomeriz buraya. :):)

Çevrimdışı Necmi

Burada da Corinthians'in kalecisiyla imzaya yakin oldugumuzu yaziyor.. Anlamadim birsey bu durumdan..  :alala:

http://www.sambafoot.com/en/news/78901_negotiations_advance_successfully_and_be__ikta___are_close_to_signing_cassio_from_corinthians.html
Torunoğulları açıkladı ya kesinlikle ilgilendiğimiz bir isim değil dedi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sunderland maçına Ospina ilk 11de başlayacakmış.

Defoe fletcher toivonen vurduğunuz gol olsun  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Melekcik

3 kere aradım ulaşamadım sanırsam olmuyor arkadaş olmaz dedi oda degistirmek istiyordu yapmamış @Anil
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yalçın

Torunoğulları açıkladı ya kesinlikle ilgilendiğimiz bir isim değil dedi

Allah Allah. E kimi getirecek bu adamlar. Aciklamamalarini gayet iyi anliyorum da, biz burada transfer-toto yapiyoruz resmen.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

İçimden bir ses 4 milyon euroya ospina beşiktaşda diyor

Çevrimdışı Kalyoncu

Bugün hocaya sarılması espirili olması yüzü gülmesi vs. bana çok az bir umut verdi fakat çok zor.
Wenger yerine başkası olsa olurda adam fena inat  hiçte sevmem anlamadımda arsenal onu niye yıllardır tutuyo bizim yönetim transfer işini öğrendi yapacaktır güzel bir hamle yalnız boyko gelecekse Lopez gelsin ben razıyım diğer senelerde boyko yüzünden çöp olmasın tolganın şampiyonlar ligi maçlarını seyretse objektif biri tolgayı muslera ile kıyaslar boykonunda yaptıgı çıkış tek bir sene

Çevrimdışı Necmi

Kombine değiştiremiyorsun @Anıl  zaten kapalı ve numaralıda yer kalmadı
kapalıda sanırım üstte yanlarda kaldı az miktarda kombineni iptal ediyorlar sen yeni kombine alıyorsun ama
topraktan girme haklarını kaybediyorsun bunu kulüpten söylediler.bu bir kaç ay önceki durumdu artık
büyük ihtimal iptal etmiyorlardır.

Çevrimdışı Necmi

İçimden bir ses 4 milyon euroya ospina beşiktaşda diyor
benim içimdeki ses daha pahalı diyor :bandit: