2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920568 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Turco

Kumaşı iyi fakat pozisyon bilgisi ve alan oyunu yetersiz. Oyun içi dalgalanmaları çok.

Balanta'yı boş ver hiç River-Boca derbisi izledin mi; atmosfer nasıl? @Turco

izledim ama monumental de izledim. riverlı taraftarlar la bombonera'ya swat timi eşliğinde girebiliyorlar o derece yani.  :steamed: :steamed:

birde işin iğrençlik tarafı var. bombonera çok dik bir stadyum, rakip takım taraftarlarını alt tribüne alıyorlar ve bocalılar üst tribünden alt tribünde bulunan river taraftarlarının üzerlerine işiyorlar. bombonera da superclasico izleyeceğim diye 90 dakika çiş yağmuruna katlanamam.  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Bu isler cok zormus onu anladim sosyal medya felaket

Çevrimiçi Necmi

ben yönetici olsam ve bana transfer tüyosu vermeseler hepsine küserim. :iblush: :iblush:
onlarda küsüyor zaten :kop: :kop:
Başkan Çebi Torunoğulları ve Metin Bey dışında transferi biliyorum diyen yalan söyler.

Çevrimdışı canU

Bu cassio nasıldır?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

izledim ama monumental de izledim. riverlı taraftarlar la bombonera'ya swat timi eşliğinde girebiliyorlar o derece yani.  :steamed: :steamed:

birde işin iğrençlik tarafı var. bombonera çok dik bir stadyum, rakip takım taraftarlarını alt tribüne alıyorlar ve bocalılar üst tribünden alt tribünde bulunan river taraftarlarının üzerlerine işiyorlar. bombonera da superclasico izleyeceğim diye 90 dakika çiş yağmuruna katlanamam.  :evillol:
:kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Bu cassio nasıldır?
Fener'e de yazmışlardı sene başında ama nasıldır bilmem. Menajer poh pohlaması olabilir.

Çevrimdışı Efe

@Efe hayırdır? yanlış başlığa geldin sanırım :D kaç kedi yolu takıldı :D
ben hep buralardayım kedi yolundan zaman bulduğumda bakıyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı RQ7_351903

Cassio alınırsa kulübün camını indirmessem en adi (Küfür Yasak)₅'yum.

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/684870010783838208

Çevrimiçi Necmi

Ospinanın bonservis ücreti konusunda bilgi var mı?
istediklerini vereceğiz gibi görünüyor :bandit: Erdal beyin kajuları belki 1 M düşürür.
ama olursa eğer stoperde bonservis ödemek zor kajunun yanına antep fıstığıda götürdüyse belki taksit yaparlar.

Çevrimdışı dlcs

Cassio nasıl güney amerikalı arkadaş?  :biggrinking:

Çevrimdışı Renton

istediklerini vereceğiz gibi görünüyor :bandit: Erdal beyin kajuları belki 1 M düşürür.
ama olursa eğer stoperde bonservis ödemek zor kajunun yanına antep fıstığıda götürdüyse belki taksit yaparlar.
Ospinaya verilir 7-8 yapacak bir şey yok.Stoper de kiralık paket olursa iyi olur o zaman
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

Bu cassio nasıldır?

Ortalama kaleci. Timingi iyidir.  :eyes

Çevrimdışı RQ7_351903

Bu sıfatına vurduğum gelcene Hakan Arıkan gelsin.Tam bir kova yemin ediyorum geçen sene çoğu maçını izledim Corinthians'ın.

Çevrimdışı Turco

cassio değil de river'dan barovero'yu alsak büyük iş yapmış oluruz. istatistiki olarak dünyanın en iyileri arasında.
çıplak gözle izlediğim için biliyorum inanın rakip futbolcu daha topa vurmadan nereye vuracağını tahmin edip o köşeye doğru yatıyor.
top sektirme hak getire sanki elinde mıknatıs var. lastik gibi kaleci tek kelimeyle mükemmel.

31 yaşında ama rahat 3-4 sene oynar. cassio çılgın bi kaleci refleksleri mükemmel çok eksantrik bi kaleci ama arada öyle bi sıçıyor ki tolga yanında halt etmiş.

aslında çok uzağa gitmeye gerek yok karcemarskas'ı alsak o da bizde iş yapar. bir de itanjde de iş görür ama 33 yaşında.

mevcut şartlarda bir gerçeği göz ardı etmemek lazım  şu an için en iyi opsiyon ospina, üçe beşe bakmadan almalıyız.

Çevrimdışı onurturan

Cassio alınırsa kulübün camını indirmessem en adi (Küfür Yasak)'yum.

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/684870010783838208
ospina alinirsa da bi güzellik yaparsin artik kulubun camlarina :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sevenler sonunda kavuşacak

Çevrimdışı atalay

en son duyduğum  ospina arsen wengerin odasına dalmış :kop: :kop:
iknaya uğraşıyormuş :bandit: bu haber öğle saatlerinde  gelmişti bilet akşam üzeri alındı @atalay
örtüştüğü için girdik haberi bilete ilave 20 kg korgo bile eklenmiş :evillol:

Latife ediyorum. Fakat keşke haberi girmeseydiniz. @Necmi

Çevrimdışı KUMANOVALI

TRANSFER | Beşiktaş, Jose Sosa'yı isteyen River Plate'den Eder Balanta ve + para talebinde bulundu. Gallardo reddetti. (via @CarpetaRiver)
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Turco

TRANSFER | Beşiktaş, Jose Sosa'yı isteyen River Plate'den Eder Balanta ve + para talebinde bulundu. Gallardo reddetti. (via @CarpetaRiver)

yalan haberin kralı :D az sonra detayları açıklayacağım.

Çevrimdışı TALAT

valla ne yalan soyleyim londra airport olayi benim de kafami kurcaliyor. bu bilet olaylarinda pek bilgim yok ama elle girilecek bir sey olmasa gerek. kici kirik otobus bileti alirken veya ayirtirken sistemden secerek giriliyor. ulkelerarasi ucak bileti gibi daha komplike bir seyde yer ayirtirken giren kisinin manuel olarak girmesi, hangi havalimani oldugunu yazmamasi garip. ins biz bir sekilde fazla evham yapiyoruzdur da bu adam o ucaga biner
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı dlcs

cassio değil de river'dan barovero'yu alsak büyük iş yapmış oluruz. istatistiki olarak dünyanın en iyileri arasında.
çıplak gözle izlediğim için biliyorum inanın rakip futbolcu daha topa vurmadan nereye vuracağını tahmin edip o köşeye doğru yatıyor.
top sektirme hak getire sanki elinde mıknatıs var. lastik gibi kaleci tek kelimeyle mükemmel.

31 yaşında ama rahat 3-4 sene oynar. cassio çılgın bi kaleci refleksleri mükemmel çok eksantrik bi kaleci ama arada öyle bi sıçıyor ki tolga yanında halt etmiş.

aslında çok uzağa gitmeye gerek yok karcemarskas'ı alsak o da bizde iş yapar. bir de itanjde de iş görür ama 33 yaşında.

mevcut şartlarda bir gerçeği göz ardı etmemek lazım  şu an için en iyi opsiyon ospina, üçe beşe bakmadan almalıyız.

Bugün bayağı maç özeti izledim yediği gollere filan baktım. Bana kötü gelmedi cassio. Üstelik çirkin bir kaleci iş yapmaması imkansız  :lol:

Şaka bir yana nedense pek olumsuz bir izlenim bırakmadı. İş yapar gibi duruyor, yaşı da 27 imiş.

Ayrıca Ospina'nın nice günlerinden daha kötü değil gibi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla ne yalan soyleyim londra airport olayi benim de kafami kurcaliyor. bu bilet olaylarinda pek bilgim yok ama elle girilecek bir sey olmasa gerek. kici kirik otobus bileti alirken veya ayirtirken sistemden secerek giriliyor. ulkelerarasi ucak bileti gibi daha komplike bir seyde yer ayirtirken giren kisinin manuel olarak girmesi, hangi havalimani oldugunu yazmamasi garip. ins biz bir sekilde fazla evham yapiyoruzdur da bu adam o ucaga biner
Abi orada havaalani kısaltmasi yaziyor bu sistemlerde istanbul diye yazmaz IST yazar sabiha gökçen ise SAW yazar.

Bilette LHR(londradaki 5 havaalanindan birisidir - IST yazıyor...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi orada havaalani kısaltmasi yaziyor bu sistemlerde istanbul diye yazmaz IST yazar sabiha gökçen ise SAW yazar.

Bilette LHR(londradaki 5 havaalanindan birisidir - IST yazıyor...

Çevrimdışı Seyithan

İyi akşamlar, hayırlı nöbetler herkese.

Bu akşama kadar varlığından haberim yoktu buradan yer var mı bize de bu sitede?