2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912709 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

rica ederim @tangaz, o küpür şuydu herhalde  :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

rica ederim @tangaz, o küpür şuydu herhalde  :)

waaay :tabe: müthişsin @ahmetx harika bir arşivin var. böyle değerli Beşiktaşlıların olduğu bir platformda olmak çok keyifli... Beşiktaşlı olmanın ayrıcalığı yaşatan çok değerli bir Beşiktaşlısın tekrar teşekkür ederim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

waaay :tabe: müthişsin @ahmetx harika bir arşivin var. böyle değerli Beşiktaşlıların olduğu bir platformda olmak çok keyifli... Beşiktaşlı olmanın ayrıcalığı yaşatan çok değerli bir Beşiktaşlısın tekrar teşekkür ederim.
estağfrullah , benim bir değerim varsa o da Beşiktaşlı olmaktır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tarık16

aman allahım neler kaçırmışım :) Ospina geliyor forum yıkılıyor.. twitter reddediyor..beşiktaşlı muhabirler olaydan bi haberler.. gel be insafsız Ospina şu takım bi kaleci görsün.. bu arada transfer olsa da olmasa da tebrikler besiktasarena devamını bekliyoruz :)

Çevrimdışı tangaz

estağfrullah , benim bir değerim varsa o da Beşiktaşlı olmaktır.

Ne mutlu BEŞİKTAŞLIYIM diyene!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina' nın Rezervasyonda olan biletine hala inanmayan mı var @Necmi abi niye kendini yoruyorsun...

Bugün evelallah biletin detaylarına ulaşacağım..

Çevrimdışı Melekcik

evet, üçüde yeteneksiz olmasaydı biz bu duruma düşmezdik.

tolga cenk ve günay resmen el bombası gibiler.

tolga iki sene üst üste bizi uefa dan etti.
günay gs maçında amatör kalecinin yapmayacağı hatayı yaptı.
cenk'in hataları saymakla bitmez zaten.

oyun bilgileri aynıysa verileni iyi kavrayamamalarından kaynaklanıyor. mesela tolga sambade'nin antreman temposunu çok ağır buluyor, işine gelmiyor çünkü.

sana sambade dünyanın sayılı kaleci antrenörlerinden biri diyorum sen hala aynı yoldan devam ediyorsun.

çocuğunun zeki olduğunu iddia edip suçu hocaya atan öğrenci velisi gibisin.
Senin deyiminle cevap vereyim bir çocuğu o akılsızsa herseyi öretemesiniz ama en azından temel ihtiyaçlarını gidecek kadar öretirsiniz bana sòylermisiniz sambadenin  yetiştirdidiği Barcelona real madrid gibi takımlarda oynayan kaleci yi @Turco
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ozan062

Geldikten sonra gerisini düşünmüyoruz  :ishock: :ishock:
3 katına satarız  :bandit: :bandit: :bandit:

ospinayı satmak mı :D

bizde kalır artık o baska yere gitmez emin olabiliriz:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

tuzlu yani   :evillol: tabi canım gelsin de nasıl gelirse gelsin zaten kurtaracağı toplarla şampiyonluğu getirir

hocam bunu soylememekte fayda var bakın sampiyonluk kaleciliklede gelmez takım oyunuyla olur simdi geleni içeri buyur edenin yerine sahaya karakter ve birazda guven dagıtacagı için defans problemleri yüzde 10 değişecektir ama bu

yediğimizden bir fazlasını atıcagımız gercegini değiştirmez o goller gelecekki sampiyon olucaz  :ok: yani beklentiyi cok cok buyutmeyelim

fazlada 8 puan gelecektir maç kurtaracagı için o konuda sey ederseniz anlarım ama direk hersey tamammıs gibi yes biz sampi demeyak bea
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2016, 10:37:41 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş Arena bu rezil düzenin içinde bir vahadır.
Bu oluşumdaki insanların ne kadar hassas ve dikkatli
olduğunu uzun süredir takipte olmayanlar bilemez.
Söz konusu paylaşım bir haberdir hemde twitter abilerinin
oturdukları yerden yapamayacakları türden bir haber.
Sözde basın gazeteciliğin ne olduğunu unutmuşken arkadaşlarımıza,
abilerimize sallayanları kınıyorum.   

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya bu kadar abartilacak ne var arkadaslar. Necmi abi bilet olayini gormus ve bize haber veriyor. Sacma sapan yorumlarla boyle durust adamlari kustureceksiniz. O zaman gidip hergun sallayan insanlardan bilgi alacagiz. 6 aydir buradayim ve kendimi bu ailenin bir ferdi gibi goruyorum. Buradaki hicbir insanin kendini ispatlamasina gerek yok. Transfer olur yada olmaz benim icin necmi abi ve site yonetimi hep guvenilir olacaktir. Bizler besiktas asigi insanlariz. Saygilar.

:claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İmza
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

buda pc nin fotoğrafının çekilmiş hali photoshop diyenlere

Daha da söylenecek bir şey yok :)
10 sene sonra ilk defa kalecimiz olacak gelsin şu adam :D

Çevrimdışı Yasin A.

ya agbi bu nedir? Ospina'nın twitter hesabına bir bakayım dedim, adam Aralık başından beri Beşiktaş'ı ve taraftarları favorilerine ekliyor... Açıkca çakmış mesajı istiyor yani.. Futbolcu istiyorsa gerisi teferruat hacılar, wenger bırakmazmış felan..
Bence kesin gelecek yakarız bu gezegeni yoksa !1r325  :steamed:

https://twitter.com/D_Ospina1/likes

Çevrimdışı Deniz

ya agbi bu nedir? Ospina'nın twitter hesabına bir bakayım dedim, adam Aralık başından beri Beşiktaş'ı ve taraftarları favorilerine ekliyor... Açıkca çakmış mesajı istiyor yani.. Futbolcu istiyorsa gerisi teferruat hacılar, wenger bırakmazmış felan..
Bence kesin gelecek yakarız bu gezegeni yoksa !1r325  :steamed:

https://twitter.com/D_Ospina1/likes
Lucas da istiyordu brendon birakmadi.
İngiliz takimlarinda menajerler transfer isinde bir numarali yetkili.wenger okey demeden ospina ada disina bile cikamaz.muhtemelen yoneticiler ikna etmeye calisiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serdart

yarın için bileti var bakalım binecek mi o uçağa binmeyecek mi?  :)

Çevrimdışı MumbLe

Wenger akıllı olsun, Beşiktaş'la uğraşanın çocuğu olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Martin Linnes zu gese olabilir

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Canıma kıyarım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aman diyim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Canıma kıyarım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gs kongre üyesi amcam o söyledi dalga geçti birde hırto siz alamadınız biz alacağız diye basındada adı hiç gese ile geçmedi

Çevrimdışı zekotha

hocam bunu soylememekte fayda var bakın sampiyonluk kaleciliklede gelmez takım oyunuyla olur simdi geleni içeri buyur edenin yerine sahaya karakter ve birazda guven dagıtacagı için defans problemleri yüzde 10 değişecektir ama bu

yediğimizden bir fazlasını atıcagımız gercegini değiştirmez o goller gelecekki sampiyon olucaz  :ok: yani beklentiyi cok cok buyutmeyelim

fazlada 8 puan gelecektir maç kurtaracagı için o konuda sey ederseniz anlarım ama direk hersey tamammıs gibi yes biz sampi demeyak bea

geçen sene gs'nn şampiyonluğundaki en büyük etken Muslera'ydı yoksa pek de takım oyunu oynamıyorlardı. Biz zaten normal oyunumuzu oynayacağız ama artık kaleciden de faydalanacağımız için şampiyonluktan daha emin olacağız ;)

Çevrimdışı Erdem Çözer

+1903
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Gs kongre üyesi amcam o söyledi dalga geçti birde hırto siz alamadınız biz alacağız diye basındada adı hiç gese ile geçmedi

Çok zor bence. Gerçekten sıkışık durumdalar. Denizli'nin eksik mevkiler için çok fazla isteği var.
Ayrıca Norveç kulüpleri nakit sever abicim. Gese'de de o yok.

Çevrimdışı Yasin A.

Lucas da istiyordu brendon birakmadi.
İngiliz takimlarinda menajerler transfer isinde bir numarali yetkili.wenger okey demeden ospina ada disina bile cikamaz.muhtemelen yoneticiler ikna etmeye calisiyor.

Evet, tabi ki öyle lakin Ospina faydalı olamayacagım, mutsuz olacağım, kaleyi bana emanet ettiğinizde bile iki kere düşüneceksiniz, oynamak istiyorum vs... gibi kanallar yaparsa Ospina, bence çok uzatmaz Wenger :)
Arsenal'in elinden kimleri çıkardığını biliyoruz, Van Persieler, fabregaslar, sagnalar, nasriler, vs... hiçbirini wenger eliyle yollamadı ama neticede gittiler.
tabi ospina için bunlar geçerli olmayabilir evet, wenger kadroda tutabilir ama biz yine istemeye devam edelim :)