2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920469 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Turco

Nasıl olur bizim defansa?

şimdiki hali ile pedro franco ne veriyorsa onu verebilir ancak.

bu arada belirteyim hayatımda gördüğüm en teknik stoper, penaltı noktasından rakibe bacak arası atacak kadar teknik ve soğukkanlı.

river-argentinos maçında gözümün önünde topla beraber 6 kişiyi oyundan düşürüp 70 metre depar atmışlığı var.

ama bi stoper için bunlar çokta gerekli şeyler değil, artı adamın devamlılığı yok. şu anda partneri mammana ondan bin kat daha iyi.

bu hali ile bizim defansa olmaz yani, bize hızlı ve hamleli stoper lazım.

Çevrimiçi Necmi

ben defalarca çıplak gözle izledim. sakatlık problemi olmasa çoktan avrupaya gitmişti.

bir türlü istenilen seviyeye gelemedi, kumaş iyi ama bir türlü dikiş tutturamadı.
Ben balantanın düşünüldüğünü sanmıyorum hiç gündeme bile geldiğini sanmıyorum
zaten şu alman kalecide @Çağrı nın haberi gündem yaratmak kaleciye dikkat çekmek için yaptık
haberi bir anda yönetim istiyor teklif götürdü millet sallamaya başladı ama emin olun yönetim onada teklif götürmemiştir. :D
yazın dzsudzsak haberide burdan çıkmaydı yönetimin dikkatini çekmek için oyuncuya bayağı uğraştık ama yönetim yemedi :evillol:
burda bir isin atıyorsun ortaya bir saat sonra her yerde konuşuluyor sonra basının kalemşörleri hemen bir teklif götürüyor.
Şenol hocanında dediği buydu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 00:29:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
şimdiki hali ile pedro franco ne veriyorsa onu verebilir ancak.

bu arada belirteyim hayatımda gördüğüm en teknik stoper, penaltı noktasından rakibe bacak arası atacak kadar teknik ve soğukkanlı.

river-argentinos maçında gözümün önünde topla beraber 6 kişiyi oyundan düşürüp 70 metre depar atmışlığı var.

ama bi stoper için bunlar çokta gerekli şeyler değil, artı adamın devamlılığı yok. şu anda partneri mammana ondan bin kat daha iyi.

bu hali ile bizim defansa olmaz yani, bize hızlı ve hamleli stoper lazım.

Mammana enfes bir stoper. Tam ihtiyacımız olan stoper. Tam olarak alamayacağımız da stoper maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Badem değil mi işte bunda ne varki değil mi :D
Heç, badem işte

Çevrimdışı ZORBEY

iki güne gerek yok yarın biletlerin onaylanması için son gün yarın onaylanmazsa düşer biletler onaylanırsa iş bitmiş demektir.
yarın öğrenme imkanımız olursa açıklarız zaten. aslında onaylanmasını bekleyip öyle yayınlayacaktık ama düşündük taraftar bilmeli bu transferin peşinde koşulduğunu
ciddi bir çalışma var olur olmaz ama bu gün insanlar çok ümitsizdi dedik bilsinler olmazsada olmaz biz burdayız. Haberinde arkasındayız.

abi benim samimi arkadaşım bayrampaşa THY ucak bileti satış ofisinde calişiyor. kendisine sorsam o ekrandan bakabilirmi yarın onaylanip onaylanmadığını? isim üzerine mi onaylanıyordu? yada ne sorayım:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bademi kızdırdınız :D

Çevrimdışı Samet_

Ya Fırat iyi bir insan olabilirsin ama leş gibi bir muhabirsin insan bir tane transferi haber verir önceden  :) En  yetkili kişiye sormuş bi de

Fikret Orman da evet bademcim iş bitmek üzere diyecekti sana zaten zeka küpü ya :lol:

Çevrimdışı canergiray77

@Tolga Bademe Badem dediğim için Badem bana kızmış Niye bana Badem demiş bende Bademsin işte dedim Bademlik etmiş beni bademlemiş  :kop: :kop: :kop:
ahahaha  :lol: :lol: :lol: :evillol: :evillol: :evillol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Samet Ç

Badem bir aralar Gerard Beşiktaş'a gelecek diyordu hey gidi hey ne günlerdi buna inanan garibanlarda abi ciddi misin diye twit atıyorlardı buna ne günlerdi  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Tolga Bademe Badem dediğim için Badem bana kızmış Niye bana Badem demiş bende Bademsin işte dedim Bademlik etmiş beni bademlemiş  :kop: :kop: :kop:

:evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Fikret Demirer, Balanta'yı istiyordu.

Bu arada Mammana, dünyanın en iyi stoperlerinden biri olabilir. Yüksek potansiyelli. 

Çevrimdışı Renton

Ospinanın bonservis ücreti konusunda bilgi var mı?
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Karabay

Galiba bizimkiler transferi 2-3 yönetici ile yapıyorlar çoğu yöneticinin gerçeklerden haberi olmadığını düşünyorum onlarda sorarsa Boyko falan diyip geçiştiriyorlar . Çünkü öteki yöneticiler sürekli medya ile iç içe kesin birisi söyler mantığıyla yaklaşıyorlar heralde

ben yönetici olsam ve bana transfer tüyosu vermeseler hepsine küserim. :iblush: :iblush:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ospinanın bonservis ücreti konusunda bilgi var mı?
Geldikten sonra gerisini düşünmüyoruz  :ishock: :ishock:
3 katına satarız  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Ben balantanın düşünüldüğünü sanmıyorum hiç gündeme bile geldiğini sanmıyorum
zaten şu alman kalecide @Çağrı nın haberi gündem yaratmak kaleciye dikkat çekmek için yaptık
haberi bir anda yönetim istiyor teklif götürdü millet sallamaya başladı ama emin olun yönetim onada teklif götürmemiştir. :D
yazın dzsudzsak haberide burdan çıkmaydı yönetimin dikkatini çekmek için oyuncuya bayağı uğraştık ama yönetim yemedi :evillol:
burda bir isin atıyorsun ortaya bir saat sonra her yerde konuşuluyor sonra basının kalemşörleri hemen bir teklif götürüyor.
Şenol hocanında dediği buydu
abi sizde az değilsiniz ha :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Renton

Geldikten sonra gerisini düşünmüyoruz  :ishock: :ishock:
3 katına satarız  :bandit: :bandit: :bandit:
tuzlu yani   :evillol: tabi canım gelsin de nasıl gelirse gelsin zaten kurtaracağı toplarla şampiyonluğu getirir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı onurturan

olursa ben zaten kiralık için zor dedim der.
:kop: :kop: valla öyle der abi..

Çevrimdışı atalay

ben defalarca çıplak gözle izledim. sakatlık problemi olmasa çoktan avrupaya gitmişti.

bir türlü istenilen seviyeye gelemedi, kumaş iyi ama bir türlü dikiş tutturamadı.

Kumaşı iyi fakat pozisyon bilgisi ve alan oyunu yetersiz. Oyun içi dalgalanmaları çok.

Balanta'yı boş ver hiç River-Boca derbisi izledin mi; atmosfer nasıl? @Turco

Çevrimdışı Efe

vay be demek ospinaya bilet ayırtmışlar çakallar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turco

Mammana enfes bir stoper. Tam ihtiyacımız olan stoper. Tam olarak alamayacağımız da stoper maalesef.

mammana arjantin milli takımına yükseldi zaten. bu saatten sonra en az 10 milyon euro vermemiz lazım ki alabilelim. gerçi versek bile gelmez çünkü italya dan çok ciddi talipleri var.

Tarz olarak otamendi'ye çok benziyor, iyi yerlere gelecek. çok diri bi stoper ne ikili mücadelelerde ne de tempolu anlarda asla oyundan düşmüyor istesekde alamayız mammana'yı.

keşke gs den önce donk'u biz alsaydık. süper ligde en çok ikili mücadele kazanan stoper ve çok teknik. mermi gibi de şut çekiyor. ligi de tanıyor uyum sorunu da yaşamazdı ama olan oldu yapacak birşey yok.

zaten kulüp olarak bizim river'dan futbolcu almamız çok zor lanzini transferinde adamları baya bi bıktırdık.
haa keşke paraya kıyıp alsaydık, şu an west ham'da döktürüyor resmen fiyatını iki katına çıkardı, tata'da arjantin milli takımına çağırmayı düşünüyor.

lanzini olayı şaka gibi oldu zaten parayı basan alacaktı adamı lanzini'de gelmek istiyordu ama araplar parayı basıp aldı.
bir sezon katar'da oynadıktan sonra west ham'a gitti. çok büyük balık kaçırdık çok.

Çevrimdışı Efe

ospina 8 inde uçaktan indiğinde şampi.. :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı F1903

Bu arada Firat G. gecen yaz 'Gomez zu Besiktas' ilk kez Di Marzio tarafindan aciklandiginda ''Gomez'i sordum, son donemde agir sakatliklar yasadi, dusunulmuyor'' demisti.

Bizim yonetim cidden saglam t. geciyor bu arkadasla  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Linnes olayından sonra site yönetimindeki arkadaşlar abiler kolay kolay galyana gelip haber girmezler rahat olun .

@Necmi abi iyi hissediyorum yazmıştım değil mi dün :)
linnesde biz yanlış haber yapmadık haberi yaptığımızda imzalar atılmıştı en iyi kovaladığımız
haberdi adamın menejerinin bile numarası vardı whatsap tan konuşuyorlardı.Bazı arkadaşlar sabah gelmekten vaz geçti
sözleşme yırtıldı. o hışımla gidip aynı gün opareyi getirdiler. olan bize oldu :bandit:

Çevrimdışı fore_kazık

vay be demek ospinaya bilet ayırtmışlar çakallar  :D

@Efe hayırdır? yanlış başlığa geldin sanırım :D kaç kedi yolu takıldı :D