2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913163 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı zaferk

hoşbulduk teşekkürler hepinize :lol: ospina gelicek gibi hissediyorum ben aynı demba ba daki beklenilen hava bekledik bekledik ve geldi buda öyle olucak inşallah !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Futbolcularımız röportaj verirken quaresma gibi bu takımın büyüklüğünü vurgu yaparak şampiyonluga vurgu yaparak konusmalilar.
aynen, hatta bende yazayımmı yazmayımmı diye düsünüyordum. Q17  biz bu ülkenin en büyük camia'yiz dediginde, bunu laf olsun diye degilde, bunu hissettigi ve buna cani yürekten inandigi icin söyledigi, mimiklerinden ve gözlerinden okunuyordu. Aynen bu sekilde Bu sözleri tüm sporcularimiz, yöneticilerimiz ve taraftarimizda herzaman ve her yerde dile getirmeliki, kendilerini barca ve real sanan renklilerede her seferinde kapak olsun
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

İtiraf ediyorum, Quaresma'ya iyiden iyiye ısınmaya başladım. Trabzon maçı kırmızısı ardından yediği kesikten sonra olgun futbol oynamaya başlaması (bazen kendini kontrol etmekte zorlansa da) hoşuma gitmeye başladı. Son açıklamaları da gayet şık olmuş.

Çevrimdışı Savaş

Sallayın ya sitenin adı goygoycuya çıksa nolur? Biz birbirimizi biliyoruz sıkıntı yok.

Birşey görülmüş paylaşılmış. Kimse adam alındı demedi. Sadece rezervasyon paylaşıldı.

Anlayan istediği gibi anlasın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

aynen, hatta bende yazayımmı yazmayımmı diye düsünüyordum. Q17  biz bu ülkenin en büyük camia'yiz dediginde, bunu laf olsun diye degilde, bunu hissettigi ve buna cani yürekten inandigi icin söyledigi, mimiklerinden ve gözlerinden okunuyordu. Aynen bu sekilde Bu sözleri tüm sporcularimiz, yöneticilerimiz ve taraftarimizda herzaman ve her yerde dile getirmeliki, kendilerini barca ve real sanan renklilerede her seferinde kapak olsun
sadece onlarmı esas biz taraftarlar demeliyiz her platformda ama içimizde üçüncü olmaya meraklı bir sürü insan var
kendilerini zorla itiyorlar.

Çevrimdışı zaferk

İtiraf ediyorum, Quaresma'ya iyiden iyiye ısınmaya başladım. Trabzon maçı kırmızısı ardından yediği kesikten sonra olgun futbol oynamaya başlaması (bazen kendini kontrol etmekte zorlansa da) hoşuma gitmeye başladı. Son açıklamaları da gayet şık olmuş.
:claps: :claps: ayriyetten eklicek olursak oyun olarakta kendini inanılmaz geliştirdi son 2 maçta kendi ceza sahamız içinin 18 inden 2 kere top kesip atağa çıkardı falan inanılmaz geliştirdi o yönünü maşallah :super:

Çevrimdışı dlcs

Çevrimdışı Deniz

Haberi net anlamak lazim arkadaslar.
Haberde ucak bileti REZARVASYONU paylaşıldi.yani ne biletin kendisi paylasildi ne de oyuncu gelecek diye lanse edildi.

Daha dun lucas leivanin onayli bileti iptal oldu,Valdes ucak kapisindan dondu bunu unutmayalim futbolcu imzayi atana kadar hicbirsey kesinleşmiş olmaz.

Bir de malum kisilere iki cift lafim var.Daha fotoyu görür gormez "yalan ,shop"  diyenler cikti.beni de en cok bu uzdu.haberi paylasan kisiler 2 senedir stada civi cakilsa bile binlerce taraftari aninda bilgilendiren ,neredeyse her haberi onlar sayesinde aldigimiz kisiler.bugune kadar ne yalanciliklarini gordunuz de 2 dkda insanlari "shop" çu yaptınız ?habere inanmak zorunda degilsin ,ospina gelmez diyebilirsin ama bu shop yalan vs demek direk hakarete giriyor herkes yazdigi mesajin ucunun nereye gittigini dusunerek yazsin.

İnsallah transfer gerceklesir ve Ospina aramıza katilir yıllar sonra kalede dogru düzgün kaleci goruruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AmaralGürses

iki güne gerek yok yarın biletlerin onaylanması için son gün yarın onaylanmazsa düşer biletler onaylanırsa iş bitmiş demektir.
yarın öğrenme imkanımız olursa açıklarız zaten. aslında onaylanmasını bekleyip öyle yayınlayacaktık ama düşündük taraftar bilmeli bu transferin peşinde koşulduğunu
ciddi bir çalışma var olur olmaz ama bu gün insanlar çok ümitsizdi dedik bilsinler olmazsada olmaz biz burdayız. Haberinde arkasındayız.

İşte bu Yüzden Beşiktaş arena.

Evvela Beşiktaş'ın menfaati ve doğru algı. Sonra habercilik. 

Çevrimdışı birkanmaraz

Şöyle bir haber dolaşıyor bu seferde.

Çevrimdışı birkanmaraz

Şöyle bir haber dolaşıyor bu seferde.

Çevrimiçi Necmi

buda pc nin fotoğrafının çekilmiş hali photoshop diyenlere

Çevrimdışı dlcs

Abi nereden almıştın sen bunu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haberden sonra bunu alaya alanlar yazarken güzel bir temizlik olabilirdi aslında. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

senden başka ospina diyen yok eğer gelirse tebrik edicem sizin siteyi diyor babam :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yasin A.

çalkalanmış resmen dünden beri buralar birde forza  :busted_cop: haydi be ospina gelde kurtar dertlerden..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün kesinleşir ospina bilet okeylenir yarında kap gelir inşallah

Çevrimdışı kartalBaz

Ya bu kadar abartilacak ne var arkadaslar. Necmi abi bilet olayini gormus ve bize haber veriyor. Sacma sapan yorumlarla boyle durust adamlari kustureceksiniz. O zaman gidip hergun sallayan insanlardan bilgi alacagiz. 6 aydir buradayim ve kendimi bu ailenin bir ferdi gibi goruyorum. Buradaki hicbir insanin kendini ispatlamasina gerek yok. Transfer olur yada olmaz benim icin necmi abi ve site yonetimi hep guvenilir olacaktir. Bizler besiktas asigi insanlariz. Saygilar.

Çevrimdışı Kemal

Gel be vicdansiz Ospik

Çevrimdışı Ensar

ospina transferi er ya da geç tamamlandigi zaman bir basın bildirisi yayınlamalıyız burada herşeyin beşiktaş için yapıldığını yalan diyenlere göstermeliyiz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fallofday

Bütün dostlara Günaydın.
Beşiktaşımız için en hayırlısı ne ise o olsun  :ok:
Sadece Beşiktaş...

Çevrimdışı ahmetx

Ospina hayırlı olsun . :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada Demba Ba gibi ağzımıza bir parmak bal çalıp aramızdan ayrılan Sir Les Ferdinandın otobiyografisi çıkmış Beşiktaş ve İstanbul hakkında da anıları vardır muhakkak bu kitapta

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Demba Ba gibi ağzımıza bir parmak bal çalıp aramızdan ayrılan Sir Les Ferdinandın otobiyografisi çıkmış Beşiktaş ve İstanbul hakkında da anıları vardır muhakkak bu kitapta

harika bir sezondu sadece son haftalarda biraz düşüş yaşamıştı hatta o günlerde ingiltereden geldi yağmurlu havalarda daha iyi oynuyor havalar ısındı eskisi kadar etkili değil gibi yorumlar yapılıyordu  :) fener savunmasını ipe dizer gibi geçip schumacher'i sağ ayak dışı vuruşla olduğu yerde çivi gibi çakıp uzak direğe yaptığı vuruş ve ertesi gün gazetelerde "fener savunmasını pazara yolladım hepsi salatalık domates almaya gitti" şeklindeki röportajı gözümün önüne geldi. hatta o gazete küpürü izmitte baba ocağındaki kütüphanemde hala mevcuttur. bilgi için teşekkürler @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona