2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918839 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Demir

Al handanovici siriguyu da al dönüşümlü oynatırsın. Muslera 5 milyon almıyor mu bu ikisi daha iyi ver 6şar milyon. Mis.
Heyt be lukse bak hele

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ensar

Tabiki Bir forma 20 tl kar bırakıyor kulube bu parayla Sirigu olmasada Adler gelebilir mesela değilmi. :s20: :s20ektemek e 1.6 Tolga'ya 1.4 verceğine toplamda o parayla kaleci olarak kim gelir bi sana zahmet hesaplayıver senin matemetiğin iyi anladığım kadarıyla.
canım kardeşim matematiğin cidden kötü , 1.6ya üçüncü forvetin gönderiyorsan onun yerine o paraya bi oyuncu koyacaksın, birinci kalecini gönderiyorsan onun yerine daha iyi bir 1. kaleci alacaksın hadi alsana 1.4de siriguyu , sen anlaşmasını yap kulüp zaten bayıla bayıla  öder o parayı , hadi icraat görelim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Al handanovici siriguyu da al dönüşümlü oynatırsın. Muslera 5 milyon almıyor mu bu ikisi daha iyi ver 6şar milyon. Mis.
Kadir , son günlerde çok fazla fm  oynamışsın desem sanmam onu da yapmazsın . Demek ki  aşırı oynayıp gerçeklerden kopanlar var ki onlara mesajı vermişsin.

Çevrimdışı Batuhan1903

canım kardeşim matematiğin cidden kötü , 1.6ya üçüncü forvetin gönderiyorsan onun yerine o paraya bi oyuncu koyacaksın, birinci kalecini gönderiyorsan onun yerine daha iyi bir 1. kaleci alacaksın hadi alsana 1.4de siriguyu , sen anlaşmasını yap kulüp zaten bayıla bayıla  öder o parayı , hadi icraat görelim
1.6 ya pektemek gibi oyuncu alacaksın hadi ya mantığın pektemek in 1.6 ettiğine kabulleniyor valla oda güzelmiş.Güzel kardeşim yıllık 200-300 bin euro'ya 17 yaşında bi afrikalı oyuncu getirirsin 2.7 milyon euro mu kalıyor Tolga+ pektemek maaşı o zamanda 2.7 ye kaleci alırsın bak ne kadarda basitmiş değil mi?

Çevrimdışı can1903

Forvetede İbrayı alalım dönüşümlü oynar Gomezle  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

1.6 ya pektemek gibi oyuncu alacaksın hadi ya mantığın pektemek in 1.6 ettiğine kabulleniyor valla oda güzelmiş.Güzel kardeşim yıllık 200-300 bin euro'ya 17 yaşında bi zenci getirirsin 2.7 milyon euro mu kalıyor Tolga+ pektemek maaşı o zamanda 2.7 ye kaleci alırsın bak ne kadarda basitmiş değil mi?
ya yapma allah aşkına türkiye de nerde o fiyata oyuncu oynatıyorsun , en aşağı 1 vereceksin geri toplam 2 kalır, sorun parada değil benim ilk mesajda bahsettiğim şey şu , sen taraftar olarak destek vermezsen adamlarda elinde 3 milyon varsa 1.5 1.5 paylaştırır, öyle lafla peynir gemisi yürümez , sen diyorsun 3 milyona iyi bi oyuncu alsın , tamam alsın da diger mevki sayisal olarak eksik kalıyor o ne olacak , ya siz cidden yöneticilerin özellikle de bu yönetimin bunları düşünemeyecek kadar aptal olduğunu mu sanıyorsunuz

Çevrimdışı Kadir G.

Kadir , son günlerde çok fazla fm  oynamışsın desem sanmam onu da yapmazsın . Demek ki  aşırı oynayıp gerçeklerden kopanlar var ki onlara mesajı vermişsin.

:)

Çevrimdışı Batuhan1903

ya yapma allah aşkına türkiye de nerde o fiyata oyuncu oynatıyorsun , en aşağı 1 vereceksin geri toplam 2 kalır, sorun parada değil benim ilk mesajda bahsettiğim şey şu , sen taraftar olarak destek vermezsen adamlarda elinde 3 milyon varsa 1.5 1.5 paylaştırır, öyle lafla peynir gemisi yürümez , sen diyorsun 3 milyona iyi bi oyuncu alsın , tamam alsın da diger mevki sayisal olarak eksik kalıyor o ne olacak , ya siz cidden yöneticilerin özellikle de bu yönetimin bunları düşünemeyecek kadar aptal olduğunu mu sanıyorsunuz
En aşağı 1 vereceksin diye bir kural yok hocam adam Afrika'dan gelecek 300 bin euro'yu mu beğenmiyecek anadoludaki siyahi oyuncular ne kadar alıyor bir bakın isterseniz.Aynı paraya Tolga+ Pektemek'e verileceğine Adler+siyahi bir forvete verilecek bunda anormal olan bu kadar itiraz edilcek ne var cidden anlamıyorum.3. forvetin kötü bir oyuncu olması takımı etkiliyormu sence önümüzde örnek var yarım sezon 3. forvetimiz kimdi?

Çevrimdışı Kadir G.

Heyt be lukse bak hele

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pektemek yerine de Lewayı düşünüyorum. Gomez ile aynı dili konuşuyorlar çift forvet oynatırız. Formadan kazandığımız da pektemeğe gitmemiş olur. Nasıl fikir? :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Kraldan çok kralcı olan insanlar Lewa 'yı getirmiş hayırlı olsun.

Çevrimdışı Ensar

En aşağı 1 vereceksin diye bir kural yok hocam adam Afrika'dan gelecek 300 bin euro'yu mu beğenmiyecek anadoludaki siyahi oyuncular ne kadar alıyor bir bakın isterseniz.Aynı paraya Tolga+ Pektemek'e verileceğine Adler+siyahi bir forvete verilecek bunda anormal olan bu kadar itiraz edilcek ne var cidden anlamıyorum.3. forvetin kötü bir oyuncu olması takımı etkiliyormu sence önümüzde örnek var yarım sezon 3. forvetimiz kimdi?

teori de haklısın ama gerçekler böyle değil işte ya , keşke senin dediğin gibi olsa

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Millet fikrini beyan etsin EyvAllah ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor herkes fm yi oynamak isteyen herkes oynasin güzel bi oyun ben hiç oynamadim sahsen ama gerçek hayatı oyunla karşılastirip yönetim hoca eleştirenler var gerçekten yazık günah..

Çevrimdışı kartalBaz

Tolga ve gunayi takasta kullanip siriguyu alalim. Uzerine pektemegi necip veli yi verip mehmet ekici okay ve mbia yi alalim ts den. Uzerine 8 milyon euro basalim direk handanovici alalim. Allah korusun sakatlik filan olur. Ismaili satip marceloya teklif yollamak lazim. Bitanede stoper almak lazim. Onuda size birakiyorum beni cok yormayin!

Çevrimdışı AmaralGürses

Diger takimlarin(Turkiye'den veya yurt disindan)ne denli paralari heba ettiginin farkinda degilsiniz sanirim. Bende bircok kisi gibi Mustafa Pektemek'den bu saatten sonra hic birsey beklemiyorum ama yok urun almam,yok forma almam gibi bir dusunce yanlis arkadaslar,kardesler.

Gs nin iki sene once devre arasi yaptigi transferleri yapsaydik demekki takimi tutmayida mi birakacaktiniz yoksa?

Aynen kardeşim yani ben de artık yasaklı site kafasındaki insanların bunları yazmaya başladığını düşünüyorum.

Ne Pektemekmiş arkadaş.
Tamam kalas, kazma, balta ne derseniz diyin gerçek şu ki, çok ama çok kötü topçu Mustafa, bu takımın bir sn içinde durmaması gerekir hepsine tamam ama neredeyse yönetimi külliyen Pektemek üzerinden eleştirenler var.

Demirören döneminin kalıntısı bir adam Mustafa, 2 sezon öncesine kadar da kimse Mustafa'ya takık değildi. Biliç dönemindeki performansı bitirdi onu, yoksa adım gibi hatırlıyorum herkesin nasıl umut beslediğini kısa zaman öncesine kadar. Pek çok eleştiriyi yaparken yaptığımız temel hata bu: bugün koşulları ve durumları üzerinden geçmişi değerlendiriyoruz.

F.Orman yönetimi transfer konusunda kendini sürekli geliştirmektedir. Bu işi büyük takımlar içinde açık ara en iyi fayda-maliyet parametresiyle yapan kulüp biziz.

Gelin gs'nin evvelki devre arası transferlerine bakalım. Yazıyorum ki, bizim 1 Pektemek' e karşılık başka kulüpler neler yapmış görelim. Bu oyunculardan hangisi Pektemek'ten daha iyi performans gösterdi? Çoğu zaten 0 performans gösterebildi.

Hayroviç: 3.5m euro
Salih Dursun: 2.75m euro
Koray Günter: 2.5m euro
Ontivero: 2m euro
Oğuzhan Kayar: 750bin euro
Veysel Sarı: 700bin euro
Umut Gündoğan: 550bin euro

TOPLAM: 12.75m euro.
Oyuncu maaşlarıyla birlikte bu rakam 20m euro'yu geçiyor. Pektemek bunların yanında ibretlik kalır.

Kendi dönem koşulları içinde bizim yaptığımız Niang, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Escude vs. gibi transferler çok daha makul ve iyi transferlerdir yukarıyla mukayese edildiğinde.

Ne Pektemekmiş derken bu yüzden diyorum. Pektemek'i gelir gelmez göndermediği için yönetimin bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Nedenini de yukarıda açıkladım.

Pektemek'in kazandığı bütün para için bu yönetimi suçlamak inanılır gibi değil!

Bu devre arası veya sene sonu gönderilmezse işte o zaman yönetimi acımasızca ben de eleştiririm ama transfer işini EN İYİ yapan yönetime sahipken bir tane oyuncu üzerinden forma almam, yönetime destek vermem vs. vs. demek olmuyor, hele şampiyonluğa yürürken ve renkli medya bizi kızıştırmak için herşeyi yapmaya başlamışken. Hoş asıl ikinci yarı başımıza ne çoraplar örmeye çalışacaklarını göreceğiz feneri şampiyon yapmak için.

Lütfen ölçülü olalım, bu takım şampiyon olacak benim inancım tam. Yeter ki gereksiz gündemler yaratmayalım bazı şeylerin dozunu iyi ayarlayalım.

Bir parantez de Douglas ve Boyko'ya açayım.

Tarihinin en önemli, en kritik şampiyonluğuna yürüyen takımda bu isimler Beşiktaş forması giydikleri andan itibaren en büyük destekçileri ben olurum. Zira ikisi de şampiyonlukta pay sahibi olmak için geliyorlar ve sezon bitmeden de yönetimi veya bu "yeni" oyuncuları yermek Beşiktaş'a SADECE zarar verecektir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga ve gunayi takasta kullanip siriguyu alalim. Uzerine pektemegi necip veli yi verip mehmet ekici okay ve mbia yi alalim ts den. Uzerine 8 milyon euro basalim direk handanovici alalim. Allah korusun sakatlik filan olur. Ismaili satip marceloya teklif yollamak lazim. Bitanede stoper almak lazim. Onuda size birakiyorum beni cok yormayin!

Necip in bu sene kötü futbol oynadığını düşünmüyorum gayet gayretli ve faydali oynuyor..

Çevrimdışı Ensar

Aynen kardeşim yani ben de artık yasaklı site kafasındaki insanların bunları yazmaya başladığını düşünüyorum.

Ne Pektemekmiş arkadaş.
Tamam kalas, kazma, balta ne derseniz diyin gerçek şu ki, çok ama çok kötü topçu Mustafa, bu takımın bir sn içinde durmaması gerekir hepsine tamam ama neredeyse yönetimi külliyen Pektemek üzerinden eleştirenler var.

Demirören döneminin kalıntısı bir adam Mustafa, 2 sezon öncesine kadar da kimse Mustafa'ya takık değildi. Biliç dönemindeki performansı bitirdi onu, yoksa adım gibi hatırlıyorum herkesin nasıl umut beslediğini kısa zaman öncesine kadar. Pek çok eleştiriyi yaparken yaptığımız temel hata bu: bugün koşulları ve durumları üzerinden geçmişi değerlendiriyoruz.

F.Orman yönetimi transfer konusunda kendini sürekli geliştirmektedir. Bu işi büyük takımlar içinde açık ara en iyi fayda-maliyet parametresiyle yapan kulüp biziz.

Gelin gs'nin evvelki devre arası transferlerine bakalım. Yazıyorum ki, bizim 1 Pektemek' e karşılık başka kulüpler neler yapmış görelim. Bu oyunculardan hangisi Pektemek'ten daha iyi performans gösterdi? Çoğu zaten 0 performans gösterebildi.

Hayroviç: 3.5m euro
Salih Dursun: 2.75m euro
Koray Günter: 2.5m euro
Ontivero: 2m euro
Oğuzhan Kayar: 750bin euro
Veysel Sarı: 700bin euro
Umut Gündoğan: 550bin euro

TOPLAM: 12.75m euro.
Oyuncu maaşlarıyla birlikte bu rakam 20m euro'yu geçiyor. Pektemek bunların yanında ibretlik kalır.

Kendi dönem koşulları içinde bizim yaptığımız Niang, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Escude vs. gibi transferler çok daha makul ve iyi transferlerdir yukarıyla mukayese edildiğinde.

Ne Pektemekmiş derken bu yüzden diyorum. Pektemek'i gelir gelmez göndermediği için yönetimin bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Nedenini de yukarıda açıkladım.

Pektemek'in kazandığı bütün para için bu yönetimi suçlamak inanılır gibi değil!

Bu devre arası veya sene sonu gönderilmezse işte o zaman yönetimi acımasızca ben de eleştiririm ama transfer işini EN İYİ yapan yönetime sahipken bir tane oyuncu üzerinden forma almam, yönetime destek vermem vs. vs. demek olmuyor, hele şampiyonluğa yürürken ve renkli medya bizi kızıştırmak için herşeyi yapmaya başlamışken. Hoş asıl ikinci yarı başımıza ne çoraplar örmeye çalışacaklarını göreceğiz feneri şampiyon yapmak için.

Lütfen ölçülü olalım, bu takım şampiyon olacak benim inancım tam. Yeter ki gereksiz gündemler yaratmayalım bazı şeylerin dozunu iyi ayarlayalım.

Bir parantez de Douglas ve Boyko'ya açayım.

Tarihinin en önemli, en kritik şampiyonluğuna yürüyen takımda bu isimler Beşiktaş forması giydikleri andan itibaren en büyük destekçileri ben olurum. Zira ikisi de şampiyonlukta pay sahibi olmak için geliyorlar ve sezon bitmeden de yönetimi veya bu "yeni" oyuncuları yermek Beşiktaş'a SADECE zarar verecektir.
+1903

Çevrimdışı kartalBaz

Millet fikrini beyan etsin EyvAllah ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor herkes fm yi oynamak isteyen herkes oynasin güzel bi oyun ben hiç oynamadim sahsen ama gerçek hayatı oyunla karşılastirip yönetim hoca eleştirenler var gerçekten yazık günah..
Ulkemizdeki en buyuk sorun bu. Bilmedigimiz birsey yokki. Herkesin her konuda uzmanlik alani var. Bu ise emek veren yillarini harcayan insanlarada ayip artik. Tabiki fikrin olur ama bunu yuzde yuz emin olup yerin dibine kadar elestirebilecek kadar ozguveni nerden buluyoruz cidden sasiriyorum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Seneye kadar Pektemek konusmayalim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı OrhanAker

hadi artık seneye transfer yaparsınız :evillol:

Çevrimdışı Deniz

00.01 de konuşabilir miyiz  :)

Şaka bir yana transfer döneminde konuşulacaktır konuşulmaması da abes olur zaten nasıl gelmesi gereken oyuncuları konuşuyor tartışıyorsak gitmesi gerekenleri tartışmalıyız yoksa bu başlığın bir anlamı olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sametbagan

2016 herkese sağlık,mutluluk,huzur,para ve en önemlisi Beşiktaşımıza üst düzey kaleci,stoper,solbek ve defansif orta saha versin.Sonunda da Şampiyonluk versin. :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Ertal torunoğulları boyko dahil 3 isimle görüşmüş.2 isimle daha görüşecekmiş.
Her gün 10 tane kaleci öneriyorlar bir an önce şu transferi iyi bir isimle kapatmamız lazım menajerler çok çakal
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

Tabiki Bir forma 20 tl kar bırakıyor kulube bu parayla Sirigu olmasada Adler gelebilir mesela değilmi. :s20: Pektemek e 1.6 Tolga'ya 1.4 verceğine toplamda o parayla kaleci olarak kim gelir bi sana zahmet hesaplayıver senin matemetiğin iyi anladığım kadarıyla.
yahu yazmiyim diyorum artik patladim arkadas  madem klube 5 kurus katkin yok bizzat kendin yazdin imkansizliktan deyil almiyorum dedin klubun parasinin nereye gittiginden sanane bi kurus faydan olmuyor klube 1 7 milyon euroluk laf yapiyorsun ...