Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orta saha zaten alınmayacaktır belki takasla ndiaye onun için de üstüne para istiyormuş osmanlı.Papyi kiralayabiliyorsak tüm bütçeyi kaleciye harcamalıyız. Gelen stoper çok üst düzey olmazsa ki olmayacak ersan veya rhodolfoyu kesemez onun için 7 ay maç oynamamışta olsa papynin sorun olacağını düşünmüyorum.
Mandanda Handanovic'i çıkarırsak alabileceğimiz en iyisi bence.Ospina'dan daha çok sevinirim Mandanda'ya. Boyko da gelse beni tatmin edecek ama Mandanda olursa gerçekten klas olur.
Bu arada Quaresma'nın kırmızı olmasa şuana kadar kırmızı görmemiş olucaktı takım.
Evet londradaymış sanırım. Papy olursa iyi olur. Fransa ligini izlemediğim için Costil hakkında bilgim yok ama fiziği iyi boyu bence ideal kaleci boyunda. Çağrı, Atalay da beğeniyorsa iyi kalecidir. Ospinayı Arsenal kesinlikle bırakmıyorum diyorsa bütçeyi Costil için kullanabiliriz.2 milyon teklif haberi fransa kaynaklı galiba o yüzden doğru kabul ediyorum baya ölücülük yapmışız yine. 5 milyondan aşağı bırakmazlar. Verilir mi verilir.Konuştuğumuz tüm ikili kombinasyonlar boyko-douglas kazığından iyi bu arada.
Haklisin ama Senol Hoca'nin istedigi kriterlere uyan bir stoper de sart cunku Ersan'in oynamadigi maclarda (Cezali: Kasimpasa 3-3, Sakat: Akhisar 0-2) ne kadar zorlandigimiz malum.O yuzden en guzeli stoper isini kiralik olarak halledip senin de dedigin gibi eldeki butceyi tamamen kaleciye kullanmak.
ligin en az faul yapan ikinci ya da üçüncü takımıyız zaten
Bilic bizim baya önümüzü kesmiş ya..
Öyle yapsalar keşke ama Ersan veya Rhodolfo olmadığında çok büyük sıkıntı çektiğimizde bi gerçek , neredeyse puan kaybı yaptığımız ve elendiğimiz sporting maçında bu eksik göze çarptı.ama gerçek anlamda klas , yetenekli bi kaleci almak istiyorsalar 6 - 7 den aşağı bulmak zor zaten.
kiralık biriyle hallederiz defansı ama temel amac iyi bir kaleci olmalı
9 milyon euro satın alma opsiyonu varmış https://twitter.com/OptaFranz/status/682157255844757505
Ohooo alamyız gülüm o çocuk çok iyi be
Ozaman Rennesin kalecisine iyi diyorlar 4-5 milyonu verip alsınlar bitirsinler daha konya maçında ilk yarıda Tolga Zengin in arkasındaydım çok tedirgin oluyorum öyle böyle değil.. Kale çizgisine Zımbalamış gibi duruyor ve her pozisyonda defans oyuncularıda tedirgin oluyor misal Rhodolfo mümkün oldugunca geri pas atmıyor.
Aslında Şenol Hoca'nın oyun planına en çok uyan isim Papy, onda ısrar etmesi lazım.
İşte 9 milyonu lap diye yatırıp bunları aldığımızda olmuş olucaz
9 milyon:)