2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896957 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda der susarım.

Çevrimdışı Çağrı

Mandanda Djibolodji ile dil sorunu da kalkar ortadan Fransızca ile.

Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

@ozan062  abi doğru söyle mustafa denizli favori teknik direktörün dimi?

yess ama suan baya baya beni sasırttı umarız boyle devam eder:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mandanda Djibolodji ile dil sorunu da kalkar ortadan Fransızca ile.

Bakalım nasıl sonuçlanacak.

Bir tek Kerim ve Tercüman Halil var dimi Fransızca'da :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalBaz

Atınç'dan da 5 geldi konu o değil de ayrılan bütçe bu.
Dogru unutmusum.

Çevrimdışı Tolga

Mandanda bence de listedeki 3 kaleciden biri keşke gelse.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu bursa nasıl bu kadar iyi oyuncu ihraç ediyor arkadaş? Adamlar Türkiye'nin porto+ajax'ı resmen.

Enes Ünal ---> Man. City
Batuhan Altıntaş ---> Hamburg
Cedric Bakambu ---> Villareal
Pablo Batalla ---> Çin
Alfred N'Diaye ---> Southampton
Muhammet Demir ---> Gaziantep

Hepsi de güzel bonservislerle. Fener'e peşkeş çektilerini falan saymıyorum bile.

Demek ki, birşeyleri doğru yapıyor adamlar ama ne?

Çevrimdışı Çağrı

Bu bursa nasıl bu kadar iyi oyuncu ihraç ediyor arkadaş? Adamlar Türkiye'nin porto+ajax'ı resmen.

Enes Ünal ---> Man. City
Batuhan Altıntaş ---> Hamburg
Cedric Bakambu ---> Villareal
Pablo Batalla ---> Çin
Alfred N'Diaye ---> Southampton
Muhammet Demir ---> Gaziantep

Hepsi de güzel bonservislerle. Fener'e peşkeş çektilerini falan saymıyorum bile.

Demek ki, birşeyleri doğru yapıyor adamlar ama ne?

Genç oyuncu oynatıyorlar hepsi bu.

Muhammet Demir iyi bonservisle gitmedi bu arada kendi ayrılmak isteyince istemeye istemeye takas yaptı Bursa onu.

Transfermarkt yanlış yazmış Ahmet Arı'yı aldı Bursa zamanında karşılığında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Almeida'nın 1 sezonda attığını yarım sezonda attı Gomez :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Almeida'nın 1 sezonda attığını yarım sezonda attı Gomez :D
Almeida-Edu-Pektemek

Bir ara forvetlerimiz bunlardı :D Gerçi Pektemek hala burada ama neyse.

Çevrimdışı tangaz

Akhisarlı Douglao'nun rakamları müthiş. Verilere göre ligin en değerli oyuncusu şu anda.

adam Braga'dayken de süper oynuyordu. ben yönetime çok söyledim o zaman alalım die ama malum bizde transferler menajer havuzundan yapılıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

adam Braga'dayken de süper oynuyordu. ben yönetime çok söyledim o zaman alalım die ama malum bizde transferler menajer havuzundan yapılıyor...

Douglao'nun tank denilen Pedro'dan, Rhodolfo'dan çok daha ağır kalın olduğunun farkında mısınız?

Biz yaslanarak oynayan bir takım değiliz derin savunma yapmıyoruz 3 maç oynasın 3. maç sonunda küfür kıyamet gider burası şuan hiç uymuyor oyun sistemine.

Bilic'e de uymazdı Aybaba'ya da.

Uyacağı sistem Vitor'un, Tigana'nın, Denizli'nin sistemleri. 30 metrede oynayan sistemlerde yıldız olur 45-50 metre de rezil olur bütün özelliklerini kullanamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Douglao'nun tank denilen Pedro'dan, Rhodolfo'dan çok daha ağır kalın olduğunun farkında mısınız?

Biz yaslanarak oynayan bir takım değiliz derin savunma yapmıyoruz 3 maç oynasın 3. maç sonunda küfür kıyamet gider burası şuan hiç uymuyor oyun sistemine.

Bilic'e de uymazdı Aybaba'ya da.

Uyacağı sistem Vitor'un, Tigana'nın, Denizli'nin sistemleri. 30 metrede oynayan sistemlerde yıldız olur 45-50 metre de rezil olur bütün özelliklerini kullanamaz.

Rhodolfo kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. o denli ağır olsaydı bahsi geçen istatistikleri yakalayamazdı ne yaslanan takımda ne de önde basan takımda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. o denli ağır olsaydı bahsi geçen istatistikleri yakalayamazdı ne yaslanan takımda ne de önde basan takımda...
Akhisar'ın oyun yapısından dolayı iyi oynuyor doğru hatta bizim maçın yıldızı olmuştu çünkü Akhisar öne geçince iyice 6 pasın içine gömüldü ve sağdan soldan yapılan her ortaya uzun boylu olmasından dolayı çıkıp çıkıp vurdu.

Normal şartlarda ağır bir oyuncu ama dediğim gibi Akhisar'ın oyun sisteminden dolayı fark yaratıyor.

Bizim stoperimiz olsa 1 maç sonra yedek kulübesine mahkum olur :)

Çevrimdışı Tolga

Douglao ile ilgili bir örnek vermek gerekirse Ferrari verilebilir.

M.Denizli savunmayı geride kurdurduğu için Ferrari'yi aldırmıştı ve baya da iyi oynuyordu.

Ertesi sezon Schuster geldi ve o da tam tersi savunmayı çok önde kurduran bir hocaydı bu yüzden de Ferrari'nin tüm defoları ortaya çıkmıştı zaten sonra da gitti.

Çevrimdışı Çağrı

Çok örnek var yıllarca Douglao'dan çok daha hızlı olan Sivok'u bile iyi stoper sandı bu taraftar halbuki vasattı.

Youla'nın Gençlerde senede 20 gol atıyor diye alınıp elde patlaması.

Sistemsiz transferlerde son nokta bunlar hep.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Akhisar'ın oyun yapısından dolayı iyi oynuyor doğru hatta bizim maçın yıldızı olmuştu çünkü Akhisar öne geçince iyice 6 pasın içine gömüldü ve sağdan soldan yapılan her ortaya uzun boylu olmasından dolayı çıkıp çıkıp vurdu.

Normal şartlarda ağır bir oyuncu ama dediğim gibi Akhisar'ın oyun sisteminden dolayı fark yaratıyor.

Bizim stoperimiz olsa 1 maç sonra yedek kulübesine mahkum olur :)

bizim oyun yapımız sürekli orta açan yan top oynayan bir sistem değilki uzun boyu avantajı ile çıkıp toplasın topları kaldıki bizde de 1.90'lık gomez var. biz daha çok araya verkaçlar derin toplar hızlı hücumların daha ön planda olduğu bir sistemin takımıyız söylendiği kadar ağır olsa hızlı hücumcularımız karşısında mutlaka aksardı ama kusursuza yakın oynamıştı.

Çevrimdışı Tolga

Çok örnek var yıllarca Douglao'dan çok daha hızlı olan Sivok'u bile iyi stoper sandı bu taraftar halbuki vasattı.

Youla'nın Gençlerde senede 20 gol atıyor diye alınıp elde patlaması.

Sistemsiz transferlerde son nokta bunlar hep.
Sivok'un ilk 1-2 yılı iyiydi ama sonra yavaş yavaş geriye gitmeye başladı.

Açıkçası Sivok ile uzatırız diye korkuyordum :)

Çevrimdışı atalay

Douglao, derin savunmada iş yapar. Başakşehirli Epureanu ve Yalçın keza aynı şekilde.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Douglao ile ilgili bir örnek vermek gerekirse Ferrari verilebilir.

M.Denizli savunmayı geride kurdurduğu için Ferrari'yi aldırmıştı ve baya da iyi oynuyordu.

Ertesi sezon Schuster geldi ve o da tam tersi savunmayı çok önde kurduran bir hocaydı bu yüzden de Ferrari'nin tüm defoları ortaya çıkmıştı zaten sonra da gitti.

sonuç itibari ile aslında bu iş tam bir keşmekeş savunma önde ise hızlı adam gerekiyor ama bunlarda kısa oldukları için yan top zaafiyeti doğuruyor uzun seçim yapsan ağır oluyorlar yan top aksamıyor ama arkaya oynanan toplar baş ağrıtıyor. sanırım planlamayı iyi yapıp 1.85-1.86 civarı atletik adamlar bulmak lazım. Ferrari tezine katılıyorum. örneğin Wolfsburga karşı Almanyadaki şampiyonlar ligi maçında muazzam top oynamıştı hatta grafite ve dzeko'yu sahadan silmişti...

Çevrimdışı Tolga

bizim oyun yapımız sürekli orta açan yan top oynayan bir sistem değilki uzun boyu avantajı ile çıkıp toplasın topları kaldıki bizde de 1.90'lık gomez var. biz daha çok araya verkaçlar derin toplar hızlı hücumların daha ön planda olduğu bir sistemin takımıyız söylendiği kadar ağır olsa hızlı hücumcularımız karşısında mutlaka aksardı ama kusursuza yakın oynamıştı.
Akhisar maçını bir daha izlemeni öneririm abi sürekli kenardan orta yaptık özellikle de 2. yarı ama bunların çoğu rakibe gitti.

Ayrıca zaten maçta bulabildiğimiz kadar pozisyon bulduk değerlendiremedik orası ayrı.

Douglao'nun bizim maçta yıldızlaşmasının sebebi oyunun geniş alanda oynanmamış olmasıydı eğer böyle bir oyun oynansaydı üst üste hatalar yapardı, çabuk bir stoper değil.

Akhisar maçın başında öne geçti arkaya yaslandı 8-9 kişiyle tüm maçı neredeyse 6 pasın içinde oynadılar buna rağmen de zaman zaman net pozisyonlar bulduk ama 2. yarı yorgunlukla birlikte sürekli kenardan ortalar yaptık ama hiçbiri etkili değildi.

Douglao da her ortaya çıkıp vurdu yani demem o ki oyun dar alanda oynanınca fazla efor sarfetmesine ya da koşmasına gerek kalmadı böylelikle diri de kalmış oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

2015 yılında akılda kalanlar.

Çevrimdışı tangaz

Akhisar maçını bir daha izlemeni öneririm abi sürekli kenardan orta yaptık özellikle de 2. yarı ama bunların çoğu rakibe gitti.

Ayrıca zaten maçta bulabildiğimiz kadar pozisyon bulduk değerlendiremedik orası ayrı.

Douglao'nun bizim maçta yıldızlaşmasının sebebi oyunun geniş alanda oynanmamış olmasıydı eğer böyle bir oyun oynansaydı üst üste hatalar yapardı, çabuk bir stoper değil.

Akhisar maçın başında öne geçti arkaya yaslandı 8-9 kişiyle tüm maçı neredeyse 6 pasın içinde oynadılar buna rağmen de zaman zaman net pozisyonlar bulduk ama 2. yarı yorgunlukla birlikte sürekli kenardan ortalar yaptık ama hiçbiri etkili değildi.

Douglao da her ortaya çıkıp vurdu yani demem o ki oyun dar alanda oynanınca fazla efor sarfetmesine ya da koşmasına gerek kalmadı böylelikle diri de kalmış oldu.

söylediklerine katılıyorum ama ben Douglao'yu Braga'da da beğenirdim onların oyun planıda geriye yaslanarak ama adamın belirli bir kalitesi olduğunu ve hız konusunda bizimkilerin gerisinde olmadığını savunuyorum.

ben zaten planlama hatası yapılıyor die düşüncemi ifade etmeye çalışıyorum. şayet önde savunma kurarak oynayacaksak araştırmalar 1.85 civarı hızlı ve atletik adam bulmaya yönelik olmalı örneğin altyapısını fransa da almış siyahiler tercih edilebilir ya da arjantinliler...

Çevrimdışı Kadir G.

Metin Albayrak kartal yuvası gelirlerinin 60 milyon TL olduğunu söyledi tabi ne kadarı kâr onu bilmiyoruz fakat 3 yıl öncesiyle kıyaslarsak çok büyük fark var. Stadın altındaki kartal yuvası da dahil olunca maç günü falan derken ciddi gelir kalemlerinden biri olacak.