2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897950 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Douglas Silva Bacelar'ı epey izledim. Daha da izlemeyeceğim artık. Hakkında bir kaç kere yazmıştım.

Pozisyon bilgisi ve kademe anlayışında problem var. Hamle zamanlaması ve reaksiyon hızı vasat. Geriden oyun kurma becerisi ve top tekniği sınırlı. Ön sezileri de güçlü değil. Derin savunmada bile basit pozisyon hataları sonucu arkasına oyuncu kaçırabiliyor. Alan oyunu becerisi yetersiz.

Bunlar önemli problemler.   

edit: İtalya ligine uygun. Zamanında Milosevic için de Belçika ligine uygun demiştim.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 18:16:17 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Douglas Silva Bacelar'ı epey izledim. Daha da izlemeyeceğim artık. Hakkında bir kaç kere yazmıştım.

Pozisyon bilgisi ve kademe anlayışında problem var. Hamle zamanlaması ve reaksiyon hızı vasat. Geriden oyun kurma becerisi ve top tekniği sınırlı. Ön sezileri de güçlü değil. Derin savunmada bile basit pozisyon hataları sonucu arkasına oyuncu kaçırabiliyor. Alan oyunu becerisi yetersiz.

Bunlar önemli problemler.

bende açıkcası güvenmiyorum bu adama hatta trabzonlu Douglas'tan pek bir farkı olmadığını düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

İlk yarının tüm en iyi on birlerinde Rhodolfo var. Tebrikler!  :D

yanılıyorsun opta ve renklilerde yok

Çevrimdışı ozan062

Bu bursa nasıl bu kadar iyi oyuncu ihraç ediyor arkadaş? Adamlar Türkiye'nin porto+ajax'ı resmen.

Enes Ünal ---> Man. City
Batuhan Altıntaş ---> Hamburg
Cedric Bakambu ---> Villareal
Pablo Batalla ---> Çin
Alfred N'Diaye ---> Southampton
Muhammet Demir ---> Gaziantep

Hepsi de güzel bonservislerle. Fener'e peşkeş çektilerini falan saymıyorum bile.

Demek ki, birşeyleri doğru yapıyor adamlar ama ne?

tarkan batgün denilen bir adamları vardı dune kadar kısa zaman once görevi bitti yada sonlandırıldı bilmiyorum hakimdeğilim o kadar

bu adam uzun zaman klupte scout sefiydi, klube gelmeden once city gibi kluplerde scout ekibinde gorev almıs bir vatandastı dolayısıyla aldıgı oyuncuların verimli cıkması bir nevi ondan kaynaklıdır.
artı adı gecen klubun altyapısıda zaten dünyaca bilinir orasıda iyidir..bende bunu cmde ogrenmiştim sonrasında arastırdım dogruydu
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 16:02:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

yanılıyorsun opta ve renklilerde yok

Verilere göre 11 kurmuşlar. Atiba'nın 11'de olmadığı kadrolar var, düşün!

Yalçın'ın rakamları da iyiymiş. Rhodolfo ile aynı ortalamaları.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ospina beğenmeye devam ediyor  :ebebe:

Çevrimdışı atalay

Benim çocuk Matias Kranevitter Atletico ile antrenmanlara başlamış. Yeni Mascherano.

Madrid, Josef parasına aldı bunu...
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 16:31:08 atalay ]

Çevrimdışı zekotha

Ospina bizi kullanıyorsan gün yüzü görme. Bir futbolcu daha böyle beğenmişti sonra gelmemişti. Çok istiyorum Adler ya da Ospina'yı

Çevrimdışı AigleBordeaux

Imbula Portoda hoca istemiyormus yarim sezon kiralasak olmazmi ?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı RQ7_351903

Imbula Portoda hoca istemiyormus yarim sezon kiralasak olmazmi ?
Eğer öle bişey varsa çökmek lazım, çok iyi olur.
Ama bonservisi çok pahalı, kiralık pek bir işimize yaramaz.
Atiba2dan sonra cuk oturur.

Çevrimdışı AmaralGürses

Tolga idmanlarda çok formdaymış arkadaşlar  :naughty:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Imbulanin bonservisi pahali ama hic kimse istedikleri parayi vermez adam cok az oynadi ve hoca begenmemis . Bence bu sene 6 kiralasak hem oyuncu burayi sever daha kolay ikna ederiz portoyu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Ospina bizi kullanıyorsan gün yüzü görme. Bir futbolcu daha böyle beğenmişti sonra gelmemişti. Çok istiyorum Adler ya da Ospina'yı
Ospina bize gelmek istiyor zaten sorun orada değil ki.

Arsene Wenger sezon ortasında 2. kalecisini bırakmak istemiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro'yu Antalya, Trabzon, Konya ve Osmanlı istiyormuş. Ama Pedro ülkesine dönmek istediği için teklifleri kabul etmiyormuş.

Çevrimdışı Çağrı

Pedro'yu Antalya, Trabzon, Konya ve Osmanlı istiyormuş. Ama Pedro ülkesine dönmek istediği için teklifleri kabul etmiyormuş.

Ülkesinde bonservis ödeyecek kulüp mü varmış..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ülkesinde bonservis ödeyecek kulüp mü varmış..
Yok zaten ülkesine kiralık olarak gitmek istiyor herhalde ama biz Avrupa'dan veya Türkiye'den bir kulübe kiralamak istiyormuşuz. Bu çocuğu o sarışın hatun bitirdi ondan önce performansı iyiydi.

Çevrimdışı Çağrı

Yok zaten ülkesine kiralık olarak gitmek istiyor herhalde ama biz Avrupa'dan veya Türkiye'den bir kulübe kiralamak istiyormuşuz. Bu çocuğu o sarışın hatun bitirdi ondan önce performansı iyiydi.

Arjantin'e filan kiralasak orada iş yapar aslında rakam artabilir satarken
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Pedro'yu İspanya'dan isteyen kulüp hiç yok mu acaba.

Çevrimdışı ozan062

Pedro'yu İspanya'dan isteyen kulüp hiç yok mu acaba.

nasıl olsunki adam 2.5  senede toplam

55 maça çıkmıs :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Benim icin kaleci:ospina sirigu adler handanovic..
4 unden biri gelirse cok mutlu olurum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim icin kaleci:ospina sirigu adler handanovic..
4 unden biri gelirse cok mutlu olurum

mandanda ?  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Adam kolombiyadan gelip burdaki sarışına tutulurmu :evillol:

Çevrimdışı Tolga

nasıl olsunki adam 2.5  senede toplam

55 maça çıkmıs :)
Geçen sezon Valencia'nın teklifi vardı galiba.

Yazın da Porto ilgilenmişti.

İspanya-Portekiz gibi liglerde iş yapar diye düşünüyorum.