2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897666 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Orta saha zaten alınmayacaktır belki takasla ndiaye onun için de üstüne para istiyormuş osmanlı.

Papyi kiralayabiliyorsak tüm bütçeyi kaleciye harcamalıyız. Gelen stoper çok üst düzey olmazsa ki olmayacak ersan veya rhodolfoyu kesemez onun için 7 ay maç oynamamışta olsa papynin sorun olacağını düşünmüyorum.

göm parayı kaleciye papyi de kirala tamam işte temiz. :D

Çevrimdışı Ensar

papy nin oynamıyor oluşunu çok sorun ediyorsunuz , adam ağır bir sakatlık geçirmiş değil ki forma şansı bulamadı, futbolu unutacak değil futboldan uzak kalmadı sürekli antrenman yaptı niye bu kadar korkuyorsunuz ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mandanda Handanovic'i çıkarırsak alabileceğimiz en iyisi bence.

Ospina'dan daha çok sevinirim Mandanda'ya. Boyko da gelse beni tatmin edecek ama Mandanda olursa gerçekten klas olur.

Boyko yu gerçek anlamda alıcı gözüyle inceledim bazı maçlarını buldum baktım bana güven vermedi biraz tedirginim ama inşallah yanılırım.

Çevrimdışı Ensar

Bu arada Quaresma'nın kırmızı olmasa şuana kadar kırmızı görmemiş olucaktı takım.
ligin en az faul yapan ikinci ya da üçüncü takımıyız zaten
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Birçok yerde anonim olmayan kişilerce sürekli yazılmış buraya da yazalım Ospina için 7 milyon euro istiyormuş Arsenal.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet londradaymış sanırım. Papy olursa iyi olur.

Fransa ligini izlemediğim için Costil hakkında bilgim yok ama fiziği iyi boyu bence ideal kaleci boyunda. Çağrı, Atalay da beğeniyorsa iyi kalecidir. Ospinayı Arsenal kesinlikle bırakmıyorum diyorsa bütçeyi Costil için kullanabiliriz.

2 milyon teklif haberi fransa kaynaklı galiba o yüzden doğru kabul ediyorum baya ölücülük yapmışız yine. 5 milyondan aşağı bırakmazlar. Verilir mi verilir.

Konuştuğumuz tüm ikili kombinasyonlar boyko-douglas kazığından iyi bu arada.

Tek güvencem fikret orman ın bu boyko - douglası verecek 6 milyonu yoktur :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Haklisin ama Senol Hoca'nin istedigi kriterlere uyan bir stoper de sart cunku Ersan'in oynamadigi maclarda (Cezali: Kasimpasa 3-3, Sakat: Akhisar 0-2) ne kadar zorlandigimiz malum.

O yuzden en guzeli stoper isini kiralik olarak halledip senin de dedigin gibi eldeki butceyi tamamen kaleciye kullanmak.

Aslında Papy Şenol Güneş in istediği kriterlere uyuyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ligin en az faul yapan ikinci ya da üçüncü takımıyız zaten

Bilic bizim baya önümüzü kesmiş ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic bizim baya önümüzü kesmiş ya..
Geçen sene bas bas bağırdık bu takımın potansiyeli var bilic el freni oluyor diye ama dinletemedik :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Öyle yapsalar keşke ama Ersan veya Rhodolfo olmadığında çok büyük sıkıntı çektiğimizde bi gerçek , neredeyse puan kaybı yaptığımız ve elendiğimiz sporting maçında bu eksik göze çarptı.

ama gerçek anlamda klas , yetenekli bi kaleci almak istiyorsalar 6 - 7 den aşağı bulmak zor zaten.

kiralık biriyle hallederiz defansı ama temel amac iyi bir kaleci olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kiralık biriyle hallederiz defansı ama temel amac iyi bir kaleci olmalı

Ozaman Rennesin kalecisine iyi diyorlar 4-5 milyonu verip alsınlar bitirsinler daha konya maçında ilk yarıda Tolga Zengin in arkasındaydım çok tedirgin oluyorum öyle böyle değil..

Kale çizgisine Zımbalamış gibi duruyor ve her pozisyonda defans oyuncularıda tedirgin oluyor misal Rhodolfo mümkün oldugunca geri pas atmıyor.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı AigleBordeaux

Costil icin en az 5 istiyorlar galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Anıl

Ohooo alamyız gülüm o çocuk çok iyi be :)
İşte 9 milyonu lap diye yatırıp bunları aldığımızda olmuş olucaz :D

Çevrimdışı Koa_lAA

timo horn da fm de wonderkid di :D

ben boşuna demiyorum adamların scout ları çoğu takımda yok diye...

Çevrimdışı RQ7_351903

Allahını seven Sirigu'yu getirsin!

Çevrimdışı ozan062

Ozaman Rennesin kalecisine iyi diyorlar 4-5 milyonu verip alsınlar bitirsinler daha konya maçında ilk yarıda Tolga Zengin in arkasındaydım çok tedirgin oluyorum öyle böyle değil..

Kale çizgisine Zımbalamış gibi duruyor ve her pozisyonda defans oyuncularıda tedirgin oluyor misal Rhodolfo mümkün oldugunca geri pas atmıyor.

zaten soyle birsey var gunay enson gs macında yaptıgı hata sonrasında ersan gelip maç içinde belli aralıklarla gunayı yokluyordu yani iyisin basarabilirsin cok dusunme diye teselli ediyordu gordugumuz kadarıyla:D cümleler boyle olmasada benzer seyler soyleniyortdur

fakat ne gecen sene ne bu sene tolga gol yediğinde bir tane oyuncu gelipte beyfendiyle iki dakka kritik yapmıyordu yani tam tersi suclu oldugu halde pedroyu vs hep tersliyordu cok akıllı oldugu için o hakkı anca pasif adamlarda buluyordu

yani takım içindede sorun var bu gozlemleniyor gecen sene bilic bu sene tolga frenliyor:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Tolga

Aslında Şenol Hoca'nın oyun planına en çok uyan isim Papy, onda ısrar etmesi lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar genel kurul ve Divan üyelerimiz bize PM le ulaşırsa onlara özel grup oluşturuyoruz.
Genel kurul üyelerinin çokluğu forumumuzun gücünü arttırır.

Çevrimdışı panic13

Aslında Şenol Hoca'nın oyun planına en çok uyan isim Papy, onda ısrar etmesi lazım.

açıkçası ben papy i hiç seyretmedim? Stili kimi andırıyor? Ersan gibi mi yoksa 2003 efsanesi ronaldo gibi mi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı OrhanAker

N'Koulou veya Balanta ya sene sonu çöksek :evillol: ne güzel olurdu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İşte 9 milyonu lap diye yatırıp bunları aldığımızda olmuş olucaz :D
9 milyon:):)

Çevrimdışı Anıl

9 milyon:):)
10 yıl kaleyi emanet edeceğin biri için çok değil abi, hatta 2 katına satma ihtimalin de epey fazla :)