2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893387 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina hayirli olsun :D

Fikret Orman olsa derdim Blöf yapıyor ama sanki Ospina olmayacak boyko girecek sanki bi tarafa.

Çevrimdışı Kadir G.

Basında bu kadar ismi geçen kimi aldı bu yönetim söyler misiniz?

Boyko diğer alternatifler olmazsa en son olabilecek kaleci onun haricinde transfer edileceğini düşünmüyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

56 mı demiş? 96 beklerdim ben  :ssss:

34 demişti . Kadir daha sonra yok 84 diyince  84'te konsensus sağlandı.

Çevrimdışı genki1914

Bence Ospina oldu fake atıyorlar Gomez ve Ba transferlerindeki bir nevi önce eşşegimizi kaybettirip sonra bulduruyorlar :) Sevinç *2 olsun  :super:
Guti14

Çevrimdışı Çağrı

Canı sağolsun çok içme diyorum söz dinletemiyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Basında bu kadar ismi geçen kimi aldı bu yönetim söyler misiniz?

Boyko diğer alternatifler olmazsa en son olabilecek kaleci onun haricinde transfer edileceğini düşünmüyorum.

Öyle olmalı bekletsinler onu eğer Ospina , Mandanda falan bunlar olumsuz olursa Boyko yu alsınlar elden kaçarsada çok şey kaybetmiş sayılmayız bana göre olsada olur olmasada olur Boyko..

İnşallah ben yanılıyorumdur Boyko konusunda içimde çok olumsuz hava var çünkü sanki tolga 5 Cm uzunu gibi geliyor.

Çevrimdışı Renton

Boyko mandanda adler djilobodji douglas zapata burdan bir mandanda+zapata paketi ucurur beni
See you in another life,brother.

Çevrimdışı AmaralGürses

Atiba 32 şuan 33 olacak  :bye:

siyahi oyuncular nüfusa geç yazdırılıyor kardeşim anlayın artık @Yunus Emre Dökmeci kardeşimiz o hesapla söylüyor. Misal Atiba bence 38 yaşında şu an.

Kanu'nun 49 yaşında olduğunu Harry Redknap açıkladı. Kalla 42 yaşındaydı. Newcastle'lı Martins 82'li deni 76'li çıktı resmi belgelerle ortaya kondu: 39 yaşında o da.

Ezbere konuşuyorsun şöyle @Çağrı hayret bişey. Yunus emre haklı, eksik bile söylüyor hatta.

Çevrimdışı campeon2015

Zapata ile  gs ilgileniyor.Biz Mexes ile ilgileniyoruz yanlışlık olmasın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

siyahi oyuncular nüfusa geç yazdırılıyor kardeşim anlayın artık @Yunus Emre Dökmeci kardeşimiz o hesapla söylüyor. Misal Atiba bence 38 yaşında şu an.

Kanu'nun 49 yaşında olduğunu Harry Redknap açıkladı. Kalla 42 yaşındaydı. Newcastle'lı Martins 82'li deni 76'li çıktı resmi belgelerle ortaya kondu: 39 yaşında o da.

Ezbere konuşuyorsun şöyle @Çağrı hayret bişey. Yunus emre haklı, eksik bile söylüyor hatta.

:)

Çevrimdışı Dogan

Bakin biraz ağır olacak ama , onur kivraga - serdar Azize yeşil ışık yakan taraftarların Besiktasi tuttukları için utanıyorum ve bu zihniyetten bıktım , biliyorum ki degismeyecekte Nato kafa Nato mermer . Yani ne anlatsam ne yazsam boş , i ih olmuyor . Siz uzaktan sevin arkadaş bu takımı zarar veriyorsunuz gerçekten , böyle bir transferi gerçekleştirecek olan varsada eline koluna bulassin olduramasin , yazık bu takimin taraftarına artık , vizyonlu yönetim hele şükür oh dedik sosa ba gomez Rhodolfo tolgay kerim töre dedik , 1 çuval incirin içine ETMEYECEKLER , ben umutluyum .
:claps: Keza Antep kalecisi ve akhisar stoperi buna da dahil ha simdi onlar diicek ki niasse felan akhisarda oynuyodu kumas olayi farklidir abi bak mesela nndiaye de oyle kumasi ii alinsa kimse hayir demez ama bu diğerleri gerçekten hayal kırıklığı  :olmaz

Çevrimdışı Çağrı

Zapata ile  gs ilgileniyor.Biz Mexes ile ilgileniyoruz yanlışlık olmasın.

Son ilgineceğimiz stoper bile olamaz 34 yaşında 1 yıldır 2-3 maça çıkan oyuncu hele ki şu dinamizmde.

Zapata ile biz ilgileniyor Mexes ile Gs ilgileniyor olması doğru tanı olacaktır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Son ilgineceğimiz stoper bile olamaz 34 yaşında 1 yıldır 2-3 maça çıkan oyuncu hele ki şu dinamizmde.

Zapata ile biz ilgileniyor Mexes ile Gs ilgileniyor olması doğru tanı olacaktır :D

Belki Rovaşeta golü atar bizim taraftar sever o işleri savunma yapmasada olur :)

Şimdi ismi çıkarsa Rovaşata golüyle iyi algı oyunu yaparlar :)

Çevrimdışı AmaralGürses

ergen renkli taraftar mode ON:

OOOOO MEXES GELSİN ADAMA BAK BE !!

ergen renkli taraftar mode OFF

Çevrimdışı Çağrı

Adler - Oviedo - Zapata

Ne güzel paket olurdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

F.doğan transfer konusunda, gülerek 2 kez Sırbistan dedi. Kim acaba bu topçu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PREDRAG RAJKOVIC

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adler - Oviedo - Zapata

Ne güzel paket olurdu.

Adleri unutsak iyi olacak ben beklentiyi düşük ( boyko ) tutuyorum , daha iyisi gelirse mutu olurum.. Sınava çalışmadan giren öğrenci modu.

Eğer olur da yabancı stoperlerle anlaşılamaz el mecbur Serdar Aziz'i alırlarsa sene sonu sonuç ne olursa olsun transfer konusunda bu yönetimden umutları keserim.

Aklımızın ucundan bile geçmemesi gereken bir stoper Serdar.Kumaşı eldeki 4 stoperden de kötü.Takas+para ile falan alırlar aman Allah korusun.
Metin Albayrak da ayrılmak isterse talip oluruz falan demiş,korkutuyorlar vallahi.

Çevrimdışı atalay

@atalay en cok Ndiayeyi almadigimiza üzülüyorum

Yazin 50 kere yazdin burada mutlaka almaliyiz diye , 330.000 € ya gitti Osmanliya , Simdi almaya kalksak enz 3. milyon fiyat cekerler

Bu sene olmasada seneye Teklif yapip almaliyiz diye düşünüyorum cunku Atiba yaşlanıyor , Atibanin Yerine Ndiaye harika olur
Atiba tamamen bitene kadar Alternatif olarak kullaniriz Ndiayeyi daha sonra Atibaya Efsane bir Jubile yapip fornayi Ndiayeye teslim ederiz nasil olur ama..

NDiaye, benim listede en sondaki adaydı. Gelişime açık, potansiyelli, ucuz maliyetli yatırım transferiydi. Kulübe 1,5 yıl önce önermiştim. Fakat o bile ligde fark yarattı. Daha iyilerini alabiliriz; kafayı kaldırıp bakabilirlerse... @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı dlcs

Çılgın Yunus Emre transfer başlığını çoşturuyor gene. Yazınki performansını aratmayacak şu kısa sürede  :ebebe:

Tamam yanış bilebilirsin ama 35 yaşındaki kaleciyi kim ne yapsın Allah aşkına :money:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Canı sağolsun çok içme diyorum söz dinletemiyorum :D
:steamed: :steamed: :steamed: :angryrazz: :angryrazz:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

İsmi geçen kaleciler arasında 1.sınıf bir kaleci yok. Bu arada Costil'e teklif yapmamız güzel bir gelişme...

Çevrimdışı campeon2015

Adler transferinin olma ihtimali 0.

1.Çok iyi kaleci ve Alman.

2.Hamburg can çekişirken takımı çok kez ipten aldı.

3.Hamburg Almanya'nın en zengin kulüplerinden birisi ve tok satıcı.